- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.121
bende soğan kürü yaptım tatlım inşalalh bu ay faydasını görürüm. birde senle konuşurken aklıma foxtaki bir dizinin karakteri ile konuşuyor gibiyim, Babam için dizisindeki evin büyük kızıyla konuşuyor gibiyim..:)))
bekar mı o kadın acaba??? genelde uzuuuuuuun süre bekar kalmış belli yaşın üstünde kadınlarda oluyor o uyuz haller
bana da öle geldi.. nemrutu kimse alma zatentövbe tövbee yaa
benim musterim var ole 60 yasına gelmiş hala bekar. ve trelelli
sus yaaaa:)) wallahi gunaha girios heee:):):)
İnşallah canım inşallah çok yoğun akıntım var 2 haftadır falan buğün diken üstündeyim ay ıslandımı ay adet mi oldum hani işyerindeyim sürekli gidip gelemiyorum lavaboya bugün bi bitse rahatlicam eğer olurda buğün görmezsem kırmızıyı yarın yapcam cnm inş.
aslında evet maalesef trabznda herşey çok pahalı..ve şu an o durumda dedilim..bu gerizekalılar geçen kan verdiğimde tüpü kaybetmişlerdi bi de biliomusunuz..ama dur bugün de güvenemediğim bişe olursa hastaneye gtcem veya bi kaç gün sonra bi test daha yaaprım:44:
bende soğan kürü yaptım tatlım inşalalh bu ay faydasını görürüm. birde senle konuşurken aklıma foxtaki bir dizinin karakteri ile konuşuyor gibiyim, Babam için dizisindeki evin büyük kızıyla konuşuyor gibiyim..:)))
bana da öle geldi.. nemrutu kimse alma zatentövbe tövbee yaa
tavuktan farkımızmı kaldı ayol ben çoktan girdim tavuk yoluna :):):):):
Herkeseeeeee günaydınnnnnn...:))
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar
İnşallah bu güzel perşembe gününde de müjdeli haberler almaya devam ederiz...
ahirimsin, lata, emos.. testleri yaptınız mı kızlar???:)
ay_nur , kuzum sen hala ne bekliyorsun kırmızılarda gelmemiş 2 gün geçmiş, yapsana hayatım şu testi artık vaktidir..
yasamım , Berrak, asiia .. sizlerin de güzel haberlerini alırız inşallah bugün belki yarın
ve bekleyen diğer kızlar, herkese bol şans...
evet bize yakışmıo dimi ayıpp aa
sogan kuru dedin aklıma geldi yaa. daha once muhabbeti olmustur muhakkak da bende 0 hafıza oldugu için soruom. ya bı sogan kurunden emin olamadım ben yapmıom o yuzden. yok gebelik varsa yada oalcaksa engelliomuş, yok olan gebeliğede zarar veriomuş. bende yapmaktan vazgeçtim nolur nolmaz diee
sogan kuru dedin aklıma geldi yaa. daha once muhabbeti olmustur muhakkak da bende 0 hafıza oldugu için soruom. ya bı sogan kurunden emin olamadım ben yapmıom o yuzden. yok gebelik varsa yada oalcaksa engelliomuş, yok olan gebeliğede zarar veriomuş. bende yapmaktan vazgeçtim nolur nolmaz diee
benim musterim var ole 60 yasına gelmiş hala bekar. ve trelelli
sus yaaaa:)) wallahi gunaha girios heee:):):)
ben yapmadım tatlım beklıcem karar verdımm..ama dun ne old bılıyormusunuz kızlar gece uyuyorumm o tatlı uyku arasında sol kasıgımı resmen ıcımden alıp kopardılar gıbı uyku arasında sıcardım bırsey koptu attı dıye afedersınız o canın acısndan aglayacktım resmen bır 5 dk dınledıkten sonra tuvalete gıttım bırsey var mı dıye yokk sızce o agrı neden olabılırkı hıc bırsey yokkken...neyse yarın bat tarıhım bakalım ne olacak...
emos, git eczaneye şu erken gebelik testlerinden al bi tane yap hemen, ne düşünüp duruyorsun hayatım, hiç bekleme bile kan testi sonucunu derim ben..
Ahahahahahaha, kesin öyledir, ben ne kadar öyle kadınla tanıştıysam hepsi öyle nemrut, aksi, sevimsizler, eh kadınların içinde sıkışıp kalıyor bişeyler , onun etkisi:))))))))))
İnşallah güzel haberlerini alıcaz tatlım, stres yok panik yok , sakin sakin bekliycez, kapiş?
emos, git eczaneye şu erken gebelik testlerinden al bi tane yap hemen, ne düşünüp duruyorsun hayatım, hiç bekleme bile kan testi sonucunu derim ben..
Ay inşallah tatlım yaaa, içiyoruz o soğan sularını ööleee işe yarasın bari:))) Bilmiyorum ben o diziyi hayatım, ancak internetten bulup izlemem lazım türk kanallarını burada.. Ama merak ettim bak nasıl bir karaktermiş o, bulup bakayım bir ara:))
Ahahahahahaha, kesin öyledir, ben ne kadar öyle kadınla tanıştıysam hepsi öyle nemrut, aksi, sevimsizler, eh kadınların içinde sıkışıp kalıyor bişeyler , onun etkisi:))))))))))
Tavuğum ben tavuğum tavuğum tavuğum, yumurtamı yaparım beklerim beklerim:)))))
:):) yoo aslında bazen yakışabilir yani:):)
özlemcim soğan kürünün hiç bir zararı yok özellik pko olan ve yumurtalıklarında kis olanlar mutlaka yapsın diyorlar. ayrıca saraçoğlu bütün kadınların yılda bir defa yapmasını öneriyor. çünkü soğan kürü rahmi tazeliyormuş, küçük kistleri yok ediyormuş, rahmi hamileliğe hazırlıyormuş, ancak hamile kalındığı öğrenildikten sonra saraçoğlu bırakılmasını tavsiye ediyor. eğer yapmadıysan bence yapmalısın. adet bitiminde en erken 7 gün sonra başlanıt 15 gün yapılması gerekiyor. eğer hamilelik oluşmaz ise, yine birdahaki adetten 10 gün önce başlanıp 7 yada 5 gün yapılması gerekiyormuş, ben ilk 15 günlük kürü yaptım şimdi, 18 mart adet günüm bugün tekrar 5 gün daha kür uygulayacam. belki hamileyimdir bilmiyorum ama bir zararı olcağını düşünmüyorum canım..
Kullanılmayannick yaptı ya işte tatlım kız hamiş kaldı, ben bakındım ona bu ay çok, bir zararı yok, zaten hamilelik başlama aşamasındayken bitiyor kür, ben başladım bugün 2. günüm:))) en kötü detoks olmuş olacak bünyeye:)
Ehehehehehe:))) niye günaha girelim yahu, gayet bilimsel gerçekler bunlar:))))
Hoşgeldin tatlım... Hayırdır inşallah, neden acaba?? inşallah hamişsindir de onla alakalı bir şeydir diyorum.. Beklemek istiyorsan da bekle hayatım, sen nasıl rahat edeceksen mutlu olacaksan öyle yap:)
valla ben severim, zararsız türden olanını:)) ohh hele bi de kahve yanında allaaa allaaaa sabahlar olmasın yani:)))
Bak kahve deyince aklıma düştü, ben gidip türk kahvesi keyfimi yapıp geliyorum popicanlarımmmm:))))))
Hoşgeldin tatlım ve tebrikler:) 2. çizgi silik de olsa görünüyorsa büyük ihtimal hamişsindir:) emin olamıyorsan da gidip bir kan testi yaptır sağlık ocağında derim:) ama hamişsin yani budur durum:)))Slm kizlar hepinizegunaydin. uzun zamandir takip ediyordum simdi de araniza katilmak istedim bendd dun idrar da baktim 2. cizgi silik cikti ama emin olamiyorum
canım dediğim gibi normalde silik çıktı ama testin üstünde silik bile pozitif sayılır dio..ve itiraf etmesi zor ama şu an dolmuşa vereck param ble yok test almayı bırak..bu test d geçen aydan stoktaydı..tamam hadi alcam dielim ne önerirsiniz..
mutlaka bu diziye bak tatlım kız süper muhabbet,
ya ben 7. gunu kaçırmıstım. 10. gunde yaptım - 11 de yaptım - 12 de yapmadım o da dundu zaten. ayy napsam acaba devam etsemmi, bir daha ki dönemimi beklesem
evet orası da ole 2 gunde bile ne kadar fark etti biliomusun. belki şu ne oldugu belli olmayan kistimi de temizler:))))))
kızlaaaaaaarrrrrrr günayddddıııııııınn..normalde ben 11e kadar rahat yatan bi insanım..sabah kociş öptü gderkn ondan sonra size söz verdim ya test için ben de rahat edip uyuyamadım..netice de 9a kadar yatakta kıvrandım uykum kaçtı bi kere..kalktım test yaptım tam ilk çizgi belirdi ben tabi sayıyorum lafları şaşardım zaten iki çizgi olsa falan die bi ara baktım ikinci çizgi var ama silik baya tabi beni heyecan bastıııı ayy bi haller olduu bana..neyse kalktım çabucak giyindim sağlık ocağına gittim ordaki gerizekalı hemşire bana demezmi size daha önce de çok yapmışız kan testi..çok dediği de iki kez yani..hem sizin gününüz geçti mi dedi ben de attım evet geçti dedim keşke bekleseydiniz bi kaç gün daha dedi valla yoluodum karıyı sabah sabah bi de çok soğuksunuz kansızsınız sanırım bebek düşünüosanız iice bi tedavi ettirin kendinizi demez mi..ayy Allahımm dcektim afrikadaki karılar nasıl hamile kalıo ben 45 kiloyum die nie kalamıorum..neyse kanı verdim 3ten sonra arıcam orayaı ama sırf kıllığına negatif derse katil olurum ben demedi demeyin..
özlemcim devam et canımm..ben hamile olursam bu ay bilki onun sayesinde..çünkü ben pcosluyum..ben de bi günde bi kere içtiğim oldu iki kez ama bişe olmaz sen devam et derim ben..
Oy kıyamam kuzuma, valla yakın olsak alır testi gelirdim be bebeğimO zaman bekle 4 saat sonra alacaksın sonucu.. Ama bak şunu diyeyim, burda sayfalar dolusu hamişlik formu okudum , manyağım ya azıcık, tüm 2. çizgiyi görenler, silik veya değil hamiş çıkmış.. ancak sen testi yaparsın görünmez aradan 1-2 saat geçer öyle silik 2. çizgi çıksa ha derim o zaman tamam güvenme, ama seninki şak diye çıkmış bebeeem için rahat olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?