Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canlarım elime önemli bir proje geldi 2 saat kadar sizden uzak kalcam malesef banu sana güveniyorum eminimki ben gelince sen bana özet geçersin öptüm hepinizi mucksssssssssssssss

hayırlısı olsn canım inşallah. guzel haberini beklios bizde.

bence hamıssındır sen sılıkte cıksa bebıs vardır dıyorlar ya senın bat tarıhın ne zmandı tatlım nasıl cesaret ettın tset ısı benı gerceketen korkutmaya basldı ya....

evet canım testin üstünde de öle yazıo ve genelde de öle oluyo ama inanamadığım için ve garanti olsun die kan da yaptırdım işte..açıkçası burdaki kızlar banu falan tutturdu test yap die benim adetim düzensiz ne zman ne olacaı belli olmuyo pcosluyum..geçen ay 8inde olmuştum..soğan kürü kullandım biliosun..bakalım artık sonuca..

banucum sonuc negatıf olursa bu sefer zman gecmek bılmıyor bır kez de bekle dıyor ıcsel bır durum gorceksem hasta olarak goreyım ıkı gun kuruluk tekrardan basladı ok hafıf kasık agrıda basladı bılmıyorum artık ne belırtılerı bunlar yarın bat tarıhım buyuk gun:)ılerıye sayım baslcak kac gun gececek yoksa hasta olacagım yarın hatta gece bellı olur ben genelde gece hasta olurumda...

ya kızlar kusura bakmayın burası fazla yoğun toplantılar falan oyüzden yazamıyorum..
banucum o dizi sanıyorum babanm için canım..
bu arada yeni hamiş haberi veren arkadaşımızıda çok tebik ediyorum ve dilfeyzaydı sanıyorum kötü bi olay geçirmiş çok geçmiş olsun..

Tebriklerrrrrr çok sevindim Allak kucağına almayı da nasip etsin işallah.

Günaydııınnnnn kızlarrrrrr 690. sayfadan bu zaman kadar yoktum. Bana kısaca özet geçermisiniiizzzz lütfeeennnn. Başka hamişlerimiz falan varmı ne durumdasınız haberleri aliimm kısaca.

canım dün akşamüstü ben de açık kahve bi leke gördüm..leke olunca benim adetim başlamış oluyo zaten..sabah da kan gelir yani..ama bu defa kan gelmedi ama adet olcakmışım gibi belim ağırıodu kaç gündür bi de benim alt tarafıma sanki zorla bişi sokuolar gibi ağrım olurdu o da oldu..yani bildiğin adet belirtileri ama slik çizgim var ve hala kanama yok bakalım noluyo..

ıns bebıs olurda ıkıncı sogan cucugumuz gelır bence hamılesındır tatlım gorursen yanılmayız bız:))ama ımkanın varsa al bı tane daha test yap ben yapmadım aslında benım bat yarın da bgun sen bır test daha yap yada kan vermıssın bekle kesın sonuc ordan cıkar bende gecen ay kan vermeye ocaga gıttım tupu kaybetmıslerdı keske hastaneye gıtseydın....

Canım sen pazartesi dememişmiydin batını. İşallah kırmızı gelmez işallah hamişsindir canım latacım bana bir özet geçermisin sana zahmet.

konuya pat diye atlamış olucam ama :)) canım sen kesin hamişsin

aynen canım benımde alt tarafıma oyle zor verıyo kı yırtılıyor bırseyler sankı bende bu ay sogan kuru kullandım ya sıskınlıgım olmadı yoksa ben adet belıtılerım 1 hafta once baslar 4 aylık hamıleymısım gıbı sıserdım kasık agrısından olurdum bu ay 15 gun once goguslerım bır agrıdı anlatamam bırde bel agrım basldı gece yıne bel agrsından uyuyamdım senın degın gıbı belımın alt tarafına da bırseyler sokuyorlarmıs gıbı zor verıyo .sen tam bat tarıhınde mı testı yaptın bende yarın mı yapsam....

salak mı bunlar yaa nasıl kaybediolar benimkini de geçen ay kaybettiler..biz o kanı verirken neler yaşıoruz haberleri yok tabi..evt tatlım bu defa öle bişi olursa hastaneye gtcem ama test bugün bi tane daha yapmıyım diorum..yaparsam bi kaç gün sonra artık..

Bencede hamişsiiiiiinnnnn benimde silik çıkmıştı ilk çocuğumda.
Kızlar komşumum bat 8 di 7.de normal testlerden yaptı silik çıktı sonra 8. tekrar yaptı testi bu sefer ikinci çişzgi koytuydu. 1 gün bile farkediyor demekki. Sende istersen bir daha test yap bakalım ama ben eminim hamiş olduğundan. Tebrikederim çok çok sevindim

Canım sen pazartesi dememişmiydin batını. İşallah kırmızı gelmez işallah hamişsindir canım latacım bana bir özet geçermisin sana zahmet.

tatlım bende yenı geldım gecmıs sayfalrı cok okuyamadım emos mustı ıdarar testı yapmıs ıkıncı czıgı sılık cıkmıs artı kan tahlılı vermıs oglen 16 gıbı alacak buyuk ıhtımal hamıledır arkadasımız.benım bat tarhım yarın ben pazartesıne kadar beklyeyım dedım..,

banu sogan kurune baslamıs...
guldende gayet ıyı gozukuyordu benım de okdugum bu kadar bende yenı geldıımde okuyamdım cogu sayfaları.....

bence sen de yarın yap..benim bat tarihim yoktu düzensiz olduğu için ama banuyla 11 martı kararlaştırmıştık ama tabi kızlar da ben de dayanamadık yaptım bugün sabah :)

sen bılırsın bence yap ve yaptıgın tsetı de al yanında eczacıya da gosterbılırsın buradakı eczacı bayanda vardı da oyle bırı varsa gosterbılırsınde ya gıt bı tane daha al yap e cok gec kalmamıssın sen hastaneye de gıdıp versene kan ınternetten de bakabılıorsun sonuclarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…