Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

yaa yapmayın bölee havaya girerim bak sonra birden sönerim üzülürüm..hem heyecanlandım hem tedirginim hem korkuyorumm ay bi tuhafımm

bence sen de yarın yap..benim bat tarihim yoktu düzensiz olduğu için ama banuyla 11 martı kararlaştırmıştık ama tabi kızlar da ben de dayanamadık yaptım bugün sabah :)

:))ıyı yapmıssın nedense bu ay korkuyorum neden oldu bılmıyorum tatlım sen kafana takma sen hamılesın de yınede kan da hepımzı amın oluruz sımıdıden gozun aydın dıyorummm ben

banu buralardamısın((

adet belirtileri geldi bende((

birde tsh ımı öğrenme için kan vermiştim sonuç berbaat içtiğim haplar fayda etmemiş daha da yuksek şu an değer

emos_musti bencede hamilesin canım :)

gözün aydın belirtin filan olmuşmuydu hiç anlatabilirmisin bizede

banu buralardamısın((

adet belirtileri geldi bende((

birde tsh ımı öğrenme için kan vermiştim sonuç berbaat içtiğim haplar fayda etmemiş daha da yuksek şu an değer

tsh tiroid falan öle bişilerdi değil mi? yanlışmıyım. ne dedi peki doktor, yeni bir ilacamı geçiosun neler olacak.
canım sıkma canını lutfen

emos_musti bencede hamilesin canım :)

gözün aydın belirtin filan olmuşmuydu hiç anlatabilirmisin bizede

inşallah canım hayırlısı..yok hayatım ya belirti falan yaşamadım ben akıntıydı göğüs hassaslaşmasıydı hiçbiri yok..eğer hamileysem adet belirtilerinden başka hiçbişe yok.. o da bel ağrısı ve altt tarafımın ağırması dışında bişe yaşamadım valla..ama bu aralar pek duygusalım ama onuhamileliğe değil ailemi özlediğime veriorum ben..

Canım ya valla çok heycanlandım acaba bugün yapsanmı testi belki erken dölenmiştir. Ben geçen ay bat a kadar 4 tane test bitirdim .çok merak ettim şimdi bak dört gözle bekliyorum yarın yap testi de bende rahatlıyayım. İşallah güzel haberlerine beraberce seviniriz.

yaa yapmayın bölee havaya girerim bak sonra birden sönerim üzülürüm..hem heyecanlandım hem tedirginim hem korkuyorumm ay bi tuhafımm

öyle düşünme tatlım, herşeyin hayırlısı ama hamile kalma ihtimalin çok yüksek,, çünkü çoğu hamile olanının ikinci çizgi hep silik çıkıyor buda hamileliği kesinleştiriyor bence.

öyle düşünme tatlım, herşeyin hayırlısı ama hamile kalma ihtimalin çok yüksek,, çünkü çoğu hamile olanının ikinci çizgi hep silik çıkıyor buda hamileliği kesinleştiriyor bence.

ben inanamdağım için test bozuktur diyorum :) inşallah dediğiniz gibi olur ama hayırlısını versin Rabbim isteyen herkese de bize de..

tsh tiroid falan öle bişilerdi değil mi? yanlışmıyım. ne dedi peki doktor, yeni bir ilacamı geçiosun neler olacak.
canım sıkma canını lutfen

evet onla ilgili...2 aya yakındır içiordum değerin düşmesi lazım yoksa hamile kalamazmışım bir umutla içiordum dun tahlil verdim sağlık ocağına bakayım düşmüşmü dedim:26: daha da yuksek çıktı
kendi doktorumdan eşimle konuşup randevu almaya çalışıcam

Son düzenleme:
:))nıye korkurum bılmıyorum 3 aydır bebek ıstıyoruz 3 ay boyunca kac tane test yapmıstım cok kotu hayal kırıklıgı oluyor bu sefer zman gecmıo bekleyeyım dıyorum...

latacım bende 8 aydır çalışıyorum, toplasan bir kan testi yaptım ikide idrar, sağolsun kırmızılar test yapmaya fırsat vermiyorki:))

ıns tatlım ınan bu sefer korkuyorum...hem ondan sonra zman gecmıyor bu sefer bekleyeyım dedım ama yarın yaparım artık sımdı yapsam cıkarmı kı...hanı sabah ılk ıdrarda olavak dıyorlar ya elımde de bır test var walla eczaneye gıtmemde problem ısı esımle arabayla gıtmem lazım bende ona suprz yapayım dıyorm ama...yapayımm mı sımdı testı...

:))nıye korkurum bılmıyorum 3 aydır bebek ıstıyoruz 3 ay boyunca kac tane test yapmıstım cok kotu hayal kırıklıgı oluyor bu sefer zman gecmıo bekleyeyım dıyorum...

sen soğan kürünü de yaptın dimi canım..
nie korktuğunu söliim tek çizgiyi görmekten..ama böle gerilip korkacaına yarın yap bi tane olmazsa bi kaç gün gecikirse yne yaparsın en azından yarın biraz rahatlarsın diorum ben tabi sen bilirsinn..beni kızlar gaza getrdi yap yap die dünyanın sonu değil ya orda bi sonuç görünce rahatlosun stresin giidio accık..

latacım bende 8 aydır çalışıyorum, toplasan bir kan testi yaptım ikide idrar, sağolsun kırmızılar test yapmaya fırsat vermiyorki:))

degılmıı:))walla tatlım hayırlısı ıstıyoruz RABBIM den er yada gec ınsallah bızım de kucaklarımız dolar bırer evlat sahıbı oluruz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…