- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.161
Bencede hamişsiiiiiinnnnn benimde silik çıkmıştı ilk çocuğumda.
Kızlar komşumum bat 8 di 7.de normal testlerden yaptı silik çıktı sonra 8. tekrar yaptı testi bu sefer ikinci çişzgi koytuydu. 1 gün bile farkediyor demekki. Sende istersen bir daha test yap bakalım ama ben eminim hamiş olduğundan. Tebrikederim çok çok sevindim
bence sen de yarın yap..benim bat tarihim yoktu düzensiz olduğu için ama banuyla 11 martı kararlaştırmıştık ama tabi kızlar da ben de dayanamadık yaptım bugün sabah :)
yaa yapmayın bölee havaya girerim bak sonra birden sönerim üzülürüm..hem heyecanlandım hem tedirginim hem korkuyorumm ay bi tuhafımm
bence hamişsin canım testlerin yanılma payı oluyo biliyosun ama benim içime öyle doğdu.
banu buralardamısın((
adet belirtileri geldi bende((
birde tsh ımı öğrenme için kan vermiştim sonuç berbaat içtiğim haplar fayda etmemiş daha da yuksek şu an değer
emos_musti bencede hamilesin canım :)
gözün aydın belirtin filan olmuşmuydu hiç anlatabilirmisin bizede
inşallah Allah söyletiyodur..yerim ben senin içini
:))ıyı yapmıssın nedense bu ay korkuyorum neden oldu bılmıyorum tatlım sen kafana takma sen hamılesın de yınede kan da hepımzı amın oluruz sımıdıden gozun aydın dıyorummm ben
tatlım bende yenı geldım gecmıs sayfalrı cok okuyamadım emos mustı ıdarar testı yapmıs ıkıncı czıgı sılık cıkmıs artı kan tahlılı vermıs oglen 16 gıbı alacak buyuk ıhtımal hamıledır arkadasımız.benım bat tarhım yarın ben pazartesıne kadar beklyeyım dedım..,
banu sogan kurune baslamıs...
guldende gayet ıyı gozukuyordu benım de okdugum bu kadar bende yenı geldıımde okuyamdım cogu sayfaları.....
yaa yapmayın bölee havaya girerim bak sonra birden sönerim üzülürüm..hem heyecanlandım hem tedirginim hem korkuyorumm ay bi tuhafımm
saol canım ama bence yarın yap sen..:))korkunun ecele faydası yok :))
öyle düşünme tatlım, herşeyin hayırlısı ama hamile kalma ihtimalin çok yüksek,, çünkü çoğu hamile olanının ikinci çizgi hep silik çıkıyor buda hamileliği kesinleştiriyor bence.
tsh tiroid falan öle bişilerdi değil mi? yanlışmıyım. ne dedi peki doktor, yeni bir ilacamı geçiosun neler olacak.
canım sıkma canını lutfen
:))nıye korkurum bılmıyorum 3 aydır bebek ıstıyoruz 3 ay boyunca kac tane test yapmıstım cok kotu hayal kırıklıgı oluyor bu sefer zman gecmıo bekleyeyım dıyorum...
Canım ya valla çok heycanlandım acaba bugün yapsanmı testi belki erken dölenmiştir. Ben geçen ay bat a kadar 4 tane test bitirdim.çok merak ettim şimdi bak dört gözle bekliyorum yarın yap testi de bende rahatlıyayım. İşallah güzel haberlerine beraberce seviniriz.
:))nıye korkurum bılmıyorum 3 aydır bebek ıstıyoruz 3 ay boyunca kac tane test yapmıstım cok kotu hayal kırıklıgı oluyor bu sefer zman gecmıo bekleyeyım dıyorum...
latacım bende 8 aydır çalışıyorum, toplasan bir kan testi yaptım ikide idrar, sağolsun kırmızılar test yapmaya fırsat vermiyorki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?