Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım benim uzuldum gercekten ama caresiz bir şey degil cok sukur. doktorundan bir an once rndevu alıp git bakalım neler diyecek. belki yeni bi tedaviye geçeceksin. umutsuzluga kapılma lütfen olur mu. herşey düzelcek inan. haberlerini bekliyorum ben ozellikle, takip edicem. lutfen randevu zamanını falan bildir bize olur mu

degılmıı:))walla tatlım hayırlısı ıstıyoruz RABBIM den er yada gec ınsallah bızım de kucaklarımız dolar bırer evlat sahıbı oluruz.....

canım benim bence sen sabahı bekle..adet olmazsan sabah idarrınla yaparsın ben öle yaptım..bugün yapma bence..testi ziyan etme :)

KIZLARRR VAZGECTIM TEST SIMDI YAPSAM CIKARMI YADA YARINI MI BEKLEYEYIMM NE DERSINIZ...benım bat yarın bır gun once yapmıs olcagım dogru yanıt verırmı???

KIZLARRR VAZGECTIM TEST SIMDI YAPSAM CIKARMI YADA YARINI MI BEKLEYEYIMM NE DERSINIZ...benım bat yarın bır gun once yapmıs olcagım dogru yanıt verırmı???

latacımm sabahı beklee bence..adet olmazsan sabah idrarınla yaparsın hem daha sağlıklı olur hem de yarın düşünüp keşke bugün yapsaydım demezsin..bence yarın sabah yap..

Ezcaneye gitmen probşlemse yarın sabaha yap o zaman testi. Canım netde okudum karbonatla da test yapılıyormuş bugünde onumu denesen acaba ? Tabiki evde varsa karbonatın ?

ağladım ağladım rahatladım şimdi tamam bildiririm sizlerede çok teşekkur ediorum...

Ezcaneye gitmen probşlemse yarın sabaha yap o zaman testi. Canım netde okudum karbonatla da test yapılıyormuş bugünde onumu denesen acaba ? Tabiki evde varsa karbonatın ?

evde yok tatlım nasıl oluyormus yazarmsın bır.....yınede bılgılenmıs oluruz..

canlarım elime önemli bir proje geldi 2 saat kadar sizden uzak kalcam malesef banu sana güveniyorum eminimki ben gelince sen bana özet geçersin öptüm hepinizi mucksssssssssssssss
tamam kuzum kolay gelsin:)

Insallah kizlar allah isteyen herkesi bi an once. kavusturur bebeklerine. sizldr ne zamandir istiyosunuz

Sağol hayatım amiiiinnn.. ben 3 aydır deniyorum henüz bir şey yok...

lataaaaa, ya yarın sabah erkenden yap , ya da tutabilirsen idrarını 4 saat tutup öyle yap testi, ama bence sabahı beklemen daha iyi olur

İzliycem o diziyi tatlım..

emosumuz hamiş büyük ihtimal hayatım onun dışında geyikteyiz:)) ha evet bi de ben soğan kürüne başladım:)

bence sen de yarın yap..benim bat tarihim yoktu düzensiz olduğu için ama banuyla 11 martı kararlaştırmıştık ama tabi kızlar da ben de dayanamadık yaptım bugün sabah :)

bundan sonra böyleeee, ben ne zaman dersem o zaman olacak, ahahahahahaha:)))))

banu buralardamısın((

adet belirtileri geldi bende((

birde tsh ımı öğrenme için kan vermiştim sonuç berbaat içtiğim haplar fayda etmemiş daha da yuksek şu an değer

Kuzummmmm, burdayım şimdi... Öncelikle sıkma canının.. Snuçta bu öyle düzelmetecek birşey değil.. ama ilaca rağmen neden düşmemiş de yükselmiş onu anlamadım.. acaba diyorum bir ikinci doktora da gitsen mi? 2. bir görüş almanın bence zararı olmaz...

eşim gelsin konuşcam bakcam artık çaresine:2: çıkıorum şimdi görüşürz misafirim gelecek

kuzum bi de ben bu ay başı adetimden bir gün önce, duştan çıkmadani hazır hijyeniğim bir şu elle kontrolü deniyeyim dedim, sert top gibi bir şey geldi elime, hah dedim adetim başlayacak, aynen de öyle oldu.. bak onu deneyebilirsin ama iyice yıka elini ve ayakta yap..

canım adet tarihlerimiz çok yakın, inşalah hamileyizdir. ben iki ay önce o karbonat testini yaptım evde, ona göre şimdi iki aylık hamile olmam gerekiyordu. ama fos çıktı canım.. birde tatlım sende belirtiler varmı bende bugün çok akıntı oldu bilmiyorum neden zaten göğüzlerimde herzamankinden daha fazla acıyor..

Bir kaba idrarını alıyorsun karbonat ekliyorsun eğer köpürürse kamilesin köpürmezse değilsn. Bende internetden okumuştum 3 gün önce yaptım köpürmedi. Yapma amacımda bat geldiğinde yaparsam karşılaştırma yapabilmek.

eşim gelsin konuşcam bakcam artık çaresine:2: çıkıorum şimdi görüşürz misafirim gelecek

görüşürüz hayatım, sıkma hiç güzel canını olur mu, allah şifasız dert vermesin yeter ki.. öpüyorum ben de çoooook..:)

Hadi yaaa odamı fos çıktı köpürmüşmüydü sen yaptığında Meraktan heycandan herşeyi deniyoruz ama offffff diyorum

Tamam o zman kızlar yarın yapayım cunku benım test almam problem barı yarın yapayımm....

TAMAM canım deneyeyım dun dus altım bılseydım yapardım sert olunca adet kanamsı mı oluyor bırde ne kadar ılerı gıtmem lazım cok ayıp olcak ama bılmıyorum bır deneyım onu da...

çok köpürmüştü canım ya bende çok heyacanlandım. eşime karbonat sonuçlarına göre baba olduğunu bile ilan ettim ama malesef..((

ben de yapmayı düşündüm ama vazgeçtim yanıltıcı bişeymiş ben de şimdi netten okudum..boşuna ne sevineyim ne de üzüleyim..ayy saaat de geçemk bilmedi..3ten sonra ararsın demişti kıl nemrut karı 3ü 1 geçe arıcam :))

karbonat dgılde kabartma tozu olsa olmaz mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…