- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.181
evet onla ilgili...2 aya yakındır içiordum değerin düşmesi lazım yoksa hamile kalamazmışımbir umutla içiordum dun tahlil verdim sağlık ocağına bakayım düşmüşmü dedim:26: daha da yuksek çıktı
kendi doktorumdan eşimle konuşup randevu almaya çalışıcam
degılmıı:))walla tatlım hayırlısı ıstıyoruz RABBIM den er yada gec ınsallah bızım de kucaklarımız dolar bırer evlat sahıbı oluruz.....
KIZLARRR VAZGECTIM TEST SIMDI YAPSAM CIKARMI YADA YARINI MI BEKLEYEYIMM NE DERSINIZ...benım bat yarın bır gun once yapmıs olcagım dogru yanıt verırmı???
ıns tatlım ınan bu sefer korkuyorum...hem ondan sonra zman gecmıyor bu sefer bekleyeyım dedım ama yarın yaparım artık sımdı yapsam cıkarmı kı...hanı sabah ılk ıdrarda olavak dıyorlar ya elımde de bır test var walla eczaneye gıtmemde problem ısı esımle arabayla gıtmem lazım bende ona suprz yapayım dıyorm ama...yapayımm mı sımdı testı...
canım benim uzuldum gercekten ama caresiz bir şey degil cok sukur. doktorundan bir an once rndevu alıp git bakalım neler diyecek. belki yeni bi tedaviye geçeceksin. umutsuzluga kapılma lütfen olur mu. herşey düzelcek inan. haberlerini bekliyorum ben ozellikle, takip edicem. lutfen randevu zamanını falan bildir bize olur mu
Ezcaneye gitmen probşlemse yarın sabaha yap o zaman testi. Canım netde okudum karbonatla da test yapılıyormuş bugünde onumu denesen acaba ? Tabiki evde varsa karbonatın ?
tamam kuzum kolay gelsin:)canlarım elime önemli bir proje geldi 2 saat kadar sizden uzak kalcam malesef banu sana güveniyorum eminimki ben gelince sen bana özet geçersin öptüm hepinizi mucksssssssssssssss
Insallah kizlar allah isteyen herkesi bi an once. kavusturur bebeklerine. sizldr ne zamandir istiyosunuz
banucum sonuc negatıf olursa bu sefer zman gecmek bılmıyor bır kez de bekle dıyor ıcsel bır durum gorceksem hasta olarak goreyım ıkı gun kuruluk tekrardan basladı ok hafıf kasık agrıda basladı bılmıyorum artık ne belırtılerı bunlar yarın bat tarıhım buyuk gun:)ılerıye sayım baslcak kac gun gececek yoksa hasta olacagım yarın hatta gece bellı olur ben genelde gece hasta olurumda...
İzliycem o diziyi tatlım..ya kızlar kusura bakmayın burası fazla yoğun toplantılar falan oyüzden yazamıyorum..
banucum o dizi sanıyorum babanm için canım..
bu arada yeni hamiş haberi veren arkadaşımızıda çok tebik ediyorum ve dilfeyzaydı sanıyorum kötü bi olay geçirmiş çok geçmiş olsun..
Tebriklerrrrrr çok sevindim Allak kucağına almayı da nasip etsin işallah.
Günaydııınnnnn kızlarrrrrr 690. sayfadan bu zaman kadar yoktum. Bana kısaca özet geçermisiniiizzzz lütfeeennnn. Başka hamişlerimiz falan varmı ne durumdasınız haberleri aliimm kısaca.
bence sen de yarın yap..benim bat tarihim yoktu düzensiz olduğu için ama banuyla 11 martı kararlaştırmıştık ama tabi kızlar da ben de dayanamadık yaptım bugün sabah :)
banu buralardamısın((
adet belirtileri geldi bende((
birde tsh ımı öğrenme için kan vermiştim sonuç berbaat içtiğim haplar fayda etmemiş daha da yuksek şu an değer
degılmıı:))walla tatlım hayırlısı ıstıyoruz RABBIM den er yada gec ınsallah bızım de kucaklarımız dolar bırer evlat sahıbı oluruz.....
eşim gelsin konuşcam bakcam artık çaresine:2: çıkıorum şimdi görüşürz misafirim gelecektamam kuzum kolay gelsin:)
Sağol hayatım amiiiinnn.. ben 3 aydır deniyorum henüz bir şey yok...
lataaaaa, ya yarın sabah erkenden yap , ya da tutabilirsen idrarını 4 saat tutup öyle yap testi, ama bence sabahı beklemen daha iyi olur
İzliycem o diziyi tatlım..
emosumuz hamiş büyük ihtimal hayatım onun dışında geyikteyiz:)) ha evet bi de ben soğan kürüne başladım:)
bundan sonra böyleeee, ben ne zaman dersem o zaman olacak, ahahahahahaha:)))))
Kuzummmmm, burdayım şimdi... Öncelikle sıkma canının.. Snuçta bu öyle düzelmetecek birşey değil.. ama ilaca rağmen neden düşmemiş de yükselmiş onu anlamadım.. acaba diyorum bir ikinci doktora da gitsen mi? 2. bir görüş almanın bence zararı olmaz...
evde yok tatlım nasıl oluyormus yazarmsın bır.....yınede bılgılenmıs oluruz..
Ezcaneye gitmen probşlemse yarın sabaha yap o zaman testi. Canım netde okudum karbonatla da test yapılıyormuş bugünde onumu denesen acaba ? Tabiki evde varsa karbonatın ?
evde yok tatlım nasıl oluyormus yazarmsın bır.....yınede bılgılenmıs oluruz..
eşim gelsin konuşcam bakcam artık çaresine:2: çıkıorum şimdi görüşürz misafirim gelecek
canım adet tarihlerimiz çok yakın, inşalah hamileyizdir. ben iki ay önce o karbonat testini yaptım evde, ona göre şimdi iki aylık hamile olmam gerekiyordu. ama fos çıktı canım.. birde tatlım sende belirtiler varmı bende bugün çok akıntı oldu bilmiyorum neden zaten göğüzlerimde herzamankinden daha fazla acıyor..
Hadi yaaa odamı fos çıktı köpürmüşmüydü sen yaptığındaMeraktan heycandan herşeyi deniyoruz ama offffff diyorum
kuzum bi de ben bu ay başı adetimden bir gün önce, duştan çıkmadani hazır hijyeniğim bir şu elle kontrolü deniyeyim dedim, sert top gibi bir şey geldi elime, hah dedim adetim başlayacak, aynen de öyle oldu.. bak onu deneyebilirsin ama iyice yıka elini ve ayakta yap..
çok köpürmüştü canım ya bende çok heyacanlandım. eşime karbonat sonuçlarına göre baba olduğunu bile ilan ettim ama malesef..((
Bir kaba idrarını alıyorsun karbonat ekliyorsun eğer köpürürse kamilesin köpürmezse değilsn. Bende internetden okumuştum 3 gün önce yaptım köpürmedi. Yapma amacımda bat geldiğinde yaparsam karşılaştırma yapabilmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?