- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.201
karbonat dgılde kabartma tozu olsa olmaz mı:)
TAMAM canım deneyeyım dun dus altım bılseydım yapardım sert olunca adet kanamsı mı oluyor bırde ne kadar ılerı gıtmem lazım cok ayıp olcak ama bılmıyorum bır deneyım onu da...
azıcık da vanilin koyarsın içine sanki kek yapıo tövbe ya Rabbimm
Tamam o zman kızlar yarın yapayım cunku benım test almam problem barı yarın yapayımm....
:)) öyle çok ileri gitmene gerek yok, hafifçe ileri doğru sok parmapını geliyor zaten parmak ucuna, yuvarlak sert bişey gelirse adet olacaksın yumuşaksa o yuvarlak hamişsin demekmiş.. valla ben de tuttu yani ama bilemiyorum.. duşta olmana gerek illa canım ellerini iyice yıkaman yeterli:)
selam kızlar ben geldim
varmı bi gelişme banuşummmmm
ben de mi ellesem kendimi
Ahahahahahahaha:))))))) ay allah da seni güldürsün emos :))
ben de mi ellesem kendimi
:)):) ben ugraşamam ya o kadar. wallahi kafayı yerim ben kesin bu kadar taktik takip etsem:)
sen zaten hamişsin ama aaa evet doğru değil mi anlayabiliriz bak böylece.. benim sertti adet oldum senin yumuşaksa şimdi demek ki doğrudur bu test:)
:))))onuda yazacaktım matraklık olsun dıyede neyse kızlar yarına az kaldı bakalım ne olcak...
Valla ben denedim bu ay merakımdan, bende tuttu yani.. aman çok zor değil be 3 saniyelik bir yoklama hepi topu:)
:)) öyle çok ileri gitmene gerek yok, hafifçe ileri doğru sok parmapını geliyor zaten parmak ucuna, yuvarlak sert bişey gelirse adet olacaksın yumuşaksa o yuvarlak hamişsin demekmiş.. valla ben de tuttu yani ama bilemiyorum.. duşta olmana gerek illa canım ellerini iyice yıkaman yeterli:)
şmdi detaylı ve net olark söle bakiim napcam ben..ve ne olursa hamişim..
henüz yok kuzum, emos öğleden sonra alacak sonucu, lataya da alternatif teknikler öneriyoruz hamiş mi değil mi anlaması için:)))
ellerini iyice yıkıyorsun hayatım, sonra orta parmağını içeri sokuyorsun biraz ileri gidince hemen geliyor eline zaten, top gibi birşey hissediyorsun, o şey yumuşaksa hamişsin, değilse yani sertse regli olacaksın demekmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?