- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.221
:):)ii bakalım.
Kuzum Tulin nerde, nasıl. Bat 6 mart degilmiydi onun ne oldu. yok suanda buralarda
((banucum yaptım yaptım sert bırsey geldı elıme kendımı kandırmak ıstemem karsılatıgım sey sert bırseycık dı ben de hasta olcagım bellı resmen...
degılım degılım benımde sert hasta olursam gercekten bu durum dogrudur ....
orta parmak şart mı
Selam kızlar bu ne hız yahu neler karıştırmışsınız öle sabahtan beri okuyorum maşallah...
özlemcim burdayım bebeğim rahatsızım öle okuyorum yazdıklarınızı...keyifsizim okuyup gülüyorum esprilerinize müdahale etmek istemiyorum bugün yazılara :)
kızlar hepinizide öpüyorum herkes iyidir umarım... Bebek haberleri alan ,, almaya çalışan ,,, almaya karar veremeyen tüm arkadaşlarım hersey gönlünüzce olur inşallah... Kırmızıları gören fıstıklar... Nisanda buluşmak üzere :):) üzmeyin kendinizi....
Selam kızlar bu ne hız yahu neler karıştırmışsınız öle sabahtan beri okuyorum maşallah...
özlemcim burdayım bebeğim rahatsızım öle okuyorum yazdıklarınızı...keyifsizim okuyup gülüyorum esprilerinize müdahale etmek istemiyorum bugün yazılara :)
kızlar hepinizide öpüyorum herkes iyidir umarım... Bebek haberleri alan ,, almaya çalışan ,,, almaya karar veremeyen tüm arkadaşlarım hersey gönlünüzce olur inşallah... Kırmızıları gören fıstıklar... Nisanda buluşmak üzere :):) üzmeyin kendinizi....
değil hayatım, o daha rahat olduğu için hani daha uzun ya ondan dedim:)))))
kızlarrrrrrrrrrrrr neymiş neymiş hastalanacağına yakınmı yapılıomuş o
kaç gün kala yoklucakmışız :):):):):):
kızlarrrrrrrrrrrrr neymiş neymiş hastalanacağına yakınmı yapılıomuş o
kaç gün kala yoklucakmışız :):):):):):
:))))) canım arkadaşım benim:)
1 hafta oncesinden falan belli oluomuş:):):)
ewet tatlım gribim ben yaa benim belirtiler gribe delaletmiş napalım bunada şükür...geldi gönderdik kırmızılarıı ,,,haa bu arada fıstıklar ben bu ay saldım çayıra mevlam kayıra istemiyorum bu ay kuzumu hapımı falan içiyorum ama dr. Gitmeyecem kendi kendime tutarsa tutar tutmazsa önümüzdeki ay böyle biline bana belirti melirti sormayasınız.. Sen napıyorsun bakalım özlemim çalışıyormusun nasıl gidiyor fingirdeşmeler?kuzum coook gecmis olsun. Ne olduuu bakim.
Bu arada kırmızıları gordun herhalde nisan da buluşacağımıza göre. Saglık olsun.
kuzummm, nasıl oldun hayatım? Içtinmi nane limon kekik suyunu?
ewet tatlım gribim ben yaa benim belirtiler gribe delaletmiş napalım bunada şükür...geldi gönderdik kırmızılarıı ,,,haa bu arada fıstıklar ben bu ay saldım çayıra mevlam kayıra istemiyorum bu ay kuzumu hapımı falan içiyorum ama dr. Gitmeyecem kendi kendime tutarsa tutar tutmazsa önümüzdeki ay böyle biline bana belirti melirti sormayasınız.. Sen napıyorsun bakalım özlemim çalışıyormusun nasıl gidiyor fingirdeşmeler?
nane limon içtim banum ama kekik suyunu koymadım hemki orj. Kekik suyu vardı evde unuttum ama napayım?
Bir kendimizi parmaklamadığımız kalmıştı hahaha
:)))) aslanım benim beeee:))) nasıl da kapıyor hemen detayları:))))
ewet tatlım gribim ben yaa benim belirtiler gribe delaletmiş napalım bunada şükür...geldi gönderdik kırmızılarıı ,,,haa bu arada fıstıklar ben bu ay saldım çayıra mevlam kayıra istemiyorum bu ay kuzumu hapımı falan içiyorum ama dr. Gitmeyecem kendi kendime tutarsa tutar tutmazsa önümüzdeki ay böyle biline bana belirti melirti sormayasınız.. Sen napıyorsun bakalım özlemim çalışıyormusun nasıl gidiyor fingirdeşmeler?
nane limon içtim banum ama kekik suyunu koymadım hemki orj. Kekik suyu vardı evde unuttum ama napayım?
:)))) aslanım benim beeee:))) nasıl da kapıyor hemen detayları:))))
Kızlaaaaaaaaar, hepiniz banyoya mı gittiniz kontrole, birden sustu herkes????:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?