Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:):)ii bakalım.
Kuzum Tulin nerde, nasıl. Bat 6 mart degilmiydi onun ne oldu. yok suanda buralarda

tülin gripti hayatım dün, belki izin almıştır evde dinleniyordur..

((banucum yaptım yaptım sert bırsey geldı elıme kendımı kandırmak ıstemem karsılatıgım sey sert bırseycık dı ben de hasta olcagım bellı resmen...

Hay allah.. ama emin de değilim hayatım bunun doğruluğundan, bir topik vardı bunla ilgili orada okumuştum bu ay da meraktan denedim.. ama daha önceleri hiç yapmadığım için karşılaştırma yapma şansım yok tabii... gerçi orda bazı kızlar, sertti ama hamiştik falan da yazmışlardı.. aman neyse, sıkma sen canını, sabah testini yapınca öğreneceksin tatlım..

Selam kızlar bu ne hız yahu neler karıştırmışsınız öle sabahtan beri okuyorum maşallah...

özlemcim burdayım bebeğim rahatsızım öle okuyorum yazdıklarınızı...keyifsizim okuyup gülüyorum esprilerinize müdahale etmek istemiyorum bugün yazılara :)
kızlar hepinizide öpüyorum herkes iyidir umarım... Bebek haberleri alan ,, almaya çalışan ,,, almaya karar veremeyen tüm arkadaşlarım hersey gönlünüzce olur inşallah... Kırmızıları gören fıstıklar... Nisanda buluşmak üzere :):) üzmeyin kendinizi....

degılım degılım benımde sert hasta olursam gercekten bu durum dogrudur ....

Sabaha öğreniriz tatlım doğru mu değil mi, eh en azından doğruysa, idrar testlerine para bayılmaktan kurtuluruz, adetten 1 hafta kadar önce falan belli oluyormuş bu durum çünkü.. ama yine de inşallah yanlıştır diyorum..

kuzum coook gecmis olsun. ne olduuu bakim.
bu arada kırmızıları gordun herhalde nisan da buluşacağımıza göre. saglık olsun.

Son düzenleme:

Kuzummm, nasıl oldun hayatım? içtinmi nane limon kekik suyunu?

kızlarrrrrrrrrrrrr neymiş neymiş hastalanacağına yakınmı yapılıomuş o
kaç gün kala yoklucakmışız :):):):):):

kızlarrrrrrrrrrrrr neymiş neymiş hastalanacağına yakınmı yapılıomuş o
kaç gün kala yoklucakmışız :):):):):):

bir hafta falan önceden belli oluyormuş, ben bunla ilgili topiği üşenmedim baştan sona okudum:))) bakalım önümüzdeki ay bi daha deniycem bakalım yine doğru çıkacak mı:)

hehehehehe topluca sıyırcaz valla bu gidişle:))))))))))

kuzum coook gecmis olsun. Ne olduuu bakim.
Bu arada kırmızıları gordun herhalde nisan da buluşacağımıza göre. Saglık olsun.
ewet tatlım gribim ben yaa benim belirtiler gribe delaletmiş napalım bunada şükür...geldi gönderdik kırmızılarıı ,,,haa bu arada fıstıklar ben bu ay saldım çayıra mevlam kayıra istemiyorum bu ay kuzumu hapımı falan içiyorum ama dr. Gitmeyecem kendi kendime tutarsa tutar tutmazsa önümüzdeki ay böyle biline bana belirti melirti sormayasınız.. Sen napıyorsun bakalım özlemim çalışıyormusun nasıl gidiyor fingirdeşmeler?
kuzummm, nasıl oldun hayatım? Içtinmi nane limon kekik suyunu?

nane limon içtim banum ama kekik suyunu koymadım hemki orj. Kekik suyu vardı evde unuttum ama napayım?

o zaman bu akşam unutma tülinim olar mı?:)) faydalı bişey o, her derde deva cinsten..

Kızlaaaaaaaaar, hepiniz banyoya mı gittiniz kontrole, birden sustu herkes????:)))))

:)))) aslanım benim beeee:))) nasıl da kapıyor hemen detayları:))))

uygulamam ama kaparım:)))))))) yarın sor coktan tıs unuttum gitti:):)

dikkat et kendine ayaga kalk bir an once canım benim. tamam tamam sormayız:):) sen yeter ki çalışmaları bırakma da. accık ipucu da verirsin arada:) kuzu biz çalışmalara pzt si başladık işte. malum antibiyotiğim vardı benim. tam gaz devam edios bakalım tutarsa. bu ay pek umidim yok ama olsun yine vazifemizi yapıoruz anlıcan:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…