Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

o zaman bu akşam unutma tülinim olar mı?:)) faydalı bişey o, her derde deva cinsten..

biz hususi getirtiyoruz o kekik suyunu şişe şişe köylerden ,,, eşim tüketiyor çok sever öle enteresan şeylerii.. Kefir içer orj. Oda kendi yapar taze taze...acayip adam vesselam birde zorla ağzıma tıkıştırmaya çalışmaz mı sabah sabah ,,sonra ufacık hasta olayım başlar söylenmeye içme sen bunları böle geberirsin hastalıktan falan pişman ...üfff banane ya içmicem işte...

hüüüü kaparsınız tabe
ben okuyamıomki doğru düzgün ne telefon susuyo bugün nede iş azalıyo imdattttt yardım etçek yokmu bana

:)) üzülme sen bebeem, koptuğun noktada özet geçerim ben sana:) en son parmaklama olayındayız, kızlar da birden yok oldu sanırsam banyodalar:))

aklıma bişi geldi kocişlere bırakın kızlar onlar anlasın daha ii anlarlar tövbe tövbeeeeee neler diom ben yahuuu :)

:):) pehh. banu yeni bir akım başlattın. herkes evde su anda kendini yokluo:):)

ahahahahahaha:))) olsun işte oyalanıyoruz biz bize işte:)))

Ya kefir vs ben de öyle her ot püsürü içemem sevmem, hatta faydalı şeyler genelde beni bozar ama kekik suyunu iç tatlım, ilaçsız atlatacaksan gribi bitkisel takviye şart yani:)

bende sımdı baaktım evet sert olnca adet oluyormussun genellıkle oyle yazıyorlar banucum kasık agrım falan yokk hasta olcagım o sertlıktende bellı olur bakalım yarın sabah ne olcak...hyaırlısı olmasada nısan ayına kaldık sızlerle yola devam derım baska yapabılcegım bırsey yok....

aklıma bişi geldi kocişlere bırakın kızlar onlar anlasın daha ii anlarlar tövbe tövbeeeeee neler diom ben yahuuu :)

ben de onu düşünüodum şimdi.:)ay bi de adamı kandırdım akşam hastayım dokunma die..dün kendin elletmedin bugün de ben ellemiorum derse iş bana kalıo yine..:)
valla sıyırcaz gibime gelio..şu veletler ne hale soktu bizi..hele ben çocuklardan nefret ederken şimdi çocuum olsa die 40 takla atıorum ..

o kekik suyu inanılmaz bişi gerçekten ama çok acıııııı içebilene helal olsun benimde babam içer

bizde kocamda bende çocuk manyağıyız resmen bayılırız çocuklara ama bende yorulmaya başladım çocuklardan uzaklaşıyorum ayol

Kuzum bizler ebe falan değiliz sonuçta işin eğlencesi bu, ne kadar doğru değil bilmemiz mümkün değil.. O yüzden fazla takılma, ama olursanda olursun yani sıkma canını, sen hamiş kalana kadar takip etcem ben seniiiii, ama umarım bu takip yarın sonlanır..

aslında dogru soyluyorsun benım esım soyledı dun ıcı kaygan ve yumsacıktı dıye ona oyle gelmıs ama bana sert bır cısım geldı gergın batlayack gıbı benım kırmızı kart gozukcek ya......

ne işe yarıo bu kekik suyu yavrucum.

ıns ama sezgılerımde yanılmam ınsan hısseder banu bakalım saatler kaldı ama ben bunuda bılır soylerım hasta olacagımm yanılırım ıns tabıde neyse.....

Aynen her söylediğine harfi hafine katılıyorum. İşallah yarına sonlanır da hamiş topiğinde takibe devam ederiz. Yavaş yavaş da hepimiz transfer oluruz kısa zamanda işallah

ıns ama sezgılerımde yanılmam ınsan hısseder banu bakalım saatler kaldı ama ben bunuda bılır soylerım hasta olacagımm yanılırım ıns tabıde neyse.....

Hayırlısı neyse o olsun arkadaşım, inşallah bebiştir ama değilse de demek denemeye devam etmek gerekiyor deyip önümüze bakıcaz birlikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…