- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.241
o zaman bu akşam unutma tülinim olar mı?:)) faydalı bişey o, her derde deva cinsten..
hüüüü kaparsınız tabe
ben okuyamıomki doğru düzgün ne telefon susuyo bugün nede iş azalıyo imdattttt yardım etçek yokmu bana
bir hafta falan önceden belli oluyormuş, ben bunla ilgili topiği üşenmedim baştan sona okudum:))) bakalım önümüzdeki ay bi daha deniycem bakalım yine doğru çıkacak mı:)
hehehehehe topluca sıyırcaz valla bu gidişle:))))))))))
:):) pehh. banu yeni bir akım başlattın. herkes evde su anda kendini yokluo:):)
biz hususi getirtiyoruz o kekik suyunu şişe şişe köylerden ,,, eşim tüketiyor çok sever öle enteresan şeylerii.. Kefir içer orj. Oda kendi yapar taze taze...acayip adam vesselam birde zorla ağzıma tıkıştırmaya çalışmaz mı sabah sabah ,,sonra ufacık hasta olayım başlar söylenmeye içme sen bunları böle geberirsin hastalıktan falan pişman ...üfff banane ya içmicem işte...
:)) üzülme sen bebeem, koptuğun noktada özet geçerim ben sana:) en son parmaklama olayındayız, kızlar da birden yok oldu sanırsam banyodalar:))
aklıma bişi geldi kocişlere bırakın kızlar onlar anlasın daha ii anlarlar tövbe tövbeeeeee neler diom ben yahuuu :)
Sabaha öğreniriz tatlım doğru mu değil mi, eh en azından doğruysa, idrar testlerine para bayılmaktan kurtuluruz, adetten 1 hafta kadar önce falan belli oluyormuş bu durum çünkü.. ama yine de inşallah yanlıştır diyorum..
ilahi banu yaaaaaa koptum koptum çok yaşa emi sennnnn yarılıom gülmekten
aklıma bişi geldi kocişlere bırakın kızlar onlar anlasın daha ii anlarlar tövbe tövbeeeeee neler diom ben yahuuu :)
biz hususi getirtiyoruz o kekik suyunu şişe şişe köylerden ,,, eşim tüketiyor çok sever öle enteresan şeylerii.. Kefir içer orj. Oda kendi yapar taze taze...acayip adam vesselam birde zorla ağzıma tıkıştırmaya çalışmaz mı sabah sabah ,,sonra ufacık hasta olayım başlar söylenmeye içme sen bunları böle geberirsin hastalıktan falan pişman ...üfff banane ya içmicem işte...
ben de onu düşünüodum şimdi.:)ay bi de adamı kandırdım akşam hastayım dokunma die..dün kendin elletmedin bugün de ben ellemiorum derse iş bana kalıo yine..:)
valla sıyırcaz gibime gelio..şu veletler ne hale soktu bizi..hele ben çocuklardan nefret ederken şimdi çocuum olsa die 40 takla atıorum ..
bende sımdı baaktım evet sert olnca adet oluyormussun genellıkle oyle yazıyorlar banucum kasık agrım falan yokk hasta olcagım o sertlıktende bellı olur bakalım yarın sabah ne olcak...hyaırlısı olmasada nısan ayına kaldık sızlerle yola devam derım baska yapabılcegım bırsey yok....
ne işe yarıo bu kekik suyu yavrucum.
Kuzum bizler ebe falan değiliz sonuçta işin eğlencesi bu, ne kadar doğru değil bilmemiz mümkün değil.. O yüzden fazla takılma, ama olursanda olursun yani sıkma canını, sen hamiş kalana kadar takip etcem ben seniiiii, ama umarım bu takip yarın sonlanır..
ben yemeee gidiom ama hiç gidesim yok aklım burda hep
neysem hemen atıştırıp geliim
Kuzum bizler ebe falan değiliz sonuçta işin eğlencesi bu, ne kadar doğru değil bilmemiz mümkün değil.. O yüzden fazla takılma, ama olursanda olursun yani sıkma canını, sen hamiş kalana kadar takip etcem ben seniiiii, ama umarım bu takip yarın sonlanır..
ıns ama sezgılerımde yanılmam ınsan hısseder banu bakalım saatler kaldı ama ben bunuda bılır soylerım hasta olacagımm yanılırım ıns tabıde neyse.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?