- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.261
ne vazifesi kız tadını çıkar korunmasız ilişki yaşanıyor ne güzel erkek ve kadın için güzel bir fırsat bu...uygulamam ama kaparım:)))))))) yarın sor coktan tıs unuttum gitti:):)
dikkat et kendine ayaga kalk bir an once canım benim. Tamam tamam sormayız:):) sen yeter ki çalışmaları bırakma da. Accık ipucu da verirsin arada:) kuzu biz çalışmalara pzt si başladık işte. Malum antibiyotiğim vardı benim. Tam gaz devam edios bakalım tutarsa. Bu ay pek umidim yok ama olsun yine vazifemizi yapıoruz anlıcan:):)
tamam söz eve gidince içecem bebeğim...ahahahahahaha:))) olsun işte oyalanıyoruz biz bize işte:)))
ya kefir vs ben de öyle her ot püsürü içemem sevmem, hatta faydalı şeyler genelde beni bozar ama kekik suyunu iç tatlım, ilaçsız atlatacaksan gribi bitkisel takviye şart yani:)
içecez mecburen söz verdim banuya...o kekik suyu inanılmaz bişi gerçekten ama çok acıııııı içebilene helal olsun benimde babam içer
bebekle alakası yok kuzum bunun ... Grip oluyorsun ben gibi sonra ilaç içmem diye bir arnavut inadı tutturuyorsun alternatif tıptan faydalanıyoruz bitkisel tedavi...kekik suyu faydalıdır içinizdeki toksinleri atmanızada yardımcı olur ayrıca yağ bezelerini yok etmekte ustadır...ne işe yarıo bu kekik suyu yavrucum.
Aynen her söylediğine harfi hafine katılıyorum. İşallah yarına sonlanır da hamiş topiğinde takibe devam ederiz. Yavaş yavaş da hepimiz transfer oluruz kısa zamanda işallah
ne vazifesi kız tadını çıkar korunmasız ilişki yaşanıyor ne güzel erkek ve kadın için güzel bir fırsat bu...
tamam söz eve gidince içecem bebeğim...
içecez mecburen söz verdim banuya...
bebekle alakası yok kuzum bunun ... Grip oluyorsun ben gibi sonra ilaç içmem diye bir arnavut inadı tutturuyorsun alternatif tıptan faydalanıyoruz bitkisel tedavi...kekik suyu faydalıdır içinizdeki toksinleri atmanızada yardımcı olur ayrıca yağ bezelerini yok etmekte ustadır...
dikkat dikkat!!!
Kendini parmaklayıpta birşey anlamayanlar, lutfen 2. alternatif olarak adet tarihinizi bekleyiniz. Beklediniz o da mı olmadı lutfen test alıp dneyiniz. hadi o da olmadı diyelim lutfen kan testi yapınız.:)
Kendimi parmaklayıp anlıcam die lutfen tahribatlara yol açmayınız:):)
Sevgili arkadaşımız Banu nun dediği gibi bu kesinlik gösteren bir olay değildir, işin eğlence tarafına da bakılabilir, bir yoklayın olmadı fazla takıntı yapmayın.
Sevgiler, saygılar.
Ahahahahaha, kesinlikleeeee özlem arkadaşımızı destekliyorum canı gönülden:))) altına imzamı atarım yani o derece:)
bir uyarayım dedim cancagzım:)
Hayırlısı neyse o olsun arkadaşım, inşallah bebiştir ama değilse de demek denemeye devam etmek gerekiyor deyip önümüze bakıcaz birlikte..
selam kızlar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun uzun süredir giremiyodum sayfalar ne kadar çoğalmış okumaya kalksam alır 1 haftamı herhalde bu arada mart ayı geldi listeden güzel haberleri almaya başladıkmı benim umudum nisana kaldı
selam kızlar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun uzun süredir giremiyodum sayfalar ne kadar çoğalmış okumaya kalksam alır 1 haftamı herhalde bu arada mart ayı geldi listeden güzel haberleri almaya başladıkmı benim umudum nisana kaldı
Kızlar ben ufaktan kaçar, kocişle buluşcam yine:) yine evrak işim var, off allaam bitmedi bi türlü bu işlerde..
Neyse, hepinizi öperim kocaman kocaman, akşam dönünce okurum kim ne yazmış diye..:)
Görüşürüüüüüüüüüüüüüüüüz popicanlarımmmm...
Herkeseeeeee günaydınnnnnn...:))
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar
İnşallah bu güzel perşembe gününde de müjdeli haberler almaya devam ederiz...
ahirimsin, lata, emos.. testleri yaptınız mı kızlar???:)
ay_nur , kuzum sen hala ne bekliyorsun kırmızılarda gelmemiş 2 gün geçmiş, yapsana hayatım şu testi artık vaktidir..
yasamım , Berrak, asiia .. sizlerin de güzel haberlerini alırız inşallah bugün belki yarın
ve bekleyen diğer kızlar, herkese bol şans...
dikkat dikkat!!!
Kendini parmaklayıpta birşey anlamayanlar, lutfen 2. alternatif olarak adet tarihinizi bekleyiniz. Beklediniz o da mı olmadı lutfen test alıp dneyiniz. hadi o da olmadı diyelim lutfen kan testi yapınız.:)
Kendimi parmaklayıp anlıcam die lutfen tahribatlara yol açmayınız:):)
Sevgili arkadaşımız Banu nun dediği gibi bu kesinlik gösteren bir olay değildir, işin eğlence tarafına da bakılabilir, bir yoklayın olmadı fazla takıntı yapmayın.
Sevgiler, saygılar.
ben de elleyenlerden olarak sana katılıyorum canım.bunlar boş işler..Rabbim "ol" dedi mi bitti..
ben geldim anammm banu gitmiş kim özetlicek şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?