Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ne vazifesi kız tadını çıkar korunmasız ilişki yaşanıyor ne güzel erkek ve kadın için güzel bir fırsat bu...
tamam söz eve gidince içecem bebeğim...
o kekik suyu inanılmaz bişi gerçekten ama çok acıııııı içebilene helal olsun benimde babam içer
içecez mecburen söz verdim banuya...
ne işe yarıo bu kekik suyu yavrucum.
bebekle alakası yok kuzum bunun ... Grip oluyorsun ben gibi sonra ilaç içmem diye bir arnavut inadı tutturuyorsun alternatif tıptan faydalanıyoruz bitkisel tedavi...kekik suyu faydalıdır içinizdeki toksinleri atmanızada yardımcı olur ayrıca yağ bezelerini yok etmekte ustadır...

dikkat dikkat!!!
Kendini parmaklayıpta birşey anlamayanlar, lutfen 2. alternatif olarak adet tarihinizi bekleyiniz. Beklediniz o da mı olmadı lutfen test alıp dneyiniz. hadi o da olmadı diyelim lutfen kan testi yapınız.:)
Kendimi parmaklayıp anlıcam die lutfen tahribatlara yol açmayınız:):)
Sevgili arkadaşımız Banu nun dediği gibi bu kesinlik gösteren bir olay değildir, işin eğlence tarafına da bakılabilir, bir yoklayın olmadı fazla takıntı yapmayın.

Sevgiler, saygılar.

Aynen her söylediğine harfi hafine katılıyorum. İşallah yarına sonlanır da hamiş topiğinde takibe devam ederiz. Yavaş yavaş da hepimiz transfer oluruz kısa zamanda işallah

Amiiiiiiiiiiiiiiiin tatlımmm.. Harika olurdu nisan sonuna kadar tüm ekip hamiş topiğine geçsek:)

kuzum benim parmagımda bir yag bezesi çıktı acep işe yarar mı:) yakında su olayını unutucaz zaten. onun suyu bunun kürü derken:):)

Ahahahahaha, kesinlikleeeee özlem arkadaşımızı destekliyorum canı gönülden:))) altına imzamı atarım yani o derece:)

selam kızlar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun uzun süredir giremiyodum sayfalar ne kadar çoğalmış okumaya kalksam alır 1 haftamı herhalde bu arada mart ayı geldi listeden güzel haberleri almaya başladıkmı benim umudum nisana kaldı

merhaba hoşgeldin. seninde dumya kadınlar gunun kutlu olsun cnm. evet bu aydan hamişlerimiz var. sağlık olsun canım. senin de haberini nisan da alırız inşşş

hoşgeldin hayatım, listeye baktım da senin bat 19 mart demişiz, nasıl nisana kaldı umudun???

Kızlar ben ufaktan kaçar, kocişle buluşcam yine:) yine evrak işim var, off allaam bitmedi bi türlü bu işlerde..

Neyse, hepinizi öperim kocaman kocaman, akşam dönünce okurum kim ne yazmış diye..:)

Görüşürüüüüüüüüüüüüüüüüz popicanlarımmmm...

Bu da gider ayak listenin son hali..

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..

ahirimsin_S = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
yasamım = 8 Mart
asiia = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart Büyük ihtimal hamiş
mononokez = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

benim adet düzenliğim vardı ya canım 45 günde görüyodum bu sefer 30 gün oldu ve umudum gitti ama adetimin düzelmesinede sevindim inşallah nisanda alırım bu güzel haberi. hamiş arkadaşlarımızda hayırlısıyla alırlar bebişlerini inşallah kucaklarına onların adına çok sevindim allahım uzun tatlı huzurlu ömürler versin inşallah.

görüşrüüz tatlım, kolay gelsin size. öpüldünn

BAnucum canım seninde kutlu olsun,, diğer arkadaşlarımızında kutlu olsun İnşALLAH mart ayı bize uğurlu gelir,, bu arada banucum ben beklemedeyim canımcım daha kırmızılarıda görmedim yine dün regl sancıları oldu ama bişiicik yok :) tes yapmak istemiyorum negatif çıkıyor bekliyi p.tsi kanda baktırırım artık:) mcuxlarr

ben de elleyenlerden olarak sana katılıyorum canım.bunlar boş işler..Rabbim "ol" dedi mi bitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…