- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.281
canım zaten bişi olmadı, mevzular aynı:)
oh ii içim rahatladı :)
özlem 24 marta çok var dahaaaa yaaaaa nasıl geçecek bu zaman
ben bu ay çok sıkı çalııom eğer tutmazsa öteki ay canım ne zaman isterse o zaman yapçam olcağı varsa olur zaten olmazsada rabbimin vardır bi bildiği dicem koyvercem gitçemmm
yavrum daha 16 gun var yaw:) bende calısıom baaklım kısmet ama benım gerçekten umudum yok bu aydan. eger senin tutmazsa bu ay canın ne zaman isterse yap da yumurtlama gunlerini ay pardon gıdaklama gunlerini:) kaçırma sakınn. durmak yok:)
gıdakmış üürülemekmiş tavukmuş horozmuş fenalık geldi yapması bi dert bakması bi dert büyütmek bi dert tatlı dert gerçide olsun yoruldum ben yaaaaaa
:):) walla bende aslında bu ay dikkat etmiyorum bna. Zaten doktor bir dahaki ay yapıcaz bu takibini dedi. sende ne cabuk yoruldun be ya. sık dişini accık daha tutar b elki yakında:))
gıdakmış üürülemekmiş tavukmuş horozmuş fenalık geldi yapması bi dert bakması bi dert büyütmek bi dert tatlı dert gerçide olsun yoruldum ben yaaaaaa
selam herkese moralimi bozmak icin cok mu erken adetime 4 gun var daha bnde oylesine evde idrar testi yaptım ama tek cizık cıktıama niye ozaman 10gundur belim karnım agrıyor testte zaten kıytırık ucuz bisey cift cizgi yeri bozuk mu ki:)
canısım ben daha önce 3 ay denemiştim olmadı daha sonra iş değiştirdim erteledik 1 sene
bu sefer 6. aydayım şuan hala yok işte önceside olduğu için yoruldum ki millet 1 gün ilacı unutuyo hemen ggöbüş doluyo ben kaç defalarca unuttum ilacı ama olmadı bişi aslında açıkçası yorulmaktan ziyade korkuyorum
canısım ben daha önce 3 ay denemiştim olmadı daha sonra iş değiştirdim erteledik 1 sene
bu sefer 6. aydayım şuan hala yok işte önceside olduğu için yoruldum ki millet 1 gün ilacı unutuyo hemen ggöbüş doluyo ben kaç defalarca unuttum ilacı ama olmadı bişi aslında açıkçası yorulmaktan ziyade korkuyorum
selam herkese moralimi bozmak icin cok mu erken adetime 4 gun var daha bnde oylesine evde idrar testi yaptım ama tek cizık cıktıama niye ozaman 10gundur belim karnım agrıyor testte zaten kıytırık ucuz bisey cift cizgi yeri bozuk mu ki:)
yk canım korkma, Hayırlısını iste hep. evet insan beklio umutlanıo olmayınca hayllaer gidio heves kaçıo nerdeyse. Ama merak etme Allah ın izniyle sende vericeksin o mujdeli haberi inşallah
belus nezamandır ugrasıyosunuz cocuk ıcın sen veye asın dra gıttınızmı bır problem varmı
Benim de 3 gün kaldı..test negatif çıktı..ısrarla ışığa tutup 2. çizgiyi silik de olsa görmeye çalışıyorum..göremeyince de bu test bozuk galiba diye düşünüyorum..psikopata bağladım sanırım :))) olmayan şeyi nasıl göreceksem artık...
Ne hamilelik ne de adet belirtileri hissetmiyorum şu an...
Hayırlısı hakkımızda...
valla narmik aynen bnde oyle basında bekleyip durdum testin gecen ayda kan yaptırmıstım adetimden 7 gun once 7.5 cıkmıstı ama olmadı ılerlemedi bu ay bakalım kısmet artık kan yaptırmıyorum yoksa bnde kan kalmayacak:)saka biyana seninle kafa kafaya gidiyoruz insallah hayırlı haber veririz birbirimize buradan kacırırsam yazdıgını sen sonucu ozelede yaz catlarım sonra:))
Netten ucuz testlerden 100 tane aldım..Her gün yaparım artık adet görene tek..Test yapma manyaklığım var..Adet gününü geçmesini bekleyemem ben
Amin canım..Hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?