Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben parmak olayında negatıflık olayını cözdüm pozıtıflıgı cözmedım henüz o sonuca ulasmadıgımdan

oh ii içim rahatladı :)

özlem 24 marta çok var dahaaaa yaaaaa nasıl geçecek bu zaman
ben bu ay çok sıkı çalııom eğer tutmazsa öteki ay canım ne zaman isterse o zaman yapçam olcağı varsa olur zaten olmazsada rabbimin vardır bi bildiği dicem koyvercem gitçemmm

belus nezamandır ugrasıyosunuz cocuk ıcın sen veye asın dra gıttınızmı bır problem varmı

yavrum daha 16 gun var yaw:) bende calısıom baaklım kısmet ama benım gerçekten umudum yok bu aydan. eger senin tutmazsa bu ay canın ne zaman isterse yap da yumurtlama gunlerini ay pardon gıdaklama gunlerini:) kaçırma sakınn. durmak yok:)

gıdakmış üürülemekmiş tavukmuş horozmuş fenalık geldi yapması bi dert bakması bi dert büyütmek bi dert tatlı dert gerçide olsun yoruldum ben yaaaaaa

gıdakmış üürülemekmiş tavukmuş horozmuş fenalık geldi yapması bi dert bakması bi dert büyütmek bi dert tatlı dert gerçide olsun yoruldum ben yaaaaaa

:):) walla bende aslında bu ay dikkat etmiyorum bna. Zaten doktor bir dahaki ay yapıcaz bu takibini dedi. sende ne cabuk yoruldun be ya. sık dişini accık daha tutar b elki yakında:))

:):) walla bende aslında bu ay dikkat etmiyorum bna. Zaten doktor bir dahaki ay yapıcaz bu takibini dedi. sende ne cabuk yoruldun be ya. sık dişini accık daha tutar b elki yakında:))

canısım ben daha önce 3 ay denemiştim olmadı daha sonra iş değiştirdim erteledik 1 sene
bu sefer 6. aydayım şuan hala yok işte önceside olduğu için yoruldum ki millet 1 gün ilacı unutuyo hemen ggöbüş doluyo ben kaç defalarca unuttum ilacı ama olmadı bişi aslında açıkçası yorulmaktan ziyade korkuyorum

selam herkese moralimi bozmak icin cok mu erken adetime 4 gun var daha bnde oylesine evde idrar testi yaptım ama tek cizık cıktıama niye ozaman 10gundur belim karnım agrıyortestte zaten kıytırık ucuz bisey cift cizgi yeri bozuk mu ki:)

tabi erken du bakalım 4 günde neler olur neler :)

yk canım korkma, Hayırlısını iste hep. evet insan beklio umutlanıo olmayınca hayllaer gidio heves kaçıo nerdeyse. Ama merak etme Allah ın izniyle sende vericeksin o mujdeli haberi inşallah

yk canım korkma, Hayırlısını iste hep. evet insan beklio umutlanıo olmayınca hayllaer gidio heves kaçıo nerdeyse. Ama merak etme Allah ın izniyle sende vericeksin o mujdeli haberi inşallah

Benim de 3 gün kaldı..test negatif çıktı..ısrarla ışığa tutup 2. çizgiyi silik de olsa görmeye çalışıyorum..göremeyince de bu test bozuk galiba diye düşünüyorum..psikopata bağladım sanırım :))) olmayan şeyi nasıl göreceksem artık...
Ne hamilelik ne de adet belirtileri hissetmiyorum şu an...
Hayırlısı hakkımızda...

Merhaba kizlar sayfanizi takip ediyorum bir kaç gundur, listeye baktimda ne çok bebek isteyen var Rabbim hepimize de hayirlisini nasip etsin insallah, hamislerimize hayirli olsun Rabbim yardimciniz olsun, ozetle kendimi tanitayim evleneli 8ay oldu 26 yasindayim hic korunmadik ama tik yok son 4 aydir yumurtlama gunu takip ediorm ama cixxx ses seda yok, cok istiyorum ama olmuyo, tabi cevremin bebek yok mu sorulari da tuz biber oluyo sanki benim elimde sinir oluom ya...
burda okuduklarim yazdiklariniz umut oluyor gercekten iyki varsiniz yarin sogan kurunu basliyayiml diyorum insallah faydasi olur, nolur araniza katin beni desteginize ihtiyacim var .. bu arada BAT 30 MART ..

valla narmik aynen bnde oyle basında bekleyip durdum testin gecen ayda kan yaptırmıstım adetimden 7 gun once 7.5 cıkmıstı ama olmadı ılerlemedi bu ay bakalım kısmet artık kan yaptırmıyorum yoksa bnde kan kalmayacak:)saka biyana seninle kafa kafaya gidiyoruz insallah hayırlı haber veririz birbirimize buradan kacırırsam yazdıgını sen sonucu ozelede yaz catlarım sonra:))

Netten ucuz testlerden 100 tane aldım..Her gün yaparım artık adet görene tek..Test yapma manyaklığım var..Adet gününü geçmesini bekleyemem ben
Amin canım..Hayırlısı artık...

kızlar adet olcagım galıba ıdrar rengım degıstı hasta olcagım zman genellıkle boyle olur herneyse nasıp kısmet hayırlısı ne ıse o olsun da sıze bırsey soracgım ben bu ay ovulasyon testı almak ısetdım aramzıda kullanan varmı ve de ıyı bır marka hangısı almayı dusunuyorum ve kullanma seklı falan nasıl oluyor yazarmısın kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…