Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr şimdi sağlık ocağını aradım o kıl nemrut var ya böle dedi bana emine hanımmm bu defa çıktı pozitif :))) ayy çok tuhafım şu an..ne hissettğimi ne diceğimi bilemiorum farklı duygulardayım..napcam şimdi ben ayyy Allahımm ya hayırlı olur inşallahhhh...

emos_musti arkadasım hadi gözün aydın :)

çok sevindim valla darısı bize inşallah :)

bizede dua et ne olur

tbrk ederim cnm

ayy kuzum cok sevindim. Cok cok cok gozun aydın, hayırlı olsun. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Darısı başımıza dua et bize de. canım benimmmm.

gozun aydın tatlım bızı yanıltmadın tebrıklerrrrrrrrrrrrr..

Hayırlı-uğurlu olsun canım

Kızlar ben unuttum sanırım hamilelik belirtilerini yaa..( Zahmet olmazsa pozitif çıkanlar belirtilerini ve kaçıncı günde pozitifi öğrendiklerini de yazabilirler mi ??

Son düzenleyen: Moderatör:

Tebrikleeeeerrrrr :)) sana dedik ama :) çok sevindim canım. hayırlı bir gebelik dilerim vee darısı başımızaa inşallah

Canım benim çokçok tebrik ederim,,'RAB-mim kucağına almayı nasip etsin,,gözümüz aydın

Tedaviyle sahip olduğum ikizlerim var canım..Rahmimdeki bir sorun yüzünden tekrar hamile kalmaya çalışıyorum..

tebrik ederim arkadasım Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin insallah darısı bize:)

Narmikcim ne guzel masallah ıkızler demek Allah onların acısını gostermesin ben 4 yıllık evliyim hep erteledim cocuk isini 2 aydır istiyoruz bakalım kısmet nasip rızkı olan geliyor dunyaya ...
ama sunu farkettim korunurken boyle agrılarım olmuyordu sadece adet gunu agrım olurdu oda cok sancılı ama simdi 2 aydır 10gun onceden baslıyor kasık ve bel agrılarım doktora gittim cok sukur hersey normal dedi bekliyecez artık..

hayirli olsun merakla bekliyodum sonucu korkktum bi an suratsiz kadin negatif derde cinnet gecirirsin diye :))) cok mutlu oldum adina darisis bizlere insallah
bugun o kdr cok okudum ki bu sayfayi unuttum emos_musti sen herhangi bi kür kullanmismiydin kac zamandir bugunu bekliyosun yani ne zamandir deniyosunuz bi ozet gecermisin merak ediyorum bende umitlenmek istiyorum (

Amin canım.. İlk bebeklerimi kaybettim..Evlat acısı çok zor...Bunlara da bir şey olursa akıl sağlığımı koruyamam sanırım..Biz de 4 yıllık evliyiz..Hayırlısı herşeyin..

emoss kocisine soledinmiii??

hepinize teşekkür ederim kızlar..Rabbim sze de hayırlısıyla nasip etsin inşallah..yok daha söylemedim ilk sizin haberiniz oldu..akşam sölerm dedim ama akşam da amcasına gtcekmişiz hep beraber..bebişin ağzından bi mektup yazıp eline vereyim diyorum ne dersiniz :)

Amin canım.. İlk bebeklerimi kaybettim..Evlat acısı çok zor...Bunlara da bir şey olursa akıl sağlığımı koruyamam sanırım..Biz de 4 yıllık evliyiz..Hayırlısı herşeyin..

Allah korusun... amann neyse iyi seyler dusunelim iyiseyler basımıza gelsin insallah :)

emos bnce guzel fikir valla ...

Olabilir tatlım. Pekiii amcadan oncemi vericeksin mektubu sonra mı?? Ayy cok heyecanlı. ben inanamam herhalde yaw hamile olduguma:):) canım benimmm

Çokkkkk sevindim canım tebrik ederim, Allah kucağınada almayı nasip eder inşallah sağlıklıca, darısı başımıza

tabi tatlım..bak şimdi biz hazranda evlendik bi korunduk bi korunmadık sonra hap kullandım kist var die..sonra bıraktım o ay bikaç gün her gün ilişki oldu..ama burası çok önemli dikkat dikkat ben pcosluydum doktor öle dedi..ben adetin ya 7. ya da 8. günü soğan kürü kullanmaya başladım ve iki günde bir ilşki oldu..ama her oluşunda ben ilişki esnasında ve sonrasında ayaklarıımı kaldırıdım bi 15-20 dk bekledim sonra da kıvrıldım yattım sabah banyo yaptım..sonuç bu..ben geçen ay 8 şubatta adet olmuştum düzensiz olduğu için de bu ay ne zaman olur bilmioduk taki kızlar test yapmam için ısrar edinceye kadar..bu sabah yaptım silik çıktı ikinci çizgi..sağlık ocaına gttim kan testi yaptrdım değerler 300 küsür falanmış işte..belirtilere gelnce benm adet belirtilerm vardı hatta dün akşam eşime adet olcam yarın çünkü bugün leke var dedim düşün öyleydi..belim ve alt tarafım ağırdı mide yanmam vardı başka da belirtim yoktu aa gazı unutmamak lazım hep karnım şişti kaç gündür..

Bence çok güzel bir fikir hepde süpperrrrrrrr....Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…