- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.321
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr şimdi sağlık ocağını aradım o kıl nemrut var ya böle dedi bana emine hanımmm bu defa çıktı pozitif :))) ayy çok tuhafım şu an..ne hissettğimi ne diceğimi bilemiorum farklı duygulardayım..napcam şimdi ben ayyy Allahımm ya hayırlı olur inşallahhhh...
tabi tatlım..bak şimdi biz hazranda evlendik bi korunduk bi korunmadık sonra hap kullandım kist var die..sonra bıraktım o ay bikaç gün her gün ilişki oldu..ama burası çok önemli dikkat dikkat ben pcosluydum doktor öle dedi..ben adetin ya 7. ya da 8. günü soğan kürü kullanmaya başladım ve iki günde bir ilşki oldu..ama her oluşunda ben ilişki esnasında ve sonrasında ayaklarıımı kaldırıdım bi 15-20 dk bekledim sonra da kıvrıldım yattım sabah banyo yaptım..sonuç bu..ben geçen ay 8 şubatta adet olmuştum düzensiz olduğu için de bu ay ne zaman olur bilmioduk taki kızlar test yapmam için ısrar edinceye kadar..bu sabah yaptım silik çıktı ikinci çizgi..sağlık ocaına gttim kan testi yaptrdım değerler 300 küsür falanmış işte..belirtilere gelnce benm adet belirtilerm vardı hatta dün akşam eşime adet olcam yarın çünkü bugün leke var dedim düşün öyleydi..belim ve alt tarafım ağırdı mide yanmam vardı başka da belirtim yoktu aa gazı unutmamak lazım hep karnım şişti kaç gündür..
giderken veriyim diyorum dolmuşta okusun..ben de inanamıyorum zaten her an olumsuz bişe olcakmış gibime geliyo Allah muhafazaa..
Ben sogan kurune devam edem o zaman:):) zaten et demiştin sende
yok canım Allah ın izniyle hiçbişicik olmaz. Beslenme hareketlerine dikkat edecen artıkın. Kan testi pozitif demiş daha nolsunn. kıs munubuste herkesi öpmesin mutluluktan:)
et tatlım tabi tecrübe konuşuyo burda :)
inşallah bişicik olmazz..beslenmeye gelince 45 kiloyum nefret ediorum yemek yemekten ama mecbur bişiler ycez artık..yok öpemez belki bi beni öper de yeternce sevinemez gibime geliyo.bütün izmir duydu garibimin bişeyden haberi yok daha tabi burdakilerin de daha haberi yok..
kızlar merhaba nasılsınız bakalım? topiğe ne zaman girsem bir hamile haberi alıyorum,
ne güzel bişey bu ya rabbim hergün birimizi sevindiriyor yanı sıra bizide,
emos çok tebrik ederim canım inşallah sağlığıyla kucağına aldığın günleri görürsün,
bende de pko var ve bu ay soğan kürü yapıyorum ,
inşallah bizlerde senin gibi güzel haberler alırız artık beklemek çok zor...
kızlar merhaba nasılsınız bakalım? topiğe ne zaman girsem bir hamile haberi alıyorum,
ne güzel bişey bu ya rabbim hergün birimizi sevindiriyor yanı sıra bizide,
emos çok tebrik ederim canım inşallah sağlığıyla kucağına aldığın günleri görürsün,
bende de pko var ve bu ay soğan kürü yapıyorum ,
inşallah bizlerde senin gibi güzel haberler alırız artık beklemek çok zor...
bu arad emos gece eve döndüğünüzde ver haberi başbaşa daha güzel geçer die düşünüyorum,
tabi karar senin tatlım
et tatlım tabi tecrübe konuşuyo burda :)
inşallah bişicik olmazz..beslenmeye gelince 45 kiloyum nefret ediorum yemek yemekten ama mecbur bişiler ycez artık..yok öpemez belki bi beni öper de yeternce sevinemez gibime geliyo.bütün izmir duydu garibimin bişeyden haberi yok daha tabi burdakilerin de daha haberi yok..
hepinize teşekkür ederim kızlar..Rabbim sze de hayırlısıyla nasip etsin inşallah..yok daha söylemedim ilk sizin haberiniz oldu..akşam sölerm dedim ama akşam da amcasına gtcekmişiz hep beraber..bebişin ağzından bi mektup yazıp eline vereyim diyorum ne dersiniz :)
çok saol canım inşallahhh..
aynen öyle ben kullandığım ilk ay Rabbim "ol" dedi bebişime demkki..siz de dua ederek ve dediklerimi bi yaparak deneyin bakalım Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah..
canomm hoşgeldin nasılsınnn
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr şimdi sağlık ocağını aradım o kıl nemrut var ya böle dedi bana emine hanımmm bu defa çıktı pozitif :))) ayy çok tuhafım şu an..ne hissettğimi ne diceğimi bilemiorum farklı duygulardayım..napcam şimdi ben ayyy Allahımm ya hayırlı olur inşallahhhh...
AA OLMaz ole yicen. sütünü de iç peynirini de ye:)) kızdırma benii.:)) ya eve gelince solesne. hem munubuste ve amcalarda belki sevincini tam belli edemez. bozulmasın o anın buyusu bence eve gelene kadar sabret:)
tabi tatlım..bak şimdi biz hazranda evlendik bi korunduk bi korunmadık sonra hap kullandım kist var die..sonra bıraktım o ay bikaç gün her gün ilişki oldu..ama burası çok önemli dikkat dikkat ben pcosluydum doktor öle dedi..ben adetin ya 7. ya da 8. günü soğan kürü kullanmaya başladım ve iki günde bir ilşki oldu..ama her oluşunda ben ilişki esnasında ve sonrasında ayaklarıımı kaldırıdım bi 15-20 dk bekledim sonra da kıvrıldım yattım sabah banyo yaptım..sonuç bu..ben geçen ay 8 şubatta adet olmuştum düzensiz olduğu için de bu ay ne zaman olur bilmioduk taki kızlar test yapmam için ısrar edinceye kadar..bu sabah yaptım silik çıktı ikinci çizgi..sağlık ocaına gttim kan testi yaptrdım değerler 300 küsür falanmış işte..belirtilere gelnce benm adet belirtilerm vardı hatta dün akşam eşime adet olcam yarın çünkü bugün leke var dedim düşün öyleydi..belim ve alt tarafım ağırdı mide yanmam vardı başka da belirtim yoktu aa gazı unutmamak lazım hep karnım şişti kaç gündür..
ayy ne yedrirseniz yerim yeterki bana süt dme çocukluğumdan beri ağzıma koymadım..ya dayanamam gibime geliyo..az önce yazdığımı görmedin sanırım.. görümcemle kaynanam da orda olcak ..onlar da benden sonra evlenen herkesi gösterip bak seni geçtiler diyip duruyodu onlara da söylemem lazım..ya da napsam onlara gizliden söylyip kocişe eve gelince mi sölesem..
Hoşbulduk canım iyiyim çokşükür bu ay soğan kürü uyguluyorum akşamda çalışmalarımız başladı ,
senin anlıyacağın tatlım benim için maraton başladı bakalım sonuç ne olacak :44:
sen nasılsın yoktun bu aralar özlettin kendini vallah
senin durumlar nasıl başladımı çalışmalar bakimm
ayy ne yedrirseniz yerim yeterki bana süt dme çocukluğumdan beri ağzıma koymadım..ya dayanamam gibime geliyo..az önce yazdığımı görmedin sanırım.. görümcemle kaynanam da orda olcak ..onlar da benden sonra evlenen herkesi gösterip bak seni geçtiler diyip duruyodu onlara da söylemem lazım..ya da napsam onlara gizliden söylyip kocişe eve gelince mi sölesem..
Bende bi öneride bulunabilirmiyim :)) bence eşine bir an önce söyle tatlım.bir dakikanın bile önemi var bu dünyada...zaten koşarak yanına gelecektir.misafirliktede diğerlerine söylersin...bu arada dua etmeyi unutma bizler için:)))
kuzum ben diğer ofiste calışstım 3 gun, patronlar orda oldugu için yazamadım. iyiym tatlım. bende pazartesi bailadım sogan kurune ama ve çalışmalara. ama dun akşam yapmadım sogan kurunu bu akşam devam etcem yine. sana da kolay gelsin canım, e napcaz yapcak bişi yok tam gaz devam:))
aa süt. bayılırım soguk ve şekersiz:):):) hımm canım görümcenle kaynanan cenesini tutabilirlerse olabilir aslında aman ne bilim. ha bir saat once öğrenmişler ha bir saat sonra. eşin öğrenince tel açsın onlara:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?