Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ne şanslısınız valla. ben sölesem eşime şu anda koşup gelemez çunku işverenler halden anlamıor pek:)

özlemcim,benim eşim koşmak değil uçarak gelir.gözü hiç bişey görmez :))çünkü 10 aydır bide uğraşıyoruz bebiş için.ama prlaktin hormonu yüzünden hamile kalamdım.bakalım ilaç bitince zaman ne göstericek.Allah ım hepimizin sesini duyarda bizleride sevindirir inşallah :)))

dur dur aklıma şeytanlık geldi.:) kociş 5buçukta beni yoldan alcaktı..diyimki çok sancım var eve gel biraz iileşirsem gideriz..tabi gelir o mektubu da veririm doya doya sevinir sonra da gezmeye gider çatlatırız ortalığı nihahaha :))

evet tatlım aynen tam gaz devam çalışmalara yılmak yok dimi ama :))

emos o zaman gitmeden önce söyle eşine evde , gezmeye gittiğiniz yerdede kaynana söylersin rahatla :))

hahaha tamamdır benim sazanım zokayı yuttu..çok sancım var eve gel sonra iileşirsem gideriz dedim tamam hayatım az sonra geliorum dedi kıyamam saf kocam benm yaaa

emossss çok güzel düşünmüşsün özleme yazmışsın ama ben cevap vermeden duramadım
bu taktiği uygula bencede tatlım en azından rahat rahat sevinip ağlaşırsınız evde artık

evet tatlım aynen tam gaz devam çalışmalara yılmak yok dimi ama :))

emos o zaman gitmeden önce söyle eşine evde , gezmeye gittiğiniz yerdede kaynana söylersin rahatla :))

yok tabi guzelim ne yılması:)

yok walla benimki hastanede calışıo, böyle özel bir ofis falan olsa neyse. hastane ortamıda dallas gibi bi yer zaten:) garibim tıkılır kalır orda Allah muhafaza kime sarıldıgı belli olmaz sevincinden, harcanmasın oralarda. ben sabrederim eve gelene kadar:):):):)

kız Allah iyiliğini versin. eşin erkencikten geliomuş ya. o saatte evde süpriz de yaparsın partide. bende sanıorum benim gibi 7 de cıkacakta yolda buluşacaklar ole geçecekler.:) söyleyip adamın sevinmesi için baya baya vaktiniz var. evde buluşun süprizini yap yallah gidin amcamlara. orda da patlatın haberi. kapak olsun:):)

Mrb arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var: Ovülasyon dönemi kaç gün sürüyor? Yani dün akıntım başladı ya, yumurtlamam dün müydü? Bugün ilişkiye girmek artık birşey ifade etmez mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle ovülasyon testi yapanlar iyi bilirler akıntı başlayınca mı yumurtlama başlıyo yoksa bittikten sonra mı?

hahaha tamamdır benim sazanım zokayı yuttu..çok sancım var eve gel sonra iileşirsem gideriz dedim tamam hayatım az sonra geliorum dedi kıyamam saf kocam benm yaaa

ayyy ben çok heyecan yaptım emos ya,
yarın sabah hemen yaz bak nasıl tepki verdi eşin diye ,
olur mu tatlım

tatlım ana sayfada hesaplamalar diye bi alan var.orada ovulasyon hesaplama ya gir.en son adet tarihini ve adet arası tarihini gir.aşağıda hangi günler olduğu yazıyor.....ben kendimden biliyorum.1 hafta sürüyo ama bu kişiden kişiye değişiyor.

Selam fıstıklarım ben geldiimm :)) oku oku bitmiyor anacım bu sayfalar,e iyisi size sorayım dedim kim hamile bugün?? hadi verin bana güzel haberleri :))

özlemmmm biz seninle ikimizde heyecan yaptık galiba :)))

ay evet ben cok heyecanlandım walla:) kendimde kütttedenek bayılırım herhal kociş te beni acile gotururu ne oldu hatuna die. artıkın doktordan öğrenir bebişi:):) ne senaryo yazdım 2 dakkada

Selam fıstıklarım ben geldiimm :)) oku oku bitmiyor anacım bu sayfalar,e iyisi size sorayım dedim kim hamile bugün?? hadi verin bana güzel haberleri :))

canım hoşgeldin. emoş hamileeeee

kızlar bende soğan kürünü kullanmya başlıcam illa yemeklerden öncemi olması gerekiyor herhangi bir saatte içsek olmaz mı.bir de tadı nasıl

hayirli ugurlu olsun canim allah hayirlisiyla kucagina da almak nasip etsin

ayyy ben çok heyecan yaptım emos ya,
yarın sabah hemen yaz bak nasıl tepki verdi eşin diye ,
olur mu tatlım

tamam tamam aradım dedim aşkım yürüyerek gelme sakın ben çok fenayım dolmuşa atla gel..ay çocuğun yüreğine incek..neyse ben şimdi kaçıyım yarın hepsini anlatırım ayh çok heycanlıyım..:))

hoşgeldin ilkbhr, emos_musti hamile tatlım bugün,,senin adet ne zaman tatlım..

canım benim hoşbuldum,aa süper ne güzel bir haber bu,darısı başımıza özlemim :)) bu arada ahirimsinden haber var mı,sanırım oda bgugün test yapacaktı

canım benim hoşbuldum,aa süper ne güzel bir haber bu,darısı başımıza özlemim :)) bu arada ahirimsinden haber var mı,sanırım oda bgugün test yapacaktı

ahirimsin bugün hiç girmedi galiba canım haber yok ondan, inşallah darısı başımıza listeye baktım sen 16 martsın galiba bende 18 martım, kendinde hamilelik belirtisi görüyormusun canım.

ahirimsin bugün hiç girmedi galiba canım haber yok ondan, inşallah darısı başımıza listeye baktım sen 16 martsın galiba bende 18 martım, kendinde hamilelik belirtisi görüyormusun canım.

Allah allah merak ettim şimdi ahirimsini,umarım ters birşey yoktur..evet yakınız seninle,valla canım ne desem yalan olur,hem görüyorum belirtileri sonrada kendi kendime diyorumki" kızım delimisin kaptırma kendini,geçen aylarda hep belirtilere takıldın bişey çıkmadı " diye.Ama sanki göğüslerde hafif sızı var ve hazımsızlık yaşıyorum canım ya..sende var mı belirti canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…