- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.341
ne şanslısınız valla. ben sölesem eşime şu anda koşup gelemez çunku işverenler halden anlamıor pek:)
kuzum ben diğer ofiste calışstım 3 gun, patronlar orda oldugu için yazamadım. iyiym tatlım. bende pazartesi bailadım sogan kurune ama ve çalışmalara. ama dun akşam yapmadım sogan kurunu bu akşam devam etcem yine. sana da kolay gelsin canım, e napcaz yapcak bişi yok tam gaz devam:))
aa süt. bayılırım soguk ve şekersiz:):):) hımm canım görümcenle kaynanan cenesini tutabilirlerse olabilir aslında aman ne bilim. ha bir saat once öğrenmişler ha bir saat sonra. eşin öğrenince tel açsın onlara:):)
evet tatlım aynen tam gaz devam çalışmalara yılmak yok dimi ama :))
emos o zaman gitmeden önce söyle eşine evde , gezmeye gittiğiniz yerdede kaynana söylersin rahatla :))
dur dur aklıma şeytanlık geldi.:) kociş 5buçukta beni yoldan alcaktı..diyimki çok sancım var eve gel biraz iileşirsem gideriz..tabi gelir o mektubu da veririm doya doya sevinir sonra da gezmeye gider çatlatırız ortalığı nihahaha :))
evet tatlım aynen tam gaz devam çalışmalara yılmak yok dimi ama :))
emos o zaman gitmeden önce söyle eşine evde , gezmeye gittiğiniz yerdede kaynana söylersin rahatla :))
özlemcim,benim eşim koşmak değil uçarak gelir.gözü hiç bişey görmez :))çünkü 10 aydır bide uğraşıyoruz bebiş için.ama prlaktin hormonu yüzünden hamile kalamdım.bakalım ilaç bitince zaman ne göstericek.Allah ım hepimizin sesini duyarda bizleride sevindirir inşallah :)))
dur dur aklıma şeytanlık geldi.:) kociş 5buçukta beni yoldan alcaktı..diyimki çok sancım var eve gel biraz iileşirsem gideriz..tabi gelir o mektubu da veririm doya doya sevinir sonra da gezmeye gider çatlatırız ortalığı nihahaha :))
hahaha tamamdır benim sazanım zokayı yuttu..çok sancım var eve gel sonra iileşirsem gideriz dedim tamam hayatım az sonra geliorum dedi kıyamam saf kocam benm yaaa
hahaha tamamdır benim sazanım zokayı yuttu..çok sancım var eve gel sonra iileşirsem gideriz dedim tamam hayatım az sonra geliorum dedi kıyamam saf kocam benm yaaa
aa canım beinim. ay cok heyecanlandım ayol. yaarın anlat ayrıntıları olur mu? sankim ben sipriz yapcam:)
Mrb arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var:Ovülasyon dönemi kaç gün sürüyor? Yani dün akıntım başladı ya, yumurtlamam dün müydü? Bugün ilişkiye girmek artık birşey ifade etmez mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle ovülasyon testi yapanlar iyi bilirler akıntı başlayınca mı yumurtlama başlıyo yoksa bittikten sonra mı?
özlemmmm biz seninle ikimizde heyecan yaptık galiba :)))
Selam fıstıklarım ben geldiimm :)) oku oku bitmiyor anacım bu sayfalar,e iyisi size sorayım dedim kim hamile bugün?? hadi verin bana güzel haberleri :))
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr şimdi sağlık ocağını aradım o kıl nemrut var ya böle dedi bana emine hanımmm bu defa çıktı pozitif :))) ayy çok tuhafım şu an..ne hissettğimi ne diceğimi bilemiorum farklı duygulardayım..napcam şimdi ben ayyy Allahımm ya hayırlı olur inşallahhhh...
Selam fıstıklarım ben geldiimm :)) oku oku bitmiyor anacım bu sayfalar,e iyisi size sorayım dedim kim hamile bugün?? hadi verin bana güzel haberleri :))
ayyy ben çok heyecan yaptım emos ya,
yarın sabah hemen yaz bak nasıl tepki verdi eşin diye ,
olur mu tatlım
ay evet ben cok heyecanlandım walla:) kendimde kütttedenek bayılırım herhal kociş te beni acile gotururu ne oldu hatuna die. artıkın doktordan öğrenir bebişi:):) ne senaryo yazdım 2 dakkada
canım hoşgeldin. emoş hamileeeee
hoşgeldin ilkbhr, emos_musti hamile tatlım bugün,,senin adet ne zaman tatlım..
canım benim hoşbuldum,aa süper ne güzel bir haber bu,darısı başımıza özlemim :)) bu arada ahirimsinden haber var mı,sanırım oda bgugün test yapacaktı
canım benim hoşbuldum,aa süper ne güzel bir haber bu,darısı başımıza özlemim :)) bu arada ahirimsinden haber var mı,sanırım oda bgugün test yapacaktı
ahirimsin bugün hiç girmedi galiba canım haber yok ondan, inşallah darısı başımıza listeye baktım sen 16 martsın galiba bende 18 martım, kendinde hamilelik belirtisi görüyormusun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?