Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hadi baaklım yavaş git heyecan yapma:) diene bak ben heyecanlıyım su anda o napsın

canım benim hoşbuldum,aa süper ne güzel bir haber bu,darısı başımıza özlemim :)) bu arada ahirimsinden haber var mı,sanırım oda bgugün test yapacaktı

amin inşş canımmm. ahirim bugun hiç gelmedi buraya

arkadaşlar merhaba ben dün hamile olduğumu yazmıştım.idrar testinde 2. pembe çizgiyi görmüştüm.bugün doktora gittim ve kan testindende(b-hcg 243) 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.bide doktorum progestan diye bir ilaç verdi onu araştırırken. gebeliğe hazırlık içinde kullanılması gerektiğini ve rahimi gebeliğe hazırlayacak hormon desteği yaparak gebeliği kolaylaştırıyormuş.belki bir çoğunuz biliyosunuzdur ama yinede yazayım dedim en yakın zamanda pozitif haberle inşallah:))

pozitifenerji ve emos'cum sizleri çok çok tebrik ederim,sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle canlarm benimm :)) bu arada artık çok dikkat edin kendinize öyle ağır falan akldırmayın sakın,hatta dolaptan birşey almak için bile uzanmayın olur mu :))

tatlım bende göğüs ağrısı var hemde daha önce hiç olmadığı kadar, yumurtladığım günden beri devam ediyor, birde bir kaç gündür kasıklarımda batmalar var. birde göğüsslerimde daha önce görmediğim mor damarlanmalar var. bugünde akıntım gelmeye başladı ama bunlar bir belirtimi bende bilmiyorum canım. bende umutlanmamaya çalışıyorum ama, olmuyor bazen kesin hamileyim diyorum bazende yok diye düşünüyorum, inşallah bu ay hayırlısı ile hamiş oluruz canım. isteyen herkes olur. inşallah.....

canım tekrar tebrik ederim. doktor onaylı hamilesin artık:)))

valla canım yazıklarını okuyunca bende direk hamile bu kız dedim,çünkü belirtiler ona işaret ediyor,inşallah hislerimiz olumlu yönde çıkar canım,çıkmasada canımız sağolsun dimi ama :))

valla canım yazıklarını okuyunca bende direk hamile bu kız dedim,çünkü belirtiler ona işaret ediyor,inşallah hislerimiz olumlu yönde çıkar canım,çıkmasada canımız sağolsun dimi ama :))

tabi tatlım üzülmeye gerek yok daha evleneli bir yıl bile olmadı dimi ama:)))

Canimcim,

Cok sagol kocaman destegin icin... Elimden geleni yapmaya calisacagim... Umarim ise yarar

slm kızlar... bişey sorcam yardımcı olabilirmisiniz? benim bu ay batım 2 gün gecikti.normalde hiç böyle birşey olmazdı.(bu arada çalışma yapıyorduk) bitmesi gerekirdi hatta bitti gibi oldu ama bugün koyukırmızı devam etti. bunun bir sebebi olabilirmi? benim normalde bitince biter bida akıntım olmaz . anlamadım birtürlü... yardımcı olurmusunuz ?

Arkadasim hayirlisi olsun....

Icebilirsen kefir ic ya da bol bol yogurt ye... Yalniz yogurdunu kendin yap. Sutu de en fazla 8-9 dk kaynat. Bana doktor oyle dedi. Ha birde ceviz badem findik ve az da fistik tuket gunde 1 avuc olabilir. Tuzsuz olani tercih et; cunku tuz albumini yukselterek kordonu daraltip bebegin beslenmesini durduruyor. Kuruyemis Icindeki maddeler bebek icin coookkk faydali. Yersen keci boynuzu da olabilir ama kuruyemisi ve folik asidi kesinlikle unutma.... COOOKKK Onemli. 35 dk elma sirkeli suda beklemis bolca marul yiyebilirsin fakat adacayi maydanoz ve de ozellkle yesil caydan cok uzak dur....

yeşil çay sakıncalımı cnm ???

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE

Kocaman aferin size valla. Derslerinize cok iyi calismissiniz anneciklerim

Allah herseyi gonlunuze gore versin. Kucaginiza almayi nasib etsin

Arkadaslar hergun bir avuc kuruyemis- 1 ceviz, 5 badem, 5 findik, 5 fistik ve 5 kaju mutlaka yiyin bebislerin beyinleri cok iyi calissin. Icinde omega 3 var ki oohhooo beyne birebir....

Biraz da kuruerik kurukayisi ve kuru cekirdekli uzum... Bebisler icin birebir......

evet duymustum bende bole bişiler

yeşil çay sakıncalımı cnm ???

Evet,

Anne karnindayken bebegin kalp odacikarinin arasinda bir delik oluyor. Bu herkes de dogal birsey fakat yesil cay icenlerin bebeklerinde bu delik kapanmiyor ve bebek kalp hastasi olabiliyor.

Adacayi da rahim kaslarinda krampa neden oldugu icin dusuk riski olusturuyor

Gecmisteki yazilardan bulduklarimi gonderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…