Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hayatım korkunun ecele faydası yok en azından bilir stresten kurtulursun.. Ama inşallah pozitif haberini alırız yarın senden.. yapar yapmaz yaz bize sonucu tatlım..

yazarim tabi su geceyi bir atlatayim da hayirlisiyla kirmizisiz sabah yapacam zaten

herkese iyi aksamlar arkadaslar yarin hayirli haberlerle gorusuruz insallah...

Ben de kaçar kızlar, kocişle ilgileneyim azıcık:)) yarın uğrayın gündüz konuşuruz bol bol.. İyi akşamlaaaar...
asiia, yasamım, ferah tutun içinizi, inşallah sizleri de listeye ekleyeceğim hamiş diye..

aklıma girdin yarın alcam test olmazsam tabii,,ama işte korkuyorum yine negatif çıkcak die aman hayırlısı artık napalım.. BU arada eğer bende olumsuz olursam başlıcam soğan kürüne hayatım,, inşALLAH alırız bebeklerimizi kucaklarımıza canımcı ... ama bu sene olacak olacak burda bekleyen tüm arkadaşlarımızın ve bizim bebişlerimiz seninde dediğin gibi ama güç ama geç:))

İnşallah hayatım inşallah:) olacak tabii bebişlerimiz, doğru zamanı bekliyorlar sadece.. Valla ben olsam alırım testi, olmadı yarını da atlat cumartesi sabah yap bir test..

Öpüyorum çoook, yarın görüşürüz:)

İLgilen tab i canımcım:)) huzurlu akşamlar canım.. ve inŞALLAH Diyorum başka bişiide demiyorumm:)))

öptümmm canımcım bende,,yarın görüşürüz..

ayyyyyy canım benım cok sevındım Rabbım hayırlı kılsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın:)

kızlar ben bu sogan kürünün yanında bu ay bal çörekotu tarcın karısımıda kullanmsıtım aklınızda olsun adeın 2.gunude ona baslanılıo 12.gunune kadar devam edıodun sanırsam ınternetten daha net bulabılırsınız..
latacım sende ne var ne yok yapmadnmı daha test yaa yarn mutaka yap beklıorum guzel haberlerını....

kızlar bısey sorcam benım soon adet tarıhıne gore 4 haftalık hamıleym ama degerm 811.45 cıkmıstı sızınkılerı okudum burda hep 300.lerde felan..benımkı nıe okadar yuksek ki acaba ya:44:

arkadaslar bugun ilk defa ovulasyon testi yaptim. bu ne demek oluyor? yaklasiyor mu yoksa gecmis mi burdan anlasilir mi?

Eki Görüntüle 363521

canım bu aynı gebelik testine benziyor bende ovülasyon testi kullanmıştım bundan farklı demekki piyasda farklı birçok çeşit var,, bu arada silik çıkmış ancak bu yaklaştığını gösteriyor gibi yarın birkez daha yap elinde var ise,, şayet ben yinede boş geçirme derim son sat'ın ne zamandı?

canım hayırlı olsun ,,'ALLAH' sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. BU Arada değerleri çok takma kafana derim gebesin işte canımcım maşALLAH. bende p.tesi kanda baktırıcam eğer olmaz isem bügünde olmadım,, daha önce yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama bütün regl belirtileri var hele 3gündür bir yükseliyo belirtiler ha tam oldum diyorum pas geçiyo 12 gün öncede bu belirtiler oldu ama yine pas geçtim olamadım test yaptım ama negatifti enson salı yaptım negatif senin nasıldı belirtiler canım hamiş olduğunu bilmeden önce?

bu laboquick diye bir marka. sat 1 mart. bugun 8. gunum. Ama bu ay reglim sadece 3 gun surdu ve yumurtalik agrim var. Ondan suphelenip test yaptim. Esim de uyudu ya uyandirayim bari

Son düzenleme:

Kızlar, her zamanki gibi çok hizlisiniz, yetişemiyorum diye başlayacağım, ama neyse ki Banu arada özet geçiyor da öğrenebiliyorum olan biteni. Tabii, bir de ben gündüz giremiyorum foruma maalesef ya sabah evden çıkmadan ya da aksam otururken bakabiliyorum.
Neyse, yeni hamişleri tebrik ederim. Bekleyenlerin de bir an önce çift çizgiyi görmelerini dilerim.
Benim bata az kaldı, o yüzden heyecan dorukta! Yapmayayım diyorum ama kendimi dinliyorum, adet belirtileri var gibi geliyor. Hatta az önce biricik esime dedim ki, bak bitanem, adet olabilirim, hazırlıklı olalım buna, ama uzulmeycegim bu kez, soz! Sen de üzülme dedim, o da bana, herseyin hayırlısı, ben sen üzülüyorsun diye üzülüyorum dedi. Sonra da biraz sessizlesti, ki çok canlı biridir, üzüldün mü diye soruyorum, yok iyiyim filan diyor. Çok seviyorum ben onu. Daha önce yazmıştım, belki hatırlarsınız, benim dogumgunum martta. Dogum gunü hediyesi olsun istiyorum. O cocukları coooook seviyor, ona bu mutluluğu yaşatmak istiyorum. Bir keresinde bana, hiçbir cocuğu istediğim gibi sevemiyorum, sıkamiyorum, annesi bozulur diye demişti.kendi çocuğunu icinden geldigi gibi sevsin istiyorum.ay ağlayacağım şimdi. Neyse iste, onu çok seviyorum ve bebeklerle sevgimizi katlamak istiyorum.ben hepiniz için dua ediyorum, siz de bana dua edin kızlar. Allah bir an önce hayirlisiyla yavrularımızı versin inşallah.her ne olursa olsun da, eşlerimizin kıymetini de bilelim arkadaslar, sanırım onlar bizden daha duygusal.
Açıldım gece gece. Kızlar, hepinizi çok seviyorum. İyi ki burası var. Yalnız değiliz))

Merhaba bende istiyorum bir beebek siteyi 6 ydir tkip ediyorum benim de 9 aydir olmuyor hormonlarim dusukmus

Ie

Hoşgeldin aramıza.. İnşallah hormonların zirveye ulaşmıştır ve bu ay kavuşursun bebişine:)) Doktorun bir ilaç verdi mi peki hormonlar için?

bu laboquick diye bir marka. sat 1 mart. bugun 8. gunum. Ama bu ay reglim sadece 3 gun surdu ve yumurtalik agrim var. Ondan suphelenip test yaptim. Esim de uyudu ya uyandirayim bari

:)))) Hayatım benim bildiğim zaten bizim yumurtlamaya az kaldı , yaklaşıyor yani.. Benim de bu ay 2 gün ancak sürmüştür 3 gün hafif akıntım vardı o kadar yani.. Sen bugünden başla çalışmalara yapabilirsen önümüzdeki 10 gün boyunca gün aşırı devam.. İnşallah bu ay tuttururuz di mi arkadaşım?:))

Kuzuuuuummm, oy kıyamam ben sana da kocişine de.. İnşallah doğumgünü hediyen olarak gelir bebişin bu ay.. Dua edicem senin için, hoş zaten ben hepimiz için ediyorum sürekli, allah hepimizi tez zamanda kavuştursun bebişlerimizle...

Öğrenir öğrenmez bize de haber ver tatlım.. Bizim an itibariyle 9 hamişimiz var, bugün de inşallah devam eder hamiş haberleri... Seni de inşallah ekleriz bir iki güne..

Öpüyorum kocamaaaaaan ve dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…