- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.421
yasamım, buradasın buradasın gördüm seniiiiii:))))
ne oldu var mı haber????
gunaydinlar arkadaslar test yaptim sabahin korunde ve 2.cizgi silik te olsa ciktiay cok saskinim 8de kan testine gidecem o zaman kesin sonucu veririm size.
gunaydin banucum yaptim canim test sonucu pozitif gibi
TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER... Ay biiyordum ben bugün senden güzel haber alacağımı içime doğmuştu valla.. Ay çok sevindim hayatım, silik olması önemli değil, 2. çizgi varsa bebiş var demektir.. Ayyy hadi bakalım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Nasıl mutlu oldum, nasıl güzel bir haber oldu bu, üstelik cuma hayırlı gün... Tekrar tebrikler tatlım, cici hamişim..
ayyy canim benim cok tesekkur ederim yaaa su an cok saskinim yaa inanamiyorum kan sonucunu gorunce sanirim daha iyi olacam allahim herkese nasip etsin canim
gibi değil hayatım pozitif işte:)))) sağlık ocağından da sonucu alır almaz yaz.. Ay ben hemen güncelliyeyim şu listeyi:)
tamam canim sonucu yazacam tabi hemen::)))
ehehehehe, normaldir o şaşkınlık halin, dün emoşda öyleydi bir kaç saat sonra inanmaya başladı kendiside:)) Merak etme hayatım, pozitif işte senin durum, kan testini alınca da eline sen de daha rahatlarsın ama:))
Amiiin hayatım, darısı biz isteyenlerin başına:)
Eşine söyledin mi?
Hadi bakalım bekliyoruz seni:) Allah nazarlardan korusun sağlıklı bir hamilelik nasip etsin...
Çok mutlu oldum inan adına..
hadi git hazırlan sen koş kan testine sonra da dön hemen aramıza tebrikleri kabul etmeye başla
soyledim zaten sabah 6 da onu is icin kaldiriyorum ben o zaman yaptim.testi incelerken yakaladi beni sasirdi elimde testi gorunce tabi bole bisi beklemiyordu nasil yaa dedi cok sevindi ama yaaa
canim cok cok tesekkur ediyorum insallah senin de yuzun guler tez vakitte hadi bakim ben once esimi yolcu edeyim sonra dedigin gibi gideyim cok optum
gunaydinlar arkadaslar test yaptim sabahin korunde ve 2.cizgi silik te olsa ciktiay cok saskinim 8de kan testine gidecem o zaman kesin sonucu veririm size.
herkese gunaydın arkadaşlar. haftanın son gunu:) yuppi
tulincim nasıl oldun???
emoss ne yaptın dun aksam, anlat heyecanla bekliyoruz
yasamim seni de tebrik ederim, darısı başımıza inşallahh
berrak randevun u alabildin miii??
gulden,banu,belus ve diğerrrr arkilerr nabersinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?