Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Günaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııınnnn, herkes uyuyor ben ayaktayım ahahahahahaha:)))
neyseee.. Herkeseee hayırlı ve keyifli cumalar olsun...

yasamım, buradasın buradasın gördüm seniiiiii:))))
ne oldu var mı haber????

gunaydinlar arkadaslar test yaptim sabahin korunde ve 2.cizgi silik te olsa cikti ay cok saskinim 8de kan testine gidecem o zaman kesin sonucu veririm size.

gunaydinlar arkadaslar test yaptim sabahin korunde ve 2.cizgi silik te olsa cikti ay cok saskinim 8de kan testine gidecem o zaman kesin sonucu veririm size.

TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER... Ay biiyordum ben bugün senden güzel haber alacağımı içime doğmuştu valla.. Ay çok sevindim hayatım, silik olması önemli değil, 2. çizgi varsa bebiş var demektir.. Ayyy hadi bakalım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Nasıl mutlu oldum, nasıl güzel bir haber oldu bu, üstelik cuma hayırlı gün... Tekrar tebrikler tatlım, cici hamişim..

ayyy canim benim cok tesekkur ederim yaaa su an cok saskinim yaa inanamiyorum kan sonucunu gorunce sanirim daha iyi olacam allahim herkese nasip etsin canim

ayyy canim benim cok tesekkur ederim yaaa su an cok saskinim yaa inanamiyorum kan sonucunu gorunce sanirim daha iyi olacam allahim herkese nasip etsin canim

ehehehehe, normaldir o şaşkınlık halin, dün emoşda öyleydi bir kaç saat sonra inanmaya başladı kendiside:)) Merak etme hayatım, pozitif işte senin durum, kan testini alınca da eline sen de daha rahatlarsın ama:))

Amiiin hayatım, darısı biz isteyenlerin başına:)

Eşine söyledin mi?

tamam canim sonucu yazacam tabi hemen::)))

Hadi bakalım bekliyoruz seni:) Allah nazarlardan korusun sağlıklı bir hamilelik nasip etsin...
Çok mutlu oldum inan adına..

hadi git hazırlan sen koş kan testine sonra da dön hemen aramıza tebrikleri kabul etmeye başla

soyledim zaten sabah 6 da onu is icin kaldiriyorum ben o zaman yaptim.testi incelerken yakaladi beni sasirdi elimde testi gorunce tabi bole bisi beklemiyordu nasil yaa dedi cok sevindi ama yaaa

canim cok cok tesekkur ediyorum insallah senin de yuzun guler tez vakitte hadi bakim ben once esimi yolcu edeyim sonra dedigin gibi gideyim cok optum

soyledim zaten sabah 6 da onu is icin kaldiriyorum ben o zaman yaptim.testi incelerken yakaladi beni sasirdi elimde testi gorunce tabi bole bisi beklemiyordu nasil yaa dedi cok sevindi ama yaaa

sevinmez mi bebeğim, nasıl sevinmiştir, ayy ne güzel valla duygulandım sabah sabah ağladım bile azıcık hatta..:) İnşallah herşey harika gider hep böyle.. Mutlu olup tadını çıkarmanın vakti geldi kuzum, gün senin günün artık..:)) allah mutluluğunuzu hep daim etsin..

canim cok cok tesekkur ediyorum insallah senin de yuzun guler tez vakitte hadi bakim ben once esimi yolcu edeyim sonra dedigin gibi gideyim cok optum

Ammmiiin hayatım, inşallah isteyen herkesin yüzü gülsün en kısa zamanda..:)

Görüşürüz tatlımmmmm......

Tikkat Tikkkaaaaaat...
Güncel mart listemizi yayına sunuyorum... :111:

Sabah 06:49 itibariyle yasamımdan aldığımız güzel haberle, hamiş sayımız 10 a ulaşmıştır..

Hamiş kızlarımızı tebrik ediyor diğer kızlardan da bugün güzel haberlerin devamını bekliyor, bekleyenlere bol şans diliyoruz.. :118:

soğan kürleri müessesemizdendir...

Ve ne diyoruz hep beraber, TEK RAKİBİMİZ MART KEDİLERİİİİİİİİİ.....:124::101::90:

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
yasamım = 8 Mart HAMİLEEEE

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..

ahirimsin_S = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
asiia = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
aqua_83 = 12 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

Canım günaydınnn, tebrik ederim canım sendende güzel haberler aldık, inşaallah sorunsuz bir hamilelik geçirir bebeğini alırsın kucağına

herkese gunaydın arkadaşlar. haftanın son gunu:) yuppi

tulincim nasıl oldun???
emoss ne yaptın dun aksam, anlat heyecanla bekliyoruz
yasamim seni de tebrik ederim, darısı başımıza inşallahh
berrak randevun u alabildin miii??
gulden,banu,belus ve diğerrrr arkilerr nabersinizzz

günaydın şekerler yeni hamişlerimiz çoooooookkkkkkk tebrik ederim maaşallah
bu arada banucum 1 soğan suyu aliim lütfen madem müesseseden :)

ii kuzum napalım sen napıosun özluşum bişi sorcam yumurtlama gününde kasıklarda ağrı oluyomuydu ?

kızlar kocaman bşi günaydın size öncelikle anlatıcaklarıma çok şaşıracaksınız..
benim ayın 1inden beri devam eden damlalarım vardıya ben bugüniçin randevu almıştım doktora gidecektim..
önce bizim işyeri hekimimizin yanına gidip durumu anlatım dur sana test yapalım dedi ve tam 3 tane test yaptı ve sonuç pozitif çıktı..
ama kanamam ve ağrım olduğu için hemen doktoruna gidiyosun dedi..
bide önce kanda baktır dedi beta sonucumda 756 çıktı ve hemen doktoruma gittim..
fakat doktorum benim moralimi oldukça bozdu sağolsun..
tamam bende çk küçük olduğu için görülemediğini biliyodum ama öylebi konuştuki ağrılarımve kanamam damla damla olduğu için ona düşecek gözüyle baktı..
yanlız bana sonra tekrar gel bile demedi..
bana söylediği pazartesi tekrar kan testi yaptır eğer sonuç 1000in üzerindeyse keseyi görürüz ama sonuç düşerse bebekçok küçük düşmüş olacak dedi..
kızlar lütfen bana dua edin..
çok korkuyorum ama bugün ağrım yok ve kanamada olmadı lütfen bana dua edin ve sizce ne olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…