- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.441
ii kuzum napalım sen napıosun özluşum bişi sorcam yumurtlama gününde kasıklarda ağrı oluyomuydu ?
kızlar kocaman bşi günaydın size öncelikle anlatıcaklarıma çok şaşıracaksınız..
benim ayın 1inden beri devam eden damlalarım vardıya ben bugüniçin randevu almıştım doktora gidecektim..
önce bizim işyeri hekimimizin yanına gidip durumu anlatım dur sana test yapalım dedi ve tam 3 tane test yaptı ve sonuç pozitif çıktı..
ama kanamam ve ağrım olduğu için hemen doktoruna gidiyosun dedi..
bide önce kanda baktır dedi beta sonucumda 756 çıktı ve hemen doktoruma gittim..
fakat doktorum benim moralimi oldukça bozdu sağolsun..
tamam bende çk küçük olduğu için görülemediğini biliyodum ama öylebi konuştuki ağrılarımve kanamam damla damla olduğu için ona düşecek gözüyle baktı..
yanlız bana sonra tekrar gel bile demedi..
bana söylediği pazartesi tekrar kan testi yaptır eğer sonuç 1000in üzerindeyse keseyi görürüz ama sonuç düşerse bebekçok küçük düşmüş olacak dedi..
kızlar lütfen bana dua edin..
çok korkuyorum ama bugün ağrım yok ve kanamada olmadı lütfen bana dua edin ve sizce ne olur..
canım ben herzaman hissetmiyorum bu agrıyı,mesele bu ay hiçbişeyim yok.
kuzum gunaydın, okurken ilk başta cok sasırdım ve sevindim ama umarım devamı doktorunun dediği gibi olmaz. Bebiş sana tutunur inşallah. guldencimmm senin adına da cok heyecanlandım şimdi. Lutfen stres yapma tamam mı tatlım. Allah ın izniyle edvam eder inşallah
benim ayın 1inden beri devam eden damlalarım vardıya ben bugüniçin randevu almıştım doktora gidecektim..
önce bizim işyeri hekimimizin yanına gidip durumu anlatım dur sana test yapalım dedi ve tam 3 tane test yaptı ve sonuç pozitif çıktı..
bide önce kanda baktır dedi beta sonucumda 756 çıktı ve hemen doktoruma gittim..
tamam bende çk küçük olduğu için görülemediğini biliyodum ama öylebi konuştuki ağrılarımve kanamam damla damla olduğu için ona düşecek gözüyle baktı..
bana söylediği pazartesi tekrar kan testi yaptır eğer sonuç 1000in üzerindeyse keseyi görürüz ama sonuç düşerse bebekçok küçük düşmüş olacak dedi..
çok korkuyorum ama bugün ağrım yok ve kanamada olmadı lütfen bana dua edin ve sizce ne olur..
canım sen çalışıyormuydun
hemen ayaklarını dik ve yat sakın kalkma çok dikkat et dualarım seninle en başta sakın üzülmede hayırlısı neyse o olsun canım benim arkadaşımında vardı aynı öyle kanaması kesede delik var dedi dr yattı delik melik kalmadı nurtopu gibi doğdu içini ferah tut canımmm
canım sen çalışıyormuydun
hemen ayaklarını dik ve yat sakın kalkma çok dikkat et dualarım seninle en başta sakın üzülmede hayırlısı neyse o olsun canım benim arkadaşımında vardı aynı öyle kanaması kesede delik var dedi dr yattı delik melik kalmadı nurtopu gibi doğdu içini ferah tut canımmm
sağol tatlım ama bilmiyorum gerçekten gergin bekleyiş başladı bakalım bu hafta sonunu atlatırsak inşallah daha iyi olacak..
kafam çok karışık..
canım çok sevindim bir o kadarda üzüldüm inşallah bir problem çıkmaz seyhun bey'e mi gittin sen?
dualarımız seninle bugün Rabbim bebeğini sana tutundurur inşallah sen kendini fazla strese sokmamaya çalış tatlım bol bol dua et bebeşin için
ama değerin yüksek aslında burda yazan arkadaşların 200 küsürden başlıyor çoğunun ve doktorlar normal diyor yani :44:
evet canım seyhun beye gittim ama çok olumsuz konuştu eğer kanamam olmazsa ve değerlerim yükselirse başka doktora gidecem..
Canım tebrik ederim seni sakın moralini bozma bnim ilkimde böyle olmuştu hemen bi iğne yaptı doktor kanamam kesildi, rahim ağzına kdr gelmişti bebek ve ben 7 aylık olana kdr hiç kalkmadan yattım dikkat et sende Allah isteyince inan oluyo yat sürekli kalkma hiç o doktor değilse başka doktora git ihmal etme
ya gulen aslında evet rapor falan yazdıramazmısın 1 haftanı evinde geçir paşa paşa. yani bilemiorum tabi yatmayla yada başka bişiyle bi sonuç alabilecenmi ama en azından iş stresi taşımazsın birde. ne guzel olurdu alabilsen
yok tatlım çalışmayla alakaısyokmuş zaten oturuyorum burda arkadaşlarımda çok ilgileniyolar evde olsam daha çok düşünücem ama zaten bana yat falan bile demedi sadece çok ağrıların varsa test yapalım dedi..
dualarımız seninle bitanem. Kafanı karıstırma hıc. Dikkat et kendine ve sakın lutfen strese girmemeye calış. Rabbim ne derse o olacak. Hayırlısını isteyelim. Isallah guzel şeyler duyacagız senden de. Ben diğerini düşünmüorum hiç. ve seninki bence MART ın süpriz hamileliği olacak:):):)
güldenim takma kafana şunu düşün hep tutunursa sağlıklı bir bebektir ama tutunamazsa bilki sebebi var herşerde bi hayır vardır ki umarım sağlıklıdır ve sımsıkı yapışır annişine canım benimmm
bencede bırak seyhun bey'i sevmedim ben zaten onu,
doktordan da rapor iste biraz evde dinlen tatlım eğer ki alabiliyorsan iş stresinden uzaklaşmış olursun böylelikle,
bol bol dua et canım benim , ben senin ve bebişin için duaya başladım bile bol bol salat-ı tefriciye çekicem bugün size inşallah (AMİN)
biliyorum canım ama bana daha çok küçük olduğu için yani kese bile görünemediği için şuanda yapa bileceğim hiç bişey yok diyo..
çok sağol..canım..bekliyecez ve görecez..
inşallah bitanem inşallah biliyomusun okadar garip bişeyki sevinemiyosun bile.
hiç ağlamayan ben akşam okadar çok ağladımki..
biliyorum bitanem çok sağol hayırlısını diliyoruz hep..
canım benim çok sağol ayy gözlerim dolduya ben çok duygusal oldum gerçekten..
bende ediyorum canım hepimiz için ya kızlar sizi gerçekten tanımasamda çok seviyorum..
şu destekleriniz okadr güzelki..
canım, senin yerine koyuyorum kendimi. kursagımda düğümlenio sevincim. hayırlısı olsun tatlım, bi bakmışsın bir hafta sonra bebişin orda. Keşke başka doktor bulup gidebilsen vakit kaybetmeden. ne bilim böle boş boş mu gonderdiler eve. bişi yapmılarmı böle durumlarda bilemiorum
canım, senin yerine koyuyorum kendimi. kursagımda düğümlenio sevincim. hayırlısı olsun tatlım, bi bakmışsın bir hafta sonra bebişin orda. Keşke başka doktor bulup gidebilsen vakit kaybetmeden. ne bilim böle boş boş mu gonderdiler eve. bişi yapmılarmı böle durumlarda bilemiorum
Gülden anlıyorum seni ama bekleme hiç git başka doktora ben 4 doktora gittim kanamam olduğunda her kafadan bi ses çıkıyodu inan tamam küçüktür ama önlem için o iğneden özellikle mutlaka yapıyolar düşüğü engelliyo o iğne niye durup bekleyip üzülesin ki stres yapasın ki tamam küçük ama git canım sen başka doktora afedersin ama bana doktorum mümkünse lavaboya bile gitme varsa bi yakının bez tutsunlar demişti düşün yani git bi doktora al raporunu dinlen evde önemli olan sağlık canım
ağzın bal yesin emi. guldencim katılıyorum ya, yapamazmısın bişeyler
bende çok seviyorum hepinizi canım yanındayız kalbimiz seninle mübarek gün bol bol dua edelim hem üzülmede şuan senin moralinin çok ii olması gerekir bu çok önemli bebek için
Gülden anlıyorum seni ama bekleme hiç git başka doktora ben 4 doktora gittim kanamam olduğunda her kafadan bi ses çıkıyodu inan tamam küçüktür ama önlem için o iğneden özellikle mutlaka yapıyolar düşüğü engelliyo o iğne niye durup bekleyip üzülesin ki stres yapasın ki tamam küçük ama git canım sen başka doktora afedersin ama bana doktorum mümkünse lavaboya bile gitme varsa bi yakının bez tutsunlar demişti düşün yani git bi doktora al raporunu dinlen evde önemli olan sağlık canım
canım çok sevindim tebrik ederim,., sen doktorun söylediklerini bi unut. herşeyi olumlu düşün, fazla hareket etme, ayaklarını yukarı dik falan, inşalalh bebişimiz tutuncak annesine sen üzülme canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?