Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tamam kızlar bakıcam merak etmeyin evet sağlık tabiki çok önemli
ve ben bu bebişi çok istiyorum onun içn negerekirse tabiki yaparım bakalım...

canım benim çok sağol ayy gözlerim dolduya ben çok duygusal oldum gerçekten..
bende ediyorum canım hepimiz için ya kızlar sizi gerçekten tanımasamda çok seviyorum..
şu destekleriniz okadr güzelki..

bende hepinizi çok seviyorum tatlım burda hepimiz bebek için buluştuk aramızdan bebişi olanlar içinde tabikide dua edicez ve sevinicez,
bunlar çok güzel haberler çünkü , bence sen bugün gidebiliyosan başka doktora bi git için rahat olması lağzım dimi ama
Rabbim hayırlısını versin en başta arkadaşlar hepimiz için ,
canım inşallah p.tesiye kadar değerin yükselir de yüzünde güller açar :))

tamam kızlar bakıcam merak etmeyin evet sağlık tabiki çok önemli
ve ben bu bebişi çok istiyorum onun içn negerekirse tabiki yaparım bakalım...

heh evet tatlım iste böle düsün ve ertelemeden ne yapabilirsin bak ve yap lutfen. guzel haberler vericeksin Allah ın izniyle inşllah

gulden59 arkadasım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur bir daha bırakmaz canım duam seninle..

yasamim arkadasım çok sevindim gözün aydın canım Allah bizede nasip etsin canım..

belirtileriniz varmıydı kızlar paylaşırsanız çok iyi olur

Canım günaydınnn, tebrik ederim canım sendende güzel haberler aldık, inşaallah sorunsuz bir hamilelik geçirir bebeğini alırsın kucağına

unaydin canim tesekkur ederim hayatim kan verdim geldim bakalim sonucumu netten takip edecem allah tum isteyenlere nasip etsin insallah

inşallah canım inşallah ayyyy kıyamam ben size ya gerçekten dualarımız hepimiz için..
heh evet tatlım iste böle düsün ve ertelemeden ne yapabilirsin bak ve yap lutfen. guzel haberler vericeksin Allah ın izniyle inşllah

tamam özlemim yapıcam söz sana ayyy ya kızlar size ne yazacağımı bile bilemiyorum..

çok teşekkür ederim canım öncelikle..
rapbim hepimize yardım etsin..

romacım günaydın vallaha ben bukonuyla ilgili hiç bişey yazamıyacam çünkü..
benimki anormal bi durum ben aynı adet oluyomuşum gibi 8 gündür damla damla geliyo..
ve belim çok ağrıyodu oyüzdende doktor tehlike diyo zatenç..

unaydin canim tesekkur ederim hayatim kan verdim geldim bakalim sonucumu netten takip edecem allah tum isteyenlere nasip etsin insallah

hayırlısı olsun canım inşallah yüksek alırsın sonucunu
sonucu bizimlede paylaşırmısın
bide senin kaç gün gecikmen oldu?

canım gözünaydın, çok tebrik ederim yavrunu kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah Rabbim sana,
kan değerinde inşallah güzel çıkar tatlım sende sonra hamileliğin keyfini çıkarırsın artık :)))

gelişmeleri beklicez canım sendennn

günaydın şekerler yeni hamişlerimiz çoooooookkkkkkk tebrik ederim maaşallah
bu arada banucum 1 soğan suyu aliim lütfen madem müesseseden :)

hayırlısı olsun canım inşallah yüksek alırsın sonucunu
sonucu bizimlede paylaşırmısın
bide senin kaç gün gecikmen oldu?

tesekkur ederim arkadaslar rabbim isteyen herkese nasip etsin
insaal bakalim dediginiz gibi yuksek sonuc cikar da rahatlarim benim bundan onceki dusukle sonuclanmisti biraz korkuyorum o yuzden acikcasi
dun olmam gerekiyordu canim bir gun gece yaptim yani testi.

ay bak nasıl sinir oldum şimdi. benim bu eşim sba h 6 da kalkıp işe gidio, akşamda yorgun oluo. dun akşam zaptedemedim uyuyakaldıı fatmagulu izlerken:)). bir gunum kaçtııı. hemen arayıp çığlık atmam lazım.

at vallaha şekerim aaaa böyle güzel günler kaçarmı dimi ama..

CANIM senin bat 8 Marttı dimi varmıydı belirtiler falan canım?

tesekkurler canomm...
yani ne diyeyim arkadasim kasik agrim var hala mesela adet olacakmisim gibi diilde yumurtlama donemindeki gibi batiyor yani arada.belimde de agrim var.ben bunlari hep adet belirtisi olarak gordum.ama adet belirtisi olup ta bu ay yasamadigim olaylar da oldu mesela cok gergin olurdum en ufak seye patlardim bu ay o olmadi.birde deli gibi cikolata yerdim hic canim istemedi boylee

ya ben bu batma muhabbetini anlamış değilim hala bilionusmu

Darısı başımıza canım ne diyelim benimde 8 Marttı batım bekliyorum bakalım bi kaç gün daha geçsin diye

ya ben bu batma muhabbetini anlamış değilim hala bilionusmu

özlemcim o batma çok ani oluyo ve hemen geçiyo onun farklı olduğunu hissediyosunyani..
ama ben onu ilk defa dün hissettim canım
aniden kalktımve inanılmaz battı okadar söyliyeyimsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…