- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.461
Doğru değilmi özlemcim valla önemli olan sağlık heleki o psikoloji hani beklediğin bebek içinse insan herşeyi yapıyo, ben yaşadım biliyorum kaybetcem diye neler çektm nasıl ağladım ama Allah verdi bi kızım var 1.sınıf bu sene şimdi bekliyorum bakalım inş bu ay güzel haberler alırım diye
canım benim çok sağol ayy gözlerim dolduya ben çok duygusal oldum gerçekten..
bende ediyorum canım hepimiz için ya kızlar sizi gerçekten tanımasamda çok seviyorum..
şu destekleriniz okadr güzelki..
tamam kızlar bakıcam merak etmeyin evet sağlık tabiki çok önemli
ve ben bu bebişi çok istiyorum onun içn negerekirse tabiki yaparım bakalım...
Canım günaydınnn, tebrik ederim canım sendende güzel haberler aldık, inşaallah sorunsuz bir hamilelik geçirir bebeğini alırsın kucağına
bende hepinizi çok seviyorum tatlım burda hepimiz bebek için buluştuk aramızdan bebişi olanlar içinde tabikide dua edicez ve sevinicez,
bunlar çok güzel haberler çünkü , bence sen bugün gidebiliyosan başka doktora bi git için rahat olması lağzım dimi ama
Rabbim hayırlısını versin en başta arkadaşlar hepimiz için ,
canım inşallah p.tesiye kadar değerin yükselir de yüzünde güller açar :))
heh evet tatlım iste böle düsün ve ertelemeden ne yapabilirsin bak ve yap lutfen. guzel haberler vericeksin Allah ın izniyle inşllah
gulden59 arkadasım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur bir daha bırakmaz canım duam seninle..
yasamim arkadasım çok sevindim gözün aydın canım Allah bizede nasip etsin canım..
belirtileriniz varmıydı kızlar paylaşırsanız çok iyi olur
unaydin canim tesekkur ederim hayatim kan verdim geldim bakalim sonucumu netten takip edecem allah tum isteyenlere nasip etsin insallah
unaydin canim tesekkur ederim hayatim kan verdim geldim bakalim sonucumu netten takip edecem allah tum isteyenlere nasip etsin insallah
inşallah canım inşallah ayyyy kıyamam ben size ya gerçekten dualarımız hepimiz için..
tamam özlemim yapıcam söz sana ayyy ya kızlar size ne yazacağımı bile bilemiyorum..
çok teşekkür ederim canım öncelikle..
rapbim hepimize yardım etsin..
romacım günaydın vallaha ben bukonuyla ilgili hiç bişey yazamıyacam çünkü..
benimki anormal bi durum ben aynı adet oluyomuşum gibi 8 gündür damla damla geliyo..
ve belim çok ağrıyodu oyüzdende doktor tehlike diyo zatenç..
herkese gunaydın arkadaşlar. haftanın son gunu:) yuppi
tulincim nasıl oldun???
emoss ne yaptın dun aksam, anlat heyecanla bekliyoruz
yasamim seni de tebrik ederim, darısı başımıza inşallahh
berrak randevun u alabildin miii??
gulden,banu,belus ve diğerrrr arkilerr nabersinizzz
günaydın şekerler yeni hamişlerimiz çoooooookkkkkkk tebrik ederim maaşallah
bu arada banucum 1 soğan suyu aliim lütfen madem müesseseden :)
hayırlısı olsun canım inşallah yüksek alırsın sonucunu
sonucu bizimlede paylaşırmısın
bide senin kaç gün gecikmen oldu?
gelişmeleri beklicez canım sendennn
ay bak nasıl sinir oldum şimdi. benim bu eşim sba h 6 da kalkıp işe gidio, akşamda yorgun oluo. dun akşam zaptedemedim uyuyakaldıı fatmagulu izlerken:)). bir gunum kaçtııı. hemen arayıp çığlık atmam lazım.
at vallaha şekerim aaaa böyle güzel günler kaçarmı dimi ama..
CANIM senin bat 8 Marttı dimi varmıydı belirtiler falan canım?
canım gözünaydın, çok tebrik ederim yavrunukucağına aldığın günleri de gösterir inşallah Rabbim sana,
kan değerinde inşallah güzel çıkar tatlım sende sonra hamileliğin keyfini çıkarırsın artık :)))
tesekkurler canomm...
yani ne diyeyim arkadasim kasik agrim var hala mesela adet olacakmisim gibi diilde yumurtlama donemindeki gibi batiyor yani arada.belimde de agrim var.ben bunlari hep adet belirtisi olarak gordum.ama adet belirtisi olup ta bu ay yasamadigim olaylar da oldu mesela cok gergin olurdum en ufak seye patlardim bu ay o olmadi.birde deli gibi cikolata yerdim hic canim istemedi boylee
ya ben bu batma muhabbetini anlamış değilim hala bilionusmu
tesekkurler canomm...
yani ne diyeyim arkadasim kasik agrim var hala mesela adet olacakmisim gibi diilde yumurtlama donemindeki gibi batiyor yani arada.belimde de agrim var.ben bunlari hep adet belirtisi olarak gordum.ama adet belirtisi olup ta bu ay yasamadigim olaylar da oldu mesela cok gergin olurdum en ufak seye patlardim bu ay o olmadi.birde deli gibi cikolata yerdim hic canim istemedi boylee
ay bak nasıl sinir oldum şimdi. benim bu eşim sba h 6 da kalkıp işe gidio, akşamda yorgun oluo. dun akşam zaptedemedim uyuyakaldıı fatmagulu izlerken:)). bir gunum kaçtııı. hemen arayıp çığlık atmam lazım.
ya ben bu batma muhabbetini anlamış değilim hala bilionusmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?