Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

günaydın benim canım ailem..:) valla ailemden bile hamilelik haberini size verdysem asıl ailem sizsinizdir..akşama geçiyim..aşkıoş geldi eve girdi baırıo aşkım nerdesin iyimisin die..manyak dedim ne baırıosun içeri gel..bi koşu grdi noldu iyimiisin falan..dedimki bebeğim hiç yorma beni şikayetlerimin hepsi şu kağıtta yazıyo konuşacak halde değilim..:) neyse aldı tabi kağıdı mektup sevgili babacım die başladığından bana baktı babana mı yazdın der gibi :)) ya dedim ne bakıosun bitir mektubu..her satırda biraz daha ağzı kulaklarına vardı tabi..:))neyse bitirdi..bebişim test mi yaptın bana nie sölemedin falan dedi..öle sarıldık udygulandık falan fıstık..gittiğimiz yerde de görümceme söledim tabi o saolsun herkese duyurdu inananmadılar sevindiler falan işte..neyse kızlar biliosunuz bende tiroid iltihabı var ilaçç kullanıorum ..11de işkurda kursa başlamak için mülakat var oraya gideicem..ordan çıkınca da tiroid için doktora gtcem hormonlara bakar heralde ilacı arttırır mı azaltır mı aynı mı devam eder bilmiorum..bi ara da kadın doğuma gidiyim diorum..şimdilik ben kaçar gelince hemen pc başındayım öptümm sizii daha kahvaltı yapıp yarım saat içinde çıkmam lazım hepiniz Allaha emanetsiniz..ben gelene kadar hamişler çoğalsın çabuk..:)

canim yani agri butun kasik bolgemde diil.bir noktada yogunlasiyor bole.sag ya da sol tarafta.kasiklar agriyor da arada belli bir noktada daha yogun hissediliyor

o zaman bana cok oluomuş bu:):) genelde hep sağ tarafımda oluo

özlemcim o batma çok ani oluyo ve hemen geçiyo onun farklı olduğunu hissediyosunyani..
ama ben onu ilk defa dün hissettim canım
aniden kalktımve inanılmaz battı okadar söyliyeyimsana

canım bende her adet sonrası hissediom bunu ya. sağ tarfımda. anladım şimdiii. ayy ne cahalmışım ben yaa

gunaydın canım. :):) wallahı sen merakla bekliyordum. guzel geçmiş akşamın. kaynanan naptı kısssss:):) kapak yaptım sana hamişim deseydin keşkem:) canım hadi bakalım kolay gelsin sana bugun. dikkat et kendine. öpüldün cok

Darısı başımıza canım ne diyelim benimde 8 Marttı batım bekliyorum bakalım bi kaç gün daha geçsin diye

insallah sende verirsin bize guzel haberler simdi yapsan cikar belki yani varsa zaten cikar diye dusunuyorum ama sen bilirsin tabi.emin olmak icin.allah hayirlisini nasip etsin

canım çok tebrik ediyorum hadi hayırlısı bakalım inşallah sorunsuz bi şekilde alırsın bebişinikucağına..

insallah sende verirsin bize guzel haberler simdi yapsan cikar belki yani varsa zaten cikar diye dusunuyorum ama sen bilirsin tabi.emin olmak icin.allah hayirlisini nasip etsin

Evet canım ama korkuyorum negatif görmekten gidip eczaneden bi test almaya bile cesaret edemedim düşün içim içimi yiyor şuan meraktan buğün sağlık ocağına gitme şansımda yok işyerinde yanlızım düşünüyorum bi çare napacağımı bilemedim.

ama kendi kendini yemekten iyidir yine ona gore hareket ederdin bugun al istersen testini de yarin sabah yaparsin erkenden eziyet etme kendine arkadasim

kızlar günaydıın....çok halsizim ve kolum çok pis acıyooo...
sağlık ocağında kan verdim nihayet bugün....yatarak yazıyorum yani tek koluma destek vererek... 5 tüp kan aldılar yaaa tam kan testi istedi aile hekimi... tiroid hormon hepatit falan ne var ne yok bakıcaklarmış... pzt gel dediler....ne çıkıcak acabaa çatlıcam... eşim izin vermedi bi tane daha idrar testi alalım dedim olmaz yeter pztsi öğreniriz işte dedi...kan sonuçları değerleri ile ilgili bilgisi olan var mıııı

slmm kızlar yeni üye oldum baktımda aile gibisinizbende aynı çaba içerisindeyim.kasım ayında 2,5 aylık bebeğimi kaybettim kalbi durdu miniciğimin.kürtaj oldum, şimdi çalışmalara tekrart başladık, sorun şu:26 ocak en son adetim.ama 10 şubatta 4 günlük bii ara kanamam oldu .şimdi benim adetim 10 mart mı oluyo yoksa 26 şubatmı olması gerekiodu .yani ara kanama adet yerine geciomu?hala hastalanmadım ama cok akıntım oldu :S

ama kendi kendini yemekten iyidir yine ona gore hareket ederdin bugun al istersen testini de yarin sabah yaparsin erkenden eziyet etme kendine arkadasim

Haklısın canım buğün testimi alıp yapayım bari kurtulayım bu meraktan, senin akıntın varmıydı canım? Benim çok yoğun akıntım oluyor

arkadasim bende verdim bugun kan aile hekimine gittim sonuclar bugun cikiyor bana da pazartesi gelirsin dedi ama ben netten labaratuar sonucuma bakacam kendim islem numarasini aldim oradan telf da ogrenebilirsin aslinda

Canım günaydınnn, tebrik ederim canım sendende güzel haberler aldık, inşaallah sorunsuz bir hamilelik geçirir bebeğini alırsın kucağına

Kuzuuummm sen al artık şu testi, yeter ama artık:)))

Güldenim , canımmmm, şu dakka başlayıp duaya pazartesi sen güzel haberler alana kadar kesintisiz dua edicem senin için.. Sen o densiz doktorun moralini bozmasına izin verme, hamileliğin başlangıcında damla damla kanama yaşayan çok var.. İnşallah sende sorunsuz bir hamilelik yaşayıp alacaksın bebişini kucağına.. Aklına hiç ama hiç kötü şeyler getirme, sadece bu sıralar dikkat et kendine, ev işi falan yapma, ağır kaldırma, üşütme, eve gider gitmez hemen dik ayaklarını dinlen.. Herşey çok güzel olacak inan bana..

Valla inanmayacaksın ama dün listeye bakarken içimden bu kızın hala damla damla geliyor kanaması hamiş mi acaba diye düşündüm ama boş umut olmasın diye kapadım çenemi:))) Ve senin yazdığını okuyunca hem çok şaşırdım hem inanılmaz mutlu oldum.. O yüzden, tebriiiiikleeeeeeeeeeeeeeeeeer bitanem, hamişsin, tadını çıkar, güzel şeyler düşün, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

slm bende yeni üyel oldum ve yeni evliyim 3 aydır deniyoruz fakat bi gelişme yok isteyen herkesin olsun inşallah

ay vallahi gözlerim doldu benim ağlayabilirmiyim ne mutlu yaaaa ühüüüüüüüüüüüüüüüüü

arkadasim bende verdim bugun kan aile hekimine gittim sonuclar bugun cikiyor bana da pazartesi gelirsin dedi ama ben netten labaratuar sonucuma bakacam kendim islem numarasini aldim oradan telf da ogrenebilirsin aslinda

ben numara falan almadım tühh neyse cnm yaa sende idrar testi falan yapmış mıydın bana sordular benimki negatifti geçen hafta yapmıtım ama pozitif dedim kan testi yaptırmak için...ne gibi belirtilerin var? bende sürekli ıslaklık kilo uyku falan var ama belkide psikolojiktir benimki...

merhaba canım
hoşgeldin cnm
bukonuyla ilgili bi bilgim yok ama inşallah hayırlısıyla kalırsın hamile diyorum benn..

Canım benim, valla okurken ben bile duygulandım.. allah mutluluğunuzu daim etsin sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına al inşallah..

İnşallah pazartesi her açıdan güzel haberler alırsın tatlım... gizli gizli alsaydın sen de bi tane test???:))

Hoşgeldin aramıza:) Öncelikle geçmiş olsun, allah tekrarını göstermesin.. Yeni bebiş haberini de tez zamanda alırsın inşallah... şubat sonunda bir kanaman olmadıysa bellki o ara kanama dediğin , erken gördüğün adet olabilir.. sen 10 mart diye bekle adetini, ama bu ayda dengesizlik olursa bir doktora git derim.. gerçi kürtajdan sonra bi süre dengenin şaşması normal, yakında tekrar rayına oturur..

ay inanmıyorum benimki çalışma gününde sabahtan başlıo sayıklamaya yorma kendini bugün işyerinde die dakkasını kaçırmıyo vallahi :):):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…