- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.481
canim yani agri butun kasik bolgemde diil.bir noktada yogunlasiyor bole.sag ya da sol tarafta.kasiklar agriyor da arada belli bir noktada daha yogun hissediliyor
özlemcim o batma çok ani oluyo ve hemen geçiyo onun farklı olduğunu hissediyosunyani..
ama ben onu ilk defa dün hissettim canım
aniden kalktımve inanılmaz battı okadar söyliyeyimsana
günaydın benim canım ailem..:) valla ailemden bile hamilelik haberini size verdysem asıl ailem sizsinizdir..akşama geçiyim..aşkıoş geldi eve girdi baırıo aşkım nerdesin iyimisin die..manyak dedim ne baırıosun içeri gel..bi koşu grdi noldu iyimiisin falan..dedimki bebeğim hiç yorma beni şikayetlerimin hepsi şu kağıtta yazıyo konuşacak halde değilim..:) neyse aldı tabi kağıdı mektup sevgili babacım die başladığından bana baktı babana mı yazdın der gibi :)) ya dedim ne bakıosun bitir mektubu..her satırda biraz daha ağzı kulaklarına vardı tabi..:))neyse bitirdi..bebişim test mi yaptın bana nie sölemedin falan dedi..öle sarıldık udygulandık falan fıstık..gittiğimiz yerde de görümceme söledim tabi o saolsun herkese duyurdu inananmadılar sevindiler falan işte..neyse kızlar biliosunuz bende tiroid iltihabı var ilaçç kullanıorum ..11de işkurda kursa başlamak için mülakat var oraya gideicem..ordan çıkınca da tiroid için doktora gtcem hormonlara bakar heralde ilacı arttırır mı azaltır mı aynı mı devam eder bilmiorum..bi ara da kadın doğuma gidiyim diorum..şimdilik ben kaçar gelince hemen pc başındayım öptümm sizii daha kahvaltı yapıp yarım saat içinde çıkmam lazım hepiniz Allaha emanetsiniz..ben gelene kadar hamişler çoğalsın çabuk..:)
Darısı başımıza canım ne diyelim benimde 8 Marttı batım bekliyorum bakalım bi kaç gün daha geçsin diye
günaydın benim canım ailem..:) valla ailemden bile hamilelik haberini size verdysem asıl ailem sizsinizdir..akşama geçiyim..aşkıoş geldi eve girdi baırıo aşkım nerdesin iyimisin die..manyak dedim ne baırıosun içeri gel..bi koşu grdi noldu iyimiisin falan..dedimki bebeğim hiç yorma beni şikayetlerimin hepsi şu kağıtta yazıyo konuşacak halde değilim..:) neyse aldı tabi kağıdı mektup sevgili babacım die başladığından bana baktı babana mı yazdın der gibi :)) ya dedim ne bakıosun bitir mektubu..her satırda biraz daha ağzı kulaklarına vardı tabi..:))neyse bitirdi..bebişim test mi yaptın bana nie sölemedin falan dedi..öle sarıldık udygulandık falan fıstık..gittiğimiz yerde de görümceme söledim tabi o saolsun herkese duyurdu inananmadılar sevindiler falan işte..neyse kızlar biliosunuz bende tiroid iltihabı var ilaçç kullanıorum ..11de işkurda kursa başlamak için mülakat var oraya gideicem..ordan çıkınca da tiroid için doktora gtcem hormonlara bakar heralde ilacı arttırır mı azaltır mı aynı mı devam eder bilmiorum..bi ara da kadın doğuma gidiyim diorum..şimdilik ben kaçar gelince hemen pc başındayım öptümm sizii daha kahvaltı yapıp yarım saat içinde çıkmam lazım hepiniz Allaha emanetsiniz..ben gelene kadar hamişler çoğalsın çabuk..:)
insallah sende verirsin bize guzel haberler simdi yapsan cikar belki yani varsa zaten cikar diye dusunuyorum ama sen bilirsin tabi.emin olmak icin.allah hayirlisini nasip etsin
Evet canım ama korkuyorum negatif görmekten gidip eczaneden bi test almaya bile cesaret edemedim düşün içim içimi yiyor şuan meraktan buğün sağlık ocağına gitme şansımda yok işyerinde yanlızım düşünüyorum bi çare napacağımı bilemedim.
ama kendi kendini yemekten iyidir yine ona gore hareket ederdin bugun al istersen testini de yarin sabah yaparsin erkenden eziyet etme kendine arkadasim
kızlar günaydıın....çok halsizim ve kolum çok pis acıyooo...
sağlık ocağında kan verdim nihayet bugün....yatarak yazıyorum yani tek koluma destek vererek... 5 tüp kan aldılar yaaa tam kan testi istedi aile hekimi... tiroid hormon hepatit falan ne var ne yok bakıcaklarmış... pzt gel dediler....ne çıkıcak acabaa çatlıcam... eşim izin vermedi bi tane daha idrar testi alalım dedim olmaz yeter pztsi öğreniriz işte dedi...kan sonuçları değerleri ile ilgili bilgisi olan var mıııı
Canım günaydınnn, tebrik ederim canım sendende güzel haberler aldık, inşaallah sorunsuz bir hamilelik geçirir bebeğini alırsın kucağına
kızlar kocaman bşi günaydın size öncelikle anlatıcaklarıma çok şaşıracaksınız..
benim ayın 1inden beri devam eden damlalarım vardıya ben bugüniçin randevu almıştım doktora gidecektim..
önce bizim işyeri hekimimizin yanına gidip durumu anlatım dur sana test yapalım dedi ve tam 3 tane test yaptı ve sonuç pozitif çıktı..
ama kanamam ve ağrım olduğu için hemen doktoruna gidiyosun dedi..
bide önce kanda baktır dedi beta sonucumda 756 çıktı ve hemen doktoruma gittim..
fakat doktorum benim moralimi oldukça bozdu sağolsun..
tamam bende çk küçük olduğu için görülemediğini biliyodum ama öylebi konuştuki ağrılarımve kanamam damla damla olduğu için ona düşecek gözüyle baktı..
yanlız bana sonra tekrar gel bile demedi..
bana söylediği pazartesi tekrar kan testi yaptır eğer sonuç 1000in üzerindeyse keseyi görürüz ama sonuç düşerse bebekçok küçük düşmüş olacak dedi..
kızlar lütfen bana dua edin..
çok korkuyorum ama bugün ağrım yok ve kanamada olmadı lütfen bana dua edin ve sizce ne olur..
arkadasim bende verdim bugun kan aile hekimine gittim sonuclar bugun cikiyor bana da pazartesi gelirsin dedi ama ben netten labaratuar sonucuma bakacam kendim islem numarasini aldim oradan telf da ogrenebilirsin aslinda
slmm kızlar yeni üye oldum baktımda aile gibisinizbende aynı çaba içerisindeyim.kasım ayında 2,5 aylık bebeğimi kaybettim kalbi durdu miniciğimin.kürtaj oldum, şimdi çalışmalara tekrart başladık, sorun şu:26 ocak en son adetim.ama 10 şubatta 4 günlük bii ara kanamam oldu .şimdi benim adetim 10 mart mı oluyo yoksa 26 şubatmı olması gerekiodu .yani ara kanama adet yerine geciomu?hala hastalanmadım ama cok akıntım oldu :S
kızlar günaydıın....çok halsizim ve kolum çok pis acıyooo...
sağlık ocağında kan verdim nihayet bugün....yatarak yazıyorum yani tek koluma destek vererek... 5 tüp kan aldılar yaaa tam kan testi istedi aile hekimi... tiroid hormon hepatit falan ne var ne yok bakıcaklarmış... pzt gel dediler....ne çıkıcak acabaa çatlıcam... eşim izin vermedi bi tane daha idrar testi alalım dedim olmaz yeter pztsi öğreniriz işte dedi...kan sonuçları değerleri ile ilgili bilgisi olan var mıııı
slmm kızlar yeni üye oldum baktımda aile gibisinizbende aynı çaba içerisindeyim.kasım ayında 2,5 aylık bebeğimi kaybettim kalbi durdu miniciğimin.kürtaj oldum, şimdi çalışmalara tekrart başladık, sorun şu:26 ocak en son adetim.ama 10 şubatta 4 günlük bii ara kanamam oldu .şimdi benim adetim 10 mart mı oluyo yoksa 26 şubatmı olması gerekiodu .yani ara kanama adet yerine geciomu?hala hastalanmadım ama cok akıntım oldu :S
ay bak nasıl sinir oldum şimdi. benim bu eşim sba h 6 da kalkıp işe gidio, akşamda yorgun oluo. dun akşam zaptedemedim uyuyakaldıı fatmagulu izlerken:)). bir gunum kaçtııı. hemen arayıp çığlık atmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?