- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.501
banuşşşşşşşşşşşşşş kıs napıon hostesimiz bizim :)
slm bende yeni üyel oldum ve yeni evliyim 3 aydır deniyoruz fakat bi gelişme yok isteyen herkesin olsun inşallah
unaydin canim tesekkur ederim hayatim kan verdim geldim bakalim sonucumu netten takip edecem allah tum isteyenlere nasip etsin insallah
günaydın benim canım ailem..:) valla ailemden bile hamilelik haberini size verdysem asıl ailem sizsinizdir..akşama geçiyim..aşkıoş geldi eve girdi baırıo aşkım nerdesin iyimisin die..manyak dedim ne baırıosun içeri gel..bi koşu grdi noldu iyimiisin falan..dedimki bebeğim hiç yorma beni şikayetlerimin hepsi şu kağıtta yazıyo konuşacak halde değilim..:) neyse aldı tabi kağıdı mektup sevgili babacım die başladığından bana baktı babana mı yazdın der gibi :)) ya dedim ne bakıosun bitir mektubu..her satırda biraz daha ağzı kulaklarına vardı tabi..:))neyse bitirdi..bebişim test mi yaptın bana nie sölemedin falan dedi..öle sarıldık udygulandık falan fıstık..gittiğimiz yerde de görümceme söledim tabi o saolsun herkese duyurdu inananmadılar sevindiler falan işte..neyse kızlar biliosunuz bende tiroid iltihabı var ilaçç kullanıorum ..11de işkurda kursa başlamak için mülakat var oraya gideicem..ordan çıkınca da tiroid için doktora gtcem hormonlara bakar heralde ilacı arttırır mı azaltır mı aynı mı devam eder bilmiorum..bi ara da kadın doğuma gidiyim diorum..şimdilik ben kaçar gelince hemen pc başındayım öptümm sizii daha kahvaltı yapıp yarım saat içinde çıkmam lazım hepiniz Allaha emanetsiniz..ben gelene kadar hamişler çoğalsın çabuk..:)
Kuzuuummm, iyiyim valla baksana cumaya harika haberlerle başladık:)) ben hemen şimdi bi daha güncelliycem listeyi, güldenimi de ekliycem hamiş diye:)
Sen nasılsın bugün bakiim cimcime?
Hoşgeldin:) 3 ay çok kısa bir süre, olur yakında inşallah sıkma yani canını:) Nedir beklediğin adet tarihi?
ay inanmıyorum benimki çalışma gününde sabahtan başlıo sayıklamaya yorma kendini bugün işyerinde die dakkasını kaçırmıyo vallahi :):):):):
walla canım benimki yumurtlama günü falan bilmez, ona hergun yumurtlama gunu. ama nöbetçi kaldıgı zamanlara denk geliosa cooook yoruldugu için böle hadieseler yaşayabilio. sabah 6 da kalkıp ertesi sabah eve gelmesi ve sonra tekrar gitmesi kolay deil. ben olmsa yemek yeemden zıbarır yatardım walla:)
iim kuzuşum kasıklarım acıyo ama diorum gıdaklıom heralde geri kalan herşey süper bugün 15 gün kaldı şafak sayıyom işte :):):):):):):):
hah evet gıdaklama sırasında oluyor o kasık ağrısı, koş koş koş koş bırak işi mişi kocişi kap eve koş:)))))
Tüliiiin, canommm, özlemmm, elvan, yasamım.. kızlaaaaaaaar nasssınııııızzzzzz bugün:)
Tülincim nasıl oldun? içtin mi kekik suyunu???
haklısın tatlım kolay değil vallahi aman siz ii olunda gerisi bir şekilde olur gider
şırıngayı alaydım keşkemmmmm napammm nirelere gideemmmmm ağşama olmasmı geçermi aceppppp tutturamazmıyıkkk sabah bi yolluk yapaydımmm:
Tüliiiin, canommm, özlemmm, elvan, yasamım.. kızlaaaaaaaar nasssınııııızzzzzz bugün:)
haklısın tatlım kolay değil vallahi aman siz ii olunda gerisi bir şekilde olur gider
aman dur panik yapmaaaa:) akşam ama eve gidince hemen kap kocişi öyle yemekti işti falan oyalanma, sonra yaparsın onları:))
iyi bebeğim sen nasılsın. limon yetiştirmeye karar verdim saksıda onu araştırıom:)))))))))))
evet canım neyse ben bi terbiye edecem onu bu akşam bak bir daha uyuya kalıomu:)))
Ne limonu bacımmmm, hayırdır organik tarıma mı başlıyoruz???:)))
Ben iyiyim valla, sabahtan bitirdim evimin işini temiz temiz ohh..:)) Dün de kadınlar günü münasebetiyle kocişle dışarda yemek yedik gezdik tozduk, keyifliyim yaneee:))
ben iyiyim tatlım çok şükür gıdaklama günlerin bu aralar değerlendirme yapıp duruyoruz işte bizde
bir de soğan suyuna devam bakalım yarıyı gördüm bugün bir hafta kaldı yani tatlım,
sen de ne var ne yok peki ?
benimki koca göbişini doyurmadan kolunu bile kaldıramaz :)
aman ne bilim balkonum çok boş accık renklensin dedim ve limon, nane, reyhan fidesi almaya karar verdim:))))))) baktım oluyosa mandalina olayına girecem:)))))))))))))))) sana da yollarım bacımm tutarsa hamişliğinde organik yersin fena mı:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?