- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.521
kıslar bişi sölicem kasıklarımda sanki küçük küçük baloncuklar patlıyo bugün hissettim onu ilk defa kafayımı yiyom dedim ama değil baya baya hissediyorum ne olabilkirkine acaba
araya patlıcan domat falan da katsaydın daha çok renk olurdu..:)) O ne be kızım, nasıl uğraşcaksın onlarla..:) Gönder valla, yerim afiyetle, süt olur bebişe:))))))
patlıcanla ugraşamam valla ne o öle:) cherry domates olur bak ii geldi aklına:)))))))))))
Tüliiiin, canommm, özlemmm, elvan, yasamım.. kızlaaaaaaaar nasssınııııızzzzzz bugün:)
Tülincim nasıl oldun? içtin mi kekik suyunu???
Banummm iyiyim tatlım şükür sen nasılsın? Biliyorum kızcan ama korkumdan yapmıyom testi ama buğün nasip olursa alcam aslında gönlüm buğün gidip kan verip sonucunu görmek ama işten izin alamıcak gibiyim
Hadi bakalım, vitaminler bebiş olsun inşallaaaaaaaaaaah...:)) Bizimde deneme günleri başlıyor bu haftasonu, bakalım bu sefer tutacak mı.. Ben soğan kürü yapıyorum, eşim hücre yenileyici vitaminler alıyor bacım daha napalım yani, artık şu spermler de bi doğru yolu bulaydı harika olardı:)))))
tık ağzına bi dilim ekmek sonra yallah yatak:)))
aklısın vallah canım biz elimizde geleni yapıyoruz ama bebişler naz yaapıyor bizlere,
bi gelsinlerde biz sorarız onlara niye beklettiniz bizi bu kadar diye dimi ama
ay nasıl dövesim var şimdi seniiiii:))))) Kuzum bari test al akşam da yarın sabah bi yapıver, korkmana gerek yok, yalelin de dediği gibi akacak kan içerde durmaz, varsa kırmızıların geleceği gelecektir zaten, bebiş varsa da orda öyle kuzu kuzu senin öğrenmeni bekliyordur cancağzım, yani korkma al yap en azından bu stresi bitirirsin..
Dün eve gittim eşim evde benden daha heyecanla gün sayıyo, varmı bişiy dedi yok dedim hadi bi test alalım dedim ne varsa artık ya yanlız alamıyorum ben test eczaneden gülmeyin bana utanıyorum bayan yok eczanede 2 erkek eşimle çıktık kapının önüne tam gitcez boşver almayalım bekle dedi içim pır pır bu arada gidesim var ama o öyle deyince sanki dedim bide negatif çıkarsa ben sana demiştim derse daha da üzülcem o yüzden erteledim kız bide ben eve giderken eczanenin önünden geçiyorum ya ama çok utanıyorum
patlıcanla ugraşamam valla ne o öle:) cherry domates olur bak ii geldi aklına:)))))))))))
kızlarrrr test yaptım çift çizgi çıktı çok heycanlıyım doktora gidicem sonra kesinleşir :))))
Senin öğlen tatilin yok mu? git başka eczane bul kadın çalışan olan ordan al, sabah da yapın beraber.. hayatım korkacak birşey yok, ya hamişsin öğrenip mutlu olacaksın, ya değilsin, yeniden denemelere devam edeceksin.. yarın ayın 10 u olacak, bence silikde olsa çıkar 2. çizgi bebiş varsa.. ama tabii yine de karar sizin...:44:
kızlarrrr test yaptım çift çizgi çıktı çok heycanlıyım doktora gidicem sonra kesinleşir :))))
Lataaaaaaaaaaaaaaaaaa,
naptın hayatım??? var mı bir gelişme???
Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy, Tebrikler bitanemmmmmmm..... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...... Ay çok güzel haber buuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?