- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.541
Tebrik ederim canım çoğalıyo hamişlerimiz ne güzel ya çok sevindim senin adına canım
teşekkürler canım ultasyonda görene kadar inanamıycam
kızlarrrr test yaptım çift çizgi çıktı çok heycanlıyım doktora gidicem sonra kesinleşir :))))
21 inde adet tarihim bu sıra yumurtlama günlerim sanırım çalışmalara devam bide yakı kullndım bu ay BELİM İÇİN
faydası varmış yakının bebek içinde kısmet
VAR TATLKIM VARR...ısterdım kı mujdelı bır haber vereyım ama maleseff bugun bat tarıhım dı ben dun hasta oldum aksam uzerı. bekleyememısler bır gun onceden geldılerr......
ben anlamadım bu ısı anlayamacagımda hala olmus goguslerım tas gbı elımı suremıyorum agızımın tadı tuzu yok artık hamlelık belırtısı aramıyorum su 3 ay hersey oldu bende umdum falan da kalmadı hersey olcagına varıyor hayırlısı buymus..SOGAN SUYUNUN bana etkısı bebek konusunda olmamıs demektır de ılk kez bu ay adet kanamamın arasında kahverengı leker goruyorum ozellıkle ped de dısarıya akan kan ama pede gelen kahverngı bunuda sogan suyunun farkı dıyelım..bende durumlar boyle kızlar gece uyuyamadım sınırden uzuldum de bu ay olsaydı ıyıydı bebıs ıcın bende aylarca memlketıme bıle gıtmıyorum olsun da artık mıllet sorunca yapacak bır acıklma bulmaıyorum dıye olmaadıı artık umudumm nısan ayına kaldı....
tamam hayatım güveniyorum sana ve bekliyorum güzel haberlerini:)))Sözzzzzz Banucum buğün eve giderken girip eczaneye alıyorum bi test hemen akşam yapıyorum hayırlısıyla ve inş güzel haberleri paylaşıyorum hemen, nerde canım ya öğle tatili falan ıssız bi yerdeyim ben bişiycikler yok burada eczane falan yani bak aslında ne hoş olurdu ben alabilseydim bi yerden bi test yapsaydım buğün eve gittiğimde verseydim iyi haberler eşime, aslında çok umutluyum oda akıntım nedeniyle böyle kalçalarımda falan bi ağırlık hissediyorum nedense
Gerçek bebişim, gerçek.. tadını çıkar doya doya yaşa mutluluğunu..ağzım kulaklarımda ellerim titriyor gerçek mi bu rüyadamıyım :)))
21 inde adet tarihim bu sıra yumurtlama günlerim sanırım çalışmalara devam bide yakı kullndım bu ay BELİM İÇİN
faydası varmış yakının bebek içinde kısmet
banucummm benide eklermisin canım.26 mart BAT..sevgilerr :))
Kuzuuummm sen al artık şu testi, yeter ama artık:)))
Güldenim , canımmmm, şu dakka başlayıp duaya pazartesi sen güzel haberler alana kadar kesintisiz dua edicem senin için.. Sen o densiz doktorun moralini bozmasına izin verme, hamileliğin başlangıcında damla damla kanama yaşayan çok var.. İnşallah sende sorunsuz bir hamilelik yaşayıp alacaksın bebişini kucağına.. Aklına hiç ama hiç kötü şeyler getirme, sadece bu sıralar dikkat et kendine, ev işi falan yapma, ağır kaldırma, üşütme, eve gider gitmez hemen dik ayaklarını dinlen.. Herşey çok güzel olacak inan bana..
Valla inanmayacaksın ama dün listeye bakarken içimden bu kızın hala damla damla geliyor kanaması hamiş mi acaba diye düşündüm ama boş umut olmasın diye kapadım çenemi:))) Ve senin yazdığını okuyunca hem çok şaşırdım hem inanılmaz mutlu oldum.. O yüzden, tebriiiiikleeeeeeeeeeeeeeeeeer bitanem, hamişsin, tadını çıkar, güzel şeyler düşün, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
GULDENIMM sen hamılemıymıssın tatlım benım gozun aydınnnn okadr uzuldun sen benı yanıltmadın ama ben senı yanıltım ya(gozun aydın tatlım densız doktora takılma allah sag salım kcagına almanı nasıp etsın sabret daha guzel gunlerın olcak.....
teşekkürler canım ultasyonda görene kadar inanamıycam
12 oldu oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mart kedileri halt etmiş yanımızda tebrikler canımmmmmm
EkiyorummmmmBol şans mart ayı için tatlım..
Tatlım, özlemcim, hiç üzme kendini.. hoş ben bunu desem de sen üzüleceksin şimdi ki bu da çok normal.. ilk 1-2 gün insan kötü oluyor ama sonra tekrar toparlıyorsun.. biliyorsun işte bi hafta önce aynısını yaşadım bende.. O yüzden, bugün üzül, ağla sızla, ama sonra topla kendini.. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin ama umutsuzluk yok unutma, bu iş ha deyince olmuyor.. kim ne derse desin, onları da hiç takma kafana, bizimle konuşmaya paylaşmaya devam et, biz düzeltiriz seni.. Bak ben sen hamiş kalana kadar takip edeceğim seni ve çok da uzun sürmeyecek bu biliyorum..Moral yüksek, umutlar bir sonraki denemeye..
Soğan suyuda önümüzdeki ay işe yarar belki bu ay çok akıntın oldu çünkü, belki iltahap falan vardı onu temizledi vücudun, şimdi temiz temiz, yeni döneme odaklan tatlım..
canım benim banucum çok sağol herşey için inşallah canım inşallah hep birlikte mutlu olacaz daha çok sizdende bekliyorum..
ve eminim en kısa zamanda olacak
şimdi işyeri hekimimizle konuştum oda diyo pazarrtesiden sonra tekrar kanda baktırrısın şuanda doktorların yapacakları bişey yok diyo şu zaman biran önce geçsin tatlım hepminizi çok seviyorum...
canım benim
çok sağol ama sende üzülüyosun biliyorum elinde değil ama önümüzdeki maçlara bakıcaz artık ..
hem benimde kesin değil o keseyi görene kadar emin olamıyacam cnm
bu arada tebrik ediyorum senin kaç gün geçmişti canım..
canım benim banucum çok sağol herşey için inşallah canım inşallah hep birlikte mutlu olacaz daha çok sizdende bekliyorum..
ve eminim en kısa zamanda olacak
şimdi işyeri hekimimizle konuştum oda diyo pazarrtesiden sonra tekrar kanda baktırrısın şuanda doktorların yapacakları bişey yok diyo şu zaman biran önce geçsin tatlım hepminizi çok seviyorum...
canım benim
çok sağol ama sende üzülüyosun biliyorum elinde değil ama önümüzdeki maçlara bakıcaz artık ..
hem benimde kesin değil o keseyi görene kadar emin olamıyacam cnm
bu arada tebrik ediyorum senin kaç gün geçmişti canım..
kızlarr merhaba nasılsınızzz hem çalışıyorum hem sizi okuyorum ama yetişemiyorum malesef yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?