Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

GULDENIMM sen hamılemıymıssın tatlım benım gozun aydınnnn okadr uzuldun sen benı yanıltmadın ama ben senı yanıltım ya(gozun aydın tatlım densız doktora takılma allah sag salım kcagına almanı nasıp etsın sabret daha guzel gunlerın olcak.....

21 inde adet tarihim bu sıra yumurtlama günlerim sanırım çalışmalara devam bide yakı kullndım bu ay BELİM İÇİN
faydası varmış yakının bebek içinde kısmet

tey tey tey hopaaaaaa yandan kıvırttttt :):):):):):):) maaşallah ne güzel ya kendiminmiş gibi seviniommm

Tatlım, özlemcim, hiç üzme kendini.. hoş ben bunu desem de sen üzüleceksin şimdi ki bu da çok normal.. ilk 1-2 gün insan kötü oluyor ama sonra tekrar toparlıyorsun.. biliyorsun işte bi hafta önce aynısını yaşadım bende.. O yüzden, bugün üzül, ağla sızla, ama sonra topla kendini.. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin ama umutsuzluk yok unutma, bu iş ha deyince olmuyor.. kim ne derse desin, onları da hiç takma kafana, bizimle konuşmaya paylaşmaya devam et, biz düzeltiriz seni.. Bak ben sen hamiş kalana kadar takip edeceğim seni ve çok da uzun sürmeyecek bu biliyorum.. Moral yüksek, umutlar bir sonraki denemeye..

Soğan suyuda önümüzdeki ay işe yarar belki bu ay çok akıntın oldu çünkü, belki iltahap falan vardı onu temizledi vücudun, şimdi temiz temiz, yeni döneme odaklan tatlım..

tamam hayatım güveniyorum sana ve bekliyorum güzel haberlerini:)))

ağzım kulaklarımda ellerim titriyor gerçek mi bu rüyadamıyım :)))
Gerçek bebişim, gerçek.. tadını çıkar doya doya yaşa mutluluğunu.. eşine söyledin mi anlat bakiiim?:))

21 inde adet tarihim bu sıra yumurtlama günlerim sanırım çalışmalara devam bide yakı kullndım bu ay BELİM İÇİN
faydası varmış yakının bebek içinde kısmet

Tamam tatlımi ekliyorum listeye 21 mart diye, yakı hakkında bilgim yok aa inşallah işe yaramıştır, bebiş yoldadır

canım benim banucum çok sağol herşey için inşallah canım inşallah hep birlikte mutlu olacaz daha çok sizdende bekliyorum..
ve eminim en kısa zamanda olacak
şimdi işyeri hekimimizle konuştum oda diyo pazarrtesiden sonra tekrar kanda baktırrısın şuanda doktorların yapacakları bişey yok diyo şu zaman biran önce geçsin tatlım hepminizi çok seviyorum...

canım benim
çok sağol ama sende üzülüyosun biliyorum elinde değil ama önümüzdeki maçlara bakıcaz artık ..
hem benimde kesin değil o keseyi görene kadar emin olamıyacam cnm

teşekkürler canım ultasyonda görene kadar inanamıycam

bu arada tebrik ediyorum senin kaç gün geçmişti canım..

kızlarr merhaba nasılsınızzz hem çalışıyorum hem sizi okuyorum ama yetişemiyorum malesef yahuu

ıns tatlımm sızlerle paylasacagım kımsem yok zaten bugun esımde nobetcı dun ona bellı etmek ıstmedım ama herhalımden anlıyordu acele etme deyıp bıraz tesellı ettı ama elde degıl dedıgın gıbı banu bu ay umıtlı degıldım zaten yumurtlma takıbını yakalaymamıstım sımdı bu ay sogan kurunu kullanmıcam adete yakın bır 5 gunun ne faydası olabılcek kı mantıgıma bıraz yer etmedı....15 gun cok ıyı bır dılım yumurtalıgı yumusatır dedım catlamadan temız zemın hazırladı akıntım okadar oldu 15 gun ıyı de bu ay yapmıcam...
arkamda old ıcın tsk ederım ıyıkı varsınn bılmıyorum banu gun gcetıkce hevesım kırılıyor bıtıyo elımde degıl burcumunda ozellıgı bırseyı basaramıyorsam ustune gıdemıyorum...ama nasıpp beklıcez degıgın gıbı onumuzdekı aylara bakıcam ama eskısı gıbı ısteklı degılım.

teşşekkürler canım 8 gün geçti cesaret edip yapamıyordum iki gündür bulantı olunca artık cesaret ettim çok şükür pozitif çıktı :)))

ben deeee seni çooooooooooook seviyorum.. herşey güzel olacak, sakın bozma moralini...

kızlarr merhaba nasılsınızzz hem çalışıyorum hem sizi okuyorum ama yetişemiyorum malesef yahuu

12 hamişimiz oldu bugün tatlım:))) yani bol güzel haber var.. sana da az kaldı bu arada, nasılsın???

ahirimsin arkadasşım gözün aydın darısı başımıza inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…