Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben deeee seni çooooooooooook seviyorum.. herşey güzel olacak, sakın bozma moralini...

12 hamişimiz oldu bugün tatlım:))) yani bol güzel haber var.. sana da az kaldı bu arada, nasılsın???

iyiyim banucum ya ama çok heyecanlıyım..hiç bi belirtim yok yani belirti varda hep adet belirtisi yine büyük hüsrana ugruycam öyle hissediyorum malesef

emın ol tatlım ıyı dusun ıyı seylerle karsılasasın.....vede hersye olmus tatlım sende guzel ve cıcı bır anne olcan

Kızlarrrrrrrr günaydınnnn , ewet hala hastayım ama keyfim yerinde niyeyse dün işten erken çıktım kendime alışveriş yaptım çanta aldım tabiki deliririm çantalara , sonra saçlarımı boyattım dayanamam boyasız gezemem fönlendim süslendim ojelendim tabiki ,,,kocacımla sözleştik yemek yedik beraber sonra evimize bu kadar devamında bişi yok...

çok sevindim eminecim gözün aydın ,,tadını çıkar..
tekrar tebrikler arkadaşım onaylandı gebeliğin bu durumda ....sende tadını çıkar,,,
bu laboquick diye bir marka. Sat 1 mart. Bugun 8. Gunum. Ama bu ay reglim sadece 3 gun surdu ve yumurtalik agrim var. Ondan suphelenip test yaptim. Esim de uyudu ya uyandirayim bari
uyududa uyandırayım çok hoşuma giti ya hadi koşta uyandır... çok hoşsunuz..
günaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııınnnn, herkes uyuyor ben ayaktayım ahahahahahaha:)))
neyseee.. Herkeseee hayırlı ve keyifli cumalar olsun...
maşallah cami hocası gibisin banum sanada günaydın....
gunaydinlar arkadaslar test yaptim sabahin korunde ve 2.cizgi silik te olsa cikti ay cok saskinim 8de kan testine gidecem o zaman kesin sonucu veririm size.
vallahi bu ne enerji bu ay yarabbim maşallah... çok sevindim kuzum ....
banu güldürdün beni yahuu tek rakibimiz mart kedileri maşallah ama onlardan daha beteriz... Pek güzel aman nazar değmesin ....
özlemim çok şükür iyiyim sende iyisin formun ye4rinde...

canım öncelikle çok güzel bir haber çok sevindim , lütfen kendini üzme bak en azından gebe kalabiliyorsun bunu öğrenmiş oldun,, bebeğin annesini bırakmasın inşallah...
özlem sen beni öldürecen...çığlık atması lazımmış
attım, hahaha o hastanede oldugu için herhalde yanınd ahasta falan vardı cok kibar konustu. Akşam sorarım sana dedim kapadım suratına:)))))))
akşam ne soracan kız adama çemkirip durma o olmadan nasıl yapacan bebişi küstürecen adamıda görecen sonra
yaaaa tülin, banu, lata nerdesiniz beeeee:
kuzum kuzum burdayım yetişemiyorum napayım
tüliiiin, canommm, özlemmm, elvan, yasamım.. Kızlaaaaaaaar nasssınııııızzzzzz bugün:)

tülincim nasıl oldun? Içtin mi kekik suyunu???
içtim ama azcık öğğ içim kalktı...
hah evet gıdaklama sırasında oluyor o kasık ağrısı, koş koş koş koş bırak işi mişi kocişi kap eve koş:)))))
ahanda benim çatlak doktor geçen ay bana aynen böle demişti koş koş koş doğru eve koş ara kocanı gelsin...ama onun dediği gün yapmadık biz işte hayatım yapmadık dışarda yemekteydik arkadaşlarla borada alkol vardı biraz , bende yorgundum yapamadık..sonra bana dediki dr. Yaptınızmı hayır dedim içimden gelmedi yapmadım dedim.. Azcıkta görev bilin dedi bana böle baktım mal mal suratına..
özlemm bencede yetiştir limon çok güzel olur acayip güzel çiçekler var balkon çiçekleri bayılırım bende...
kıslar bişi sölicem kasıklarımda sanki küçük küçük baloncuklar patlıyo bugün hissettim onu ilk defa kafayımı yiyom dedim ama değil baya baya hissediyorum ne olabilkirkine acaba
varsın patlasın bebeğim azcık gevşeyin yaa düşünmeyin bu kadar kızacam vallahi sopam nerde benim banuu nereye koydun sen mi aldın...

tatlım ne utanıyorsun ayol ne var bunda benim bir gebelik testi verirmisin deyişim var benim kasıla kasıla görme :):):)

ayyy teşekkürler canım.gıdaklama günleri ya bol bol çalışıyos bakalımmm :)))

hadi bakalım durmak yok, yakalayın şu yumurtayı inşallah:)

Hayatım daha çok yolun başındasın öyle hemen nereye hevesin kırılıyor.. yerim ben senin burcunu ayrıca neymiş senin burcun? benimki oğlak inadımla adam öldürürüm, o yüzden dert etme yani sen üstüne gidemezsen ben iteklerim seni, bişeycik olmaz:))))

Bugün bu duygularda olman çok normal hayatım, geçen cuma aynı senin gibiydim sonra geçti gitti bak yine tekrar umut doluyum.. Bu bebişleri yapıcaz yavrimo başka yolu yok, vazgeçmek yok, alırım valla ayağımın altına..:))

Soğan kürünü de bilemiyorum, yani 2. tur belki son kalanları temizlemek için falandır, başladın devam et derim bırakma öyle hemen moralin bozuldu diye.. Neyse, ben biliyorum, h.sonunu atlatınca yine düzelmiş olacaksın hayatım..

:))) O zaman bari hani şu küçük biberler var ya , onlardan da olsun , çok severim acı acı böyleeee...:))

tamam onu da yapcemmm:)

ayyyy tazecik çıtır çıtır salatalık olcak tuzlucan kütür kütür yicen canım çekti kız :)

hımm salatalık saksıda oluomu:))???

kızlarrrr test yaptım çift çizgi çıktı çok heycanlıyım doktora gidicem sonra kesinleşir :))))

canımmmmmm cok sevindimmmmm cok cok. tebrikler. Allah kucagına almayı nasip etsin saglıkla.

merhaba kızlar herkeze hayırlı cumarlar :) sizin yazılarınızı uzun zamandır takip ediyordum ama işte pek fırsatım olmuyor yazmaya hepiniz çok güzel destek oluyorsunuz birbirinize, benim bat ım 10 marttı ben bu sabah sabredemedim test yaptım 2.silik çizgi çıktı ama çok silik ti hala inanamıyorum acaba hamilemiyim diye soruyorum sabahtan beri kendime bu mübarek saatte sürekli dua ediyorum hepimiz için Allah ım bebek hasretiyle yanan herheze nasip etsin diye inş kabul eder ALLAH ım kızlar sizce hamile olabilirmiyim çok silik ti ikinci çizgi :)

canım lütfen ümitsizlik yok lütfen hem bak bende normal adetigibi oldum
burda hep birlikte yenecez tatlım hem bak benimde daha ne olacak belli değil...
ama üzüntümüde sevincimide sizinle paylaşıyorummmm...

teşşekkürler canım 8 gün geçti cesaret edip yapamıyordum iki gündür bulantı olunca artık cesaret ettim çok şükür pozitif çıktı :)))

anladım canım ben
birdekanda baktıristersen en azından kaç haftalık belli olur..

ben deeee seni çooooooooooook seviyorum.. herşey güzel olacak, sakın bozma moralini...

12 hamişimiz oldu bugün tatlım:))) yani bol güzel haber var.. sana da az kaldı bu arada, nasılsın???

banucum iyiki varsınız...

kızlarrrr test yaptım çift çizgi çıktı çok heycanlıyım doktora gidicem sonra kesinleşir :))))
Çok sevindim canım tebrikler Allah kucağına almayı da nasip etsin. Bebişini doya doya öpersin işallah. :)

Maşallah yeni hamişlerimizi de kutluyorum kalbimin en derin güzel yerinden :) Martta rekor kırılacak gibi görünüyor

Canımcım ya kendimin gelmiş kadar üzüldüm ama ümitsizliğe kapılmak yok. hepberaber bunu da atlatıp önümüzdeki aya beklicez. Kim ne söylerse söylesin hiiiçç takma. Hayırlısı neyse o olsun işallah nisanda sevinip yüzümüz gülecek. Hep senin takibince olucam. Bu ay benimde olmaz gibi geliyor malum çalışmalarımız çok düzenli olamadı. Neyse sen içini sakın karartma biliyorum kolay değil ama beraberce bunu da atlatırız bekleriz yine geç olsunda güç olmasın. Tatlım morelini bozma.

Bencede temiz temiz yeni aya girecek Nisan hayırlı olur işallah. Söylediklerine harfiyen katılıyorum hatta sanki benim içimden geçenleri yazmışsın arkadaşım :) süpersin yaniii iyiki varsın. Herkeze morel veriyorsun herkezin derdine yetişiyorsun. :13:

Bu arada günaydın kızlar

hadi gözün aydın hamilesin tatlım

öslem dövme bak yajık bana gıdaklıom kıızzzz ben akşama lazımım kocama gurka yatçam kızzzzzz :):):):):)

iyiyim canım, seninde ii olmana sevindim. ii bak kendine bebem. soracam tabi tek başınamı yapcam ben bu çocugu ulen ne işe yaraıon sen uyuma kırarım boynuzunu dicem:)))) küsems meraklanma. yetiştircem canım. banu acı biber istedi, beluş da slatalık, sen bişi istionmu. :) :) soyle yavrum sanada hemen attırıverim bir fide:)))))))

iyiyim banucum ya ama çok heyecanlıyım..hiç bi belirtim yok yani belirti varda hep adet belirtisi yine büyük hüsrana ugruycam öyle hissediyorum malesef

takılma belirtilere tatlım, hamiş kızlarımızda aynı cümleleri kurdular çünkü bu ay:))

Tülinimmmmmm hoşgeldiiiinnn:)))

Eh daha iyi gibisin yani bugün sevindim buna:)) O doktorları da dövmek lazım, bi görev gibi görmeyin diyorlar sonrada niye yapmadınız görevi diyorlar, anlamadım ki ben durumu:))) Ama bence içinden nasıl geldiyse öyle yapmakla iyi yapmışsın.. Bu ay tutar inşallah o yumurta tatlım..:) Mart ayında hamiş kalmış olcaz yani yine de, eğer tutarsa, kedileri geçeceğiz inşallah:)))))

Sopan ben de, latayı korkutmak için aldım elime ama hemen geri veriyorum sana:)

Biz de dün kocişle yemeğe çıktık, çok iyi geldi valla.. keyfim gıcır, evimi temizledim bugün de, h.sonu başlayacak yeni maratona hazırım:)))

13 mü oldu noldu yuppiiiiiiiiiiiiii helal kızlar be ne çalışkan çıktık yahuuu süper süperrrr tebriklerrrrrrrrrrrrr

ay gerçkten maşallh bugün topik çok çalışkan hamileden geçilmiyor

inşallah bende hamişimdir kızlar ya çok istiyorum rabbim nasip eder inşallah

kızlar merhaba bnm sat 8 şubat 5 martta hastalanmam gerekio gecikti bnde ümitlendim test yaptım 2tane ikiside negatif çıktı sonra koyu lekelenmem başladı 2 gündür lekelenmem var nedir sizce bi yardım edin ya

kızlar merhaba bnm sat 8 şubat 5 martta hastalanmam gerekio gecikti bnde ümitlendim test yaptım 2tane ikiside negatif çıktı sonra koyu lekelenmem başladı 2 gündür lekelenmem var nedir sizce bi yardım edin ya

yerleşme lekeleri olabilir canım.ama yinede kan tahlili yaptırmanda fayda var.orada anlaşılır hamile olup olmadığın.İnşallahhhh hamilesindir canım.

emın ol tatlım ıyı dusun ıyı seylerle karsılasasın.....vede hersye olmus tatlım sende guzel ve cıcı bır anne olcan

rtwşekkür ederim canım benim..

sanada tünaydın tülincimmmmm:
ayyy size söyliyemedim diye çatlıyodum beeee:
bende yazılara yetişemiyom..
yaprak tebrik ederimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…