- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.561
ben deeee seni çooooooooooook seviyorum.. herşey güzel olacak, sakın bozma moralini...
12 hamişimiz oldu bugün tatlım:))) yani bol güzel haber var.. sana da az kaldı bu arada, nasılsın???
canım benim banucum çok sağol herşey için inşallah canım inşallah hep birlikte mutlu olacaz daha çok sizdende bekliyorum..
ve eminim en kısa zamanda olacak
şimdi işyeri hekimimizle konuştum oda diyo pazarrtesiden sonra tekrar kanda baktırrısın şuanda doktorların yapacakları bişey yok diyo şu zaman biran önce geçsin tatlım hepminizi çok seviyorum...
canım benim
çok sağol ama sende üzülüyosun biliyorum elinde değil ama önümüzdeki maçlara bakıcaz artık ..
hem benimde kesin değil o keseyi görene kadar emin olamıyacam cnm
bu arada tebrik ediyorum senin kaç gün geçmişti canım..
çok sevindim eminecim gözün aydın ,,tadını çıkar..kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr şimdi sağlık ocağını aradım o kıl nemrut var ya böle dedi bana emine hanımmm bu defa çıktı pozitif :))) ayy çok tuhafım şu an..ne hissettğimi ne diceğimi bilemiorum farklı duygulardayım..napcam şimdi ben ayyy allahımm ya hayırlı olur inşallahhhh...
tekrar tebrikler arkadaşım onaylandı gebeliğin bu durumda ....sende tadını çıkar,,,arkadaşlar merhaba ben dün hamile olduğumu yazmıştım.idrar testinde 2. Pembe çizgiyi görmüştüm.bugün doktora gittim ve kan testindende(b-hcg 243) 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.bide doktorum progestan diye bir ilaç verdi onu araştırırken. Gebeliğe hazırlık içinde kullanılması gerektiğini ve rahimi gebeliğe hazırlayacak hormon desteği yaparak gebeliği kolaylaştırıyormuş.belki bir çoğunuz biliyosunuzdur ama yinede yazayım dedim en yakın zamanda pozitif haberle inşallah:))
uyududa uyandırayım çok hoşuma giti ya hadi koşta uyandır... çok hoşsunuz..bu laboquick diye bir marka. Sat 1 mart. Bugun 8. Gunum. Ama bu ay reglim sadece 3 gun surdu ve yumurtalik agrim var. Ondan suphelenip test yaptim. Esim de uyudu ya uyandirayim bari
maşallah cami hocası gibisin banum sanada günaydın....günaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııınnnn, herkes uyuyor ben ayaktayım ahahahahahaha:)))
neyseee.. Herkeseee hayırlı ve keyifli cumalar olsun...
vallahi bu ne enerji bu ay yarabbim maşallah... çok sevindim kuzum ....gunaydinlar arkadaslar test yaptim sabahin korunde ve 2.cizgi silik te olsa ciktiay cok saskinim 8de kan testine gidecem o zaman kesin sonucu veririm size.
banu güldürdün beni yahuu tek rakibimiz mart kedileri maşallah ama onlardan daha beteriz... Pek güzel aman nazar değmesin ....tikkat tikkkaaaaaat...
Güncel mart listemizi yayına sunuyorum... :111:
Sabah 06:49 itibariyle yasamımdan aldığımız güzel haberle, hamiş sayımız[sıze=3] 10 [/sıze] a ulaşmıştır..
Hamiş kızlarımızı tebrik ediyorDiğer kızlardan da bugün güzel haberlerin devamını bekliyor, bekleyenlere bol şans diliyoruz.. :118:
Soğan kürleri müessesemizdendir...
Ve ne diyoruz hep beraber, tek rakibimiz mart kedileriiiiiiiii.....:124::101::90:
Derda_ = hamileeee
Beysal = hamileeeee
Nersan = hamileeee
Ramrod = hamileeee
Buca2006 = hamileeee...
Furtadoo = 5 mart hamileeee
Kullanilmayannick = 6 mart hamileeee
Pozitifenerji = 8 mart hamileeee
Emos_musti = 11 mart hamileeee
Yasamım = 8 mart hamileeee
Berceste = 5 mart nisana inşallah..
Tulins = 6 mart nisana inşallah..
Mukut31 = 7 mart nisana inşallah..
Blgts = 1 mart nisana inşallah..
Ruveyda12 = 5 mart nisana inşallah..
Sesise = 19 mart nisana inşallah..
Ahirimsin_s = 1 mart
kandilll = 2 mart
7verengul = 3 mart
simsiyah83 = 4 mart
aeroplain = 5 mart
ay_nur = 6 mart
gunes8 = 6 mart
berrak = 8 mart
elvan_byz = 8 mart
asiia = 8 mart
lata = 9 mart
gulden59 = 9 mart
yasenyasar = 9 mart
vitamin87 = 9 mart
nurdansvs = 10 mart
yaprak15 = 10 mart
vanillia = 10 mart
yalel = 11 mart
oflu = 11 mart
narmik = 11 mart
tuhfe = 11 mart
mononokez = 11 mart
aqua_83 = 12 mart
goonnca = 12 mart
romaroma = 12 mart
elabebek = 13 mart
haver87 = 13 mart
okkesa = 14 mart
ness66 = 15 mart
siyahkugu = 15 mart
elifyesiller = 15 mart
mustafaata = 15 mart
ilkbhr = 16 mart
edaerdugan = 17 mart
kara_gül = 17 mart
nariko = 18 mart
kadriye_33 = 18 mart
gül_sen = 18 mart
meriyyy = 19 mart
fulyaky = 20 mart
esra9923 = 21 mart
ebneha = 22 mart
h_n86 = 22 mart
kelam = 23 mart
ozlem2334 = 24 mart
manolyax = 24 mart
nesedavut = 24 mart
hazelrose = 24 mart
belus = 24 mart
dalin26 = 24 mart
yazçiçeği = 25 mart
pinarosm = 25 mart
ozgezeren = 26 mart
canommmm = 26 mart
hayal_hayal = 28 mart
melzanur = 30 mart
banu_k = 30 mart
9ay = 30 mart
ayseem = 30 mart
hayatcokzor = 30 mart
zytin = 30 mart
ebru_1907 = 31 mart
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat
özlemim çok şükür iyiyim sende iyisin formun ye4rinde...herkese gunaydın arkadaşlar. Haftanın son gunu:) yuppi
tulincim nasıl oldun???
Emoss ne yaptın dun aksam, anlat heyecanla bekliyoruz
yasamim seni de tebrik ederim, darısı başımıza inşallahh
berrak randevun u alabildin miii??
Gulden,banu,belus ve diğerrrr arkilerr nabersinizzz
canım öncelikle çok güzel bir haber çok sevindim , lütfen kendini üzme bak en azından gebe kalabiliyorsun bunu öğrenmiş oldun,, bebeğin annesini bırakmasın inşallah...kızlar kocaman bşi günaydın size öncelikle anlatıcaklarıma çok şaşıracaksınız..
Benim ayın 1inden beri devam eden damlalarım vardıya ben bugüniçin randevu almıştım doktora gidecektim..
önce bizim işyeri hekimimizin yanına gidip durumu anlatım dur sana test yapalım dedi ve tam 3 tane test yaptı ve sonuç pozitif çıktı..
Ama kanamam ve ağrım olduğu için hemen doktoruna gidiyosun dedi..
Bide önce kanda baktır dedi beta sonucumda 756 çıktı ve hemen doktoruma gittim..
Fakat doktorum benim moralimi oldukça bozdu sağolsun..
Tamam bende çk küçük olduğu için görülemediğini biliyodum ama öylebi konuştuki ağrılarımve kanamam damla damla olduğu için ona düşecek gözüyle baktı..
Yanlız bana sonra tekrar gel bile demedi..
Bana söylediği pazartesi tekrar kan testi yaptır eğer sonuç 1000in üzerindeyse keseyi görürüz ama sonuç düşerse bebekçok küçük düşmüş olacak dedi..
Kızlar lütfen bana dua edin..
çok korkuyorum ama bugün ağrım yok ve kanamada olmadı lütfen bana dua edin ve sizce ne olur..
özlem sen beni öldürecen...çığlık atması lazımmışay bak nasıl sinir oldum şimdi. Benim bu eşim sba h 6 da kalkıp işe gidio, akşamda yorgun oluo. Dun akşam zaptedemedim uyuyakaldıı fatmagulu izlerken:)). Bir gunum kaçtııı. Hemen arayıp çığlık atmam lazım.
akşam ne soracan kız adama çemkirip durma o olmadan nasıl yapacan bebişi küstürecen adamıda görecen sonraattım, hahaha o hastanede oldugu için herhalde yanınd ahasta falan vardı cok kibar konustu. Akşam sorarım sana dedim kapadım suratına:)))))))
kuzum kuzum burdayım yetişemiyorum napayımyaaaa tülin, banu, lata nerdesiniz beeeee:
içtim ama azcık öğğ içim kalktı...tüliiiin, canommm, özlemmm, elvan, yasamım.. Kızlaaaaaaaar nasssınııııızzzzzz bugün:)
tülincim nasıl oldun? Içtin mi kekik suyunu???
ahanda benim çatlak doktor geçen ay bana aynen böle demişti koş koş koş doğru eve koş ara kocanı gelsin...ama onun dediği gün yapmadık biz işte hayatım yapmadık dışarda yemekteydik arkadaşlarla borada alkol vardı biraz , bende yorgundum yapamadık..sonra bana dediki dr. Yaptınızmı hayır dedim içimden gelmedi yapmadım dedim.. Azcıkta görev bilin dedi bana böle baktım mal mal suratına..hah evet gıdaklama sırasında oluyor o kasık ağrısı, koş koş koş koş bırak işi mişi kocişi kap eve koş:)))))
özlemm bencede yetiştir limon çok güzel olur acayip güzel çiçekler var balkon çiçekleri bayılırım bende...aman ne bilim balkonum çok boş accık renklensin dedim ve limon, nane, reyhan fidesi almaya karar verdim:))))))) baktım oluyosa mandalina olayına girecem:)))))))))))))))) sana da yollarım bacımm tutarsa hamişliğinde organik yersin fena mı:):)
varsın patlasın bebeğim azcık gevşeyin yaa düşünmeyin bu kadar kızacam vallahi sopam nerde benim banuu nereye koydun sen mi aldın...kıslar bişi sölicem kasıklarımda sanki küçük küçük baloncuklar patlıyo bugün hissettim onu ilk defa kafayımı yiyom dedim ama değil baya baya hissediyorum ne olabilkirkine acaba
dün eve gittim eşim evde benden daha heyecanla gün sayıyo, varmı bişiy dedi yok dedim hadi bi test alalım dedim ne varsa artık ya yanlız alamıyorum ben test eczaneden gülmeyin bana utanıyorum bayan yok eczanede 2 erkek eşimle çıktık kapının önüne tam gitcez boşver almayalım bekle dedi içim pır pır bu arada gidesim var ama o öyle deyince sanki dedim bide negatif çıkarsa ben sana demiştim derse daha da üzülcem o yüzden erteledim kız bide ben eve giderken eczanenin önünden geçiyorum ya ama çok utanıyorum
ayyy teşekkürler canım.gıdaklama günleri ya bol bol çalışıyos bakalımmm :)))
ıns tatlımm sızlerle paylasacagım kımsem yok zaten bugun esımde nobetcı dun ona bellı etmek ıstmedım ama herhalımden anlıyordu acele etme deyıp bıraz tesellı ettı ama elde degıl dedıgın gıbı banu bu ay umıtlı degıldım zaten yumurtlma takıbını yakalaymamıstım sımdı bu ay sogan kurunu kullanmıcam adete yakın bır 5 gunun ne faydası olabılcek kı mantıgıma bıraz yer etmedı....15 gun cok ıyı bır dılım yumurtalıgı yumusatır dedım catlamadan temız zemın hazırladı akıntım okadar oldu 15 gun ıyı de bu ay yapmıcam...
arkamda old ıcın tsk ederım ıyıkı varsınn bılmıyorum banu gun gcetıkce hevesım kırılıyor bıtıyo elımde degıl burcumunda ozellıgı bırseyı basaramıyorsam ustune gıdemıyorum...ama nasıpp beklıcez degıgın gıbı onumuzdekı aylara bakıcam ama eskısı gıbı ısteklı degılım.
:))) O zaman bari hani şu küçük biberler var ya , onlardan da olsun , çok severim acı acı böyleeee...:))
ayyyy tazecik çıtır çıtır salatalık olcak tuzlucan kütür kütür yicen canım çekti kız :)
kızlarrrr test yaptım çift çizgi çıktı çok heycanlıyım doktora gidicem sonra kesinleşir :))))
ıns tatlımm sızlerle paylasacagım kımsem yok zaten bugun esımde nobetcı dun ona bellı etmek ıstmedım ama herhalımden anlıyordu acele etme deyıp bıraz tesellı ettı ama elde degıl dedıgın gıbı banu bu ay umıtlı degıldım zaten yumurtlma takıbını yakalaymamıstım sımdı bu ay sogan kurunu kullanmıcam adete yakın bır 5 gunun ne faydası olabılcek kı mantıgıma bıraz yer etmedı....15 gun cok ıyı bır dılım yumurtalıgı yumusatır dedım catlamadan temız zemın hazırladı akıntım okadar oldu 15 gun ıyı de bu ay yapmıcam...
arkamda old ıcın tsk ederım ıyıkı varsınn bılmıyorum banu gun gcetıkce hevesım kırılıyor bıtıyo elımde degıl burcumunda ozellıgı bırseyı basaramıyorsam ustune gıdemıyorum...ama nasıpp beklıcez degıgın gıbı onumuzdekı aylara bakıcam ama eskısı gıbı ısteklı degılım.
teşşekkürler canım 8 gün geçti cesaret edip yapamıyordum iki gündür bulantı olunca artık cesaret ettim çok şükür pozitif çıktı :)))
ben deeee seni çooooooooooook seviyorum.. herşey güzel olacak, sakın bozma moralini...
12 hamişimiz oldu bugün tatlım:))) yani bol güzel haber var.. sana da az kaldı bu arada, nasılsın???
Çok sevindim canım tebrikler Allah kucağına almayı da nasip etsin. Bebişini doya doya öpersin işallah. :)kızlarrrr test yaptım çift çizgi çıktı çok heycanlıyım doktora gidicem sonra kesinleşir :))))
Mart Listesi, kaçıranlar ve okumayanlar için...:))
Tek rakibimiz mart kedileri, hamiş sayımız 11
derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
yasamım = 8 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
ahirimsin_S = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
asiia = 8 Mart
lata = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
aqua_83 = 12 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart
sfsfs
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat
VAR TATLKIM VARR...ısterdım kı mujdelı bır haber vereyım ama maleseff bugun bat tarıhım dı ben dun hasta oldum aksam uzerı. bekleyememısler bır gun onceden geldılerr......
ben anlamadım bu ısı anlayamacagımda hala olmus goguslerım tas gbı elımı suremıyorum agızımın tadı tuzu yok artık hamlelık belırtısı aramıyorum su 3 ay hersey oldu bende umdum falan da kalmadı hersey olcagına varıyor hayırlısı buymus..SOGAN SUYUNUN bana etkısı bebek konusunda olmamıs demektır de ılk kez bu ay adet kanamamın arasında kahverengı leker goruyorum ozellıkle ped de dısarıya akan kan ama pede gelen kahverngı bunuda sogan suyunun farkı dıyelım..bende durumlar boyle kızlar gece uyuyamadım sınırden uzuldum de bu ay olsaydı ıyıydı bebıs ıcın bende aylarca memlketıme bıle gıtmıyorum olsun da artık mıllet sorunca yapacak bır acıklma bulmaıyorum dıye olmaadıı artık umudumm nısan ayına kaldı....
Tatlım, özlemcim, hiç üzme kendini.. hoş ben bunu desem de sen üzüleceksin şimdi ki bu da çok normal.. ilk 1-2 gün insan kötü oluyor ama sonra tekrar toparlıyorsun.. biliyorsun işte bi hafta önce aynısını yaşadım bende.. O yüzden, bugün üzül, ağla sızla, ama sonra topla kendini.. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin ama umutsuzluk yok unutma, bu iş ha deyince olmuyor.. kim ne derse desin, onları da hiç takma kafana, bizimle konuşmaya paylaşmaya devam et, biz düzeltiriz seni.. Bak ben sen hamiş kalana kadar takip edeceğim seni ve çok da uzun sürmeyecek bu biliyorum..Moral yüksek, umutlar bir sonraki denemeye..
Soğan suyuda önümüzdeki ay işe yarar belki bu ay çok akıntın oldu çünkü, belki iltahap falan vardı onu temizledi vücudun, şimdi temiz temiz, yeni döneme odaklan tatlım..
merhaba kızlar herkeze hayırlı cumarlar :) sizin yazılarınızı uzun zamandır takip ediyordum ama işte pek fırsatım olmuyor yazmaya hepiniz çok güzel destek oluyorsunuz birbirinize, benim bat ım 10 marttı ben bu sabah sabredemedim test yaptım 2.silik çizgi çıktı ama çok silik ti hala inanamıyorum acaba hamilemiyim diye soruyorum sabahtan beri kendime bu mübarek saatte sürekli dua ediyorum hepimiz için Allah ım bebek hasretiyle yanan herheze nasip etsin diye inş kabul eder ALLAH ım kızlar sizce hamile olabilirmiyim çok silik ti ikinci çizgi :)
Kızlarrrrrrrr günaydınnnn , ewet hala hastayım ama keyfim yerinde niyeyse dün işten erken çıktım kendime alışveriş yaptım çanta aldım tabiki deliririm çantalara , sonra saçlarımı boyattım dayanamam boyasız gezemem fönlendim süslendim ojelendim tabiki ,,,kocacımla sözleştik yemek yedik beraber sonra evimize bu kadar devamında bişi yok...
çok sevindim eminecim gözün aydın ,,tadını çıkar..
tekrar tebrikler arkadaşım onaylandı gebeliğin bu durumda ....sende tadını çıkar,,,
uyududa uyandırayım çok hoşuma giti ya hadi koşta uyandır... çok hoşsunuz..
maşallah cami hocası gibisin banum sanada günaydın....
vallahi bu ne enerji bu ay yarabbim maşallah... çok sevindim kuzum ....
banu güldürdün beni yahuu tek rakibimiz mart kedileri maşallah ama onlardan daha beteriz... Pek güzel aman nazar değmesin ....
özlemim çok şükür iyiyim sende iyisin formun ye4rinde...
canım öncelikle çok güzel bir haber çok sevindim , lütfen kendini üzme bak en azından gebe kalabiliyorsun bunu öğrenmiş oldun,, bebeğin annesini bırakmasın inşallah...
özlem sen beni öldürecen...çığlık atması lazımmış
akşam ne soracan kız adama çemkirip durma o olmadan nasıl yapacan bebişi küstürecen adamıda görecen sonra
kuzum kuzum burdayım yetişemiyorum napayım
içtim ama azcık öğğ içim kalktı...
ahanda benim çatlak doktor geçen ay bana aynen böle demişti koş koş koş doğru eve koş ara kocanı gelsin...ama onun dediği gün yapmadık biz işte hayatım yapmadık dışarda yemekteydik arkadaşlarla borada alkol vardı biraz , bende yorgundum yapamadık..sonra bana dediki dr. Yaptınızmı hayır dedim içimden gelmedi yapmadım dedim.. Azcıkta görev bilin dedi bana böle baktım mal mal suratına..
özlemm bencede yetiştir limon çok güzel olur acayip güzel çiçekler var balkon çiçekleri bayılırım bende...
varsın patlasın bebeğim azcık gevşeyin yaa düşünmeyin bu kadar kızacam vallahi sopam nerde benim banuu nereye koydun sen mi aldın...
tatlım ne utanıyorsun ayol ne var bunda benim bir gebelik testi verirmisin deyişim var benim kasıla kasıla görme :):):)
hadi gözün aydın hamilesin tatlım
iyiyim banucum ya ama çok heyecanlıyım..hiç bi belirtim yok yani belirti varda hep adet belirtisi yine büyük hüsrana ugruycam öyle hissediyorum malesef
Kızlarrrrrrrr günaydınnnn , ewet hala hastayım ama keyfim yerinde niyeyse dün işten erken çıktım kendime alışveriş yaptım çanta aldım tabiki deliririm çantalara , sonra saçlarımı boyattım dayanamam boyasız gezemem fönlendim süslendim ojelendim tabiki ,,,kocacımla sözleştik yemek yedik beraber sonra evimize bu kadar devamında bişi yok...
çok sevindim eminecim gözün aydın ,,tadını çıkar..
tekrar tebrikler arkadaşım onaylandı gebeliğin bu durumda ....sende tadını çıkar,,,
uyududa uyandırayım çok hoşuma giti ya hadi koşta uyandır... çok hoşsunuz..
maşallah cami hocası gibisin banum sanada günaydın....
vallahi bu ne enerji bu ay yarabbim maşallah... çok sevindim kuzum ....
banu güldürdün beni yahuu tek rakibimiz mart kedileri maşallah ama onlardan daha beteriz... Pek güzel aman nazar değmesin ....
özlemim çok şükür iyiyim sende iyisin formun ye4rinde...
canım öncelikle çok güzel bir haber çok sevindim , lütfen kendini üzme bak en azından gebe kalabiliyorsun bunu öğrenmiş oldun,, bebeğin annesini bırakmasın inşallah...
özlem sen beni öldürecen...çığlık atması lazımmış
akşam ne soracan kız adama çemkirip durma o olmadan nasıl yapacan bebişi küstürecen adamıda görecen sonra
kuzum kuzum burdayım yetişemiyorum napayım
içtim ama azcık öğğ içim kalktı...
ahanda benim çatlak doktor geçen ay bana aynen böle demişti koş koş koş doğru eve koş ara kocanı gelsin...ama onun dediği gün yapmadık biz işte hayatım yapmadık dışarda yemekteydik arkadaşlarla borada alkol vardı biraz , bende yorgundum yapamadık..sonra bana dediki dr. Yaptınızmı hayır dedim içimden gelmedi yapmadım dedim.. Azcıkta görev bilin dedi bana böle baktım mal mal suratına..
özlemm bencede yetiştir limon çok güzel olur acayip güzel çiçekler var balkon çiçekleri bayılırım bende...
varsın patlasın bebeğim azcık gevşeyin yaa düşünmeyin bu kadar kızacam vallahi sopam nerde benim banuu nereye koydun sen mi aldın...
tatlım ne utanıyorsun ayol ne var bunda benim bir gebelik testi verirmisin deyişim var benim kasıla kasıla görme :):):)
sendemi hamilesin ?
13 mü oldu noldu yuppiiiiiiiiiiiiii helal kızlar be ne çalışkan çıktık yahuuu süper süperrrr tebriklerrrrrrrrrrrrr
kızlar merhaba bnm sat 8 şubat 5 martta hastalanmam gerekio gecikti bnde ümitlendim test yaptım 2tane ikiside negatif çıktı sonra koyu lekelenmem başladı 2 gündür lekelenmem var nedir sizce bi yardım edin ya
kızlarrrr test yaptım çift çizgi çıktı çok heycanlıyım doktora gidicem sonra kesinleşir :))))
emın ol tatlım ıyı dusun ıyı seylerle karsılasasın.....vede hersye olmus tatlım sende guzel ve cıcı bır anne olcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?