- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.581
yerleşme lekeleri olabilir canım.ama yinede kan tahlili yaptırmanda fayda var.orada anlaşılır hamile olup olmadığın.İnşallahhhh hamilesindir canım.
merhaba kızlar herkeze hayırlı cumarlar :) sizin yazılarınızı uzun zamandır takip ediyordum ama işte pek fırsatım olmuyor yazmaya hepiniz çok güzel destek oluyorsunuz birbirinize, benim bat ım 10 marttı ben bu sabah sabredemedim test yaptım 2.silik çizgi çıktı ama çok silik ti hala inanamıyorum acaba hamilemiyim diye soruyorum sabahtan beri kendime bu mübarek saatte sürekli dua ediyorum hepimiz için Allah ım bebek hasretiyle yanan herheze nasip etsin diye inş kabul eder ALLAH ım kızlar sizce hamile olabilirmiyim çok silik ti ikinci çizgi :)
ahirimsin arkadasşım gözün aydın darısı başımıza inşallah :)
tamam onu da yapcemmm:)
hımm salatalık saksıda oluomu:))???
canımmmmmm cok sevindimmmmm cok cok. tebrikler. Allah kucagına almayı nasip etsin saglıkla.
merhaba kızlar herkeze hayırlı cumarlar :) sizin yazılarınızı uzun zamandır takip ediyordum ama işte pek fırsatım olmuyor yazmaya hepiniz çok güzel destek oluyorsunuz birbirinize, benim bat ım 10 marttı ben bu sabah sabredemedim test yaptım 2.silik çizgi çıktı ama çok silik ti hala inanamıyorum acaba hamilemiyim diye soruyorum sabahtan beri kendime bu mübarek saatte sürekli dua ediyorum hepimiz için Allah ım bebek hasretiyle yanan herheze nasip etsin diye inş kabul eder ALLAH ım kızlar sizce hamile olabilirmiyim çok silik ti ikinci çizgi :)
Çok sevindim canım tebrikler Allah kucağına almayı da nasip etsin. Bebişini doya doya öpersin işallah. :)
Maşallah yeni hamişlerimizi de kutluyorum kalbimin en derin güzel yerinden :) Martta rekor kırılacak gibi görünüyor
Canımcım ya kendimin gelmiş kadar üzüldüm ama ümitsizliğe kapılmak yok. hepberaber bunu da atlatıp önümüzdeki aya beklicez. Kim ne söylerse söylesin hiiiçç takma. Hayırlısı neyse o olsun işallah nisanda sevinip yüzümüz gülecek. Hep senin takibince olucam. Bu ay benimde olmaz gibi geliyor malum çalışmalarımız çok düzenli olamadı. Neyse sen içini sakın karartma biliyorum kolay değil ama beraberce bunu da atlatırız bekleriz yine geç olsunda güç olmasın. Tatlım morelini bozma.
Bencede temiz temiz yeni aya girecek Nisan hayırlı olur işallah. Söylediklerine harfiyen katılıyorum hatta sanki benim içimden geçenleri yazmışsın arkadaşım :) süpersin yaniii iyiki varsın. Herkeze morel veriyorsun herkezin derdine yetişiyorsun.:13:
Bu arada günaydın kızlar
merhaba kızlarrrr
kızlar merhaba bnm sat 8 şubat 5 martta hastalanmam gerekio gecikti bnde ümitlendim test yaptım 2tane ikiside negatif çıktı sonra koyu lekelenmem başladı 2 gündür lekelenmem var nedir sizce bi yardım edin ya
çok teşekkürler canlarım harika bir duygu en kısa zamanda allah sizlerede tatdırsın yanımda olduğunuz için teşekkürler
hadi bakalım durmak yok, yakalayın şu yumurtayı inşallah:)
Hayatım daha çok yolun başındasın öyle hemen nereye hevesin kırılıyor.. yerim ben senin burcunu ayrıca neymiş senin burcun? benimki oğlak inadımla adam öldürürüm, o yüzden dert etme yani sen üstüne gidemezsen ben iteklerim seni, bişeycik olmaz:))))
Bugün bu duygularda olman çok normal hayatım, geçen cuma aynı senin gibiydim sonra geçti gitti bak yine tekrar umut doluyum.. Bu bebişleri yapıcaz yavrimo başka yolu yok, vazgeçmek yok, alırım valla ayağımın altına..:))
Soğan kürünü de bilemiyorum, yani 2. tur belki son kalanları temizlemek için falandır, başladın devam et derim bırakma öyle hemen moralin bozuldu diye.. Neyse, ben biliyorum, h.sonunu atlatınca yine düzelmiş olacaksın hayatım..
cevabın için çok sağol bu aile hekimine gidicem inş kan tahlili içn sonuç ne zamn belli oluyo biliyomusun
canım senin kanamalarınmı var?
NASIL SORU KIS O:) tüh sendemi hamilesin biz hala yerimizde sayıyos gibi oldu:))))))))
Özleeeeeeeem, allah iyiliğini versin, güldürdün yine beni çok:))))
cevabın için çok sağol bu aile hekimine gidicem inş kan tahlili içn sonuç ne zamn belli oluyo biliyomusun
Çok sevindim canım tebrikler Allah kucağına almayı da nasip etsin. Bebişini doya doya öpersin işallah. :)
Maşallah yeni hamişlerimizi de kutluyorum kalbimin en derin güzel yerinden :) Martta rekor kırılacak gibi görünüyor
Canımcım ya kendimin gelmiş kadar üzüldüm ama ümitsizliğe kapılmak yok. hepberaber bunu da atlatıp önümüzdeki aya beklicez. Kim ne söylerse söylesin hiiiçç takma. Hayırlısı neyse o olsun işallah nisanda sevinip yüzümüz gülecek. Hep senin takibince olucam. Bu ay benimde olmaz gibi geliyor malum çalışmalarımız çok düzenli olamadı. Neyse sen içini sakın karartma biliyorum kolay değil ama beraberce bunu da atlatırız bekleriz yine geç olsunda güç olmasın. Tatlım morelini bozma.
Bencede temiz temiz yeni aya girecek Nisan hayırlı olur işallah. Söylediklerine harfiyen katılıyorum hatta sanki benim içimden geçenleri yazmışsın arkadaşım :) süpersin yaniii iyiki varsın. Herkeze morel veriyorsun herkezin derdine yetişiyorsun.:13:
Bu arada günaydın kızlar
duzecegım banuucum ne yapabılrıım benım burcum basak...senden bır yardım ıstıcem bana bu ayda yumurtlma gunumu hesaplayalım ben artık akıntı ve ates ısınden anlamıyorum 4.ayım oldu tutturamdım dun bır kac sıtede hesaplattırdım hemen hemen farklı hesaplar verdıler en sana bır adres gondereyım ona bır baksana orda bır hesap yaparken nasıl duygulandım cocugun gunu saaatı hersey yazıyor hosuma gıttı....Gebelik Takvimi Hesaplama, hamilelik hesaplama, hafta hafta hamilelik takvimi hesaplama - HESAPLAMA.NET
Banucum sen nerdeydin ? Yurt dışında da neresindesin?
Bu arada günaydın yazdım klavyem kilitlendi yine pc kapat aç yaptım offff. Neyse herkeze günaydın bu ay bayaaaa hamişlerimiz var ve hala çoğalıyor süper valla. Hergün güzel haberler alıyoruz.
Amin canım dua et bize de. Herzaman yanındayız.
rica ederim canım.hormon testleri 2-3 saat sonra alınıyor bildiğim.sabah kan verirsen öğleden sonra sonucunu alırsın bence.İnşallah güzel haberlerini alırız tatlım :)))
etmez miyimmm allah bu mübarek gün açılan bütün elleri geri çevirmesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
etmez miyimmm allah bu mübarek gün açılan bütün elleri geri çevirmesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
inşallah canım rabbim hepimize hamile olup bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?