Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

LATA cancagzım hayırlısı buymus demekki bu ay. üzülme lutfen. hemen yumurtlama zamanını hesapla ve o zamana kadar iice dinlen derim bennn:)

Erken yaptığın için silik çıkmıştır canım hayırlı olsun benceeee hamişsiiininnnnnnnn. silikse pozitif olarak değerlendiriliyor.

ahirimsin arkadasşım gözün aydın darısı başımıza inşallah :)

tamam onu da yapcemmm:)

hımm salatalık saksıda oluomu:))???

canımmmmmm cok sevindimmmmm cok cok. tebrikler. Allah kucagına almayı nasip etsin saglıkla.

çok teşekkürler canlarım harika bir duygu en kısa zamanda allah sizlerede tatdırsın yanımda olduğunuz için teşekkürler

Ahaaaa yeni hamişimiz olduuuuuuuu:))) Hayatım silik falan takılma 2. çizgi varsa hamişsin.. bütün kızlarımıza öyle oldu yani içini ferah tut.. olmadı pazar sabahı tekrarla testi ilk idrarla.. Ayyyy çok sevindim, hadi gözün aydın, tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Günaydın sana da tatlım:) Hepiniz de bana çok desteksiniz, siz olmasaydınız bu gurbet elde evde tek başıma kafayı yerdim valla:) Hepinizi çok seviyoruuuummm....

merhaba kızlarrrr

Merhabaaaaaaaaa...:) Hamiş misin deneme aşamasında mısın arkadaşım?:)

kızlar merhaba bnm sat 8 şubat 5 martta hastalanmam gerekio gecikti bnde ümitlendim test yaptım 2tane ikiside negatif çıktı sonra koyu lekelenmem başladı 2 gündür lekelenmem var nedir sizce bi yardım edin ya

Hoşgeldin arkadaşım.. Ya adetin başlayacaktır ama süründürüyordur seni ya da geç döllenme olmuştur hamişsindir, yerleşme kanamasıdır o. İnşallah ikincisidir, hamişsindir:) Gidip bir kan testi yaptırsan net sonucu alırsın bence..

Son düzenleme:

duzecegım banuucum ne yapabılrıım benım burcum basak...senden bır yardım ıstıcem bana bu ayda yumurtlma gunumu hesaplayalım ben artık akıntı ve ates ısınden anlamıyorum 4.ayım oldu tutturamdım dun bır kac sıtede hesaplattırdım hemen hemen farklı hesaplar verdıler en sana bır adres gondereyım ona bır baksana orda bır hesap yaparken nasıl duygulandım cocugun gunu saaatı hersey yazıyor hosuma gıttı....Gebelik Takvimi Hesaplama, hamilelik hesaplama, hafta hafta hamilelik takvimi hesaplama - HESAPLAMA.NET

Banucum sen nerdeydin ? Yurt dışında da neresindesin?
Bu arada günaydın yazdım klavyem kilitlendi yine pc kapat aç yaptım offff. Neyse herkeze günaydın bu ay bayaaaa hamişlerimiz var ve hala çoğalıyor süper valla. Hergün güzel haberler alıyoruz.

kızlar belirti soranlar için diyim nerdeyse regl geldi gelecekti bat yaklaştığında azalarak gitti ağrılar ama sol kasığımda ağrılar oldu ara ara hafta sonunu uyuyarak geçirdim son iki gündür de çok halsizim ve tıka basa yemek yemişim gibi canım hiç bişey istemiyor yemek yiyemedim iki gündür ve en son yapmaya karar vermeme sebep olan şeyde mide bulantısı sabah çok yoğundu işte böyle unutmadan 8 gündürde gelmeyen kırmızılar var :)))

cevabın için çok sağol bu aile hekimine gidicem inş kan tahlili içn sonuç ne zamn belli oluyo biliyomusun

rica ederim canım.hormon testleri 2-3 saat sonra alınıyor bildiğim.sabah kan verirsen öğleden sonra sonucunu alırsın bence.İnşallah güzel haberlerini alırız tatlım :)))

sagol tatlım tsk edrım arkamda boyle guzel arkadaslrım olması bana buyuk bır destek bılmıyorum uzuldum gececekte ama en yakın zmanda olursa ıyı olur aılemden bıle mahrum kaldım gıdemıyorum mılletı takmıyor gıbı gozukuyorum ama olmuyor....aslında bıraz once nette okudum korunan bayanlar bebek dusunuyor ısenız 3 ay once korunmayı bırakın demısler....bızde 3.ayımızı doldurduk bakalım nısanda ne yapcagız....sende uzme canını en azından elını altında bır yavrun var senı ıcın er yada gec olcaktır ama benımkı mechulll yınede hayırlsıı olsun hepımız ıcın..

hesaplayalım kuzu, sen bana bu aydan öneci 2 adet tarihini de yaz bakiiim.. şubat ve ocak aylarını istiyorum yani..

Finlandiyadayım ben hayatım.. aralık ayında geldim, haliyle daha dil yok , iş yok, evde öyle kendi kendime takılıyorum.. hamiş sayımız 13 oldu bu arada, maşallah maşallah, allah nazarlardan korusun darısı hepimizin başına:)

Son düzenleme:
rica ederim canım.hormon testleri 2-3 saat sonra alınıyor bildiğim.sabah kan verirsen öğleden sonra sonucunu alırsın bence.İnşallah güzel haberlerini alırız tatlım :)))

inşallah canım rabbim hepimize hamile olup bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…