- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.601
takılma belirtilere tatlım, hamiş kızlarımızda aynı cümleleri kurdular çünkü bu ay:))
Tülinimmmmmm hoşgeldiiiinnn:)))
Eh daha iyi gibisin yani bugün sevindim buna:)) O doktorları da dövmek lazım, bi görev gibi görmeyin diyorlar sonrada niye yapmadınız görevi diyorlar, anlamadım ki ben durumu:))) Ama bence içinden nasıl geldiyse öyle yapmakla iyi yapmışsın.. Bu ay tutar inşallah o yumurta tatlım..:) Mart ayında hamiş kalmış olcaz yani yine de, eğer tutarsa, kedileri geçeceğiz inşallah:)))))
Sopan ben de, latayı korkutmak için aldım elime ama hemen geri veriyorum sana:)
Biz de dün kocişle yemeğe çıktık, çok iyi geldi valla.. keyfim gıcır, evimi temizledim bugün de, h.sonu başlayacak yeni maratona hazırım:)))
çok sevindim sabrın sonu selamet oldu bak... Haydi gözün aydın o zaman kutlayalım tey tey tey....kızlarrrr test yaptım çift çizgi çıktı çok heycanlıyım doktora gidicem sonra kesinleşir :))))
bebeğim üzülme sen zaten bu ay çok hamiş var bize yer kalmamıştıı napalım bizde nisanı şenlendiririz dimi ama..var tatlkım varr...ısterdım kı mujdelı bır haber vereyım ama maleseff bugun bat tarıhım dı ben dun hasta oldum aksam uzerı. Bekleyememısler bır gun onceden geldılerr......
Ben anlamadım bu ısı anlayamacagımda hala olmus goguslerım tas gbı elımı suremıyorum agızımın tadı tuzu yok artık hamlelık belırtısı aramıyorum su 3 ay hersey oldu bende umdum falan da kalmadı hersey olcagına varıyor hayırlısı buymus..sogan suyunun bana etkısı bebek konusunda olmamıs demektır de ılk kez bu ay adet kanamamın arasında kahverengı leker goruyorum ozellıkle ped de dısarıya akan kan ama pede gelen kahverngı bunuda sogan suyunun farkı dıyelım..bende durumlar boyle kızlar gece uyuyamadım sınırden uzuldum de bu ay olsaydı ıyıydı bebıs ıcın bende aylarca memlketıme bıle gıtmıyorum olsun da artık mıllet sorunca yapacak bır acıklma bulmaıyorum dıye olmaadıı artık umudumm nısan ayına kaldı....
bak ben bu kızların popolarına sopayla sopayla vuracam harap etmeyin kendinizi biliyorum buranın atmosferi insanı etkiliyor biraz beklentiler büyüyor burada ama daha rahat olmanızı tavsiye ederim....yaşadım biliyorum o yüzden söylüyorum , üzülmenizi istemiyorum..iyiyim banucum ya ama çok heyecanlıyım..hiç bi belirtim yok yani belirti varda hep adet belirtisi yine büyük hüsrana ugruycam öyle hissediyorum malesef
bende bunalıma girmiştim 2 gün salya sümük mahfolmuştuk 3, gün dipçik gibiydim ,,, hayatta hersey insanlar için ve yaşam sürdükçe acılar unutuluyor kızlar... Unutulmayan tek şey mutluluktur...hadi bakalım durmak yok, yakalayın şu yumurtayı inşallah:)
hayatım daha çok yolun başındasın öyle hemen nereye hevesin kırılıyor.. Yerim ben senin burcunu ayrıca neymiş senin burcun? Benimki oğlak inadımla adam öldürürüm, o yüzden dert etme yani sen üstüne gidemezsen ben iteklerim seni, bişeycik olmaz:))))
bugün bu duygularda olman çok normal hayatım, geçen cuma aynı senin gibiydim sonra geçti gitti bak yine tekrar umut doluyum.. Bu bebişleri yapıcaz yavrimo başka yolu yok, vazgeçmek yok, alırım valla ayağımın altına..:))
soğan kürünü de bilemiyorum, yani 2. Tur belki son kalanları temizlemek için falandır, başladın devam et derim bırakma öyle hemen moralin bozuldu diye.. Neyse, ben biliyorum, h.sonunu atlatınca yine düzelmiş olacaksın hayatım..
valla bizim kocaman bir bağ evi var bahçemiz var sezonda ekiliyor zaten herseyi doğal tüketiyorum ben kuzum ,,yazın herseyi hazırlar kayınvalidem sağolsun,,,kışında onları tüketiriz mis gibi ,,,organik...çok alakasız olacak ama havuç istiyom ben havuççç şöyle mis gibi havuç bulamadım kendime 2 gündür yaaiyiyim canım, seninde ii olmana sevindim. Ii bak kendine bebem. Soracam tabi tek başınamı yapcam ben bu çocugu ulen ne işe yaraıon sen uyuma kırarım boynuzunu dicem:)))) küsems meraklanma. Yetiştircem canım. Banu acı biber istedi, beluş da slatalık, sen bişi istionmu. :) :) soyle yavrum sanada hemen attırıverim bir fide:)))))))
takılma belirtilere tatlım, hamiş kızlarımızda aynı cümleleri kurdular çünkü bu ay:))
tülinimmmmmm hoşgeldiiiinnn:)))
eh daha iyi gibisin yani bugün sevindim buna:)) o doktorları da dövmek lazım, bi görev gibi görmeyin diyorlar sonrada niye yapmadınız görevi diyorlar, anlamadım ki ben durumu:))) ama bence içinden nasıl geldiyse öyle yapmakla iyi yapmışsın.. Bu ay tutar inşallah o yumurta tatlım..:) mart ayında hamiş kalmış olcaz yani yine de, eğer tutarsa, kedileri geçeceğiz inşallah:)))))
sopan ben de, latayı korkutmak için aldım elime ama hemen geri veriyorum sana:)
biz de dün kocişle yemeğe çıktık, çok iyi geldi valla.. Keyfim gıcır, evimi temizledim bugün de, h.sonu başlayacak yeni maratona hazırım:)))
arkadaşlar merhaba tüm hamile olanları tebrik edrim. çok kötü grip oldum geceleride öksürükten sabahı sabah ediyorum ilaçta alamıyorum bir tek minoset içebiiyorum yarın doktora keseyi görmeye gideceğim birde öksürük için verebilirse ilaç isteyeceğim.
canım tebrik ederim :)) çok güzel bi haber verdin bize
lata canım sende üzülme Rabbim izin vermemiş olmasına demek ki bu ay inşallah nisan uğurlu gelir tatlım....
inşallah canım rabbim hepimize hamile olup bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
hadi gözün aydın hamilesin tatlım
13 mü oldu noldu yuppiiiiiiiiiiiiii helal kızlar be ne çalışkan çıktık yahuuu süper süperrrr tebriklerrrrrrrrrrrrr
Erken yaptığın için silik çıkmıştır canım hayırlı olsun benceeee hamişsiiininnnnnnnn. silikse pozitif olarak değerlendiriliyor.
Ahaaaa yeni hamişimiz olduuuuuuuu:))) Hayatım silik falan takılma 2. çizgi varsa hamişsin.. bütün kızlarımıza öyle oldu yani içini ferah tut.. olmadı pazar sabahı tekrarla testi ilk idrarla.. Ayyyy çok sevindim, hadi gözün aydın, tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
amin canım inş bende çok şaşkınım adet bekliyordum kasıklarım ve belim çok ağrıyor çünkü normal adet belirtileri gibi tek fark bu ay beliminde ağrıması
LATA cancagzım hayırlısı buymus demekki bu ay. üzülme lutfen. hemen yumurtlama zamanını hesapla ve o zamana kadar iice dinlen derim bennn:)
geçmiş olsun tatlım, çok zor o durum,inşallah çarçabuk iyileşirsin..
çok sevindim sabrın sonu selamet oldu bak... Haydi gözün aydın o zaman kutlayalım tey tey tey....
bebeğim üzülme sen zaten bu ay çok hamiş var bize yer kalmamıştıı napalım bizde nisanı şenlendiririz dimi ama..
bak ben bu kızların popolarına sopayla sopayla vuracam harap etmeyin kendinizi biliyorum buranın atmosferi insanı etkiliyor biraz beklentiler büyüyor burada ama daha rahat olmanızı tavsiye ederim....yaşadım biliyorum o yüzden söylüyorum , üzülmenizi istemiyorum..
bende bunalıma girmiştim 2 gün salya sümük mahfolmuştuk 3, gün dipçik gibiydim ,,, hayatta hersey insanlar için ve yaşam sürdükçe acılar unutuluyor kızlar... Unutulmayan tek şey mutluluktur...
valla bizim kocaman bir bağ evi var bahçemiz var sezonda ekiliyor zaten herseyi doğal tüketiyorum ben kuzum ,,yazın herseyi hazırlar kayınvalidem sağolsun,,,kışında onları tüketiriz mis gibi ,,,organik...çok alakasız olacak ama havuç istiyom ben havuççç şöyle mis gibi havuç bulamadım kendime 2 gündür yaa
hah vallaha bende anlamdım ama o benim mal bakışımdan anladıı ne demek istediğimi ....haftasonuna bomba gibiyim diyorsun bizde pazar gecesi çıkıyoruz deplesmana dr. Gitmeyeye karar verdim banucum bu ay nadasa aldım ilaçlarımı içiyorum sadece kendim takip edecem kafam rahatlasın istiyorum bu ay sadece istediğim için yapacam herseyi bebişimde beni beklesin bir aycık
gel sen taşı hayatım o zaman deyeydin...çılgın bu erkekler...sağol teşekkür ederim canım öksürüyorum ya eşimde diyoki yavaş öksür bebeği düşürecen :)
geçmiş olsun tatlım, çok zor o durum,inşallah çarçabuk iyileşirsin..
bucan bak oksuruk icin ben haberlerden bisey ogrendim
bal,fencefil,limon bunlari karistirip macun haline getir eh sonra bir bardagin icine koy ve ustune kaynar su ilave et
canim tmm i sanada ALLAHA sifa versin cok geecmis olsun canim?
çok sevindim sabrın sonu selamet oldu bak... Haydi gözün aydın o zaman kutlayalım tey tey tey....
bebeğim üzülme sen zaten bu ay çok hamiş var bize yer kalmamıştıı napalım bizde nisanı şenlendiririz dimi ama..
bak ben bu kızların popolarına sopayla sopayla vuracam harap etmeyin kendinizi biliyorum buranın atmosferi insanı etkiliyor biraz beklentiler büyüyor burada ama daha rahat olmanızı tavsiye ederim....yaşadım biliyorum o yüzden söylüyorum , üzülmenizi istemiyorum..
bende bunalıma girmiştim 2 gün salya sümük mahfolmuştuk 3, gün dipçik gibiydim ,,, hayatta hersey insanlar için ve yaşam sürdükçe acılar unutuluyor kızlar... Unutulmayan tek şey mutluluktur...
valla bizim kocaman bir bağ evi var bahçemiz var sezonda ekiliyor zaten herseyi doğal tüketiyorum ben kuzum ,,yazın herseyi hazırlar kayınvalidem sağolsun,,,kışında onları tüketiriz mis gibi ,,,organik...çok alakasız olacak ama havuç istiyom ben havuççç şöyle mis gibi havuç bulamadım kendime 2 gündür yaa
hah vallaha bende anlamdım ama o benim mal bakışımdan anladıı ne demek istediğimi ....haftasonuna bomba gibiyim diyorsun bizde pazar gecesi çıkıyoruz deplesmana dr. Gitmeyeye karar verdim banucum bu ay nadasa aldım ilaçlarımı içiyorum sadece kendim takip edecem kafam rahatlasın istiyorum bu ay sadece istediğim için yapacam herseyi bebişimde beni beklesin bir aycık
sagol ozlemım benım oyle yapcagız yıne kaldık burda bu ayda calsıacagız yıne durmak yok.............
gel sen taşı hayatım o zaman deyeydin...çılgın bu erkekler...
hesaplayalım kuzu, sen bana bu aydan öneci 2 adet tarihini de yaz bakiiim.. şubat ve ocak aylarını istiyorum yani..
Finlandiyadayım ben hayatım.. aralık ayında geldim, haliyle daha dil yok , iş yok, evde öyle kendi kendime takılıyorum.. hamiş sayımız 13 oldu bu arada, maşallah maşallah, allah nazarlardan korusun darısı hepimizin başına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?