Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

arkadaşlar merhaba tüm hamile olanları tebrik edrim. çok kötü grip oldum geceleride öksürükten sabahı sabah ediyorum ilaçta alamıyorum bir tek minoset içebiiyorum yarın doktora keseyi görmeye gideceğim birde öksürük için verebilirse ilaç isteyeceğim.

tamam tamam duzelcegım ben kıymayın bana .....:18:

Durmadan çoğalan hamiş sayısıyla rekora koşan mart listemiiiiiiz....

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
yasamım = 8 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
YAPRAK15 = 10 Mart HAMİLEEEE

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..

kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
asiia = 8 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
nurdansvs = 10 Mart

vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
aqua_83 = 12 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
sfsfs = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayaletcasper = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

kızlarrrr test yaptım çift çizgi çıktı çok heycanlıyım doktora gidicem sonra kesinleşir :))))
çok sevindim sabrın sonu selamet oldu bak... Haydi gözün aydın o zaman kutlayalım tey tey tey....
bebeğim üzülme sen zaten bu ay çok hamiş var bize yer kalmamıştıı napalım bizde nisanı şenlendiririz dimi ama..
iyiyim banucum ya ama çok heyecanlıyım..hiç bi belirtim yok yani belirti varda hep adet belirtisi yine büyük hüsrana ugruycam öyle hissediyorum malesef
bak ben bu kızların popolarına sopayla sopayla vuracam harap etmeyin kendinizi biliyorum buranın atmosferi insanı etkiliyor biraz beklentiler büyüyor burada ama daha rahat olmanızı tavsiye ederim....yaşadım biliyorum o yüzden söylüyorum , üzülmenizi istemiyorum..
bende bunalıma girmiştim 2 gün salya sümük mahfolmuştuk 3, gün dipçik gibiydim ,,, hayatta hersey insanlar için ve yaşam sürdükçe acılar unutuluyor kızlar... Unutulmayan tek şey mutluluktur...
valla bizim kocaman bir bağ evi var bahçemiz var sezonda ekiliyor zaten herseyi doğal tüketiyorum ben kuzum ,,yazın herseyi hazırlar kayınvalidem sağolsun,,,kışında onları tüketiriz mis gibi ,,,organik...çok alakasız olacak ama havuç istiyom ben havuççç şöyle mis gibi havuç bulamadım kendime 2 gündür yaa

hah vallaha bende anlamdım ama o benim mal bakışımdan anladıı ne demek istediğimi ....haftasonuna bomba gibiyim diyorsun bizde pazar gecesi çıkıyoruz deplesmana dr. Gitmeyeye karar verdim banucum bu ay nadasa aldım ilaçlarımı içiyorum sadece kendim takip edecem kafam rahatlasın istiyorum bu ay sadece istediğim için yapacam herseyi bebişimde beni beklesin bir aycık

geçmiş olsun tatlım, çok zor o durum,inşallah çarçabuk iyileşirsin..

bucan bak oksuruk icin ben haberlerden bisey ogrendim
bal,fencefil,limon bunlari karistirip macun haline getir eh sonra bir bardagin icine koy ve ustune kaynar su ilave et
canim tmm i sanada ALLAHA sifa versin cok geecmis olsun canim?

hadi gözün aydın hamilesin tatlım

sağol tatlım da halaa inanamıyorum çok silikti pazar sabahı tekrarlıcam testi :)

13 mü oldu noldu yuppiiiiiiiiiiiiii helal kızlar be ne çalışkan çıktık yahuuu süper süperrrr tebriklerrrrrrrrrrrrr

inş.13 tür canım yaa çok sağol

Erken yaptığın için silik çıkmıştır canım hayırlı olsun benceeee hamişsiiininnnnnnnn. silikse pozitif olarak değerlendiriliyor.

inş canım sürekli dua ediyorum inş.:)

LATA cancagzım hayırlısı buymus demekki bu ay. üzülme lutfen. hemen yumurtlama zamanını hesapla ve o zamana kadar iice dinlen derim bennn:)

sagol ozlemım benım oyle yapcagız yıne kaldık burda bu ayda calsıacagız yıne durmak yok.............

Ahahahahahah, tülinimmmm böyle bağ evi falan diyerek ezdin yani özlemciğin minik şirin balkonunu ama:))))))))

En iyisine karar vermişsin , bence de akışına bırak bu ay, rahatlat kendini kafanı.. daha çok gençsin, stresle koşturmana hiç gerek yok.. Bakma sen bana falan, zaman sınırım olmasa hayatta takmazdım kafama, öyle olunca bebiş de daha kolay geliyor zaten:)

geçmiş olsun tatlım, çok zor o durum,inşallah çarçabuk iyileşirsin..

bucan bak oksuruk icin ben haberlerden bisey ogrendim
bal,fencefil,limon bunlari karistirip macun haline getir eh sonra bir bardagin icine koy ve ustune kaynar su ilave et
canim tmm i sanada ALLAHA sifa versin cok geecmis olsun canim?

teşekkür ederim arkadaşım verdiğin tarifi deneyeceğim.

COK İİ VALLA ŞANSLISIN CANIM. gerçi benim kayınvalidem de kötden baya bişi getirio ya hakkını yemim:) kayınpederimde köyde kocaman arazisi mis gibide evi var. orda yetiştirio sebzesini meyvesini getiriolar yazın. ama limon yapmıolar işte ona da ben el atcam:))))))))))))) buraya da resimlerini koyarım artık 3 yıl sonramı olur 5- yıl mı bilemicem

arkadaslar cok kotu bisi oldu kanamam basladi cok kotu hissediyorum kendimi koyu kahve bir kanama ama yogunagrim iki kati artti yine gitti benim umutlar cok erken sevindim bir daha asla test yapmayacam.pozitif olsa bile yaniltiyor 10 gun gecmeden asla yapmam

slm kızlar inş listedeki herkes bu ay hamile kalır mart ayında kedileri geçersinz umarım:))) herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin YÜCE RABBİM

balım bu ay mart 8.subat7 ocak 5 tatlım yanı oyle bır un soylekı o gun benım yumurtladgım gun olsun:)))ya kestıremıyorum bugun olmalıydı yarın mıydı zaten net bırsey soyleyemzsın ama yardımcı olabılırsın bak gonderdıgım sıteye gırdın mı....ordakı hesaplama ısı hosuma gıttı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…