Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Sakin ol tatlım, yerleşme kanaması olabilir o.. Doktora gitme şansın varsa atla git hemen derim ben.. Sakin ol ama...

gel sen taşı hayatım o zaman deyeydin...çılgın bu erkekler...

canım belki yerleşme kanamasıdır umutsuzluğa kapılma tekrar dene istersen

kanamam yok canm 2 gündür koyu lekelenmem var çok az

bencede canım em iyisi beta hcg baktırman ..

günaydın canım

lataaaaasaaaaaaaaaa:
tatlım lütfen birazdaha sabır diyoruz bende eylülden beri deniyorum ozaman eee:
sen doğum konturol hapı kullanıyomuydun?

:))))))) pehhhhhhh benim balkonumun eşi benzeri yok dimi tulinnnn:)olmıcak daha dogrusu:):) limon kızım bu boru değil:)))) tanesi bi milyon cogu yerde:))))))))))

evet oyle ıns....kızlarında her bırınız gozlerı aydın...sımdı bız bu topıkten atılcakmyız:))

slm kızlar inş listedeki herkes bu ay hamile kalır mart ayında kedileri geçersinz umarım:))) herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin YÜCE RABBİM

Amiiin hayatım inşallah hep beraber..:))

Baktım tatlım biliyorum orayı zaten:) ben şimdi bir iki siteye birden bakıcam, bir iki tane de yabancı siteye, sana ortalama çıkaracağım:) şu gün diyemem sadece hangi tarihler arası çalışman gerektiğini ve olası yumurta gününe bakıcam:)) birazdan dönerim sana ben:))

herkeze iyi gunler bucan yadiklarimi okumadin sanirim

yokk tatlım esım korunuyordu 1.5 yıl korunduk ıste....bosu bosuna bekledık sag olsun kocıs boyle ıstedııı....sımıdıde beklıyoruz boyle..

Kız arkamı dönüyom biri gebe kalıyor maşallah yaprakçım tebrik ederim hayatım.... Tadını çıkarın kızlar ohhh yüklüyüm ben diyim uğraşamam diyin sallayın herseyi...

ayy banu aşk olsun... üzüldüm bak şimdi ama özlem kızmaz bana hem bahçe benim değilki kayınpederimin , ama balkon özlemin kuzum..küçük olsun benim olsun...

limon süper fikir bebeğim bencede değerlendir görüntüsüde çok hoş olur şirin mi şirin olur renkli saklsılar alabilirsin yada böle eski teneke saksıları boya mükemmel olur...

NASIL SORU KIS O:) tüh sendemi hamilesin biz hala yerimizde sayıyos gibi oldu:))))))))

yok kıs olurmu öle şey ama içimi çektim ne yalan söliim kıskandım ama fesatlı bir kıskanma deil imrendim yanii bide şaşkınlık ardı ardına gelio haberler maaşallah

merhabalarr arkadaşlarrr

mrb mrb merhabaaaaaaaaa tatlım h geldın benım bugun bat tarhımdı dun hasataldım canım bıraz sıkkın kızlarda dertlrımıze ortak oluyor bazılarımızında sevınclerını paylasıyruz sende bırseyler yaz paylas tekardan hosgeldınnnn...

yapcez bişiler canıkom yaz geldi renklenelim accık dimi:):)

yok kıs olurmu öle şey ama içimi çektim ne yalan söliim kıskandım ama fesatlı bir kıskanma deil imrendim yanii bide şaşkınlık ardı ardına gelio haberler maaşallah

anladım tatlım, Allah bize de yaşatır inş o mutlulugu merak etme sen

tamam tatlım beklıyorum bu ayda senın baktıgın tarıhler arası calısma yapacagım ben tutturamdım su 3 ay ...nasıp belkı ugurlu gelırsın kım bılır...................

canım hemen umutsuzluğa kapılma ama hemen doktora git bence iğne falan yapar eve gidip dinlenirsin sonrasındada

kızlar bide bu soğan kürünü yapmış olanlar içinde bir tavsiyem var ben ocak ayında soğan kürü yaptım hemen ardından incir kürü yaptım şubabtta beklenen kırmızıları görünce pes etmedim yumurtlama tarihimin başlayacağı zaman hemen aldım incirleri o hafta boyunca 2 kere kürü yaptım ve onun dışındada incirleri girdim çıktım attım ağzıma ve yumurtlamanın olduğunu hiç o kadar yoğun histememiştim ağrılarla dolu geçti ama çift çizgi değer :)))

yokk tatlım esım korunuyordu 1.5 yıl korunduk ıste....bosu bosuna bekledık sag olsun kocıs boyle ıstedııı....sımıdıde beklıyoruz boyle..

olsun canım sonuçta yeni evlenince hemen çocuk zor olurdu belkide vardır herşeyde bi hayır peki sen doktora gitmişmiyydin canım..
sabır bak bugün cuma hepimiz için dua ediyoruz canım..
kızlar ben biraz çıkıyorum sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…