- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.621
arkadaslar cok kotu bisi oldu kanamam basladi cok kotu hissediyorum kendimi koyu kahve bir kanama ama yogunagrim iki kati artti yine gitti benim umutlar cok erken sevindim bir daha asla test yapmayacam.pozitif olsa bile yaniltiyor 10 gun gecmeden asla yapmam
gel sen taşı hayatım o zaman deyeydin...çılgın bu erkekler...
arkadaslar cok kotu bisi oldu kanamam basladi cok kotu hissediyorum kendimi koyu kahve bir kanama ama yogunagrim iki kati artti yine gitti benim umutlar cok erken sevindim bir daha asla test yapmayacam.pozitif olsa bile yaniltiyor 10 gun gecmeden asla yapmam
kanamam yok canm 2 gündür koyu lekelenmem var çok az
Banucum sen nerdeydin ? Yurt dışında da neresindesin?
Bu arada günaydın yazdım klavyem kilitlendi yine pc kapat aç yaptım offff. Neyse herkeze günaydın bu ay bayaaaa hamişlerimiz var ve hala çoğalıyor süper valla. Hergün güzel haberler alıyoruz.
Ahahahahahah, tülinimmmm böyle bağ evi falan diyerek ezdin yani özlemciğin minik şirin balkonunu ama:))))))))
En iyisine karar vermişsin , bence de akışına bırak bu ay, rahatlat kendini kafanı.. daha çok gençsin, stresle koşturmana hiç gerek yok.. Bakma sen bana falan, zaman sınırım olmasa hayatta takmazdım kafama, öyle olunca bebiş de daha kolay geliyor zaten:)
çok sevindim sabrın sonu selamet oldu bak... Haydi gözün aydın o zaman kutlayalım tey tey tey....
bebeğim üzülme sen zaten bu ay çok hamiş var bize yer kalmamıştıı napalım bizde nisanı şenlendiririz dimi ama..
bak ben bu kızların popolarına sopayla sopayla vuracam harap etmeyin kendinizi biliyorum buranın atmosferi insanı etkiliyor biraz beklentiler büyüyor burada ama daha rahat olmanızı tavsiye ederim....yaşadım biliyorum o yüzden söylüyorum , üzülmenizi istemiyorum..
bende bunalıma girmiştim 2 gün salya sümük mahfolmuştuk 3, gün dipçik gibiydim ,,, hayatta hersey insanlar için ve yaşam sürdükçe acılar unutuluyor kızlar... Unutulmayan tek şey mutluluktur...
valla bizim kocaman bir bağ evi var bahçemiz var sezonda ekiliyor zaten herseyi doğal tüketiyorum ben kuzum ,,yazın herseyi hazırlar kayınvalidem sağolsun,,,kışında onları tüketiriz mis gibi ,,,organik...çok alakasız olacak ama havuç istiyom ben havuççç şöyle mis gibi havuç bulamadım kendime 2 gündür yaa
hah vallaha bende anlamdım ama o benim mal bakışımdan anladıı ne demek istediğimi ....haftasonuna bomba gibiyim diyorsun bizde pazar gecesi çıkıyoruz deplesmana dr. Gitmeyeye karar verdim banucum bu ay nadasa aldım ilaçlarımı içiyorum sadece kendim takip edecem kafam rahatlasın istiyorum bu ay sadece istediğim için yapacam herseyi bebişimde beni beklesin bir aycık
slm kızlar inş listedeki herkes bu ay hamile kalır mart ayında kedileri geçersinz umarım:)))herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin YÜCE RABBİM
balım bu ay mart 8.subat7 ocak 5 tatlım yanı oyle bır un soylekı o gun benım yumurtladgım gun olsun:)))ya kestıremıyorum bugun olmalıydı yarın mıydı zaten net bırsey soyleyemzsın ama yardımcı olabılırsın bak gonderdıgım sıteye gırdın mı....ordakı hesaplama ısı hosuma gıttı....
merhabalarr arkadaşlarrr
:))))))) pehhhhhhh benim balkonumun eşi benzeri yok dimi tulinnnn:)olmıcak daha dogrusu:):) limon kızım bu boru değil:)))) tanesi bi milyon cogu yerde:))))))))))
merhabaaaaaa..:))
Ahahahahahaha:)))))) doğru valla , ha kaşıkçı elması ha limon yaniii :)))))))))))
bencede canım em iyisi beta hcg baktırman ..
günaydın canım
lataaaaasaaaaaaaaaa:
tatlım lütfen birazdaha sabır diyoruz bende eylülden beri deniyorum ozaman eee:
sen doğum konturol hapı kullanıyomuydun?
ayy banu aşk olsun... üzüldüm bak şimdi ama özlem kızmaz bana hem bahçe benim değilki kayınpederimin , ama balkon özlemin kuzum..küçük olsun benim olsun...ahahahahahah, tülinimmmm böyle bağ evi falan diyerek ezdin yani özlemciğin minik şirin balkonunu ama:))))))))
en iyisine karar vermişsin , bence de akışına bırak bu ay, rahatlat kendini kafanı.. Daha çok gençsin, stresle koşturmana hiç gerek yok.. Bakma sen bana falan, zaman sınırım olmasa hayatta takmazdım kafama, öyle olunca bebiş de daha kolay geliyor zaten:)
cok ii valla şanslısın canım. Gerçi benim kayınvalidem de kötden baya bişi getirio ya hakkını yemim:) kayınpederimde köyde kocaman arazisi mis gibide evi var. Orda yetiştirio sebzesini meyvesini getiriolar yazın. Ama limon yapmıolar işte ona da ben el atcam:))))))))))))) buraya da resimlerini koyarım artık 3 yıl sonramı olur 5- yıl mı bilemicem
herkeze iyi gunler bucan yadiklarimi okumadin sanirim
NASIL SORU KIS O:) tüh sendemi hamilesin biz hala yerimizde sayıyos gibi oldu:))))))))
merhabalarr arkadaşlarrr
Kız arkamı dönüyom biri gebe kalıyor maşallah yaprakçım tebrik ederim hayatım.... Tadını çıkarın kızlar ohhh yüklüyüm ben diyim uğraşamam diyin sallayın herseyi...
ayy banu aşk olsun... üzüldüm bak şimdi ama özlem kızmaz bana hem bahçe benim değilki kayınpederimin , ama balkon özlemin kuzum..küçük olsun benim olsun...
limon süper fikir bebeğim bencede değerlendir görüntüsüde çok hoş olur şirin mi şirin olur renkli saklsılar alabilirsin yada böle eski teneke saksıları boya mükemmel olur...
yok kıs olurmu öle şey ama içimi çektim ne yalan söliim kıskandımama fesatlı bir kıskanma deil imrendim yanii bide şaşkınlık ardı ardına gelio haberler maaşallah
Amiiin hayatım inşallah hep beraber..:))
Baktım tatlım biliyorum orayı zaten:) ben şimdi bir iki siteye birden bakıcam, bir iki tane de yabancı siteye, sana ortalama çıkaracağım:) şu gün diyemem sadece hangi tarihler arası çalışman gerektiğini ve olası yumurta gününe bakıcam:)) birazdan dönerim sana ben:))
yokk tatlım esım korunuyordu 1.5 yıl korunduk ıste....bosu bosuna bekledık sag olsun kocıs boyle ıstedııı....sımıdıde beklıyoruz boyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?