- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.641
arkadaslar cok kotu bisi oldu kanamam basladi cok kotu hissediyorum kendimi koyu kahve bir kanama ama yogunagrim iki kati artti yine gitti benim umutlar cok erken sevindim bir daha asla test yapmayacam.pozitif olsa bile yaniltiyor 10 gun gecmeden asla yapmam
selam banucum nasilsin?
evet seker, araya da nane serpiştirip organik limonata işi de yapabilirim:)))))))))))
Kız arkamı dönüyom biri gebe kalıyor maşallah yaprakçım tebrik ederim hayatım.... Tadını çıkarın kızlar ohhh yüklüyüm ben diyim uğraşamam diyin sallayın herseyi...
ayy banu aşk olsun... üzüldüm bak şimdi ama özlem kızmaz bana hem bahçe benim değilki kayınpederimin , ama balkon özlemin kuzum..küçük olsun benim olsun...
limon süper fikir bebeğim bencede değerlendir görüntüsüde çok hoş olur şirin mi şirin olur renkli saklsılar alabilirsin yada böle eski teneke saksıları boya mükemmel olur...
kızlar bide bu soğan kürünü yapmış olanlar içinde bir tavsiyem var ben ocak ayında soğan kürü yaptım hemen ardından incir kürü yaptım şubabtta beklenen kırmızıları görünce pes etmedim yumurtlama tarihimin başlayacağı zaman hemen aldım incirleri o hafta boyunca 2 kere kürü yaptım ve onun dışındada incirleri girdim çıktım attım ağzıma ve yumurtlamanın olduğunu hiç o kadar yoğun histememiştim ağrılarla dolu geçti ama çift çizgi değer :)))
kızlar bide bu soğan kürünü yapmış olanlar içinde bir tavsiyem var ben ocak ayında soğan kürü yaptım hemen ardından incir kürü yaptım şubabtta beklenen kırmızıları görünce pes etmedim yumurtlama tarihimin başlayacağı zaman hemen aldım incirleri o hafta boyunca 2 kere kürü yaptım ve onun dışındada incirleri girdim çıktım attım ağzıma ve yumurtlamanın olduğunu hiç o kadar yoğun histememiştim ağrılarla dolu geçti ama çift çizgi değer :)))
ama ıncır kuru herkez ıcın ıyı gelmeyebılıyormus dedıler ben bu ay sogan kurunu denedım benım ıcın bır tavısyen varmı sence bu ay sarcaoglunun degdıgı sogan kurunun ıkıcı ayı adete 10 kala 5 gunu mu yapayım yoksa ıncır kurunu mu bu sogan suyunun 5 gunu mantıgıma pek yer etmıyor adete yakın hersey olmus bıtmıs olcakkı bılmıyorum ne yapacagım sasırdım walla...
olsun canım sonuçta yeni evlenince hemen çocuk zor olurdu belkide vardır herşeyde bi hayır peki sen doktora gitmişmiyydin canım..
sabır bak bugün cuma hepimiz için dua ediyoruz canım..
kızlar ben biraz çıkıyorum sonra görüşürüz
yok tabi ,,, vallaha bizde limonu çok tüketiyoruz tabi onu pazardan alıyoruz malesefki yüksek fiyatıı i aile bütçesinede faydan olur kızım portakal sıkıyorsanız kendinize bir tane limon ilave edin içine ,,,hazır meyve sularını içmeyin arkadaşlar özellikle hamiş kızlar sizlere söylüyorum aklıma gelmişken yazayım bizim şeftali ağaçlarımız var bahçemizde gelip çürükleri bizim yemeyip attıklarımızı alıyorlar...katı meyve sıkacağı herkesin evinde vardır yoksada edinebilirsiniz pahalı birsey değil ... Kilolarca portakal alın mevsimindeyiz nasılsa fiyatıda uygun sıkın sıkın için daha güzeli olamaz...:))))))) pehhhhhhh benim balkonumun eşi benzeri yok dimi tulinnnn:)olmıcak daha dogrusu:):) limon kızım bu boru değil:)))) tanesi bi milyon cogu yerde:))))))))))
hayatta gitmem latacım taki martı komple bitirinceye kadar...evet oyle ıns....kızlarında her bırınız gozlerı aydın...sımdı bız bu topıkten atılcakmyız:))
yapcez bişiler canıkom yaz geldi renklenelim accık dimi:):)
anladım tatlım, allah bize de yaşatır inş o mutlulugu merak etme sen
kızlarrrr test yaptım çift çizgi çıktı çok heycanlıyım doktora gidicem sonra kesinleşir :))))
yok tabi ,,, vallaha bizde limonu çok tüketiyoruz tabi onu pazardan alıyoruz malesefki yüksek fiyatıı i aile bütçesinede faydan olur kızım portakal sıkıyorsanız kendinize bir tane limon ilave edin içine ,,,hazır meyve sularını içmeyin arkadaşlar özellikle hamiş kızlar sizlere söylüyorum aklıma gelmişken yazayım bizim şeftali ağaçlarımız var bahçemizde gelip çürükleri bizim yemeyip attıklarımızı alıyorlar...katı meyve sıkacağı herkesin evinde vardır yoksada edinebilirsiniz pahalı birsey değil ... Kilolarca portakal alın mevsimindeyiz nasılsa fiyatıda uygun sıkın sıkın için daha güzeli olamaz...
hayatta gitmem latacım taki martı komple bitirinceye kadar...
renk şart renk severim yani ,,,bende bugün çok renkliyim kırmızı elbise giydim koyu mor oje sürdüm renkliliği görüyon dimi...
Kzılaaaaaaaaaaaaaar ben çok acıktım, bişeyler yiyip kahvemi de höpürtedip ardından gelicem yine, özleyin beni anacım...
Lataaaaaaaaaaaaaaaa,
Baktım bebeeeem...
Sonraki batın 9 Nisan..
20 martta başlıyorsun çalışmaya, 30 marta kadar 1 gün dolu bir gün boş devam ediyorsun.. yumurtlama tarihin 26 - 27 si gibi.. ama sen benim dediğim 10 günde dediğim şekilde yap denemeleri..
gıttım bırseycık yok dedı ama ben yumurtalık yada bebek ıcın gıtmemıstım gunum gecmıstı oda masadan alttan kontrol yaptı bırsey yok dedı PEKI KIZLAR BIR SORUN OLSA OYLE gozukurmuydu alttan muayane edıp bırsey yok dedı 6 ay deneme yapın olmazsa gelın demıstı doktor....
kuzu o zaman ben bu goğan kuru biter bitmez incire geçim yaw. gerçi dha soganın 3. gununu bitirdim ama:)
ama ıncır kuru herkez ıcın ıyı gelmeyebılıyormus dedıler ben bu ay sogan kurunu denedım benım ıcın bır tavısyen varmı sence bu ay sarcaoglunun degdıgı sogan kurunun ıkıcı ayı adete 10 kala 5 gunu mu yapayım yoksa ıncır kurunu mu bu sogan suyunun 5 gunu mantıgıma pek yer etmıyor adete yakın hersey olmus bıtmıs olcakkı bılmıyorum ne yapacagım sasırdım walla...
tebrik ederım canım, darısı başımıza.. Allah hayırlısı ile sağlık ile kucağına almayıda nasip etsin canım benim..:)))
önce başladığın soğan kürünü bitir tatlım.. ve eğer prolaktin hormonu ya da kist oluşması gibi bir riskin varsa inciri yapma...
slm kızlar inş listedeki herkes bu ay hamile kalır mart ayında kedileri geçersinz umarım:)))herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin YÜCE RABBİM
tabi kızım mis gibi doğal şeyler tüketecez ,,, elmayı böl dörde kaynat al sana elma çayı mis..aa bayılırım kuzum. Portakal,limon, greyfurt, karıstır iç. Birde portakal, mandalina, elma kabuklarınız atmayın, kaynatın accık karanfil ve tarcınla. çayını için miss gibinnn. Sevdim ben bu işi heee:):):)
ultrasonda bakaymış bari yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?