Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım uzulme ama neden pozitif gosterdi ki bu test. doktoramı gozuksen acaba bi bilemedim. uzulme lutfen

selam banucum nasilsin?

iyiyim hayatım, sen nasılsın???:)

evet seker, araya da nane serpiştirip organik limonata işi de yapabilirim:)))))))))))

Tamam yeni işimiz budur o halde:))

Ahahaha öyle patır patır geliyor haberler, maşallah..:))

Tülinimmm, üzülmeeee takılıyorum sadece, biz yanlış anlamayız birbirimizi zaten , olmaz öyle şey:)

kuzu o zaman ben bu goğan kuru biter bitmez incire geçim yaw. gerçi dha soganın 3. gununu bitirdim ama:)

ama ıncır kuru herkez ıcın ıyı gelmeyebılıyormus dedıler ben bu ay sogan kurunu denedım benım ıcın bır tavısyen varmı sence bu ay sarcaoglunun degdıgı sogan kurunun ıkıcı ayı adete 10 kala 5 gunu mu yapayım yoksa ıncır kurunu mu bu sogan suyunun 5 gunu mantıgıma pek yer etmıyor adete yakın hersey olmus bıtmıs olcakkı bılmıyorum ne yapacagım sasırdım walla...

Lataaaaaaaaaaaaaaaa,

Baktım bebeeeem...

Sonraki batın 9 Nisan..

20 martta başlıyorsun çalışmaya, 30 marta kadar 1 gün dolu bir gün boş devam ediyorsun.. yumurtlama tarihin 26 - 27 si gibi.. ama sen benim dediğim 10 günde dediğim şekilde yap denemeleri..

önce başladığın soğan kürünü bitir tatlım.. ve eğer prolaktin hormonu ya da kist oluşması gibi bir riskin varsa inciri yapma...

ya arkadaslar bir setede cin takvimi vqar google de yazin cin takvimi oraya gelin sohbet edelim yaa burda yemin ederim aklim karisiyo

gıttım bırseycık yok dedı ama ben yumurtalık yada bebek ıcın gıtmemıstım gunum gecmıstı oda masadan alttan kontrol yaptı bırsey yok dedı PEKI KIZLAR BIR SORUN OLSA OYLE gozukurmuydu alttan muayane edıp bırsey yok dedı 6 ay deneme yapın olmazsa gelın demıstı doktor....

:))))))) pehhhhhhh benim balkonumun eşi benzeri yok dimi tulinnnn:)olmıcak daha dogrusu:):) limon kızım bu boru değil:)))) tanesi bi milyon cogu yerde:))))))))))
yok tabi ,,, vallaha bizde limonu çok tüketiyoruz tabi onu pazardan alıyoruz malesefki yüksek fiyatıı i aile bütçesinede faydan olur kızım portakal sıkıyorsanız kendinize bir tane limon ilave edin içine ,,,hazır meyve sularını içmeyin arkadaşlar özellikle hamiş kızlar sizlere söylüyorum aklıma gelmişken yazayım bizim şeftali ağaçlarımız var bahçemizde gelip çürükleri bizim yemeyip attıklarımızı alıyorlar...katı meyve sıkacağı herkesin evinde vardır yoksada edinebilirsiniz pahalı birsey değil ... Kilolarca portakal alın mevsimindeyiz nasılsa fiyatıda uygun sıkın sıkın için daha güzeli olamaz...
evet oyle ıns....kızlarında her bırınız gozlerı aydın...sımdı bız bu topıkten atılcakmyız:))
hayatta gitmem latacım taki martı komple bitirinceye kadar...
yapcez bişiler canıkom yaz geldi renklenelim accık dimi:):)

anladım tatlım, allah bize de yaşatır inş o mutlulugu merak etme sen

renk şart renk severim yani ,,,bende bugün çok renkliyim kırmızı elbise giydim koyu mor oje sürdüm renkliliği görüyon dimi...

aa bayılırım kuzum. portakal,limon, greyfurt, karıstır iç. birde portakal, mandalina, elma kabuklarınız atmayın, kaynatın accık karanfil ve tarcınla. çayını için miss gibinnn. sevdim ben bu işi heee:):):)

Kzılaaaaaaaaaaaaaar ben çok acıktım, bişeyler yiyip kahvemi de höpürtedip ardından gelicem yine, özleyin beni anacım...

tskler tatlımm benım hesaplamalrımdada bat 8 yanı 32 gunde bır adet oluyrum ya yumurtlam gunude 26 denılıyor tamam soylegın gıbı 20 de sıkı calımalara baslıcam 20 kadarda bıraz dınlencem zaten hastalıgım 15 de bıter bır 5 gun dınlenır baslrım ama bu ay 26.gunune cok dıkkatlı olacagım...27 .gunude ıcımde hayata kalan bır takım seyler kalır herhalde bu ay duzenlı olarak calısacgım dedıgın tarıhlerde baslyıp bırakırım ınsallah sende ugurlu gelırsın tatlımmm

ultrasonda bakaymış bari yaaaa

kuzu o zaman ben bu goğan kuru biter bitmez incire geçim yaw. gerçi dha soganın 3. gununu bitirdim ama:)

valla banada dediler iyi gelmez falan diye prolaktin yüksek olunca olmuyormuş şekerliya biraz ondan dolayı benimki normalin azıcık üstündeydi yapmadan önceki ay soğanıda 1 hafta yapmıştım iltahap varsa geçsin diye hiçbir değişiklik yaşamadım o ayda soğanı bir ay deneyip incir kürüne geçmek en mantıklısı zaten ilaç bile kullanınca en fazla 1 haftada iyileşmiyor muyuz onuda göz önünde bulundurun soğanı yapan incire geçsin bence hem incir yumurtanın çatlamasını kolaylaştırıcı olma özelliği var

tebrik ederım canım, darısı başımıza.. Allah hayırlısı ile sağlık ile kucağına almayıda nasip etsin canım benim..:)))

teşekkürler canım :))) aminnn allah hepinizede bu güzelliği yaşatsın fıstıklar :))))

önce başladığın soğan kürünü bitir tatlım.. ve eğer prolaktin hormonu ya da kist oluşması gibi bir riskin varsa inciri yapma...

haklısın cunku oyle bır problemım var mı yok mu bılmıyorum e ben bu sogan suyunu yumurtlma haftamı bıtırıyor ıkı gun sonra baslıcam ozman oyle mı yapayım bır faydası olurm sızce acaba doktor neden boyle soylemıs en azından bır 15 gun once mı baslasam yıne bu seferde cok fazla olur bır sıkıntı yaratır dıye korkuyorum...

tabi kızım mis gibi doğal şeyler tüketecez ,,, elmayı böl dörde kaynat al sana elma çayı mis..

Banu bende acıktım gibi ama hergün ne yesem derdi bitirecek beni ...

ultrasonda bakaymış bari yaaaa

bılmem ılk defa cıktım zaten onun pıskolojısı ınsanı daha cok korkutuyor cıktık ılk kez sonucta cok sukur bırseycık yok dedı ama...bılmem kı ozellıkle bır bu konu ıcın gıtsem mı..bunada kocıs asla yanasmaz dun zaten kzıp durdu cok acelecı davranıyorsun dıye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…