Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tabi kızım mis gibi doğal şeyler tüketecez ,,, elmayı böl dörde kaynat al sana elma çayı mis..

Banu bende acıktım gibi ama hergün ne yesem derdi bitirecek beni ...

ben az once yedim goya. kapkatı bir mercimek corbası geldi. yap yağlıda patlıcan musakka - ki ben patlıcanın her halini severim. corba içtim kalktım mecburen.
kuzum sen calışıomuydun evdemiydin ya sorry unutuom

herkese merhaba, keyifler bugün pek yerinde maşallah Allah bozmasın, bebişlerimiz haberlerinide alıyoruz inşalalh liste tamamen hamile kalcak kızlar. benim 9 günüm kaldı. ama grip oldum eğer hamileysem bu bebeğe zarar verirmi, çünkü doktorlar hamileler için grip olmamaya özen gösterin diyorlarmış, ben daha hamile değilim ama evhamlanmaya başladım bile:)) hamile olan arkadaşlar kendinize dikkat edin olurmu

pekı ıncır kuru nasl kullanılıyor ve nelere yarıyor yazarmısın...

selamla...
benimde bat im 19 mart
daha 10 gun var ama benim sol ayagimin kasik kisminda bir tutulma var bi de cok fazla wc gider oldum.belirti olabilir mi
herkese hayirli hamilelik diliyorum

yok canım okadar çabuk etkileneceğini sanmıyorum ama sen yinede bol bol c vitamini tüket ve kendine dikkat et..

selamla...
benimde bat im 19 mart
daha 10 gun var ama benim sol ayagimin kasik kisminda bir tutulma var bi de cok fazla wc gider oldum.belirti olabilir mi
herkese hayirli hamilelik diliyorum

canım adet olacağım zamanda ben sık sık tuvalete gidiyordum mesela..
bunun belirtileri herkese göre deyişiyor bence..
oyüzden belirtiye takılma derim ben..
yasamımda bi sıkıntı vardı galiba oanda yazamadım
şimdi nasılsın canım belki o yerleşme kanamasıdır sakin ol bencesen ve biraz uzan..

hayırlı cumalar arkadaşlar

ben pazartesine randevu aldım endokrinoloji bölümünden Tsh düşürmek için bakalım ne yapacaklar:26:

Bu arada sizlere bir şey sormak istiyorum:26: Meryem suresini 41 gun okunacak die duydum bebek olması için...ben 15 gundur okuyordum ama adet oldum nasıl devam edicem adetliyken sure bile okunmuyor biliyorsunuz ara verince olurmu acaba:26:

suan doktora gidemem ki kizlar esim sehir disina gitti burada olaydi cagirirdim getirirdi agrim var zaten yaa bekliyorum bakalim yatiyorum belki de hamilelik vardi da yine dusuk oluyor muki anlamadim neyse yaaa offfff...kan sonucunu alinca anlarim artik

canım pazartesi kaçta gidicen. ajandama yazıorum. takipteyim:) guzel haberlerini bekliyorum cnm

bizim de araç bakım servisimiz var babamın daha doğrusu 6 yıldır yanındayım beraber işletiyoruz...düğmeci ne kız...

canım ihracat bölümündeyim ben. tekstil etiketleri yapıp yurtdışına postalıos. işte bir kiyafet üzerinde ne kadar aksesuar varsa. düğme, dokuma etiket falan. eşimde ondan düğmeci dio bana:)

kızlar benim sat 13 şubat bat 12 mart..acaba ne zaman test yapsam belli olur bana bi akıl verin ne olur iyice stres yaptım

pazartesi 10.30 da randevum biz tabi 9 geçerek çıkar gideriz:26: inş. saten araştırma hastanesi bulsunlar neden böleymiş

sen benim adımı hiç söyleme zaten (

slm kızlar deve dilini duydunuz mu hiç deve dilinden küçük bi lokma yerseneiz ve eşinize yedirirsenin çabucak hamile kalırsınız hacca felan giden yakınlarınız varsa isteyin getirsinler yada gitmiş olanlara sorun belki vardır

pazartesi 10.30 da randevum biz tabi 9 geçerek çıkar gideriz:26: inş. saten araştırma hastanesi bulsunlar neden böleymiş

tamam canım, nerde bu hastane. sıkma canını herşey yoluna girecek

sen benim adımı hiç söyleme zaten (

oyyy kuzummmmmmm yirim senii, sorry, hafızam balık hafızasından beter walla. naber nassın bakimmm

kızlar ben yazıyorum ama kimse benim yazılarımı görmüyor heralde

canım Meryem Suresini okuyormuşsun Allah kabul etsin öncelikle,
sana şöyle söyliyeyim bende biraz araştırmıştım bu sureyi okuduğum heryerdede 41 gün aralıksız okunması lağzım yazıyor,
yani eğer bayanlar adet görür ise eşi veya yakın birine kendisi için okutmalıdır diyordu. bilgin olsun tatlım ...

meraba arkadaşlar ben yeniyim, size danışmak istediğim bişey var. Hamilelik testi yaptırmak istiyorum ama idrar testinde bir haftalık hamilelik çıkarmı? bu konuda tecrubelerinize ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…