- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.661
tabi kızım mis gibi doğal şeyler tüketecez ,,, elmayı böl dörde kaynat al sana elma çayı mis..
Banu bende acıktım gibi ama hergün ne yesem derdi bitirecek beni ...
valla banada dediler iyi gelmez falan diye prolaktin yüksek olunca olmuyormuş şekerliya biraz ondan dolayı benimki normalin azıcık üstündeydi yapmadan önceki ay soğanıda 1 hafta yapmıştım iltahap varsa geçsin diye hiçbir değişiklik yaşamadım o ayda soğanı bir ay deneyip incir kürüne geçmek en mantıklısı zaten ilaç bile kullanınca en fazla 1 haftada iyileşmiyor muyuz onuda göz önünde bulundurun soğanı yapan incire geçsin bence hem incir yumurtanın çatlamasını kolaylaştırıcı olma özelliği var
teşekkürler canım :))) aminnn allah hepinizede bu güzelliği yaşatsın fıstıklar :))))
ben az once yedim goya. Kapkatı bir mercimek corbası geldi. Yap yağlıda patlıcan musakka - ki ben patlıcanın her halini severim. Corba içtim kalktım mecburen.
Kuzum sen calışıomuydun evdemiydin yasorry unutuom
çalışıyorum bebeğim iş yerindeyim..
herkese merhaba, keyifler bugün pek yerinde maşallah Allah bozmasın, bebişlerimiz haberlerinide alıyoruz inşalalh liste tamamen hamile kalcak kızlar. benim 9 günüm kaldı. ama grip oldum eğer hamileysem bu bebeğe zarar verirmi, çünkü doktorlar hamileler için grip olmamaya özen gösterin diyorlarmış, ben daha hamile değilim ama evhamlanmaya başladım bile:)) hamile olan arkadaşlar kendinize dikkat edin olurmu
selamla...
benimde bat im 19 mart
daha 10 gun var ama benim sol ayagimin kasik kisminda bir tutulma var bi de cok fazla wc gider oldum.belirti olabilir mi
herkese hayirli hamilelik diliyorum
hımm neciydin sen bakim ne iş yapıon:):) ben eşimin tarifine gore düğmeciyim:):)
hayırlı cumalar arkadaşlar
ben pazartesine randevu aldım endokrinoloji bölümündenTsh düşürmek için bakalım ne yapacaklar:26:
Bu arada sizlere bir şey sormak istiyorum:26: Meryem suresini 41 gun okunacak die duydum bebek olması için...ben 15 gundur okuyordum ama adet oldum nasıl devam edicem adetliyken sure bile okunmuyor biliyorsunuz ara verince olurmu acaba:26:
bizim de araç bakım servisimiz var babamın daha doğrusu 6 yıldır yanındayım beraber işletiyoruz...düğmeci ne kız...
canım pazartesi kaçta gidicen. ajandama yazıorum. takipteyim:) guzel haberlerini bekliyorum cnm
canım ihracat bölümündeyim ben. tekstil etiketleri yapıp yurtdışına postalıos. işte bir kiyafet üzerinde ne kadar aksesuar varsa. düğme, dokuma etiket falan. eşimde ondan düğmeci dio bana:)
herkese gunaydın arkadaşlar. haftanın son gunu:) yuppi
tulincim nasıl oldun???
emoss ne yaptın dun aksam, anlat heyecanla bekliyoruz
yasamim seni de tebrik ederim, darısı başımıza inşallahh
berrak randevun u alabildin miii??
gulden,banu,belus ve diğerrrr arkilerr nabersinizzz
pazartesi 10.30 da randevum biz tabi 9 geçerek çıkar gideriz:26: inş. saten araştırma hastanesi bulsunlar neden böleymiş
sen benim adımı hiç söyleme zaten(
hayırlı cumalar arkadaşlar
ben pazartesine randevu aldım endokrinoloji bölümündenTsh düşürmek için bakalım ne yapacaklar:26:
Bu arada sizlere bir şey sormak istiyorum:26: Meryem suresini 41 gun okunacak die duydum bebek olması için...ben 15 gundur okuyordum ama adet oldum nasıl devam edicem adetliyken sure bile okunmuyor biliyorsunuz ara verince olurmu acaba:26:
kızlar benim sat 13 şubat bat 12 mart..acaba ne zaman test yapsam belli olur bana bi akıl verin ne olur iyice stres yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?