- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.681
ben senin yerinde olsam 15 i ne kada beklerim:) catlarım ama beklerim :)
meraba arkadaşlar ben yeniyim, size danışmak istediğim bişey var. Hamilelik testi yaptırmak istiyorum ama idrar testinde bir haftalık hamilelik çıkarmı? bu konuda tecrubelerinize ihtiyacım var.
tamam canım, nerde bu hastane. sıkma canını herşey yoluna girecek
oyyy kuzummmmmmm yirim senii, sorry, hafızam balık hafızasından beter walla. naber nassın bakimmm
ayy kırmızılar gelmesinde bende beklemeye razıyım..inşallah gelmez kırmızılar benimde yüzüm güler ya
canım Meryem Suresini okuyormuşsun Allah kabul etsin öncelikle,
sana şöyle söyliyeyim bende biraz araştırmıştım bu sureyi okuduğum heryerdede 41 gün aralıksız okunması lağzım yazıyor,
yani eğer bayanlar adet görür ise eşi veya yakın birine kendisi için okutmalıdır diyordu. bilgin olsun tatlım ...
İstanbul da
bat'ın ne zaman canım eğer bat'ın üzerinden 1 hafta geçtiyse kesin çıkar
arkadaslar cok kotu bisi oldu kanamam basladi cok kotu hissediyorum kendimi koyu kahve bir kanama ama yogunagrim iki kati artti yine gitti benim umutlar cok erken sevindim bir daha asla test yapmayacam.pozitif olsa bile yaniltiyor 10 gun gecmeden asla yapmam
ii bakalım, insallah adam gibi birilerine denk gelirsinde aydınlatırlar seni
ay çok teşekkur ederim Allah razı olsun ..HEpimiizn ibadetleri kabul olsun...
benimde senin gibi 12 mart, ama ben sabırsızlanıyorum arkadaşım. sanki beklersem regl olacam da, beklemezsem olmayacam
AMİN canım inşallah :))
kızlarrrr test yaptım çift çizgi çıktı çok heycanlıyım doktora gidicem sonra kesinleşir :))))
pekı ıncır kuru nasl kullanılıyor ve nelere yarıyor yazarmısın...
canım benim gözün aydın çok çok sevindim,dün seni göremeyince çok merakt etmiştim:) çok şükü güzel haberle verdin bize:)) tekrar hayırlı olsun canım
canım hayırlı olsun ,,'ALLAH' sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. BU Arada değerleri çok takma kafana derim gebesin işte canımcım maşALLAH. bende p.tesi kanda baktırıcam eğer olmaz isem bügünde olmadım,, daha önce yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama bütün regl belirtileri var hele 3gündür bir yükseliyo belirtiler ha tam oldum diyorum pas geçiyo 12 gün öncede bu belirtiler oldu ama yine pas geçtim olamadım test yaptım ama negatifti enson salı yaptım negatifsenin nasıldı belirtiler canım hamiş olduğunu bilmeden önce?
selamla...
benimde bat im 19 mart
daha 10 gun var ama benim sol ayagimin kasik kisminda bir tutulma var bi de cok fazla wc gider oldum.belirti olabilir mi
herkese hayirli hamilelik diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?