Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

meraba arkadaşlar ben yeniyim, size danışmak istediğim bişey var. Hamilelik testi yaptırmak istiyorum ama idrar testinde bir haftalık hamilelik çıkarmı? bu konuda tecrubelerinize ihtiyacım var.

bat'ın ne zaman canım eğer bat'ın üzerinden 1 hafta geçtiyse kesin çıkar

ayy kırmızılar gelmesinde bende beklemeye razıyım..inşallah gelmez kırmızılar benimde yüzüm güler ya

daha oncede yazmıştım. ben bir kere 14 gunmu ne gecikmiştim ve kesin hamişim diodum. sonra zırt kırmızılar geldi. o yuzden ben 15 gun geciksem bile test yapmam artık biliomusun. herhalde bir ayı donerim ole:)))))))))))

ay çok teşekkur ederim Allah razı olsun ..HEpimiizn ibadetleri kabul olsun...

canım korkma öneml bişey olduğunu sanmıyorum,çünkü benimde hamileliğimde ilk 3 ay boyunca hep kanamam oluyordu.Am en iyisi hemen bir doktora gitmen canım

benimde senin gibi 12 mart, ama ben sabırsızlanıyorum arkadaşım. sanki beklersem regl olacam da, beklemezsem olmayacam

aynı bende senin gibi hissediyorum canım sanki test yapsam hamile oldugumu öğrensem rahatlıycam ama bi yandanda çok korkuyorum hüsrana ugramaktan

merhaba arkadaşlar. ben henüz sizler gibi bekleme aşamasında değilim. çünkü reglimin son günlerindeyim. bu ay bebiş için çalışmalara başlamaya karar vermiştik. yumurtlama gününü bekliyorum. ama sizin yazdıklarınızı okudukça heyecanlanıyorum. şimdiden beklemek bile çok güzel bir duygu. inşallah hepinizin güzel haberlerini alırız. ben de sizler gibi çok istiyorummm

pekı ıncır kuru nasl kullanılıyor ve nelere yarıyor yazarmısın...

kusura bakmayın çalışıyorumda anca yazabildim 10 12 tane kuru inciri 2 ye yada 4 e bölüp 2,5 su bardağı suda 6 dakika kaynatıyoruz 1 tane taze çıtır orta boy havucu ekleyip 4 dakka daha kaynatıyoruz ılıyınca içiyoruz yemeklerden önce ben ikiye bölüp içtim bu tarif yumurtaların çatlaması için tam yumurtlama haftasında yapılacak benden başka birine daha tavsiye ettim 2 aylık hamile oda bide incirlerin üzeri beyazsa yıkayıp öyle kaynatın canım

canım benim gözün aydın çok çok sevindim,dün seni göremeyince çok merakt etmiştim:) çok şükü güzel haberle verdin bize:)) tekrar hayırlı olsun canım

dün girecek fırsatım olmadı çalıştığımdan sayfaları okuyamadım bile çok teşekkürler canım darısı sizlere inşallah :)))

canım benımde bat tarıhımden önce adet belırtılermın hepsı vardı son bı ıkı gun gectı sonrada test yaptım zaten.. hamılelık belırtılerım olmadı pek..sadece uykum cok gelıodu sımdı bıle hamılelık belırtılerm yok daha cok erken cunku ama adetlıykenkı gıbı belım ve kasıklarım agrıyo hafıfde olsa..öyle ıste..

latacım bıtanem sakın moralını bozma..bende ıltıhap felan yoktu dırek tuttu canım sende baya bı temızlenme olmustu dimi..işte bu bence bebege hazırlık olcak canım..bu ay sogan suyunu bıdaha yap tatlım rahmın hazırlanmısken tutcak ınsallah.. bu arada adetının 2. gunu bal corekotu tarcın karısımıda yap ben onuda yapmıstm.bıkac aydır adetlerımde kahverengıydı parca parcaydı hep..bence bunlar hep rahımın hazırlanmasına delalet canım..en kısa zamanda hamıle olucaksın Allahın ıznıyle:)

Son düzenleme:
selamla...
benimde bat im 19 mart
daha 10 gun var ama benim sol ayagimin kasik kisminda bir tutulma var bi de cok fazla wc gider oldum.belirti olabilir mi
herkese hayirli hamilelik diliyorum

tatlım benimde bat ım 18, benimde sol kasığımda batmalar var son zamanlarda daha çok oluyor otururken kalkarken falan, göğüslerim hiç olmadığı kadar çok acıyor ve göğüslerimde damarlanmalar var. bende hamilelik belirtisi olarak algılıyorum ama inşallah öledir canım ya ikimizde ve diğer isteyen bütün arkadaşlar hamiledir. bak şimdi bile sanki bişey beni kasığımdan devamlı dürtüyor inşallah bebişim dürtüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…