- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.701
yok canım okadar çabuk etkileneceğini sanmıyorum ama sen yinede bol bol c vitamini tüket ve kendine dikkat et..
canım adet olacağım zamanda ben sık sık tuvalete gidiyordum mesela..
bunun belirtileri herkese göre deyişiyor bence..
oyüzden belirtiye takılma derim ben..
yasamımda bi sıkıntı vardı galiba oanda yazamadım
şimdi nasılsın canım belki o yerleşme kanamasıdır sakin ol bencesen ve biraz uzan..
hayırlı cumalar arkadaşlar
ben pazartesine randevu aldım endokrinoloji bölümündenTsh düşürmek için bakalım ne yapacaklar:26:
Bu arada sizlere bir şey sormak istiyorum:26: Meryem suresini 41 gun okunacak die duydum bebek olması için...ben 15 gundur okuyordum ama adet oldum nasıl devam edicem adetliyken sure bile okunmuyor biliyorsunuz ara verince olurmu acaba:26:
berrakcım bende meryem suresini okuyorum benimde 15 gün oldu, bende adet olunca benim niyetime kuran-ı kerim bilen birine okutcam adet süresi boyunca, yada türkçe yazılışını çıkarttım eşime okutcam, senin yerine birisine okutabilirsin aynı niyetle canım, forumdan araştırdım bu şekilde yapılmış.
sen benim adımı hiç söyleme zaten(
birazdaha beklederim ben biliyorum zor ama bekle..meraba arkadaşlar ben yeniyim, size danışmak istediğim bişey var. Hamilelik testi yaptırmak istiyorum ama idrar testinde bir haftalık hamilelik çıkarmı? bu konuda tecrubelerinize
ihtiyacım var.
benimde senin gibi 12 mart, ama ben sabırsızlanıyorum arkadaşım. sanki beklersem regl olacam da, beklemezsem olmayacam
selamla...
benimde bat im 19 mart
daha 10 gun var ama benim sol ayagimin kasik kisminda bir tutulma var bi de cok fazla wc gider oldum.belirti olabilir mi
herkese hayirli hamilelik diliyorum
hayırlı cumalar arkadaşlar
ben pazartesine randevu aldım endokrinoloji bölümündenTsh düşürmek için bakalım ne yapacaklar:26:
Bu arada sizlere bir şey sormak istiyorum:26: Meryem suresini 41 gun okunacak die duydum bebek olması için...ben 15 gundur okuyordum ama adet oldum nasıl devam edicem adetliyken sure bile okunmuyor biliyorsunuz ara verince olurmu acaba:26:
Naber hayatım? 12 martsa batın bekle 1-2 gün öyle yap testi derim ben:)kızlar ben yazıyorum ama kimse benim yazılarımı görmüyor heralde
benimde senin gibi 12 mart, ama ben sabırsızlanıyorum arkadaşım. sanki beklersem regl olacam da, beklemezsem olmayacam
merhaba arkadaşlar. ben henüz sizler gibi bekleme aşamasında değilim. çünkü reglimin son günlerindeyim. bu ay bebiş için çalışmalara başlamaya karar vermiştik. yumurtlama gününü bekliyorum. ama sizin yazdıklarınızı okudukça heyecanlanıyorum. şimdiden beklemek bile çok güzel bir duygu. inşallah hepinizin güzel haberlerini alırız. ben de sizler gibi çok istiyorummm
kızlar geldim bişeye dalmışımda. kim var kim yok ne var ne yok
ben burdayımmmmmm:))) ama gitcem yine.. Annem aradı onla konuştuk skypte gelemedim hemen, şimdi de kociş gelmek üzere, malum h.sonu başlayacak ya denemeler, adamla ilgileneyim azıcık bu haftasonu :)))
aa tabi kuşumaksatma sakın, cok calışmak lazım:):)
Ay çalış çalış nereye kadar yahu:))) Ya nolurdu sanki şu bi kerede tutturanlardan olaydık, nedir bu çilemiz:))))
sen yine iyisin kuşum ya. biz çalışanlar napalım:) wallahi var ya eve gidiorum yemek yiyoruz zar zor kaldırıorum mutfagı topluorum kendimi çekyata atıp uzanıorum. sonra düşünüorum düşünüorum silkelen özlem çalışman lazım die, o kadar zor kendime geliorum ki anlatamam:)
merhaba arkadaşlar. ben henüz sizler gibi bekleme aşamasında değilim. çünkü reglimin son günlerindeyim. bu ay bebiş için çalışmalara başlamaya karar vermiştik. yumurtlama gününü bekliyorum. ama sizin yazdıklarınızı okudukça heyecanlanıyorum. şimdiden beklemek bile çok güzel bir duygu. inşallah hepinizin güzel haberlerini alırız. ben de sizler gibi çok istiyorummm
kusura bakmayın çalışıyorumda anca yazabildim 10 12 tane kuru inciri 2 ye yada 4 e bölüp 2,5 su bardağı suda 6 dakika kaynatıyoruz 1 tane taze çıtır orta boy havucu ekleyip 4 dakka daha kaynatıyoruz ılıyınca içiyoruz yemeklerden önce ben ikiye bölüp içtim bu tarif yumurtaların çatlaması için tam yumurtlama haftasında yapılacak benden başka birine daha tavsiye ettim 2 aylık hamile oda bide incirlerin üzeri beyazsa yıkayıp öyle kaynatın canım
:)))) Bak evet çalışınca öyle oluyor insan eve dönünce.. enerji verecek şeyler iç kuzum, ayda bi 10 gün sıkmak lazım dişi savsaklamamak lazım denemeleri:))
Kızlar, kociş aradı gelmek üzere..Bendeniz artık gider, ara ara bakmaya çalışacağım yeni haberler var mı diye ama önümüzdeki 3 gün kociş evde olacak çok da yoğun takip edemeyebilirim, şimdiden görmediğim cevaplayamadığım tüm mesajlar için özür dilerim:)))
Hepinizi çooooooook seviyorum.. kendiinize iyi bakın, ben dönene kadar hamiş kalın:)))
bu da gider ayak mart listesi..
derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
yasamım = 8 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
YAPRAK15 = 10 Mart HAMİLEEEE
berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
elvan_byz = 8 Mart
asiia = 8 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
nurdansvs = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
aqua_83 = 12 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
fgak = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
meriyyy = 19 Mart
organiksekerr = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
sfsfs = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayaletcasper = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat
canım benımde bat tarıhımden önce adet belırtılermın hepsı vardı son bı ıkı gun gectı sonrada test yaptım zaten.. hamılelık belırtılerım olmadı pek..sadece uykum cok gelıodu sımdı bıle hamılelık belırtılerm yok daha cok erken cunku ama adetlıykenkı gıbı belım ve kasıklarım agrıyo hafıfde olsa..öyle ıste..
latacım bıtanem sakın moralını bozma..bende ıltıhap felan yoktu dırek tuttu canım sende baya bı temızlenme olmustu dimi..işte bu bence bebege hazırlık olcak canım..bu ay sogan suyunu bıdaha yap tatlım rahmın hazırlanmısken tutcak ınsallah.. bu arada adetının 2. gunu bal corekotu tarcın karısımıda yap ben onuda yapmıstm.bıkac aydır adetlerımde kahverengıydı parca parcaydı hep..bence bunlar hep rahımın hazırlanmasına delalet canım..en kısa zamanda hamıle olucaksın Allahın ıznıyle:)
[SUP][/SUP]
gülden canım nasılsın ??? ağzın kulaklarındadır senin şimdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?