Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

saol güldencim sende kendine çok dikkat et

berrakcım bende meryem suresini okuyorum benimde 15 gün oldu, bende adet olunca benim niyetime kuran-ı kerim bilen birine okutcam adet süresi boyunca, yada türkçe yazılışını çıkarttım eşime okutcam, senin yerine birisine okutabilirsin aynı niyetle canım, forumdan araştırdım bu şekilde yapılmış.

bende kararsız kaldım dı az önce arkadaş senin gibi nasıl olacağından bahsetti en iyiis böyle yapmak sevap işlicez derken günaha girmeyelim demi
kardeşime okutucam artık

sen benim adımı hiç söyleme zaten (

meraba arkadaşlar ben yeniyim, size danışmak istediğim bişey var. Hamilelik testi yaptırmak istiyorum ama idrar testinde bir haftalık hamilelik çıkarmı? bu konuda tecrubelerinize
ihtiyacım var.
birazdaha beklederim ben biliyorum zor ama bekle..

benimde senin gibi 12 mart, ama ben sabırsızlanıyorum arkadaşım. sanki beklersem regl olacam da, beklemezsem olmayacam

ilkbhr
canım benhamileyim ama bu ayın birinden beri hergün birer damla şeklinde kan geliyo dünde çok belim ağrdı kantestindede sonucum756 çıktı ama doktorum çok olumsuz konuştu ağrılarımdan ve kanamadan dolayı ve şimdilik yapılacak hiç bişey yokdiyo..
senin kanamaların nasıldı acaba.

selamla...
benimde bat im 19 mart
daha 10 gun var ama benim sol ayagimin kasik kisminda bir tutulma var bi de cok fazla wc gider oldum.belirti olabilir mi
herkese hayirli hamilelik diliyorum

Hoşgeldin aramıza, inşallah bebiş haberini alırsın bu bereketli mart ayında:)

Kuzum, senin geldi mi kırmızılar???

kızlar ben yazıyorum ama kimse benim yazılarımı görmüyor heralde
Naber hayatım? 12 martsa batın bekle 1-2 gün öyle yap testi derim ben:)

benimde senin gibi 12 mart, ama ben sabırsızlanıyorum arkadaşım. sanki beklersem regl olacam da, beklemezsem olmayacam

İnşallah güzel haberler alırsın sende arkadaşım..

Merhabaaaa, İnşallah mart denemeleri sonuç verir nisan ayında bebiş haberini alırsın sen de..

kızlar geldim bişeye dalmışımda. kim var kim yok ne var ne yok

ben burdayımmmmmm:))) ama gitcem yine.. Annem aradı onla konuştuk skypte gelemedim hemen, şimdi de kociş gelmek üzere, malum h.sonu başlayacak ya denemeler, adamla ilgileneyim azıcık bu haftasonu :)))

Ay çalış çalış nereye kadar yahu:))) Ya nolurdu sanki şu bi kerede tutturanlardan olaydık, nedir bu çilemiz:))))

sen yine iyisin kuşum ya. biz çalışanlar napalım:) wallahi var ya eve gidiorum yemek yiyoruz zar zor kaldırıorum mutfagı topluorum kendimi çekyata atıp uzanıorum. sonra düşünüorum düşünüorum silkelen özlem çalışman lazım die, o kadar zor kendime geliorum ki anlatamam:)

:)))) Bak evet çalışınca öyle oluyor insan eve dönünce.. enerji verecek şeyler iç kuzum, ayda bi 10 gün sıkmak lazım dişi savsaklamamak lazım denemeleri:))

hosgeldın canım allah hepımıze hayırlısını nasıp etsın .....umarım hersey gonlumuzce olur..

Kızlar, kociş aradı gelmek üzere..Bendeniz artık gider, ara ara bakmaya çalışacağım yeni haberler var mı diye ama önümüzdeki 3 gün kociş evde olacak çok da yoğun takip edemeyebilirim, şimdiden görmediğim cevaplayamadığım tüm mesajlar için özür dilerim:)))

Hepinizi çooooooook seviyorum.. kendiinize iyi bakın, ben dönene kadar hamiş kalın:)))

bu da gider ayak mart listesi..

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
yasamım = 8 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
YAPRAK15 = 10 Mart HAMİLEEEE

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..

kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
elvan_byz = 8 Mart
asiia = 8 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
nurdansvs = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
aqua_83 = 12 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
fgak = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
meriyyy = 19 Mart
organiksekerr = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
sfsfs = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayaletcasper = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

bu arada banucum,tülinim,latacım,sizlerede kocaman bir hellooo :)) ben de bu hafta doktoruma gittim,çok şükür hiç bir sorun yok ded doktor.))

pekı herkez kullanabılırmı yanı bende bır sıkıntı yok ama deneyıp denememekte karasızım su adet donemım bır bıtsın de bakalım:2:

:)))) Bak evet çalışınca öyle oluyor insan eve dönünce.. enerji verecek şeyler iç kuzum, ayda bi 10 gün sıkmak lazım dişi savsaklamamak lazım denemeleri:))

vallahi kuzum artık ne bilim dayanıos bi şekilde:)

görüşürüz tatlım, kola gelsin sna:) öpüldün cokk

agıznı yerım ben senın.... bıraz daha kendıme geldım evet tatlım cok uzuldum nıye bılıyormusun senden yola cıktım bana da faydası olcak dıye dusundum bende cok akıntı olmutu hemde cok kotu kokulu hergun dus alıp sık sık camsır degıstıryordum...ıns dedgın gıbı rahım kendını hazırlamıstır bu ay adet kanamam arasında kahverıngı kanamada goruyorum aynen dedıgın gıbı parca parca gelıyor nedenı bılmıyorum ama ılkkez bu ay gordum...canım sogan suyunu yıne 15 gun mu deneyeyım yoksa ıkıncı kurru yanı adete 10 gun kala 5 gun mu yapayım ne dersın...nısan a felaket umutym hem 3.ayımızı doldurduk 4.ay olcak elımden gelenı yıne yapmak ıstıyorum ne yapayım sence....o kadr uzuldum kı elımde degıl goz yaslarım bıtır bıtır duusuyor bugun esımde evde yok nobetcı kafayı yıycem hala olmus kahvaltı da yaptgım yok ıcımden bırsey gelmıyor bıraz da sancım var yerımden kalkamıyorumm...

Son düzenleme:
[SUP][/SUP]

gülden canım nasılsın ??? ağzın kulaklarındadır senin şimdi :))

değil tatlım değil sevinemiyorum bile
bel ağrımve hergün birer damla kanamam beni çok korkutuyo doktorda çok olumsuz konuştu..
ama çok şükür bugün belim ağrmıyo..
sen neler yaşamıştın birazpayllaşırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…