- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.721
Kızlar, kociş aradı gelmek üzere..Bendeniz artık gider, ara ara bakmaya çalışacağım yeni haberler var mı diye ama önümüzdeki 3 gün kociş evde olacak çok da yoğun takip edemeyebilirim, şimdiden görmediğim cevaplayamadığım tüm mesajlar için özür dilerim:)))
Hepinizi çooooooook seviyorum.. kendiinize iyi bakın, ben dönene kadar hamiş kalın:)))
bu da gider ayak mart listesi..
derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
yasamım = 8 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
YAPRAK15 = 10 Mart HAMİLEEEE
berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
elvan_byz = 8 Mart
asiia = 8 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
nurdansvs = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
aqua_83 = 12 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
fgak = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
meriyyy = 19 Mart
organiksekerr = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
sfsfs = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayaletcasper = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat
agıznı yerım ben senın.... bıraz daha kendıme geldım evet tatlım cok uzuldum nıye bılıyormusun senden yola cıktım bana da faydası olcak dıye dusundum bende cok akıntı olmutu hemde cok kotu kokulu hergun dus alıp sık sık camsır degıstıryordum...ıns dedgın gıbı rahım kendını hazırlamıstır bu ay adet kanamam arasında kahverıngı kanamada goruyorum nedenı bılmıyorum ama ılkkez bu ay gordum...canım sogan suyunu yıne 15 gun mu deneyeyım yoksa ıkıncı kurru yanı adete 10 gun kala 5 gun mu yapayım ne dersın...nısan a felaket umutym hem 3.ayımızı doldurduk 4.ay olcak elımden gelenı yıne yapmak ıstıyorum ne yapayım sence....o kadr uzuldum kı elımde degıl goz yaslarım bıtır bıtır duusuyor bugun esımde evde yok nobetcı kafayı yıycem hala olmus kahvaltı da yaptgım yok ıcımden bırsey gelmıyor bıraz da sancım var yerımden kalkamıyorumm...
değil tatlım değil sevinemiyorum bile
bel ağrımve hergün birer damla kanamam beni çok korkutuyo doktorda çok olumsuz konuştu..
ama çok şükür bugün belim ağrmıyo..
sen neler yaşamıştın birazpayllaşırmısın?
Ay çalış çalış nereye kadar yahu:))) Ya nolurdu sanki şu bi kerede tutturanlardan olaydık, nedir bu çilemiz:))))
bu arada banucum,tülinim,latacım,sizlerede kocaman bir hellooo :)) ben de bu hafta doktoruma gittim,çok şükür hiç bir sorun yok ded doktor.))
tatlım sen boşver o doktoru,bu işler hiç belli olmazki,bazen gayet iyi giden hamilelik biterken bazende sorunlu denilen hamilelik başarı ile sonuçlanabiliyor.Sen boşver o doktoru hatta bence yeni bir doktor bul kendine.Çünkü hamilelikte doktorunu sevmen ve ona tamamen güvenmen cok önemli canım.
Ben hamileliğim ilk aylarında kanama olayını çok yaşadım,tabi öyle çok kan gelmiyordu hiç bir zaman ama hep bir lekelenmem oluyordu.İlk gittiğim doktor bu durumu düşük oalrak nitelendirirken,ikinci doktorum (aynı zamanda şimdik idoktorum) korkulacak birşey olmadığını söylerdi hep ve beni rahatlatırdı:)) bunlar gayet normal derdi bana,yerleşme kanaması derdi.Ve neticede nur topu gibi bir bebiş dünyaya geldi.Sen üzülme,rahat ol bitanem ama doktor konusunuda bence tekrar gözden geçir :))
canım latacım lütfen üzme kendini biliyorum söylemesi zor ama inan bana olacak tatlım inan bana..
tatlım sen boşver o doktoru,bu işler hiç belli olmazki,bazen gayet iyi giden hamilelik biterken bazende sorunlu denilen hamilelik başarı ile sonuçlanabiliyor.Sen boşver o doktoru hatta bence yeni bir doktor bul kendine.Çünkü hamilelikte doktorunu sevmen ve ona tamamen güvenmen cok önemli canım.
Ben hamileliğim ilk aylarında kanama olayını çok yaşadım,tabi öyle çok kan gelmiyordu hiç bir zaman ama hep bir lekelenmem oluyordu.İlk gittiğim doktor bu durumu düşük oalrak nitelendirirken,ikinci doktorum (aynı zamanda şimdik idoktorum) korkulacak birşey olmadığını söylerdi hep ve beni rahatlatırdı:)) bunlar gayet normal derdi bana,yerleşme kanaması derdi.Ve neticede nur topu gibi bir bebiş dünyaya geldi.Sen üzülme,rahat ol bitanem ama doktor konusunuda bence tekrar gözden geçir :))
ıns guldenım bana bu ay hep umut verenlerdendın bu ayda sızlerın sozlerını dınlıcem.....kımse ıle bırsey paylasmıyorum zaten suan adet pıskolajısı de var bana yorumları gorup agllıyorum tutamadan kullanılmyannıck de bırseycıkler yazmıs bıraz toparlanayım dedım benımde suan adetımde kahverıngı kan lekelerı gelıyor bıraz krımız herzmankı aynı seklı bırazda kahve kahve pıltılar gelıyo burda bır kac yerde de okudum boyle yasayanlar ondan sonrakı aylar bebıslerı olmus belkı kullanılmayannıck dedıgı gıbı olur onumzdekı ay sıkı calısacagım sag olsun BANU da yumurtlma tarıhımde yardımcıda oldu o 10 gun calısacgım esımı aradım nobetlerını ılk haftalrı tutsun zaten dun adamcagız da korkmus galıba saat basııı arayıp duruyo...ama sozunuzu dınlıcem umutsuz degılım onumuzde kı aya bol bol soz dınleyıp ce calısacagım o 10 gun ıcınde...guldenım dua et bana da ne olur....
canım çok sağol bunları duymak gerçekten iyi geldi..
doktorumu bende deyiştiricem zaten kesinlikle ..
bu konuda karımı verdim
benimde öyle çok kanamam olmuyo ama azar azar oluyo..
peki belinde ağrmışmıydı tatlım?
canım iç rahatlatıcı bir yazı olmus gerçekten. guldencim bak belki seninkide aynen böyle olacak. vakit kaybetmeden yeni bir doktor bulup koş ona
evet belimdede olmuştu ağrılar.Bir de şu var canım,hamileliğin ilka ayları en zor aylar,düşünsene vicüdüm kendini bam başka bir olayın içinde buluyor.Bu nedenle hormonlardan tut bütün oarganlar kendini hamileliğe hazrılıyormuş.Çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer evdeysen bütün gün uzan dinlen,ağır kaşdırma derim,eğer çalışıyorsanda kendini daha az yormaya bak derim..birde doktır doktor doktor çok önemli ve hemen hatta yarın sabah git cnaım :)) bu arada istanbuldamısın sen?
dualarım seninle tatlım sen hiç merak etme..
evet o dediklerini bende okumuştum..
hem bak bu ay vicudunda intahap kalmadı önümüzdeki ay daha kolay olacak inşallah canım..
önce sen inan ama sakınama artık olmayacak falan deme daha yolun çok başındasın tatlım unutma..
oylede tatlım esımın temmuz ayı gıbı yurt dısı gorevı cıkabılrmıs 8 aylık bır goreve gıdecek...belkı daha da uzun kalabılırmıs...e ozman buyuk bır kaybım olcak ondan korkuyorum bebısım olsun dıye memlkete bıle gıtmedım anı yakın zmanda olsun dıye....sogan suyunu tekrar yapmayı dusunuyorum ama 15 gun mu yapayım yoksa 10 gun kala 5 gun mu yapayım kararsızım....guldenım sen nerede okudum su kahverengı lekelenmeden sonra rahımın kendını hazır hale geldıgın ben bır topıkte buldum ama bu kkadınalr kulubunde degıl lınk gonderırsen bırde ordan okuyayım....bu arda sende kafanı olumsuzluklara yorma cok gzuel bır sonctasın unutma....
öyle yapıcam tatlım buldum bilem doktorumu sen hiç merak etme..
inşallah bi sıkıntı olmayacak buna inanmak istiyorum..
canım iç rahatlatıcı bir yazı olmus gerçekten. guldencim bak belki seninkide aynen böyle olacak. vakit kaybetmeden yeni bir doktor bulup koş ona
ınsallah canım dualarımız kalbimiz seninle:)
canım benim,görevimiz gerçekleri yazıp hep beraber paylaşmak
yok tatlım ben onu burda okumadım daha önce başka biyerden okumuştum birde yaşayan 1 arkadaşımvar bana dediği şuydu rahim kendini hazırlıyomuş öyle olunca dedi ben onun yalancısıydım..
ama okuduğğum yeride tam hatırlamıyorum ama bulursam hemen yazarım canım..
sen kafanı rahattut...
temmuz ayına kadar hbebişin olacak ve sen bebişinle uğurlayacaksın eşini tatlım ..
ilkbhr nasılsın tatlım günlerin gittikçe azalıyor, heyacanlımısın, vücudunda değişen bişey varmı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?