Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Banu'cum liste uzadıkça uzuyor,maşalah ne kadar kalabalık bir ve uğurlu bir topik olduk böyle,hamile sayılarımız gün geçtikçe artıyor ne güzeelll

canım latacım lütfen üzme kendini biliyorum söylemesi zor ama inan bana olacak tatlım inan bana..

tatlım sen boşver o doktoru,bu işler hiç belli olmazki,bazen gayet iyi giden hamilelik biterken bazende sorunlu denilen hamilelik başarı ile sonuçlanabiliyor.Sen boşver o doktoru hatta bence yeni bir doktor bul kendine.Çünkü hamilelikte doktorunu sevmen ve ona tamamen güvenmen cok önemli canım.

Ben hamileliğim ilk aylarında kanama olayını çok yaşadım,tabi öyle çok kan gelmiyordu hiç bir zaman ama hep bir lekelenmem oluyordu.İlk gittiğim doktor bu durumu düşük oalrak nitelendirirken,ikinci doktorum (aynı zamanda şimdik idoktorum) korkulacak birşey olmadığını söylerdi hep ve beni rahatlatırdı:)) bunlar gayet normal derdi bana,yerleşme kanaması derdi.Ve neticede nur topu gibi bir bebiş dünyaya geldi.Sen üzülme,rahat ol bitanem ama doktor konusunuda bence tekrar gözden geçir :))

canım çok sağol bunları duymak gerçekten iyi geldi..
doktorumu bende deyiştiricem zaten kesinlikle ..
bu konuda karımı verdim
benimde öyle çok kanamam olmuyo ama azar azar oluyo..
peki belinde ağrmışmıydı tatlım?

canım latacım lütfen üzme kendini biliyorum söylemesi zor ama inan bana olacak tatlım inan bana..

ıns guldenım bana bu ay hep umut verenlerdendın bu ayda sızlerın sozlerını dınlıcem.....kımse ıle bırsey paylasmıyorum zaten suan adet pıskolajısı de var bana yorumları gorup agllıyorum tutamadan kullanılmyannıck de bırseycıkler yazmıs bıraz toparlanayım dedım benımde suan adetımde kahverıngı kan lekelerı gelıyor bıraz krımız herzmankı aynı seklı bırazda kahve kahve pıltılar gelıyo burda bır kac yerde de okudum boyle yasayanlar ondan sonrakı aylar bebıslerı olmus belkı kullanılmayannıck dedıgı gıbı olur onumzdekı ay sıkı calısacagım sag olsun BANU da yumurtlma tarıhımde yardımcıda oldu o 10 gun calısacgım esımı aradım nobetlerını ılk haftalrı tutsun zaten dun adamcagız da korkmus galıba saat basııı arayıp duruyo...ama sozunuzu dınlıcem umutsuz degılım onumuzde kı aya bol bol soz dınleyıp ce calısacagım o 10 gun ıcınde...guldenım dua et bana da ne olur....

canım iç rahatlatıcı bir yazı olmus gerçekten. guldencim bak belki seninkide aynen böyle olacak. vakit kaybetmeden yeni bir doktor bulup koş ona

dualarım seninle tatlım sen hiç merak etme..
evet o dediklerini bende okumuştum..
hem bak bu ay vicudunda intahap kalmadı önümüzdeki ay daha kolay olacak inşallah canım..
önce sen inan ama sakınama artık olmayacak falan deme daha yolun çok başındasın tatlım unutma..

evet belimdede olmuştu ağrılar.Bir de şu var canım,hamileliğin ilka ayları en zor aylar,düşünsene vicüdüm kendini bam başka bir olayın içinde buluyor.Bu nedenle hormonlardan tut bütün oarganlar kendini hamileliğe hazrılıyormuş.Çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer evdeysen bütün gün uzan dinlen,ağır kaşdırma derim,eğer çalışıyorsanda kendini daha az yormaya bak derim..birde doktır doktor doktor çok önemli ve hemen hatta yarın sabah git cnaım :)) bu arada istanbuldamısın sen?

canım iç rahatlatıcı bir yazı olmus gerçekten. guldencim bak belki seninkide aynen böyle olacak. vakit kaybetmeden yeni bir doktor bulup koş ona

öyle yapıcam tatlım buldum bilem doktorumu sen hiç merak etme..
inşallah bi sıkıntı olmayacak buna inanmak istiyorum..

yok canım ben çorluda oturuyorum..
peki benim hesaplamalarıma göre şimdi 4+5 günlük görünüyo
kan tahlili sonucumda 756
yinede gitmelimiyim hemen sence ..
birde çalışıyorum ama oturuyorum zaten eve gidincede bu hafta sonu hep yatıcam..

ilkbhr nasılsın tatlım günlerin gittikçe azalıyor, heyacanlımısın, vücudunda değişen bişey varmı canım..

oylede tatlım esımın temmuz ayı gıbı yurt dısı gorevı cıkabılrmıs 8 aylık bır goreve gıdecek...belkı daha da uzun kalabılırmıs...e ozman buyuk bır kaybım olcak ondan korkuyorum bebısım olsun dıye memlkete bıle gıtmedım anı yakın zmanda olsun dıye....sogan suyunu tekrar yapmayı dusunuyorum ama 15 gun mu yapayım yoksa 10 gun kala 5 gun mu yapayım kararsızım....guldenım sen nerede okudum su kahverengı lekelenmeden sonra rahımın kendını hazır hale geldıgın ben bır topıkte buldum ama bu kkadınalr kulubunde degıl lınk gonderırsen bırde ordan okuyayım....bu arda sende kafanı olumsuzluklara yorma cok gzuel bır sonctasın unutma....

yok tatlım ben onu burda okumadım daha önce başka biyerden okumuştum birde yaşayan 1 arkadaşımvar bana dediği şuydu rahim kendini hazırlıyomuş öyle olunca dedi ben onun yalancısıydım..
ama okuduğğum yeride tam hatırlamıyorum ama bulursam hemen yazarım canım..
sen kafanı rahattut...
temmuz ayına kadar hbebişin olacak ve sen bebişinle uğurlayacaksın eşini tatlım ..

ınsallah canım dualarımız kalbimiz seninle:)

biliyorum tatlım ve bu beni çok rahatlatıyo gerçekten..
hepimiz birbirimizinyanındayız..

canım benim,görevimiz gerçekleri yazıp hep beraber paylaşmak

canım gerçekten çok iyi geldi yazdıkların
bu arada sana test sonucumu ve kaç haftalık oldğunuda yazdım..

ıns tatlım
guldenım bende de bu ay kahverengı parca parca gelıyor yarı kırımız yarı kahve sankı ıkıye bolunmus ıcım ınan kı bır garıp ılk bu ay gordum ıns arkadsın dedıgı gıbıdır..
kullanılmayannıck de soyledı ya ıcım rahat etttı sımdı saankı bu gunes dogms gıbı oldu...umudum hayalım herseyım bırden sonuyor aslında bu ay umutsuzdum ama sogan kuru faydalı olunca bazı arkadaslara banada faydası olur dedım...
bıraz once okudum bır hekım yazmıskı korunan bunye bebek ıstıyorsa ılk 3 ay once korunmyı bırakın demek kı benım kıllı olmam bosuna ben bu 3 ayı yenı bıtırdım bundan sonra son surat calısayım belkı sogan suyuda ıltıhabımı aldı bu kavrengı kanamamda rahım artık hazırız dıyordur ne dersınız yoksa yıne ben kendımı mı kandırıyorum...

Son düzenleme:
ilkbhr nasılsın tatlım günlerin gittikçe azalıyor, heyacanlımısın, vücudunda değişen bişey varmı canım..

canım ben iyiyim,sen nasılsın? evet valla günler azalıyor,benimde bugün göğüslerim içteeen içee sanki karıncalandı,kasıklarımda kasılmalar oldu.Ama ben kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum gene hayal kırıklığı olmasın diye ( sen de var mı değişiklilker canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…