- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.741
biliyorum tatlım ve bu beni çok rahatlatıyo gerçekten..
hepimiz birbirimizinyanındayız..
canım gerçekten çok iyi geldi yazdıkların
bu arada sana test sonucumu ve kaç haftalık oldğunuda yazdım..
canım ben iyiyim,sen nasılsın? evet valla günler azalıyor,benimde bugün göğüslerim içteeen içee sanki karıncalandı,kasıklarımda kasılmalar oldu.Ama ben kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum gene hayal kırıklığı olmasın diye( sen de var mı değişiklilker canım ?
canım hoşgeldin nasılsın ? Bir sorun olmamasına sevindim.. Bende bu ay askıya aldım bebek işini rahatım takılıyorum öle kendi halimde güzel haberlerle seviniyoruzbu arada banucum,tülinim,latacım,sizlerede kocaman bir hellooo :)) ben de bu hafta doktoruma gittim,çok şükür hiç bir sorun yok ded doktor.))
tatlım bendede bu sendeki olanlar var aynı devam ediyor ama göğüsümdeki acılar biraz hafifledi. şimdi sadece dokununca acıyor. önceden her durumda acıyordu. Bugün değişen bişey oldu. Su gibi bi akıntım var, dün biraz olmuştu ama bugün su gibi akıyor sanki hamile kadınların suyu geliyormuş ya doğumdan önce öle bişey gibi sanki,,ben çok kaptırdım kendimi bilmiorum inşallah moralimiz bozulmaz tatlım. Birde soğan kürü uygulayacaktım geçen ay 15 gün uygulamıştım şimdi 10 gün önce başlayıp 5 gün kullansammı kararsız kaldım napmalıyım tatlım ya( birde kasıklarım çok ağrıyor batmalar var birde çok tatlı bi kaşıntı oluyor kasıklarım üzerinde...acaba test mi yapsak ya
tatlım bendede bu sendeki olanlar var aynı devam ediyor ama göğüsümdeki acılar biraz hafifledi. şimdi sadece dokununca acıyor. önceden her durumda acıyordu. bugün değişen bişey oldu. su gibi bi akıntım var, dün biraz olmuştu ama bugün su gibi akıyor sanki hamile kadınların suyu geliyormuş ya doğumdan önce öle bişey gibi sanki,,ben çok kaptırdım kendimi bilmiorum inşallah moralimiz bozulmaz tatlım. birde soğan kürü uygulayacaktım geçen ay 15 gün uygulamıştım şimdi 10 gün önce başlayıp 5 gün kullansammı kararsız kaldım napmalıyım tatlım ya( birde kasıklarım çok ağrıyor batmalar var birde çok tatlı bi kaşıntı oluyor kasıklarım üzerinde...acaba test mi yapsak ya
ıns tatlım
guldenım bende de bu ay kahverengı parca parca gelıyor yarı kırımız yarı kahve sankı ıkıye bolunmus ıcım ınan kı bır garıp ılk bu ay gordum ıns arkadsın dedıgı gıbıdır..
kullanılmayannıck de soyledı ya ıcım rahat etttı sımdı saankı bu gunes dogms gıbı oldu...umudum hayalım herseyım bırden sonuyor aslında bu ay umutsuzdum ama sogan kuru faydalı olunca bazı arkadaslara banada faydası olur dedım...
bıraz once okudum bır hekım yazmıskı korunan bunye bebek ıstıyorsa ılk 3 ay once korunmyı bırakın demek kı benım kıllı olmam bosuna ben bu 3 ayı yenı bıtırdım bundan sonra son surat calısayım belkı sogan suyuda ıltıhabımı aldı bu kavrengı kanamamda rahım artık hazırız dıyordur ne dersınız yoksa yıne ben kendımı mı kandırıyorum...
4 haftalık ve 700lerdeydi sanırım değerlerin,valla bence bu da normal çünkü bildiğim kadarıyla bu gebelik hormonu bir günde iki katlıyormuş kendini,yaa sen takılmasan böye şeyleree :))) oooo daha 9 ay var annecik senin önünde,daha dur neer yaşayacaksın kuşum :)))
tatlım bendede bu sendeki olanlar var aynı devam ediyor ama göğüsümdeki acılar biraz hafifledi. şimdi sadece dokununca acıyor. önceden her durumda acıyordu. bugün değişen bişey oldu. su gibi bi akıntım var, dün biraz olmuştu ama bugün su gibi akıyor sanki hamile kadınların suyu geliyormuş ya doğumdan önce öle bişey gibi sanki,,ben çok kaptırdım kendimi bilmiorum inşallah moralimiz bozulmaz tatlım. birde soğan kürü uygulayacaktım geçen ay 15 gün uygulamıştım şimdi 10 gün önce başlayıp 5 gün kullansammı kararsız kaldım napmalıyım tatlım ya( birde kasıklarım çok ağrıyor batmalar var birde çok tatlı bi kaşıntı oluyor kasıklarım üzerinde...acaba test mi yapsak ya
hayır canım kendini kandırmıyosun doğru bunlar 3 ay kısa bi zaman telaşlanmak için..
tatlım bide sen kaç yaşındaydın bakalım..
olacak olacak bu ayki sıloganımız budur..
yok canım benim takılmak ..
bnim sorum sana yani bukadar erken mühadele ede bilirlermi içindi tatlım..
ayyy ne zor beeee.
gülşencim soğan suyu kullandığın içindir belki akıntın canım..
ben adete 10 gün kalayı sanki yapamam çünkü düşürür gibi geliyo tamam belki olmaz ama bu benim pisikolojim yani..
tatlım bendede bu sendeki olanlar var aynı devam ediyor ama göğüsümdeki acılar biraz hafifledi. şimdi sadece dokununca acıyor. önceden her durumda acıyordu. bugün değişen bişey oldu. su gibi bi akıntım var, dün biraz olmuştu ama bugün su gibi akıyor sanki hamile kadınların suyu geliyormuş ya doğumdan önce öle bişey gibi sanki,,ben çok kaptırdım kendimi bilmiorum inşallah moralimiz bozulmaz tatlım. birde soğan kürü uygulayacaktım geçen ay 15 gün uygulamıştım şimdi 10 gün önce başlayıp 5 gün kullansammı kararsız kaldım napmalıyım tatlım ya( birde kasıklarım çok ağrıyor batmalar var birde çok tatlı bi kaşıntı oluyor kasıklarım üzerinde...acaba test mi yapsak ya [/QUOT
hehehehehe kuzum senin belirtiler benimkinden baya bi üstünmüş :))) akıntı olayı bendede çok var bu bir iki gündür.Yok anacım test filan yapmayalım şimdiden,gel senle beraber haftaya cuma günü yapalım testimizi,çift çizgi çıkarsa çok seviniriz,ama çıkmazsa da sağlık olsun nisanda çalışmalara devam ederiz :)) ne dersin canım?
ıns tatlım
guldenım bende de bu ay kahverengı parca parca gelıyor yarı kırımız yarı kahve sankı ıkıye bolunmus ıcım ınan kı bır garıp ılk bu ay gordum ıns arkadsın dedıgı gıbıdır..
Kullanılmayannıck de soyledı ya ıcım rahat etttı sımdı saankı bu gunes dogms gıbı oldu...umudum hayalım herseyım bırden sonuyor aslında bu ay umutsuzdum ama sogan kuru faydalı olunca bazı arkadaslara banada faydası olur dedım...
Bıraz once okudum bır hekım yazmıskı korunan bunye bebek ıstıyorsa ılk 3 ay once korunmyı bırakın demek kı benım kıllı olmam bosuna ben bu 3 ayı yenı bıtırdım bundan sonra son surat calısayım belkı sogan suyuda ıltıhabımı aldı bu kavrengı kanamamda rahım artık hazırız dıyordur ne dersınız yoksa yıne ben kendımı mı kandırıyorum...
27 yasındayım guldenım....bılmem ıns nısan ayı ugurlu gelır bebsınle beraber bana dua edın nısan ayında cok calısacgım:)su sogan kurunu nasıl yapcagım karar vermedım hala sen ne dersın aramızda ıkıcı kuru yapanlar varmı ya 10 gun kala 5 gun ıcınde hersey bıtmıs olur kı eger ıltıhap falan varsa yıne ılk adetı bıtımı faydalı olur yumurtlaıgı yumusatıyorsa yıne adet bıtımı baslamalı ben anlamdım bu adete yakın 5 gunun neye faydası olcak...
latacım kıyamam bebeğim ben sana , çok üzüyorsun vallahi beni neden bu kadar saplantı haline gtirdin ki şu işi,,, kuzum takarsan bu kadar çok sadece kendini yıpratırsın...
yok canımben olsam adete yakın 5 gün kala yapmazdım az öncede yazmıştımya bikere yeterli bence..
Sen bu ay bol bol incir ye bence..
Bol bol dediysem abartma tabi..
Yumurtalar güçlü olsun hemen çatlasın..
Bu arada bak sen 27 yaşındasın ben 33 oyüzden ne yapıyoruz önümüzdeki aya bakıyoruz..
canım hoşgeldin nasılsın ? Bir sorun olmamasına sevindim.. Bende bu ay askıya aldım bebek işini rahatım takılıyorum öle kendi halimde güzel haberlerle seviniyoruz
canım bat tarihini merak ettim.... Az kaldıysa yap gitsin ya erken gebelik testi al bir tane..
yani latacım gülden diyor ki lütfen sıranızı bekleyin ben sizin ablanızım önüme geçemezsiniz... Hahaha
iyiyim canım sen nasılsın,iyileştin mi iyice? Evet ya sorun olmaması beni de sevindirdi.aynen canım rahat olmak lazım :))
yavaş yavaş atıyorum sanırım şu illet gribi daha iyiyim enerjim yüksek bugünlerde çok şükür allaha ,,, önce sağlımız gerisi hikaye..
hahahahaha allahımyarabim ya nereden aklına geldi o kız..
Hehehe:
Ama öyle demiyom burda üzülmesi gereken biri varsa o benim size ne oluyo diyom hehehe:::):)
canım hoşgeldin nasılsın ? Bir sorun olmamasına sevindim.. Bende bu ay askıya aldım bebek işini rahatım takılıyorum öle kendi halimde güzel haberlerle seviniyoruz
canım bat tarihini merak ettim.... Az kaldıysa yap gitsin ya erken gebelik testi al bir tane..
bende de o kararsızlık var 15 gun kullandık ama o adete 10 gun kala 5 gunun ne faydası olcakkı zaten ozman her ıs bıtmıs olmuyormu yumurtlam hatta yersleme bıle olmus oluyor bunu bır arstırmk lazım ben bakıyorum sen de bır aratır tatlım bırıbımızı bılgılendırelım....ama ıns ıkıncı kuru yapmana fırsat vermez hamıle olursun...
tatlım bendede bu sendeki olanlar var aynı devam ediyor ama göğüsümdeki acılar biraz hafifledi. şimdi sadece dokununca acıyor. önceden her durumda acıyordu. bugün değişen bişey oldu. su gibi bi akıntım var, dün biraz olmuştu ama bugün su gibi akıyor sanki hamile kadınların suyu geliyormuş ya doğumdan önce öle bişey gibi sanki,,ben çok kaptırdım kendimi bilmiorum inşallah moralimiz bozulmaz tatlım. birde soğan kürü uygulayacaktım geçen ay 15 gün uygulamıştım şimdi 10 gün önce başlayıp 5 gün kullansammı kararsız kaldım napmalıyım tatlım ya( birde kasıklarım çok ağrıyor batmalar var birde çok tatlı bi kaşıntı oluyor kasıklarım üzerinde...acaba test mi yapsak ya [/QUOT
hehehehehe kuzum senin belirtiler benimkinden baya bi üstünmüş :))) akıntı olayı bendede çok var bu bir iki gündür.Yok anacım test filan yapmayalım şimdiden,gel senle beraber haftaya cuma günü yapalım testimizi,çift çizgi çıkarsa çok seviniriz,ama çıkmazsa da sağlık olsun nisanda çalışmalara devam ederiz :)) ne dersin canım?
tulincim 18 mart benim daha 9 gün var ama çatladım çatlıcam yani:))
latacım aslında rahimin tazelenmesi, hamileliğe hazırlanması ve pko için mutlaka ikinci kürde yapılmalı diyor saraçoğlu ama hamile kaldığınızı öğrendikten sonra bırakın diyor. bilmiyorum valla dediğin gibi canım biraz daha araştıralım. inşallah küre gerek kalmadan hamile kalırız canım ya,,
tamam ilkbhr haftaya cuma günü sabah yapalım, inşallah çift çizgiyi görürüz.. süper olur valla, bak şimdi daha bi heyecan yaptım
aynen canım ,önce sağlık...benim ufaklıkta iki gündür hasta,deli gib bir öksürük ve ateş mahvetti gene bizi..sanırım yeni bir salgın var ortada,dikkat etmek lazım..enerjin hep yüksek olsun canımmm
latacım kıyamam bebeğim ben sana , çok üzüyorsun vallahi beni neden bu kadar saplantı haline gtirdin ki şu işi,,, kuzum takarsan bu kadar çok sadece kendini yıpratırsın...
tulincim 18 mart benim daha 9 gün var ama çatladım çatlıcam yani:))
latacım aslında rahimin tazelenmesi, hamileliğe hazırlanması ve pko için mutlaka ikinci kürde yapılmalı diyor saraçoğlu ama hamile kaldığınızı öğrendikten sonra bırakın diyor. bilmiyorum valla dediğin gibi canım biraz daha araştıralım. inşallah küre gerek kalmadan hamile kalırız canım ya,,
tamam ilkbhr haftaya cuma günü sabah yapalım, inşallah çift çizgiyi görürüz.. süper olur valla, bak şimdi daha bi heyecan yaptım
TATLIM İNŞALLAH POZİTİFİ GÖRÜRSÜN HEPİMİZİN TEMENNİSİ BU...AMA DİYORUM SEN YİNEDE BU KADAR TAKMA KAFANA HEYECAN YAPMA OYALAN BİRSEYLERLE İNAN BEYNİMİZİ YORUYORUZ SADECE KENDİMİZİ YIPRATIYORUZ... O KADAR KURUYORUZ Kİ KENDİMİZİ OLMAYINCADA NEDEN OLMADI DİYE HAYIFLANIYORUZ ,,KİMSE BİZE OLACAĞININ GARANTİSİNİ VERMİYOR Kİ ,,,ÜZÜLMEMEN ADINA SÖYLEDİKLERİMİ YAP DERİM ,,HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?