Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

biliyorum tatlım ve bu beni çok rahatlatıyo gerçekten..
hepimiz birbirimizinyanındayız..

canım gerçekten çok iyi geldi yazdıkların
bu arada sana test sonucumu ve kaç haftalık oldğunuda yazdım..

4 haftalık ve 700lerdeydi sanırım değerlerin,valla bence bu da normal çünkü bildiğim kadarıyla bu gebelik hormonu bir günde iki katlıyormuş kendini,yaa sen takılmasan böye şeyleree :))) oooo daha 9 ay var annecik senin önünde,daha dur neer yaşayacaksın kuşum :)))

tatlım bendede bu sendeki olanlar var aynı devam ediyor ama göğüsümdeki acılar biraz hafifledi. şimdi sadece dokununca acıyor. önceden her durumda acıyordu. bugün değişen bişey oldu. su gibi bi akıntım var, dün biraz olmuştu ama bugün su gibi akıyor sanki hamile kadınların suyu geliyormuş ya doğumdan önce öle bişey gibi sanki,,ben çok kaptırdım kendimi bilmiorum inşallah moralimiz bozulmaz tatlım. birde soğan kürü uygulayacaktım geçen ay 15 gün uygulamıştım şimdi 10 gün önce başlayıp 5 gün kullansammı kararsız kaldım napmalıyım tatlım ya( birde kasıklarım çok ağrıyor batmalar var birde çok tatlı bi kaşıntı oluyor kasıklarım üzerinde...acaba test mi yapsak ya

bu arada banucum,tülinim,latacım,sizlerede kocaman bir hellooo :)) ben de bu hafta doktoruma gittim,çok şükür hiç bir sorun yok ded doktor.))
canım hoşgeldin nasılsın ? Bir sorun olmamasına sevindim.. Bende bu ay askıya aldım bebek işini rahatım takılıyorum öle kendi halimde güzel haberlerle seviniyoruz

canım bat tarihini merak ettim.... Az kaldıysa yap gitsin ya erken gebelik testi al bir tane..

bende de o kararsızlık var 15 gun kullandık ama o adete 10 gun kala 5 gunun ne faydası olcakkı zaten ozman her ıs bıtmıs olmuyormu yumurtlam hatta yersleme bıle olmus oluyor bunu bır arstırmk lazım ben bakıyorum sen de bır aratır tatlım bırıbımızı bılgılendırelım....ama ıns ıkıncı kuru yapmana fırsat vermez hamıle olursun...

hayır canım kendini kandırmıyosun doğru bunlar 3 ay kısa bi zaman telaşlanmak için..
tatlım bide sen kaç yaşındaydın bakalım..
olacak olacak bu ayki sıloganımız budur..

yok canım benim takılmak ..
bnim sorum sana yani bukadar erken mühadele ede bilirlermi içindi tatlım..
ayyy ne zor beeee.

gülşencim soğan suyu kullandığın içindir belki akıntın canım..
ben adete 10 gün kalayı sanki yapamam çünkü düşürür gibi geliyo tamam belki olmaz ama bu benim pisikolojim yani..

27 yasındayım guldenım....bılmem ıns nısan ayı ugurlu gelır bebsınle beraber bana dua edın nısan ayında cok calısacgım:)su sogan kurunu nasıl yapcagım karar vermedım hala sen ne dersın aramızda ıkıcı kuru yapanlar varmı ya 10 gun kala 5 gun ıcınde hersey bıtmıs olur kı eger ıltıhap falan varsa yıne ılk adetı bıtımı faydalı olur yumurtlaıgı yumusatıyorsa yıne adet bıtımı baslamalı ben anlamdım bu adete yakın 5 gunun neye faydası olcak...

latacım kıyamam bebeğim ben sana , çok üzüyorsun vallahi beni neden bu kadar saplantı haline gtirdin ki şu işi,,, kuzum takarsan bu kadar çok sadece kendini yıpratırsın...

yok canımben olsam adete yakın 5 gün kala yapmazdım az öncede yazmıştımya bikere yeterli bence..
Sen bu ay bol bol incir ye bence..
Bol bol dediysem abartma tabi..
Yumurtalar güçlü olsun hemen çatlasın..
Bu arada bak sen 27 yaşındasın ben 33 oyüzden ne yapıyoruz önümüzdeki aya bakıyoruz..

latacım kıyamam bebeğim ben sana , çok üzüyorsun vallahi beni neden bu kadar saplantı haline gtirdin ki şu işi,,, kuzum takarsan bu kadar çok sadece kendini yıpratırsın...

tüline sonuna kadar katılıyorum ve..
Latacım yani birazdaha sakin tatlım şu soğan suyunada bukadar takılma bence canım tamam 1kür yaptın intahap temizlendi bırak gerisini..

yani latacım gülden diyor ki lütfen sıranızı bekleyin ben sizin ablanızım önüme geçemezsiniz... Hahaha

iyiyim canım sen nasılsın,iyileştin mi iyice? evet ya sorun olmaması beni de sevindirdi.Aynen canım rahat olmak lazım :))

yani latacım gülden diyor ki lütfen sıranızı bekleyin ben sizin ablanızım önüme geçemezsiniz... Hahaha

hahahahaha allahımyarabim ya nereden aklına geldi o kız..
Hehehe:
Ama öyle demiyom burda üzülmesi gereken biri varsa o benim size ne oluyo diyom hehehe:::):)

iyiyim canım sen nasılsın,iyileştin mi iyice? Evet ya sorun olmaması beni de sevindirdi.aynen canım rahat olmak lazım :))

yavaş yavaş atıyorum sanırım şu illet gribi daha iyiyim enerjim yüksek bugünlerde çok şükür allaha ,,, önce sağlımız gerisi hikaye..

yavaş yavaş atıyorum sanırım şu illet gribi daha iyiyim enerjim yüksek bugünlerde çok şükür allaha ,,, önce sağlımız gerisi hikaye..

aynen canım ,önce sağlık...benim ufaklıkta iki gündür hasta,deli gib bir öksürük ve ateş mahvetti gene bizi..sanırım yeni bir salgın var ortada,dikkat etmek lazım..enerjin hep yüksek olsun canımmm

hahahahaha allahımyarabim ya nereden aklına geldi o kız..
Hehehe:
Ama öyle demiyom burda üzülmesi gereken biri varsa o benim size ne oluyo diyom hehehe:::):)

hayır ben senin dediğin şekilde algılamıyorum konuyu algılamakta istemiyorum.. Bence benim dediğim daha güzel...herkes sırasını bilsin yahu aceleye gelmez bu iişler öyle değil mi ama ,,,kimisi bir iki denemede tutturur kimiside ben gibi işte öle senesini bulur ama en nihayetinde önemli olan kişinin kendi değerini bilmesidir ...latacım bak bu laflar sana geliyor...

aynen canım ,önce sağlık...benim ufaklıkta iki gündür hasta,deli gib bir öksürük ve ateş mahvetti gene bizi..sanırım yeni bir salgın var ortada,dikkat etmek lazım..enerjin hep yüksek olsun canımmm

aminn hepimizin inşallah .... Bizimde bir bebişimiz var kuzenimin kızı oda öyle ateşliydi günlerdir hastanelerden gelemediler yani...şükür daha iyiymiş ateş yok en azından.. Zaten en kötüsüde ateş allah korusun ...

evet oyle bılmıyorum ama elımde degılın tulın ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…