- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.761
yani latacım gülden diyor ki lütfen sıranızı bekleyin ben sizin ablanızım önüme geçemezsiniz... Hahaha
hayır canım kendini kandırmıyosun doğru bunlar 3 ay kısa bi zaman telaşlanmak için..
tatlım bide sen kaç yaşındaydın bakalım..
olacak olacak bu ayki sıloganımız budur..
yok canım benim takılmak ..
bnim sorum sana yani bukadar erken mühadele ede bilirlermi içindi tatlım..
ayyy ne zor beeee.
gülşencim soğan suyu kullandığın içindir belki akıntın canım..
ben adete 10 gün kalayı sanki yapamam çünkü düşürür gibi geliyo tamam belki olmaz ama bu benim pisikolojim yani..
TATLIM İNŞALLAH POZİTİFİ GÖRÜRSÜN HEPİMİZİN TEMENNİSİ BU...AMA DİYORUM SEN YİNEDE BU KADAR TAKMA KAFANA HEYECAN YAPMA OYALAN BİRSEYLERLE İNAN BEYNİMİZİ YORUYORUZ SADECE KENDİMİZİ YIPRATIYORUZ... O KADAR KURUYORUZ Kİ KENDİMİZİ OLMAYINCADA NEDEN OLMADI DİYE HAYIFLANIYORUZ ,,KİMSE BİZE OLACAĞININ GARANTİSİNİ VERMİYOR Kİ ,,,ÜZÜLMEMEN ADINA SÖYLEDİKLERİMİ YAP DERİM ,,HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN..
haklısın tülincim bu kadar kurmak sağlığa zarar valla ama insan tutamıyorki, bu aralar birde şey takıntısı var işyerindeki arkadaşlara ben hamile olabilirmiyim diye sormaya başladım. bende bi belirti varmı diye çıldırıyom galibaama artık rahatlatcak bişeyler bulmam lazım kendimi, kendimle uğraşcağıma azcık kocamla uğraşayımda bezdirteyim canından onuda
evet oyle bılmıyorum ama elımde degılın tulın ya...
YAA BİZ ADAMI BÖLE GÜLDÜRÜRÜZ İŞTEE ,,,,YE BACIM YE İNCİR YE CEVİZ YE BAL YE KAYMAK YE YEKİ GÜÇ OLSUN ENERJİ OLSUN ,,,CAN OLSUN KAN OLSUN ARKADAŞIM... ENERJİYE İHTİYACIMIZ VAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE UNUTMAYIN İŞ SADECE YATTIK KALKTIK DEĞİL KEYFİNİ ÇIKARICAZ BAKIN BAHAR GELDİİ ŞÖLE SALINALIM YAHU:))benı guldurdunuz helal olsun kızlar sıze tulınım verdım guldenıme yolumu bebıs var onda artı sırada bıze gelsın ıyı bakalım bıraktım sogan suyu ısını..bu ay sadece calsma var gunde ıkı tanede ıncr yesem kaynatmadan falan oylesıne olurmu guldenım tulınım musadenız varmı:)
haklısın tülincim bu kadar kurmak sağlığa zarar valla ama insan tutamıyorki, bu aralar birde şey takıntısı var işyerindeki arkadaşlara ben hamile olabilirmiyim diye sormaya başladım. bende bi belirti varmı diye çıldırıyom galibaama artık rahatlatcak bişeyler bulmam lazım kendimi, kendimle uğraşcağıma azcık kocamla uğraşayımda bezdirteyim canından onuda
SORMA KUZUM KİMSELERE KİM NEREDEN BİLECEK SENİN İÇİNİ SEN BİLE ANLAYAMAZKEN , BENDE YAPTIM AYNILARINI ONDAN DİYORUM BAK BAK BİLMİŞ KONUŞUYOR DEMEYESİN SAKIN , BAŞMA GELDİ BİLİYORUM SONRASI SALYA SÜMÜK ,,,
slm arkadaslar az kendime geldim doktora gidemedim ama kan sonucumu ogrenince aradim.degerim 1.4 cikmis yaaa hamilelik falan yok yani.dedim idrar testi yaptim silik te olsa cikti dedim.yani ilk bakista gorunuyor arkadaslar ikinci cizgi resmen.nasil umutlandim yaaa bir daha idrar testi yapmayi dusunmuyorum direkt kana gidecem yani.doktrm dedi gebelik yoktur buyuk ihtimal dedi.simdi devlette yaptim ya testi sanmiyorm bir yanlislik yoktur dedi sikinti yapma dedi kontrole gel dedi oyle yani benim hamilelik hayalleri suya dustu arkadaslarne yapalim artik onumuze bakacaz dimi.bu arada mart listesinden cikarin beni nasilda umutlanmistim su sogan suyundan bende yapayim bari umudum nısan artik.ama ben iltihap icin tedavi gormustum gecen ay.dolu ilac kullandim.sogan suyu bana yararmiki.cok yazdim biliyorum ama neyse kizlar iyi bakin kendinize.allah benim yasadigim olayi kimseye yasatmasin kotu bir durum
slm arkadaslar az kendime geldim doktora gidemedim ama kan sonucumu ogrenince aradim.degerim 1.4 cikmis yaaa hamilelik falan yok yani.dedim idrar testi yaptim silik te olsa cikti dedim.yani ilk bakista gorunuyor arkadaslar ikinci cizgi resmen.nasil umutlandim yaaa bir daha idrar testi yapmayi dusunmuyorum direkt kana gidecem yani.doktrm dedi gebelik yoktur buyuk ihtimal dedi.simdi devlette yaptim ya testi sanmiyorm bir yanlislik yoktur dedi sikinti yapma dedi kontrole gel dedi oyle yani benim hamilelik hayalleri suya dustu arkadaslarne yapalim artik onumuze bakacaz dimi.bu arada mart listesinden cikarin beni nasilda umutlanmistim su sogan suyundan bende yapayim bari umudum NISAN artik.ama ben iltihap icin tedavi gormustum gecen ay.dolu ilac kullandim.sogan suyu baNA yararmiki.cok yazdim biliyorum ama neyse kizlar iyi bakin kendinize.allah benim yasadigim olayi kimseye yasatmasin kotu bir durum
tulincim 18 mart benim daha 9 gün var ama çatladım çatlıcam yani:))
latacım aslında rahimin tazelenmesi, hamileliğe hazırlanması ve pko için mutlaka ikinci kürde yapılmalı diyor saraçoğlu ama hamile kaldığınızı öğrendikten sonra bırakın diyor. bilmiyorum valla dediğin gibi canım biraz daha araştıralım. inşallah küre gerek kalmadan hamile kalırız canım ya,,
tamam ilkbhr haftaya cuma günü sabah yapalım, inşallah çift çizgiyi görürüz.. süper olur valla, bak şimdi daha bi heyecan yaptım
bende heyecan yaptım :)) ama bak daha önce yapmak yok valla dağıtırım bu topiğiii :)))
nabıonussss, cok sıkıldım eve gitmek istiyorummmmmmmm
bende heyecan yaptım :)) ama bak daha önce yapmak yok valla dağıtırım bu topiğiii :)))
söz tatlım yapmak yok, sen yapalım demesen ben kırmızı kartı beklerdim valla bi 10 gün:)) ama şimdi haftaya cuma sabah idrarında yapcaz. he birde canım hangi testten almak lazım ben pek anlamıyorum, daha önce iki yapmıştım, yaptıklarımın isimlerinide resetlemişim kafamdan nasıl bir sinirle çöpe attımsa artık
bende çıkış saatini bekliyoum özlemcim. bende eve gitmek istiyorum. ayaklarım sıcak suya sokmak istiyorum. yatmak, uyumak herşey istiyorum ya
hayır ben senin dediğin şekilde algılamıyorum konuyu algılamakta istemiyorum.. Bence benim dediğim daha güzel...herkes sırasını bilsin yahu aceleye gelmez bu iişler öyle değil mi ama ,,,kimisi bir iki denemede tutturur kimiside ben gibi işte öle senesini bulur ama en nihayetinde önemli olan kişinin kendi değerini bilmesidir ...latacım bak bu laflar sana geliyor...
söz tatlım yapmak yok, sen yapalım demesen ben kırmızı kartı beklerdim valla bi 10 gün:)) ama şimdi haftaya cuma sabah idrarında yapcaz. he birde canım hangi testten almak lazım ben pek anlamıyorum, daha önce iki yapmıştım, yaptıklarımın isimlerinide resetlemişim kafamdan nasıl bir sinirle çöpe attımsa artık
alemsin valla :)))) vala benimde şu an aklımd abir isim yok ama sonuçta gebelik varsa ve eğer idrara karışmışsa en ucuz testte bile çıkıyor,hangi marka oldupu pek önemli değil anlayacağıniama kesinlikle son kullanma tarihinin geçmemiş olması lazım bak bu önemli :))
ya ben eve gidip temizlik yapcam. off bi yandan da yaopmak istemiyorum. ama cts ye de herşeyi sıgdıramıyorum. Allah ım inş içimdeki şevki daha da arttırır da eve gidince kovalara sarılırım:)
tulincim 18 mart benim daha 9 gün var ama çatladım çatlıcam yani:))
latacım aslında rahimin tazelenmesi, hamileliğe hazırlanması ve pko için mutlaka ikinci kürde yapılmalı diyor saraçoğlu ama hamile kaldığınızı öğrendikten sonra bırakın diyor. bilmiyorum valla dediğin gibi canım biraz daha araştıralım. inşallah küre gerek kalmadan hamile kalırız canım ya,,
tamam ilkbhr haftaya cuma günü sabah yapalım, inşallah çift çizgiyi görürüz.. süper olur valla, bak şimdi daha bi heyecan yaptım
tamam canım da 5 gunun bıze ne faydası olacakkı ben ılk 15 gun yaptım..
ya ben eve gidip temizlik yapcam. off bi yandan da yaopmak istemiyorum. ama cts ye de herşeyi sıgdıramıyorum. Allah ım inş içimdeki şevki daha da arttırır da eve gidince kovalara sarılırım:)
alemsin valla :)))) vala benimde şu an aklımd abir isim yok ama sonuçta gebelik varsa ve eğer idrara karışmışsa en ucuz testte bile çıkıyor,hangi marka oldupu pek önemli değil anlayacağıniama kesinlikle son kullanma tarihinin geçmemiş olması lazım bak bu önemli :))
bak ben zaten utana sıkıla alıyorum sanki ayıp birşeymiş gibi hatta genelde arkadaşıma aldırıorum, hiç tarihine bakmazdım iyiki söyledin tatlım.. şimdi biz cuma günü hamile olduğumuzu mu öğrencez.. yubbi
temizlik mi,, bende de var aynı dert ama yarın yapmayı planlıyorum, temizlendiği kadar artık, ama sen inşallah eve gidince kovalara sarılırsın canım,
hahahahahaha :)) valla benimde kadın bu hafta ekti beni,bir sürü iş birikti,Barancık zaten hasta,ne yapcam bilmiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?