Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

yani latacım gülden diyor ki lütfen sıranızı bekleyin ben sizin ablanızım önüme geçemezsiniz... Hahaha

:))benı guldurdunuz helal olsun kızlar sıze tulınım verdım guldenıme yolumu bebıs var onda artı sırada bıze gelsın ıyı bakalım bıraktım sogan suyu ısını..bu ay sadece calsma var gunde ıkı tanede ıncr yesem kaynatmadan falan oylesıne olurmu guldenım tulınım musadenız varmı:)

evet ya yapmayayım çok düşünüyorum dünden beri yapmak çok mantıklı gelmiyor, ama biraz daha araştırcam canım..

evet oyle bılmıyorum ama elımde degılın tulın ya...

bak ben seni anlıyorum orada tek başınasın sanırım görüşeceğin kimsede yok evde sadece bunu düşünüyorsun..kendi kendine kalınca aklına başka birsey gelmiyor ,,sende çok haklısın bebeğimde inan yorulursun yazık günah gencecik ruhuna bedenine işkence yapma ,,,ben bıraktım çocuk yapmayı yapmıyorum bu ay karar aldık kocişle biz onu bekledik aylarcaa oda bizi beklesin azcık kendime gelmem lazım ,,, ya benim hayatımda sadece o yokki bak hiç olmama ihtimalinide taşıyoruz hepimiz o zaman ne yapacaz tımarhaneyemi gidecez hayır hayatımız devam edecek,, etmek zorunda insanlar en sevdiği insanları kaybediyor anne,baba,eş,dost ama hala hayattayız evlat muhakkakki söylediklerimden başka birsey ama onun içinde daha ötesi yok yapabileceklerimiz belli çünkü..

slm arkadaslar az kendime geldim doktora gidemedim ama kan sonucumu ogrenince aradim.degerim 1.4 cikmis yaaa hamilelik falan yok yani.dedim idrar testi yaptim silik te olsa cikti dedim.yani ilk bakista gorunuyor arkadaslar ikinci cizgi resmen.nasil umutlandim yaaa bir daha idrar testi yapmayi dusunmuyorum direkt kana gidecem yani.doktrm dedi gebelik yoktur buyuk ihtimal dedi.simdi devlette yaptim ya testi sanmiyorm bir yanlislik yoktur dedi sikinti yapma dedi kontrole gel dedi oyle yani benim hamilelik hayalleri suya dustu arkadaslarne yapalim artik onumuze bakacaz dimi.bu arada mart listesinden cikarin beni nasilda umutlanmistim su sogan suyundan bende yapayim bari umudum NISAN artik.ama ben iltihap icin tedavi gormustum gecen ay.dolu ilac kullandim.sogan suyu baNA yararmiki.cok yazdim biliyorum ama neyse kizlar iyi bakin kendinize.allah benim yasadigim olayi kimseye yasatmasin kotu bir durum

YAA BİZ ADAMI BÖLE GÜLDÜRÜRÜZ İŞTEE ,,,,YE BACIM YE İNCİR YE CEVİZ YE BAL YE KAYMAK YE YEKİ GÜÇ OLSUN ENERJİ OLSUN ,,,CAN OLSUN KAN OLSUN ARKADAŞIM... ENERJİYE İHTİYACIMIZ VAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE UNUTMAYIN İŞ SADECE YATTIK KALKTIK DEĞİL KEYFİNİ ÇIKARICAZ BAKIN BAHAR GELDİİ ŞÖLE SALINALIM YAHU

canım çok üzüldüm ama sadece senin üzülmene üzüldüm,,, canın sağolsun sen iyi ol, nicesini yaparsın daha...

canım üzülme, nisana inşallah, bence soğan suyun yap adetin bittikten 7 gün sonra 15 gün aç karnına 2 öğün iç, soğan suyu iltihaba falan çok iyi geliyormuş, hiç bişey için üzülme hayırlı değilmiş bu ay, inşalah bir dahaki ay olur canım..üzme tatlı canını

bende çıkış saatini bekliyoum özlemcim. bende eve gitmek istiyorum. ayaklarım sıcak suya sokmak istiyorum. yatmak, uyumak herşey istiyorum ya

ya ben eve gidip temizlik yapcam. off bi yandan da yaopmak istemiyorum. ama cts ye de herşeyi sıgdıramıyorum. Allah ım inş içimdeki şevki daha da arttırır da eve gidince kovalara sarılırım:)

tamam tamam yakında sopa gelcek ben gayet ıyıyım gercekten bıraz toparlandım tulınım bugun ılk gunum olarrrr boyle seyler

ya ben eve gidip temizlik yapcam. off bi yandan da yaopmak istemiyorum. ama cts ye de herşeyi sıgdıramıyorum. Allah ım inş içimdeki şevki daha da arttırır da eve gidince kovalara sarılırım:)

temizlik mi,, bende de var aynı dert ama yarın yapmayı planlıyorum, temizlendiği kadar artık, ama sen inşallah eve gidince kovalara sarılırsın canım,

Son düzenleme:

hahahahahaha :)) valla benimde kadın bu hafta ekti beni,bir sürü iş birikti,Barancık zaten hasta,ne yapcam bilmiyorum (

temizlik mi,, bende de var aynı dert ama yarın yapmayı planlıyorum, temizlendiği kadar artık, ama sen inşallah eve gidince kovalara sarılırsın canım,

Suanda beni kovalarımdan ayırabilecek tek güç orçun. onu izlemeye başlarsam kalırım:)

hahahahahaha :)) valla benimde kadın bu hafta ekti beni,bir sürü iş birikti,Barancık zaten hasta,ne yapcam bilmiyorum (

kuzum sen bebenle ilgilen boşver temizliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…