Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

fıstıklarım ben kaçıyorum,hepinize iyi akşamlar,hiç bir şey için zemyin kendinizi olur mu ? öpuyorum hepinizi....

ya ben eve gidip temizlik yapcam. off bi yandan da yaopmak istemiyorum. ama cts ye de herşeyi sıgdıramıyorum. Allah ım inş içimdeki şevki daha da arttırır da eve gidince kovalara sarılırım:)

ahhh canısım senin cumartesin var en azından bende oda yok bitek pazar neyin ucundan tutiim şaşıyorum

cok cok haklısın tulınım sabah dha kotuydum toparlandımm gecrcekten dedıgın bazı gerceklere ınanıp akısına bırakmamız lazım benım de ılk gunum sımdı bıraz daha ıyıyım bırde adet sancım var canım yanıyor ıyıce duygusallastım yarına daha ıı olurum....soz dınlerımm ısı yokusa surmem asla burda cok yalnızım calısıyordum buraya geldım hersy bıttı ıste tek ugrasım bebek kaldı cok takıyorum dun esımde soyledı bıraz acılmak lazım havalr ısındı bırseler yaparı artık...

nabıonussss, cok sıkıldım eve gitmek istiyorummmmmmmm
iyiyis sen nabıyonn , öldürecem kız seni severken..
ya ben eve gidip temizlik yapcam. Off bi yandan da yaopmak istemiyorum. Ama cts ye de herşeyi sıgdıramıyorum. Allah ım inş içimdeki şevki daha da arttırır da eve gidince kovalara sarılırım:)
kovayı napacan kız süpürgeyle önce işin vileda arkadan arkadan benim evde toz alınacak fazla birsey yok ama toz alma işlemi ben onuda cilalı bezle yapıyorum genel olan temizlik bu ... Ha ayrıntı dersen yormuyorum onlar için kendimi bir gün onu yaparsam birgünü başka birseyi yapıorum,,ama benim vaktimd yok o yüzden biran önce yardımcı bir bayan bulmam lazım..yoksa evi bok götürecek :):):)
tamam tamam yakında sopa gelcek ben gayet ıyıyım gercekten bıraz toparlandım tulınım bugun ılk gunum olarrrr boyle seyler
kuzum ilk günün deme senin ay çok üstüne geldim ya kusura bakma o zaman tatlım
hahahahahaha :)) valla benimde kadın bu hafta ekti beni,bir sürü iş birikti,barancık zaten hasta,ne yapcam bilmiyorum (
önce baran varsın bok götürsün evi...

suanda beni kovalarımdan ayırabilecek tek güç orçun. Onu izlemeye başlarsam kalırım:)

kuzum sen bebenle ilgilen boşver temizliği.
orçun var dimi bu akşam ay bende alışverieş gitmek istiyordum ertelesemmi acaba...

canım o senin yaşadığını bende yaşadım bikere ve birdaha idrar testi yapmaya töbe ettim ve dün testide bizim doktor yaptı sonra gidip kandada baktırdım heheh:
sen de öyle yap canım bakalım hayırlısı artık bundan sonrası bende korkuyorum senin gibi tatlım..
bu arada tülincim sana diyecek hiç bişey bulamıyorum allahımyaaaa:
lata incire iszin veriyorum sen bana ve tüline güven gerisini merak etrme sen hahahahahaha:

kuzummmm bir gun buluşalım senle ortak bir yerde de sev beni:):) hımm sole ki bebem, onceliklen bir kova hazırlıyorum içine accık sihirli suyumu fıslatıom. temizlediğim odanın onceliklen cam onu mermerlerini, çerçeve kenarcağızlarını ve kapılarımın kenarcağızlarını silip sonra süpürme aşamasına geçiom. sonra toz alıom o odanın sonra silip çıkıom:):) psikolojik olarak toz silmeden once gelio benim için ki silme işlemini once yapınca sankşi aldıgım tozlar sildiğim yerlere düşecek gibi hissediorum.:):) sonra bir diğer odaya geçiorum.:):)

herhalde güvenin bize ne olacakki ayol incirden ben bayılırım içinede ceviz koy öle ye, bak sen o zaman enerjiyee

ya ben eve gidip temizlik yapcam. off bi yandan da yaopmak istemiyorum. ama cts ye de herşeyi sıgdıramıyorum. Allah ım inş içimdeki şevki daha da arttırır da eve gidince kovalara sarılırım:)

hahahahah ben buakşam temizlikten yırrttım çünkü kocişim bana iş yaptırmıyo evde görseniz suyumu bilem kendi getiriyo bişey olmasın diye ayyy canım benimyaa..

tamam tamam yakında sopa gelcek ben gayet ıyıyım gercekten bıraz toparlandım tulınım bugun ılk gunum olarrrr boyle seyler

istersen toparrlanma latacım nedemişler konya git gel 6 saat hahahahahaaha:)

arkadaşlar ben 6 aylık evliyim ve vajinismus hastası idim, çok şükür 10 gün önce kurtuldum bu hastalıktan. adetime iki gün kaldı ama bende sabır kalmadı. çok istiyorum hamile kalmak umarım hamileyimdir. :44: bazı belirtiler var bende ama regl öncesi belirtilerimi yoksa hamilelik belirtileri mi bilmiyorum. farklı olarak iştahım arttı ve göğüs ucunda büyüme ve hassasiyet var. çok yorgun ve halsizim kaç gündür. asıl merakım bu kadar erken belirtiler başlarmı ve idrar testi yapsam mı?

herhalde güvenin bize ne olacakki ayol incirden ben bayılırım içinede ceviz koy öle ye, bak sen o zaman enerjiyee

boyle ıncır cevız bal kaymak artık tosuno olur cıkarım tamam kızlar soyledıklerınızı bır bır yapacagımmm .....bu arda hersey ıcın tsk ederım ıyıkı varsınız....

hahaha aynen bende öyle hisediyorum şekerim
işte biz bu kafaylan daha çok temizlik yaparız hahah:

ye canım ye can olsun şifa olsunheheh:

tadını cıkar canım benim:)

öyle yapıcam tatlım..

boyle ıncır cevız bal kaymak artık tosuno olur cıkarım tamam kızlar soyledıklerınızı bır bır yapacagımmm .....bu arda hersey ıcın tsk ederım ıyıkı varsınız....

sende iyiki varsın tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…