- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.781
fıstıklarım ben kaçıyorum,hepinize iyi akşamlar,hiç bir şey için zemyin kendinizi olur mu ? öpuyorum hepinizi....
fıstıklarım ben kaçıyorum,hepinize iyi akşamlar,hiç bir şey için zemyin kendinizi olur mu ? öpuyorum hepinizi....
güle güle tatlım bizde seni öpüyoz
ya ben eve gidip temizlik yapcam. off bi yandan da yaopmak istemiyorum. ama cts ye de herşeyi sıgdıramıyorum. Allah ım inş içimdeki şevki daha da arttırır da eve gidince kovalara sarılırım:)
bak ben seni anlıyorum orada tek başınasın sanırım görüşeceğin kimsede yok evde sadece bunu düşünüyorsun..kendi kendine kalınca aklına başka birsey gelmiyor ,,sende çok haklısın bebeğimde inan yorulursun yazık günah gencecik ruhuna bedenine işkence yapma ,,,ben bıraktım çocuk yapmayı yapmıyorum bu ay karar aldık kocişle biz onu bekledik aylarcaa oda bizi beklesin azcık kendime gelmem lazım ,,, ya benim hayatımda sadece o yokki bak hiç olmama ihtimalinide taşıyoruz hepimiz o zaman ne yapacaz tımarhaneyemi gidecez hayır hayatımız devam edecek,, etmek zorunda insanlar en sevdiği insanları kaybediyor anne,baba,eş,dost ama hala hayattayız evlat muhakkakki söylediklerimden başka birsey ama onun içinde daha ötesi yok yapabileceklerimiz belli çünkü..
ahhh canısım senin cumartesin var en azından bende oda yok bitek pazar neyin ucundan tutiim şaşıyorum
YAA BİZ ADAMI BÖLE GÜLDÜRÜRÜZ İŞTEE ,,,,YE BACIM YE İNCİR YE CEVİZ YE BAL YE KAYMAK YE YEKİ GÜÇ OLSUN ENERJİ OLSUN ,,,CAN OLSUN KAN OLSUN ARKADAŞIM... ENERJİYE İHTİYACIMIZ VAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE UNUTMAYIN İŞ SADECE YATTIK KALKTIK DEĞİL KEYFİNİ ÇIKARICAZ BAKIN BAHAR GELDİİ ŞÖLE SALINALIM YAHU
SORMA KUZUM KİMSELERE KİM NEREDEN BİLECEK SENİN İÇİNİ SEN BİLE ANLAYAMAZKEN , BENDE YAPTIM AYNILARINI ONDAN DİYORUM BAK BAK BİLMİŞ KONUŞUYOR DEMEYESİN SAKIN , BAŞMA GELDİ BİLİYORUM SONRASI SALYA SÜMÜK ,,,
evet evet :)))ıncırde yıycem kaynatmadan faydası olur degılmı dıgerlerını tukeıyorum zaten kahvaltılarda tulınım bır alemsınn allah gonlune gore versın herseyı....
iyiyis sen nabıyonn , öldürecem kız seni severken..nabıonussss, cok sıkıldım eve gitmek istiyorummmmmmmm
kovayı napacan kız süpürgeyle önce işin vileda arkadan arkadan benim evde toz alınacak fazla birsey yok ama toz alma işlemi ben onuda cilalı bezle yapıyorum genel olan temizlik bu ... Ha ayrıntı dersen yormuyorum onlar için kendimi bir gün onu yaparsam birgünü başka birseyi yapıorum,,ama benim vaktimd yok o yüzden biran önce yardımcı bir bayan bulmam lazım..yoksa evi bok götürecek :):):)ya ben eve gidip temizlik yapcam. Off bi yandan da yaopmak istemiyorum. Ama cts ye de herşeyi sıgdıramıyorum. Allah ım inş içimdeki şevki daha da arttırır da eve gidince kovalara sarılırım:)
kuzum ilk günün deme senin ay çok üstüne geldim ya kusura bakma o zaman tatlımtamam tamam yakında sopa gelcek ben gayet ıyıyım gercekten bıraz toparlandım tulınım bugun ılk gunum olarrrr boyle seyler
önce baran varsın bok götürsün evi...hahahahahaha :)) valla benimde kadın bu hafta ekti beni,bir sürü iş birikti,barancık zaten hasta,ne yapcam bilmiyorum(
orçun var dimi bu akşam ay bende alışverieş gitmek istiyordum ertelesemmi acaba...suanda beni kovalarımdan ayırabilecek tek güç orçun. Onu izlemeye başlarsam kalırım:)
kuzum sen bebenle ilgilen boşver temizliği.
slm arkadaslar az kendime geldim doktora gidemedim ama kan sonucumu ogrenince aradim.degerim 1.4 cikmis yaaa hamilelik falan yok yani.dedim idrar testi yaptim silik te olsa cikti dedim.yani ilk bakista gorunuyor arkadaslar ikinci cizgi resmen.nasil umutlandim yaaa bir daha idrar testi yapmayi dusunmuyorum direkt kana gidecem yani.doktrm dedi gebelik yoktur buyuk ihtimal dedi.simdi devlette yaptim ya testi sanmiyorm bir yanlislik yoktur dedi sikinti yapma dedi kontrole gel dedi oyle yani benim hamilelik hayalleri suya dustu arkadaslarne yapalim artik onumuze bakacaz dimi.bu arada mart listesinden cikarin beni nasilda umutlanmistim su sogan suyundan bende yapayim bari umudum NISAN artik.ama ben iltihap icin tedavi gormustum gecen ay.dolu ilac kullandim.sogan suyu baNA yararmiki.cok yazdim biliyorum ama neyse kizlar iyi bakin kendinize.allah benim yasadigim olayi kimseye yasatmasin kotu bir durum
ufff o daha beter. ya cts ve pazar sabhları 9-1 arası dersim var o bozuo beni
YAA BİZ ADAMI BÖLE GÜLDÜRÜRÜZ İŞTEE ,,,,YE BACIM YE İNCİR YE CEVİZ YE BAL YE KAYMAK YE YEKİ GÜÇ OLSUN ENERJİ OLSUN ,,,CAN OLSUN KAN OLSUN ARKADAŞIM... ENERJİYE İHTİYACIMIZ VAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE UNUTMAYIN İŞ SADECE YATTIK KALKTIK DEĞİL KEYFİNİ ÇIKARICAZ BAKIN BAHAR GELDİİ ŞÖLE SALINALIM YAHU
evet evet :)))ıncırde yıycem kaynatmadan faydası olur degılmı dıgerlerını tukeıyorum zaten kahvaltılarda tulınım bır alemsınn allah gonlune gore versın herseyı....
AMİN GÜZELİMMM , ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HERSEYİ...
iyiyis sen nabıyonn , öldürecem kız seni severken..
kovayı napacan kız süpürgeyle önce işin vileda arkadan arkadan benim evde toz alınacak fazla birsey yok ama toz alma işlemi ben onuda cilalı bezle yapıyorum genel olan temizlik bu ... Ha ayrıntı dersen yormuyorum onlar için kendimi bir gün onu yaparsam birgünü başka birseyi yapıorum,,ama benim vaktimd yok o yüzden biran önce yardımcı bir bayan bulmam lazım..yoksa evi bok götürecek :):):)
kuzum ilk günün deme senin ay çok üstüne geldim ya kusura bakma o zaman tatlım
önce baran varsın bok götürsün evi...
orçun var dimi bu akşam ay bende alışverieş gitmek istiyordum ertelesemmi acaba...
canım o senin yaşadığını bende yaşadım bikere ve birdaha idrar testi yapmaya töbe ettim ve dün testide bizim doktor yaptı sonra gidip kandada baktırdım heheh:
Sen de öyle yap canım bakalım hayırlısı artık bundan sonrası bende korkuyorum senin gibi tatlım..
Bu arada tülincim sana diyecek hiç bişey bulamıyorum allahımyaaaa:
Lata incire iszin veriyorum sen bana ve tüline güven gerisini merak etrme sen hahahahahaha:
benden çok bi farkın yok o zaman canım
ya ben eve gidip temizlik yapcam. off bi yandan da yaopmak istemiyorum. ama cts ye de herşeyi sıgdıramıyorum. Allah ım inş içimdeki şevki daha da arttırır da eve gidince kovalara sarılırım:)
tamam tamam yakında sopa gelcek ben gayet ıyıyım gercekten bıraz toparlandım tulınım bugun ılk gunum olarrrr boyle seyler
hahahahah ben buakşam temizlikten yırrttım çünkü kocişim bana iş yaptırmıyo evde görseniz suyumu bilem kendi getiriyo bişey olmasın diye ayyy canım benimyaa..
istersen toparrlanma latacım nedemişler konya git gel 6 saat hahahahahaaha:)
herhalde güvenin bize ne olacakki ayol incirden ben bayılırım içinede ceviz koy öle ye, bak sen o zaman enerjiyee
kuzummmm bir gun buluşalım senle ortak bir yerde de sev beni:):) hımm sole ki bebem, onceliklen bir kova hazırlıyorum içine accık sihirli suyumu fıslatıom. temizlediğim odanın onceliklen cam onu mermerlerini, çerçeve kenarcağızlarını ve kapılarımın kenarcağızlarını silip sonra süpürme aşamasına geçiom. sonra toz alıom o odanın sonra silip çıkıom:):) psikolojik olarak toz silmeden once gelio benim için ki silme işlemini once yapınca sankşi aldıgım tozlar sildiğim yerlere düşecek gibi hissediorum.:):) sonra bir diğer odaya geçiorum.:):)
herhalde güvenin bize ne olacakki ayol incirden ben bayılırım içinede ceviz koy öle ye, bak sen o zaman enerjiyee
tadını cıkar canım benim:)
boyle ıncır cevız bal kaymak artık tosuno olur cıkarım tamam kızlar soyledıklerınızı bır bır yapacagımmm .....bu arda hersey ıcın tsk ederım ıyıkı varsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?