Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

çok teşekkür ederim , öenrilerini dikkate alacağım tatlım...toz düşmemesi açısından... Haa aynende birgün istanbula gelirsem uğrayacam yanına çok merak diyorum seni..
2 gün daha sabret tatlım o zaman çok az kalmış..
yav ben ondan bütün hamişleri tebrik ederken tadını çıkarın diyorum niyee , en güzel aylar el pençe divan kocalar ,,,,hohohoho pek güzelll

dalgamı geçion kuzu yaaaa walla böle yapıom temizliği:):) yavyummm bende seni merak ediom, sen bana ozelden mailin ver ben sana resimlerimi gönderim önden::)))))))))

:))gelın gelın burda zaten tek basınayım mısafırım de olursunuz ohh oohh bu gıdısle gelecek gıbısınız ben bıraz daha bunalım mı takılsam ne yapsam bu sefer uyduruk olsun cıkın gelın ne gzul olur ama:))

dalgamı geçion kuzu yaaaa walla böle yapıom temizliği:):) yavyummm bende seni merak ediom, sen bana ozelden mailin ver ben sana resimlerimi gönderim önden::)))))))))

kızlar bende bi temizlik robotu var önce onla alıyom tozları züper oluyo bendede o takıntı vardı önce toz alıodum yerleri süpürüodum ardından bidaha toz olmuştur diye yine toz alıodum kafayı yiyodum yani :::):):):):):):)

:))))))))))) yok onu yapamam, en son silerim cıkarım artıkın. ya toz olayına uyuz oluorum kışın böle oluosa yazın napıcaz bilmorum. hiç unutmuyorum evlendiğimin ilk aylarında oturup ağlamıştım ben pis bi kadınmıyım die:)

:):):):):):):) bende diş fırçası ve cifle fayansların arasını temizliodum eşim deli muamelesi yapıodu bana ::)

öyle vallaha şekerim öyle ..
ee bu arada çorluyada beklerim şekerim..

dimi ya:) trelelli olabiliriz bu sebeplerden

olabilir vallaha şekerim herşey hahaha:
bu arada kızlar ben kaçar inşallah pazarrtesi güzel haberlerle gelirim size kendinize iyi bakın..

öyle vallaha şekerim öyle ..
ee bu arada çorluyada beklerim şekerim..

dimi ya:) trelelli olabiliriz bu sebeplerden

olabilir vallaha şekerim herşey hahaha:
bu arada kızlar ben kaçar inşallah pazarrtesi güzel haberlerle gelirim size kendinize iyi bakın..

sende kendıne cokkk ıyı bak optummm allaha emanet ol........

:):):):):):):) bende diş fırçası ve cifle fayansların arasını temizliodum eşim deli muamelesi yapıodu bana ::)

:))) süpermiş

kuzum hadi bakalım kendini sıkmak yok, pzartesi guzel guzel beklios seni. cok öpüyorum. dikkat et kenine

Güldenciğim tebrik ederim hayırlı güzel nur topu gibi bir evlat sahibi olursun inş.:)) kendine dikkat et artık.:)) ohh ne güzel bak eşin de yardımcı oluyormuş:))) senin adına çok sevindim canm..bize de dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş:)))

bak bakk ozleden nerler yapcaklar bende ıstıyorum fotoo bızım basımız kel mı:)))

ben biraz boğazıma düşkünümdür hele tatlı oldumu hiç dayanamam hatta krize girerim 6 tane yesem rahat yerim ceviz incir :)

aynen bende ıncır cevız cıkolta benım vazgecılmezlerımm...kocıse kur yapacagım deyıp ınıcır aldırıpta yıyeyım:)kılo alıyorum dıye eve daha almıyor yahu:26::26:

Kızlarrrr noolur şuan forumda olanlar bana yardım edinnn...kafayı yicemm...hani diyoruz ya hamilelik belirtileri çok kafaya takarsak psikolojik olabilir diyeee
tamam belki bazılarıı psikolojiktir ama bir haftadır adetim geçti bugün kan verdim pazartesi sonuçları alıcam...kızlar 4 5 gündür hep ıslaklık hissediyorum yaa idrar kaçırma falan değil...yani günde 3 tane çamaşır değiştiriyorum o derece....napıcam yaa bu ne olabilir acabaa? aşırı derecede tatlı isteğim varr...normalde böyle deildim...pazartesiye kadar çatlarım...artık idrar testi alıp da moralimi bozmak istemiyorum(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…