- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.801
çok teşekkür ederim , öenrilerini dikkate alacağım tatlım...toz düşmemesi açısından... Haa aynende birgün istanbula gelirsem uğrayacam yanına çok merak diyorum seni..kuzummmm bir gun buluşalım senle ortak bir yerde de sev beni:):) hımm sole ki bebem, onceliklen bir kova hazırlıyorum içine accık sihirli suyumu fıslatıom. Temizlediğim odanın onceliklen cam onu mermerlerini, çerçeve kenarcağızlarını ve kapılarımın kenarcağızlarını silip sonra süpürme aşamasına geçiom. Sonra toz alıom o odanın sonra silip çıkıom:):) psikolojik olarak toz silmeden once gelio benim için ki silme işlemini once yapınca sankşi aldıgım tozlar sildiğim yerlere düşecek gibi hissediorum.:):) sonra bir diğer odaya geçiorum.:):)
2 gün daha sabret tatlım o zaman çok az kalmış..arkadaşlar ben 6 aylık evliyim ve vajinismus hastası idim, çok şükür 10 gün önce kurtuldum bu hastalıktan.Adetime iki gün kaldı ama bende sabır kalmadı. çok istiyorum hamile kalmak umarım hamileyimdir. :44: Bazı belirtiler var bende ama regl öncesi belirtilerimi yoksa hamilelik belirtileri mi bilmiyorum. Farklı olarak iştahım arttı ve göğüs ucunda büyüme ve hassasiyet var. çok yorgun ve halsizim kaç gündür. Asıl merakım bu kadar erken belirtiler başlarmı ve idrar testi yapsam mı?
yav ben ondan bütün hamişleri tebrik ederken tadını çıkarın diyorum niyee , en güzel aylar el pençe divan kocalar ,,,,hohohoho pek güzelllhahahahah ben buakşam temizlikten yırrttım çünkü kocişim bana iş yaptırmıyo evde görseniz suyumu bilem kendi getiriyo bişey olmasın diye ayyy canım benimyaa..
Istersen toparrlanma latacım nedemişler konya git gel 6 saat hahahahahaaha:)
hahaha aynen bende öyle hisediyorum şekerim
işte biz bu kafaylan daha çok temizlik yaparız hahah:
ye canım ye can olsun şifa olsunheheh:
öyle yapıcam tatlım..
sende iyiki varsın tatlım..
çok teşekkür ederim , öenrilerini dikkate alacağım tatlım...toz düşmemesi açısından... Haa aynende birgün istanbula gelirsem uğrayacam yanına çok merak diyorum seni..
2 gün daha sabret tatlım o zaman çok az kalmış..
yav ben ondan bütün hamişleri tebrik ederken tadını çıkarın diyorum niyee , en güzel aylar el pençe divan kocalar ,,,,hohohoho pek güzelll
tülin canım çekti incir içinede ceviz ay olsada yesek ııımmmm
hahahahah ben buakşam temizlikten yırrttım çünkü kocişim bana iş yaptırmıyo evde görseniz suyumu bilem kendi getiriyo bişey olmasın diye ayyy canım benimyaa..
istersen toparrlanma latacım nedemişler konya git gel 6 saat hahahahahaaha:)
dalgamı geçion kuzu yaaaa walla böle yapıom temizliği:):) yavyummm bende seni merak ediom, sen bana ozelden mailin ver ben sana resimlerimi gönderim önden::)))))))))
bayar o beni ya hemenden:) hemenden nasıl bir lafsa bu
kızlar bende bi temizlik robotu var önce onla alıyom tozları züper oluyo bendede o takıntı vardı önce toz alıodum yerleri süpürüodum ardından bidaha toz olmuştur diye yine toz alıodum kafayı yiyodum yani :::):):):):):):)
:))))))))))) yok onu yapamam, en son silerim cıkarım artıkın. ya toz olayına uyuz oluorum kışın böle oluosa yazın napıcaz bilmorum. hiç unutmuyorum evlendiğimin ilk aylarında oturup ağlamıştım ben pis bi kadınmıyım die:)
çok teşekkür ederim , öenrilerini dikkate alacağım tatlım...toz düşmemesi açısından... Haa aynende birgün istanbula gelirsem uğrayacam yanına çok merak diyorum seni..
yav ben ondan bütün hamişleri tebrik ederken tadını çıkarın diyorum niyee , en güzel aylar el pençe divan kocalar ,,,,hohohoho pek güzelll
dimi ya:) trelelli olabiliriz bu sebeplerden
dimi ya:) trelelli olabiliriz bu sebeplerden
öyle vallaha şekerim öyle ..
ee bu arada çorluyada beklerim şekerim..
olabilir vallaha şekerim herşey hahaha:
bu arada kızlar ben kaçar inşallah pazarrtesi güzel haberlerle gelirim size kendinize iyi bakın..
:):):):):):):) bende diş fırçası ve cifle fayansların arasını temizliodum eşim deli muamelesi yapıodu bana ::)
bu arada kızlar ben kaçar inşallah pazarrtesi güzel haberlerle gelirim size kendinize iyi bakın..
dalgamı geçion kuzu yaaaa walla böle yapıom temizliği:):) yavyummm bende seni merak ediom, sen bana ozelden mailin ver ben sana resimlerimi gönderim önden::)))))))))
bak bakk ozleden nerler yapcaklar bende ıstıyorum fotoo bızım basımız kel mı:)))
ben biraz boğazıma düşkünümdür hele tatlı oldumu hiç dayanamam hatta krize girerim 6 tane yesem rahat yerim ceviz incir :)
sana da veririm foto, alayınıza dagıtırım:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?