- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.821
bak oldu sımdı nasıl da damladım hemen araya :))
tulınım kendıme geldım tatlım ya ıyıkı hepnız SIZLERI SEVIYORUMMM
canlarım hepinizi koccaman öpüyorum ii bakın kendinize sizleri çoooookkkkkk seviyorum kardeşlerim benim ii akşamlar
Banu'cum liste uzadıkça uzuyor,maşalah ne kadar kalabalık bir ve uğurlu bir topik olduk böyle,hamile sayılarımız gün geçtikçe artıyor ne güzeelll
slm arkadaslar az kendime geldim doktora gidemedim ama kan sonucumu ogrenince aradim.degerim 1.4 cikmis yaaa hamilelik falan yok yani.dedim idrar testi yaptim silik te olsa cikti dedim.yani ilk bakista gorunuyor arkadaslar ikinci cizgi resmen.nasil umutlandim yaaa bir daha idrar testi yapmayi dusunmuyorum direkt kana gidecem yani.doktrm dedi gebelik yoktur buyuk ihtimal dedi.simdi devlette yaptim ya testi sanmiyorm bir yanlislik yoktur dedi sikinti yapma dedi kontrole gel dedi oyle yani benim hamilelik hayalleri suya dustu arkadaslarne yapalim artik onumuze bakacaz dimi.bu arada mart listesinden cikarin beni nasilda umutlanmistim su sogan suyundan bende yapayim bari umudum NISAN artik.ama ben iltihap icin tedavi gormustum gecen ay.dolu ilac kullandim.sogan suyu baNA yararmiki.cok yazdim biliyorum ama neyse kizlar iyi bakin kendinize.allah benim yasadigim olayi kimseye yasatmasin kotu bir durum
ya ben eve gidip temizlik yapcam. off bi yandan da yaopmak istemiyorum. ama cts ye de herşeyi sıgdıramıyorum. Allah ım inş içimdeki şevki daha da arttırır da eve gidince kovalara sarılırım:)
Kızlarrrr noolur şuan forumda olanlar bana yardım edinnn...kafayı yicemm...hani diyoruz ya hamilelik belirtileri çok kafaya takarsak psikolojik olabilir diyeee
tamam belki bazılarıı psikolojiktir ama bir haftadır adetim geçti bugün kan verdim pazartesi sonuçları alıcam...kızlar 4 5 gündür hep ıslaklık hissediyorum yaa idrar kaçırma falan değil...yani günde 3 tane çamaşır değiştiriyorum o derece....napıcam yaa bu ne olabilir acabaa? aşırı derecede tatlı isteğim varr...normalde böyle deildim...pazartesiye kadar çatlarım...artık idrar testi alıp da moralimi bozmak istemiyorum(((
canlarım hepinizi koccaman öpüyorum ii bakın kendinize sizleri çoooookkkkkk seviyorum kardeşlerim benim ii akşamlar
arkadaşlar ben 6 aylık evliyim ve vajinismus hastası idim, çok şükür 10 gün önce kurtuldum bu hastalıktan.adetime iki gün kaldı ama bende sabır kalmadı. çok istiyorum hamile kalmak umarım hamileyimdir. :44: bazı belirtiler var bende ama regl öncesi belirtilerimi yoksa hamilelik belirtileri mi bilmiyorum. farklı olarak iştahım arttı ve göğüs ucunda büyüme ve hassasiyet var. çok yorgun ve halsizim kaç gündür. asıl merakım bu kadar erken belirtiler başlarmı ve idrar testi yapsam mı?
İlkbahaaar denk gelemiyoruz seninle özledim valla...
Hayatım çok ama çok üzüldüm.. Ne desek hikaye gelecek sana şimdi ama sıkma canını, allah sağlık sıhhat versin ne bebişler yaparsın sen.. Vardır herşeyde bir hayır demek lazım, sakın umudunu kaybetme olur mu..
Özlem öldürüyorsun bazen beni gülmekten:))))))
Pazartesiye kadar sabretmeye, başka şeyler düşünmeye çalış tatlım.. Akıntı hamişlik belirtisi diyorlar ama tabii insan emin olamıyor yine de, ama inşallah hamilesindir pazartesi alırsın güzel haberi..
sende benimmmmm....
sanki forum değil yıllardır kankayız gibyim valla burdaki insalarla. harbi teyzoşsunuz yani:)
Hoşgeldin aramıza, inşallah bebiş haberini alırsın bu bereketli mart ayında:)
Kuzum, senin geldi mi kırmızılar???
Naber hayatım? 12 martsa batın bekle 1-2 gün öyle yap testi derim ben:)
İnşallah güzel haberler alırsın sende arkadaşım..
Merhabaaaa, İnşallah mart denemeleri sonuç verir nisan ayında bebiş haberini alırsın sen de..
agıznı yerım ben senın.... bıraz daha kendıme geldım evet tatlım cok uzuldum nıye bılıyormusun senden yola cıktım bana da faydası olcak dıye dusundum bende cok akıntı olmutu hemde cok kotu kokulu hergun dus alıp sık sık camsır degıstıryordum...ıns dedgın gıbı rahım kendını hazırlamıstır bu ay adet kanamam arasında kahverıngı kanamada goruyorum aynen dedıgın gıbı parca parca gelıyor nedenı bılmıyorum ama ılkkez bu ay gordum...canım sogan suyunu yıne 15 gun mu deneyeyım yoksa ıkıncı kurru yanı adete 10 gun kala 5 gun mu yapayım ne dersın...nısan a felaket umutym hem 3.ayımızı doldurduk 4.ay olcak elımden gelenı yıne yapmak ıstıyorum ne yapayım sence....o kadr uzuldum kı elımde degıl goz yaslarım bıtır bıtır duusuyor bugun esımde evde yok nobetcı kafayı yıycem hala olmus kahvaltı da yaptgım yok ıcımden bırsey gelmıyor bıraz da sancım var yerımden kalkamıyorumm...
oyy kıyamam ya lutfen aglama..soğan kuru hakkında bılmıorum kı yaa ben olsaydm heralde yıne 7. gunu baslayıp 15 gun yapardım:26:
bıde bal corekotu tarcın karıstır agzı kapalı bı kaseye koy sabah ac karna ve gece yatmadan önce bı tatlı kasıgı ye..adetın 2.gunu baslayıp 12.gunune kadar yap bunu canım..
bak esın temmuzda gıtcekmıs ama temmuza daha cok var bence ozamana kadar olur canım hıc canını sıkma dualarm senınle :)
he bıde adetın bıter bıtmez gun asırı ılıskıye basla yumurtlamayı felan bekleme yanı ılıskıden sonrada böyle yattıgın yerden duvara felan daya ayaklarını yarım saat felan hıc kalkma canım.ben bunları ılk kez bu ay yapmıstm ınsallah faydasını gorursn..
ınsallah tatlım kocayı bulmam da bıraz problem ıste yumurtlam haftasına nobet yazdırma dedım gece egtımlerı falan oluyor benım esımde zaten acleye getırme dedıgıne fırsat bulunca oluyor calısma bu ay 10 gun yumurtlma haftasında sıkı calsıma yapcam:)o corek otu neye yarıyo tatlım ...dedım kı yıne adetımın 7.gunu sogan kuru yapayım bır 5 gun yapayım dedım bakarım bu sefer yıne akıntım olursa yumurtlamamı nasıl anlayacgım dedım netten burdakı kızlar yardımcı oldu sag olsunlar yumurtlama haftam bellı yıne adetım bıtsın bunu deneeyım bırde o bıtsın ıncır yıyecegım sadce kendımı sıkı bır yemege alcagım tosun olur cıkarım herhalde bılmıyorum tatlım artık ne yapcagımıda bılmıyorum bugun gıt gellerım oldu sımdı ıyıyım ama bu ay da bos bos oturmak ıstemedım yıne bırseyler yapayım dedım...ama tam karar vermedım....sen nasılsın nasıl gıdıyo cıcı anne:)aksamları hıc kımse yokmus bugun esım nobetcı benım sansı goruyrmusun barı evde olsaydı bıraz acılırdım sızlerde yok ıyıce kaldım tek basına:44::44:
:)))) Hayatım benim bildiğim zaten bizim yumurtlamaya az kaldı , yaklaşıyor yani.. Benim de bu ay 2 gün ancak sürmüştür 3 gün hafif akıntım vardı o kadar yani.. Sen bugünden başla çalışmalara yapabilirsen önümüzdeki 10 gün boyunca gün aşırı devam.. İnşallah bu ay tuttururuz di mi arkadaşım?:))
gunaydinlar arkadaslar test yaptim sabahin korunde ve 2.cizgi silik te olsa ciktiay cok saskinim 8de kan testine gidecem o zaman kesin sonucu veririm size.
sağol tatlım ama bilmiyorum gerçekten gergin bekleyiş başladı bakalım bu hafta sonunu atlatırsak inşallah daha iyi olacak..
kafam çok karışık..
ay bak nasıl sinir oldum şimdi. benim bu eşim sba h 6 da kalkıp işe gidio, akşamda yorgun oluo. dun akşam zaptedemedim uyuyakaldıı fatmagulu izlerken:)). bir gunum kaçtııı. hemen arayıp çığlık atmam lazım.
iyi bebeğim sen nasılsın. limon yetiştirmeye karar verdim saksıda onu araştırıom:)))))))))))
kızlarrrr test yaptım çift çizgi çıktı çok heycanlıyım doktora gidicem sonra kesinleşir :))))
VAR TATLKIM VARR...ısterdım kı mujdelı bır haber vereyım ama maleseff bugun bat tarıhım dı ben dun hasta oldum aksam uzerı. bekleyememısler bır gun onceden geldılerr......
ben anlamadım bu ısı anlayamacagımda hala olmus goguslerım tas gbı elımı suremıyorum agızımın tadı tuzu yok artık hamlelık belırtısı aramıyorum su 3 ay hersey oldu bende umdum falan da kalmadı hersey olcagına varıyor hayırlısı buymus..SOGAN SUYUNUN bana etkısı bebek konusunda olmamıs demektır de ılk kez bu ay adet kanamamın arasında kahverengı leker goruyorum ozellıkle ped de dısarıya akan kan ama pede gelen kahverngı bunuda sogan suyunun farkı dıyelım..bende durumlar boyle kızlar gece uyuyamadım sınırden uzuldum de bu ay olsaydı ıyıydı bebıs ıcın bende aylarca memlketıme bıle gıtmıyorum olsun da artık mıllet sorunca yapacak bır acıklma bulmaıyorum dıye olmaadıı artık umudumm nısan ayına kaldı....
Evet arkadasim ya insallah. Gerci ben bu ay icin umudumu yitirmeye basladim. Benim yumurtalama testi dun pozitif gibiydi bugun negatif cikti. atesim bir dusuyor bir cikiyor. her zamanki duzenimin nasil bu kadar bozuldu anlamadim. esim duzenliyken olmuyordu belki simdi olur diyor :) yinede benim icim rahat etmedi. yarin doktora gidiyorum. bakalim insallah bir sey cikmaz.
tebriklerrrrhayirli olsun canim! cok sevindim. darisi isteyenlerin basina insallah :)
Insallah cikar deger degerin 1000in ustune. dua ediyorum senin icin. lutfen uzme kendini. insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz. o zamana kadar dularimiz seninle sen icini ferah tut lutfen
ben uyandiriyorum ya uyuyuncasen de tatli tatli kaldir. gunler kacmamali
ben yetistiriyorum 3 senedir. bir sorun olursa yardimci olmaya calisirim :)
Oleeeeeeeeeeeyyhayirli olsunnn. sonraki yazdiklarini okuyamadim. kanda da cikti di mi canim?
canim moralini bozma. insallah nisanda olacak. ben artik yakinimdakilere kist tedavisi icin ara verdik diyorum ki sormasinlar. iyice moralim bozuluyor. pek bahsetmemekte fayda var bu nedenle. sogan suyunun kesinlikle rahmi temizledigine inaniyorum. benim de bu ay her zamankiden degisik oldu. tabi iyi mi kotu mu bilemiyorum ama bir kac gun sonra doktora gidicem, o zaman belli olur. sen devam edecek misin sogan suyuna?
bılmıyorum tatlım kararsızım sen de mı kullandın sende bır akıntı falan olmadmı bende cok yogun kokulu akıntım oldu..bu ay hasta oldum acaba bu ay neler yapacagım bos oturmak ıstemıyorum..sen bır doktora gıttıgın acıkca bır sorsan daha ıyı olmaz mı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?