Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canlarım hepinizi koccaman öpüyorum ii bakın kendinize sizleri çoooookkkkkk seviyorum kardeşlerim benim ii akşamlar

Banu'cum liste uzadıkça uzuyor,maşalah ne kadar kalabalık bir ve uğurlu bir topik olduk böyle,hamile sayılarımız gün geçtikçe artıyor ne güzeelll

İlkbahaaar denk gelemiyoruz seninle özledim valla...

Hayatım çok ama çok üzüldüm.. Ne desek hikaye gelecek sana şimdi ama sıkma canını, allah sağlık sıhhat versin ne bebişler yaparsın sen.. Vardır herşeyde bir hayır demek lazım, sakın umudunu kaybetme olur mu..

ya ben eve gidip temizlik yapcam. off bi yandan da yaopmak istemiyorum. ama cts ye de herşeyi sıgdıramıyorum. Allah ım inş içimdeki şevki daha da arttırır da eve gidince kovalara sarılırım:)

Özlem öldürüyorsun bazen beni gülmekten:))))))

Pazartesiye kadar sabretmeye, başka şeyler düşünmeye çalış tatlım.. Akıntı hamişlik belirtisi diyorlar ama tabii insan emin olamıyor yine de, ama inşallah hamilesindir pazartesi alırsın güzel haberi..

Son düzenleme:

İnşallah hamişsindir hayatım ama bu belirti işine fazla takma kafayı yanıltıcı olabiliyor.. Bekle bat tarihini sonra test yaparsın, inşallah da güzel haberler alırsın, az kalmış zaten bak, sık dişini:)

canımsınnnn

benim kırmızılar yarışarak geldiler hemde perşembe gunu başladı....

oyy kıyamam ya lutfen aglama..soğan kuru hakkında bılmıorum kı yaa ben olsaydm heralde yıne 7. gunu baslayıp 15 gun yapardım:26:
bıde bal corekotu tarcın karıstır agzı kapalı bı kaseye koy sabah ac karna ve gece yatmadan önce bı tatlı kasıgı ye..adetın 2.gunu baslayıp 12.gunune kadar yap bunu canım..
bak esın temmuzda gıtcekmıs ama temmuza daha cok var bence ozamana kadar olur canım hıc canını sıkma dualarm senınle :)
he bıde adetın bıter bıtmez gun asırı ılıskıye basla yumurtlamayı felan bekleme yanı ılıskıden sonrada böyle yattıgın yerden duvara felan daya ayaklarını yarım saat felan hıc kalkma canım.ben bunları ılk kez bu ay yapmıstm ınsallah faydasını gorursn..

ınsallah tatlım kocayı bulmam da bıraz problem ıste yumurtlam haftasına nobet yazdırma dedım gece egtımlerı falan oluyor benım esımde zaten acleye getırme dedıgıne fırsat bulunca oluyor calısma bu ay 10 gun yumurtlma haftasında sıkı calsıma yapcam:)o corek otu neye yarıyo tatlım ...dedım kı yıne adetımın 7.gunu sogan kuru yapayım bır 5 gun yapayım dedım bakarım bu sefer yıne akıntım olursa yumurtlamamı nasıl anlayacgım dedım netten burdakı kızlar yardımcı oldu sag olsunlar yumurtlama haftam bellı yıne adetım bıtsın bunu deneeyım bırde o bıtsın ıncır yıyecegım sadce kendımı sıkı bır yemege alcagım tosun olur cıkarım herhalde bılmıyorum tatlım artık ne yapcagımıda bılmıyorum bugun gıt gellerım oldu sımdı ıyıyım ama bu ay da bos bos oturmak ıstemedım yıne bırseyler yapayım dedım...ama tam karar vermedım....sen nasılsın nasıl gıdıyo cıcı anne:)aksamları hıc kımse yokmus bugun esım nobetcı benım sansı goruyrmusun barı evde olsaydı bıraz acılırdım sızlerde yok ıyıce kaldım tek basına:44::44:

Son düzenleme:

canım o ballı karısımda yumurtaları gelıstırıomus zaten yemesıde kolay yanı tatlı nasılolsa bı dene ıstersen..
benımde aynı gıdıo ıste canım hıcbı hamılelık belırtısı yok daha erken dıye sanırım..ılk cocugumda 3 ay mıde bulantısından gebermıstım bakalım bundada öle olcakmı..ama kasıklarımda batmalar var hafıften.bugun aıle hekımıme gıttım bı danışıyım dedım mutlaka folıkasıt al dedı zaten hamılelıge ugrasırkende almak gerekıo ben zaten ıcıodum.kasık batmaları normal dedı ıste canım sımdılık öyle gıdıoruz bakalım Rabbım saglık versın..

Evet arkadasim ya insallah. Gerci ben bu ay icin umudumu yitirmeye basladim. Benim yumurtalama testi dun pozitif gibiydi bugun negatif cikti. atesim bir dusuyor bir cikiyor. her zamanki duzenimin nasil bu kadar bozuldu anlamadim. esim duzenliyken olmuyordu belki simdi olur diyor :) yinede benim icim rahat etmedi. yarin doktora gidiyorum. bakalim insallah bir sey cikmaz.

gunaydinlar arkadaslar test yaptim sabahin korunde ve 2.cizgi silik te olsa cikti ay cok saskinim 8de kan testine gidecem o zaman kesin sonucu veririm size.

tebriklerrrrhayirli olsun canim! cok sevindim. darisi isteyenlerin basina insallah :)

sağol tatlım ama bilmiyorum gerçekten gergin bekleyiş başladı bakalım bu hafta sonunu atlatırsak inşallah daha iyi olacak..
kafam çok karışık..

Insallah cikar deger degerin 1000in ustune. dua ediyorum senin icin. lutfen uzme kendini. insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz. o zamana kadar dularimiz seninle sen icini ferah tut lutfen

ben uyandiriyorum ya uyuyunca sen de tatli tatli kaldir. gunler kacmamali

iyi bebeğim sen nasılsın. limon yetiştirmeye karar verdim saksıda onu araştırıom:)))))))))))

ben yetistiriyorum 3 senedir. bir sorun olursa yardimci olmaya calisirim :)

kızlarrrr test yaptım çift çizgi çıktı çok heycanlıyım doktora gidicem sonra kesinleşir :))))

Oleeeeeeeeeeeyyhayirli olsunnn. sonraki yazdiklarini okuyamadim. kanda da cikti di mi canim?

canim moralini bozma. insallah nisanda olacak. ben artik yakinimdakilere kist tedavisi icin ara verdik diyorum ki sormasinlar. iyice moralim bozuluyor. pek bahsetmemekte fayda var bu nedenle. sogan suyunun kesinlikle rahmi temizledigine inaniyorum. benim de bu ay her zamankiden degisik oldu. tabi iyi mi kotu mu bilemiyorum ama bir kac gun sonra doktora gidicem, o zaman belli olur. sen devam edecek misin sogan suyuna?

ıns tatlım ıns...bılmıyorum tatlım kararsızım sen kullandın mı?benım cok kokulu akıntım oldu bu ay.ama hasta oldum.galıba rahmı temızledı gıbı bende buna ınanıyorum dmekkkı bende yogun ıltıhap varmıs kı yogun kokulu akıntım oldu . bu ay nasıl yapcagımı bılmıyorum tekrar adetın 7.gunu mu baslasam bır 7 gun yapsam saracoglu sogan kurunun ıkıncı ayı adte 10 gun once 5 gun yapn demıs ama mantıgıma yer etmıyor ozmana kadar hersey olmus bıtmıs olur kı degılmı...doktora gıtsecksın ya soylesene bu durumu arkadasalrım boyle bırsey yapmıs ne kadar dogru tabı her doktora sorulmaz aslında ama ıstersen bır sormay dene yoksa hep beraber karar verelımde ben bu ay yıne bırseylr yapmak ıstıyorum.....(((

Son düzenleme:

soracagim ama doktorlar genelde sogan suyunu falan pek ciddiye almiyorlar.2 ay once 3.5 cm kist cikmisti . 2 aydir yapiyorum ben sogan kurunu. kist kuculdu mu acaba onu gorecegim. Sana da haber veririm. benim pek akintim olmadi acikmasi ama olan cokmus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…