- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.841
canım o ballı karısımda yumurtaları gelıstırıomus zaten yemesıde kolay yanı tatlı nasılolsa bı dene ıstersen..
benımde aynı gıdıo ıste canım hıcbı hamılelık belırtısı yok daha erken dıye sanırım..ılk cocugumda 3 ay mıde bulantısından gebermıstım bakalım bundada öle olcakmı..ama kasıklarımda batmalar var hafıften.bugun aıle hekımıme gıttım bı danışıyım dedım mutlaka folıkasıt al dedı zaten hamılelıge ugrasırkende almak gerekıo ben zaten ıcıodum.kasık batmaları normal dedı ıste canım sımdılık öyle gıdıoruz bakalım Rabbım saglık versın..
soracagim ama doktorlar genelde sogan suyunu falan pek ciddiye almiyorlar.2 ay once 3.5 cm kist cikmisti . 2 aydir yapiyorum ben sogan kurunu. kist kuculdu mu acaba onu gorecegim. Sana da haber veririm. benim pek akintim olmadi acikmasi ama olan cokmus
evet bende cok oldu sence yumurtlam haftasına kadar bır 7 gun yapayım mıne dersın bır bakalım kı akıntım olacakmı....canım her ay bende bır sıskınlık olurdu buay olmadı demkkı bende ıltıhap varmıs doktorada gıtmıstım alttan muayane ettı demkkı ıltıhap ısını anlamıyorlar bırseyın yok dedıler ama bende evlendıkten sonra adete yakın davul gıbı olurdum bu ay olmadım....
kızlar ben soğan suyuna bir başlayamadım üşeniyorum daha doürusu tadı nasıl.benim adetimden buyana bugün 10.günüm adetim 7sinde bitti soğan suyuna başlasam bu ay tedavisi olurmu acaba
yok tatlim bence 2. kuru kuralina gore yap. yani adete 10 gun kala basla. 10gun boyunca gunde 2 defa yap. iltihabi atmis olabilir. ben gercekten inaniyorum ise yaradigina. bu arada sislik odem yuzunden oluyor. sogan suyu odemi de atiyor vucutta. her halukarda iyi geldigi bir seyler var
yok tatlim bence 2. kuru kuralina gore yap. yani adete 10 gun kala basla. 10gun boyunca gunde 2 defa yap. iltihabi atmis olabilir. ben gercekten inaniyorum ise yaradigina. bu arada sislik odem yuzunden oluyor. sogan suyu odemi de atiyor vucutta. her halukarda iyi geldigi bir seyler var
var tatlım bende fark ettım ama ıkıncı kur ısı mantık dısı yanı ogune hersey bıtmıs oluyor yumurtlama hasta olcagını beklıyorsun ozman zafında sogan kurunu yapıyrsun e neye yarayacak ama doktor adamda neye dayalı boyle yapmamızı ıstemıs anlamadım karsık durumlar:)
yarin bende basliyorum sogan kürüne adetimin ustunden bir hafta gecti 15 gun boyunce gunde 2 kere dilmi, insallah hemen etki gosterir kizlar ya
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
üç günlük geçikmenin ardından kırmızıyı gördümanne oolma hayalım nisana kaldı aranızdan ayrılıyorum bu ay için şansı olanlar inş siz tuturursunuz bol şans hepinize
aslinda sitesinde 2 alternatif yazyiro. ya 15 gun once baslayip 15 gu yapiyorsun yada 10 gun once basliyip 10 gun yapiyorsun. polikistik overi olanlar icin 15 gun oneriyor. seninle oyle bir seyin olmadigi icin 10 dedim. yumurtlamanla alakali degil demek ki. ben ikinci kuru bitirdim ama ikinciyi hic duzenli yapamadim. bu ay tekrar baslayacagim.
merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım benimde adet düzensizliğim var 3 aydır doktorumun verdiği cylo prognova diye bi hap kullanıyodum geçen ay bitti hap ve bu ay 3 ü gibi hastalanmam gerekirken hastalanmadım hiç bi belirti de yok merka ediyorum acaba bebiş varmıdır. bu arada kasıklarımda ağrı var çok fazla neden olabilir sizce. evde test yapsam şimdi çıkmaz sanırım.olmadı hafta içi bi gün doktora gideyim inşallah hayırlı haberler alırım çok istiyorummm
tatlım mrb hosgeldın aramza suan kımsecıkler yok kızlar kocıslerıyle sıcak yatakta yatıyorlar hayırdır senı de uyku mu tutmadı...adet gunun gemıs sımdı test yapma ıstrsen yarın sabah ılk ıdrarına bır dene sonra da kan testıne doktora gıdersın....ve allah gonlune gore versın ıns hayırlı haberler alırız ama sen evde bır tes yap sabahhh
meraba hoşbulduk.evet beni de uyku tutmadı biraz bişeyler raştırayım dedim. yarın deneyecem inşallah ikinci çizgiyi görürüm güzel temennilerin için teşekkür ederim. allah herkese verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?