Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

meraba hoşbulduk.evet beni de uyku tutmadı biraz bişeyler raştırayım dedim. yarın deneyecem inşallah ikinci çizgiyi görürüm güzel temennilerin için teşekkür ederim. allah herkese verir inşallah.

bır hafta gecmıs adetın ıdrar testı yapabılırsın cıkar ama adet düzensızlıgın avrmıs ya ondan gecıkebılır yınede test yapmakta fayda var kasık agrının nedenı adet olacak olabılırsın yada bu düzensızlık ıcın kullandıgın haplar kıst falan yapmasın bende sabah hemen test yap gebelık yoksada kasık agrın coksa dra görün derım

evet canim 15er gun yaptim her iki ayda. doktordan randevuyu hafta icine alabildim. gidince sana da haber vericem

ama regl olmadin di mi hala?

dalgamı geçion kuzu yaaaa walla böle yapıom temizliği:):) yavyummm bende seni merak ediom, sen bana ozelden mailin ver ben sana resimlerimi gönderim önden::)))))))))

bak bakk ozleden nerler yapcaklar bende ıstıyorum fotoo bızım basımız kel mı:)))

sana da veririm foto, alayınıza dagıtırım:):)
vericem mailimi kuzum gönder hohohoho latacım bakıyorum da atladın vallaha hemen
canım sadece sabır diyebiliyorum şahsen ben , oyala kendini şu haftasonu geçsin hele bir pazartesi inşallah güzel haberlerin gelir...
bak oldu sımdı nasıl da damladım hemen araya :))

tulınım kendıme geldım tatlım ya ıyıkı hepnız SIZLERI SEVIYORUMMM
bende seviyorum seni....bayan panik...

malesef 35 gün sonra bende adet oldum kısmet martaaa 6 ay çöpe gitti...

İnşallah bu ay gelir bebiş:))

Yitirme umudunu, belli olmaz o iş, eşinin dediği doğru belki bu sefer olacaktır, inşallah da olur:) doktor sonrası haberlerini de bekliyorumi bakalım soğan suyu işe yaramış mı??

Üzme hayatım kendini, hayırlısı olsun.. ama bizi de bırakıp gitme öyle..

Hoşgeldin.. 1 hafta olmuş geçeli, bir test yapabilirsin evde yada olmadı kan testi yaptırabilirsin, inşallah bebiş vardır doludur göbüşün:)

Beluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuş, Tüliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...

Günaydın canlarımmmmmmm....:) Ben de bi gelip bakınayım dedim, nasılsınız kuzular????

Mart Listesi,

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
YAPRAK15 = 10 Mart HAMİLEEEE

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..

kandilll = 2 Mart
ege83 = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
gunes8 = 6 Mart
elvan_byz = 8 Mart
asiia = 8 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
nurdansvs = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
aqua_83 = 12 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
fgak = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
meriyyy = 19 Mart
organiksekerr = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
sfsfs = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayaletcasper = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

Selam kizlar hamisler listesi baya cogalmis. Hepinizin gözü aydin kizlar insallah bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz hayirlisiyla. Darisi bekleyenlere.

beluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuş, tüliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...

Günaydın canlarımmmmmmm....:) ben de bi gelip bakınayım dedim, nasılsınız kuzular????

banummm günaydın sanada , site öle aşağıda açık duruyor fırsat oldukça açıp bakıyorum ... Yoğunum bugün biraz kendine iyi bak öpüyorum..

ben bu sabah kırmızı kartı gördüm,, banucum beni nisana havale et canım :) öyle üzülmedim çünkü herşeyde bir hayır vardır,, biri silik 3 negatif testler ve 2gün önce kahverengi lekenmeler ilginçti ama, neyse ben bu ay regl biterbitmez soğan kürüne başlıcam,, yani demem o kii kızlar gerçekten pisikolojik olarak kendimizi etkiliyoruz rahata bağlayalım biraz derim. yinede burda sizlerle paylaşmak sıkıntıları kaygıları mutlulukları paha biçilemez. DİLERim arzumuz gerçekleşir, ve anne adayı olan tüm arkadaşlarıda tebrik ederim.. öpüyorum hepinizii iyi haftasonları:)

evet canim 15er gun yaptim her iki ayda. doktordan randevuyu hafta icine alabildim. gidince sana da haber vericem

tamam tatlım sagol.bende adtımın 7.gunu baslayıp 15 daha yapayım ıyıce ıcım dısım temızlensın..ben bu ay kırmızıdan cok kaverengı kanamam oldu netten arastırdım...bayanın bırı yazmıs kı korkmayın ben bekar olmama ragmen bende pıltı pıltı kavrengı kan gelıyor doktora gıttım doktor aynen su cvp vermıs;yedgınız yada ıctıgınız bırsey ıyı gelmıs kahverngı kan ıltıhap demıs en derın bolgelerdekı ıltıhabını atmıs dedmıs doktor kız da ben maydanoz suyu kullanıyordum zayıflamak ıcın daha doktora soylmeıdm sessız kaldım demıs....
bende sunu anlıyorum tatlım bu saracoglu 15 gunu yaptırıyo bunyeyı temızletıyor bırde hersey olup bıtıyor adete yakın 5 gun yaptırmasının sebebı ıyıce derınlıklerde kalan pıslık ıltıhabı adette atılsın dıyede 5 gunu uygun gormus olabılırmı dun bayagı arastırdım agırlıkta kahveerengı kanamamın sebebını buna yoruyoyorum saracoglununda boyle bır dusuncesı olmus olabılır bu benım kanaatım kendımce matıklı olarak bunu sekılde yorumluyorum yanı kızlar da bende dahı kuru 3 ay kullanmakta fayda var...
ıstersen yanı sorabılırsen bır doktoruna sor benım burada ımkanlarım bıraz kısıtlı ılk fırsattta bır doktora gıtmeye calısacagım...cunku benım bu ay ılk 2 gun adet kanamamın yarısı kahverngı ıdı artı bugun 3.gunum sankı adetımın en son gunlerıde damla damla leke gelıyor az oldum..yanı gece bunu arastırmasını yaptım aslında bazı yerlerde cok ıı seylerde okdugum da soylenılmez ama tıp dılı ıle yazıldgı ıcın tam anlayamdım...
senden haber beklıcem tatlım bır doktoruna sor bakalım ona gore hareket ederız ....

ask olsun panık deme daha toparlandım tatlımm bu ay bır haller oldu o kadr sogan suyunu devırdık ıyıye mı gıyoruz kotuye mı gıdyorum onu arastırdım sımdıde gece oturup onunla ugrastım hazırana kadar herseyı salı verdım rahatladım dunde ılk gunumdu anlayın benı sımdı bomba gbıyım:))duzeldım yanı dun hepınzın destegı ıcın tsk ederım...

canım benim sen iyi ol istediğim o zaten takılıyorum ben sana kızma tamam mı

banummm günaydın sanada , site öle aşağıda açık duruyor fırsat oldukça açıp bakıyorum ... Yoğunum bugün biraz kendine iyi bak öpüyorum..

Tülinimm, ben de ara ara bakıyorum malum kociş evde:) Sende iyi bak kendine, kolay gelsin çok, öpüyorum kocaman..

slm canım bugün bakıp çıkıoz hep yakalayamadık birbirimizi :)

öyle bebişim:) ben arada kaçamak yaptığım için kaçırıyorum burda olduğun zamanları:) nasılsın kuzum?

Hayırlısı olsun tatlım, demek ki doğru ay bu ay değilmiş.. Aferin sana fazla üzme kendini, iyi yapıyorsun çok da doğru düşünmüşsün.. Biz kendimizi dinlediğimiz için olmayan şeyleri beynimiz var ediyor.. O yüzden ben artık bu belirti işine inanmıyorum takılmıyorum.. mesela ben bu hafta acayip uykucuydum , canım saçma sapan şeyler çekti , oram buram ağrıdı, vs vs, adetim yeni bitti oysa:))) hani bu belirtiler adete yakın olsa hemen hamileliğe yorarsın.. demek ki neymiş, bunlar hikayeymiş, test yapıp adam gibi pozitifi görene kadar kendimizi fazla dinlememiz gerekiyormuş:)

İnşallah en kısa zamanda alırsın sen de bebiş haberini tatlım..

Latacım, nasılsın??? Soğan kürüne devam canım, bırakma, bence iyi gelecek o sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…