- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.861
meraba hoşbulduk.evet beni de uyku tutmadı biraz bişeyler raştırayım dedim. yarın deneyecem inşallah ikinci çizgiyi görürüm güzel temennilerin için teşekkür ederim. allah herkese verir inşallah.
Az evvel test yaptım o da negatif tabi haliyle..
tatlım sen ıkı aydır sogan kurunu mu yapıyorsun...yanı 10 gunluk olan halıyle mı ben 15 gunluk olanı yaptım bende ıkıncı kuru yapayım sen bır doktoruna sor bakalım ne cvp vercek ıns sana da yaramıstır kurlerın ınsan bırseyelr yapmaya calsıyorz rabbım emegımızı gerı cevırmez ıns...
slm arkadaslar az kendime geldim doktora gidemedim ama kan sonucumu ogrenince aradim.degerim 1.4 cikmis yaaa hamilelik falan yok yani.dedim idrar testi yaptim silik te olsa cikti dedim.yani ilk bakista gorunuyor arkadaslar ikinci cizgi resmen.nasil umutlandim yaaa bir daha idrar testi yapmayi dusunmuyorum direkt kana gidecem yani.doktrm dedi gebelik yoktur buyuk ihtimal dedi.simdi devlette yaptim ya testi sanmiyorm bir yanlislik yoktur dedi sikinti yapma dedi kontrole gel dedi oyle yani benim hamilelik hayalleri suya dustu arkadaslarne yapalim artik onumuze bakacaz dimi.bu arada mart listesinden cikarin beni nasilda umutlanmistim su sogan suyundan bende yapayim bari umudum NISAN artik.ama ben iltihap icin tedavi gormustum gecen ay.dolu ilac kullandim.sogan suyu baNA yararmiki.cok yazdim biliyorum ama neyse kizlar iyi bakin kendinize.allah benim yasadigim olayi kimseye yasatmasin kotu bir durum
dalgamı geçion kuzu yaaaa walla böle yapıom temizliği:):) yavyummm bende seni merak ediom, sen bana ozelden mailin ver ben sana resimlerimi gönderim önden::)))))))))
bak bakk ozleden nerler yapcaklar bende ıstıyorum fotoo bızım basımız kel mı:)))
vericem mailimi kuzum gönder hohohoho latacım bakıyorum da atladın vallaha hemensana da veririm foto, alayınıza dagıtırım:):)
canım sadece sabır diyebiliyorum şahsen ben , oyala kendini şu haftasonu geçsin hele bir pazartesi inşallah güzel haberlerin gelir...Kızlarrrr noolur şuan forumda olanlar bana yardım edinnn...kafayı yicemm...hani diyoruz ya hamilelik belirtileri çok kafaya takarsak psikolojik olabilir diyeee
tamam belki bazılarıı psikolojiktir ama bir haftadır adetim geçti bugün kan verdim pazartesi sonuçları alıcam...kızlar 4 5 gündür hep ıslaklık hissediyorum yaa idrar kaçırma falan değil...yani günde 3 tane çamaşır değiştiriyorum o derece....napıcam yaa bu ne olabilir acabaa? aşırı derecede tatlı isteğim varr...normalde böyle deildim...pazartesiye kadar çatlarım...artık idrar testi alıp da moralimi bozmak istemiyorum(((
bende seviyorum seni....bayan panik...bak oldu sımdı nasıl da damladım hemen araya :))
tulınım kendıme geldım tatlım ya ıyıkı hepnız SIZLERI SEVIYORUMMM
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
malesef 35 gün sonra bende adet oldum kısmet martaaa 6 ay çöpe gitti...
Evet arkadasim ya insallah. Gerci ben bu ay icin umudumu yitirmeye basladim. Benim yumurtalama testi dun pozitif gibiydi bugun negatif cikti. atesim bir dusuyor bir cikiyor. her zamanki duzenimin nasil bu kadar bozuldu anlamadim. esim duzenliyken olmuyordu belki simdi olur diyor :) yinede benim icim rahat etmedi. yarin doktora gidiyorum. bakalim insallah bir sey cikmaz.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
üç günlük geçikmenin ardından kırmızıyı gördümanne oolma hayalım nisana kaldı aranızdan ayrılıyorum bu ay için şansı olanlar inş siz tuturursunuz bol şans hepinize
merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım benimde adet düzensizliğim var 3 aydır doktorumun verdiği cylo prognova diye bi hap kullanıyodum geçen ay bitti hap ve bu ay 3 ü gibi hastalanmam gerekirken hastalanmadım hiç bi belirti de yok merka ediyorum acaba bebiş varmıdır. bu arada kasıklarımda ağrı var çok fazla neden olabilir sizce. evde test yapsam şimdi çıkmaz sanırım.olmadı hafta içi bi gün doktora gideyim inşallah hayırlı haberler alırım çok istiyorummm
beluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuş, tüliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...
Günaydın canlarımmmmmmm....:) ben de bi gelip bakınayım dedim, nasılsınız kuzular????
ama regl olmadin di mi hala?
Beluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuş, Tüliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...
Günaydın canlarımmmmmmm....:) Ben de bi gelip bakınayım dedim, nasılsınız kuzular????
evet canim 15er gun yaptim her iki ayda. doktordan randevuyu hafta icine alabildim. gidince sana da haber vericem
vericem mailimi kuzum gönder hohohoho latacım bakıyorum da atladın vallaha hemen
canım sadece sabır diyebiliyorum şahsen ben , oyala kendini şu haftasonu geçsin hele bir pazartesi inşallah güzel haberlerin gelir...
bende seviyorum seni....bayan panik...
ask olsun panık deme daha toparlandım tatlımm bu ay bır haller oldu o kadr sogan suyunu devırdık ıyıye mı gıyoruz kotuye mı gıdyorum onu arastırdım sımdıde gece oturup onunla ugrastım hazırana kadar herseyı salı verdım rahatladım dunde ılk gunumdu anlayın benı sımdı bomba gbıyım:))duzeldım yanı dun hepınzın destegı ıcın tsk ederım...
banummm günaydın sanada , site öle aşağıda açık duruyor fırsat oldukça açıp bakıyorum ... Yoğunum bugün biraz kendine iyi bak öpüyorum..
slm canım bugün bakıp çıkıoz hep yakalayamadık birbirimizi :)
ben bu sabah kırmızı kartı gördüm,, banucum beni nisana havale et canım :) öyle üzülmedim çünkü herşeyde bir hayır vardır,, biri silik 3 negatif testler ve 2gün önce kahverengi lekenmeler ilginçti ama, neyse ben bu ay regl biterbitmez soğan kürüne başlıcam,, yani demem o kii kızlar gerçekten pisikolojik olarak kendimizi etkiliyoruz rahata bağlayalım biraz derim. yinede burda sizlerle paylaşmak sıkıntıları kaygıları mutlulukları paha biçilemez. DİLERim arzumuz gerçekleşir, ve anne adayı olan tüm arkadaşlarıda tebrik ederim.. öpüyorum hepinizii iyi haftasonları:)
canım benim sen iyi ol istediğim o zaten takılıyorum ben sana kızma tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?