Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Selam kizlar hamisler listesi baya cogalmis. Hepinizin gözü aydin kizlar insallah bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz hayirlisiyla. Darisi bekleyenlere.

Ammiiin hayatım, inşallah isteyen herkes kavuşur bebişine hayırlısıyla..:) sen nasılsın?

bencede:)bırakmıcam tatlım bu ayda yapacagımm bende ıyıyım yanı toparladım dundu benım gıtgelllerım bır gun onuda atlattık mı no problem sen nasılsın kocısın evde...bugun benımkıde evde yarın yıne yok...arda bır gelıp bakıp cıkıyorum ıste tatlım...

Aynen öyle banucum herşey nasip kısmet,, dediğin gibi belirtiler diye yedik bitirdik kendimizi :) aman sağlıklı olalımda gerisi olacaksa oluverir zaten,, canım sen kürünü ihmal etme ama çünkü soğan kürü sadece gebeliğe hazırlanmak için değilmiş vücutda kii toksinleri atmaya herangi biryerde iltihap vs. var ise'de ciddi tedavi ediyormuş hatta eşlerimize bile verebiliriz hoş onlarıda kobay yaptık ama:)))

idare eder kuzum ya canım sıkkın biraz
benim 2 tane muhabbet kuşu vardı pakize ve paşa pakize 15 gün önce öldü dünde paşa öldü sabah hiçbişiii yoktu hatta konuşuodu babacık babacık die akşam bi geldik can çekişio . onu o halde görmek bitirdi beni hüngür hüngür ağladım ama işte elimdende bişey gelemedi malesef (

Arkadaşlar mrhb bu sabah test yaptım vee çift çizgiyi gördüm nihayet darısı sizlerin basına şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum inş.oda pozitif çıkar :)

Sevindim iyi olmana hayatım:) ben de öyle ara ara geliyorum bi bakıp kaçıyorum yine..:)

Öyle hayatım , sağlık sıhhat versin allah gelir bebişlerde bildikleri zamanda:)) Yok yok devam ediyorum soğan kürüne, hamiş kalmazsam önümüzdeki ayda devamını getiririm.. annemde yapardı ara ara bir zararı yok faydası çok yani dediğin gibi:) Benimki hayatta içmez ama:)) Gerçi adam daha bu hafta da doktora gitti bi iltahap falan da yok o yüzden zorlamıyorum onu da:)

Çok üzüldüm tatlım yaa..( acaba paşa pakizenin yokluğuna mı alışamadı??? Üzme fazla kendini, insan bağlanıyor çok ama bilirim.. benim eşimin de 2 köpeği varmış yıllarca bakmış, 1 yıl arayla ölmüşler yaşlılık nedeniyle, hala küllerini saklıyoruz ve fotoğraf albümleri falan var, arada hatırladıkça duygusala bağlıyor kociş.. zor yani sevdiğin birini, bir şeyi kaybetmek, ama elden bişey gelmiyor dediğin gibi..

Arkadaşlar mrhb bu sabah test yaptım vee çift çizgiyi gördüm nihayet darısı sizlerin basına şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum inş.oda pozitif çıkar :)

TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER.... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımmmm... Kan testide pozitif çıkar inşallah.. Dönünce yaz mutlaka sonucu.. Darısı başımıza...

Son düzenleme:
canım çok teşk.ederim darısı sizlere inş.sonucum çıkmış tlfnla öğrendim beta hcg değerim 1104 çıkmış pozitif oluyo demi :))) aksam 9 dada gidip dr.göstercem sonucu benide listeye eklermisin cnm hamiş olarak :)

lata sagol tatlim cok arastirdim ben zarar gordum diyen yok yani bir sekilde faydali ama gonul istiyo ki kullaninca hemen bebek le sonuclansin :)) Allahim hayirlisini versin evladin hayirlisi cok cok onemli cevreme bakiyorum da yani evlatla sinanmak da var o yuzden en dogru zamanda gelecegine inaniyorum umit kaybetmek yok ) sevgiler canim

Merhaba kızlar ben geldimm 2 gündür yoktum akraba ziyaretindeydik kocişle neyse ki döndük evimize Sizlerde iyisinizdir umarım geçmiş dünya kadınlar gününüz kutlu olsun ve yeni hamişleri çok tebrik ediyorum malum sayfalar çok dolmuş tek tek okuyamadım

hosgeldin bacim aramiza insallah hayirli haberlerini bekliyoruz ama yine de piskolojik baski yapma kendine hamilemiyim diye insan cok uzuluyo ...

hayirli olsun bacim benim darisi bizlere insallah ne zamandir calisiyosunuz kullandigin bisey varmiydi peki ilk bebisin mi :)

FURTADO bacim sana da hayirli olsun Rabbim gonlune gore versin :)

saoll cnm darısı sizlere inş.evet ilk bebişim benim :) 2 aydır deniyoduk biz oldu çok şükür folik asit kullanıyorum sadece baskada bişey yok Rabbim istedi oldu çok şükür :))

Tebrikler tekrar tekrar tatlımmm.. evet evet gayet pozitif demek o:))) allah sağlıklı bir hamişlik nasip etsin.. Hemen ekliyorum listeye:))

Hoşgeldin tatlım.. İyiyiz biz bol bol hamiş haberi alıyoruz bu ay, mutluyuz o yüzden:) Sen nasılsın bakalım cici hamişimiz?:)

En bi güncel Mart Listemiz.. Haftasonu da güzel haberler almaya devam ediyoruz..

Hamişlerimizi tebrik eder, bekleyenlere bol şans dilerim..

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
YAPRAK15 = 10 Mart HAMİLEEEE
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..

kandilll = 2 Mart
ege83 = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
gunes8 = 6 Mart
elvan_byz = 8 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
aqua_83 = 12 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
fgak = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
meriyyy = 19 Mart
organiksekerr = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
sfsfs = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayaletcasper = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

tsk ler tatlım aynen dedıgın gıbı herseyın hayırlsı bende bu ay kullandım asrı derecede ıltıhap varmıs...bu kuru 3 ay kullanmak lazım dıyorlar deneyecegız elımızden gelenı yapıyoruz rabbım hepımızın gonlundekını verır ıns bu ay sende deneyeceksın galıba bende tekrarlıcam dedgın gıbı umudumuz sımıdı nısan ayına:))

evet tatlim sen Turkiye nin neresindesin yasin kac bu arada :)

Ohhh süper.Hamilelerimiz çoğalmış maşallah
Benim adetime 1 gün kaldI..Belim ağrıyor hafiften adet olabilirim.Adet testi negatif çıkıyor..
Geçmişe göz atayım bir...

kızlarrr hıc bırınız yoksunuz ama arada sırada gıren olursa bana yardımcı olun benım adet kananmam 2 gun surdu bugun 3.gunum hıc bırseycık yok ya sabah bır damla kahverngı akıntı geldı bıttıı netten bırseylere baktım ama anlamdım ılk defa bu ay oldum neler oluyor bana normalde 4 gun olurdu ıkı gunde damla damla sekılde bıterdı ıkı gun adet gordum karma karsık sekılde sımdı bugun 3.gunum hıc bırseyım yok sızce neden olabılır boyle bırseyle karsılasan varmı aramızda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…