- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.881
Selam kizlar hamisler listesi baya cogalmis. Hepinizin gözü aydin kizlar insallah bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz hayirlisiyla. Darisi bekleyenlere.
nasil yani girmicen mi bi daha?
Tülinimm, ben de ara ara bakıyorum malum kociş evde:) Sende iyi bak kendine, kolay gelsin çok, öpüyorum kocaman..
öyle bebişim:) ben arada kaçamak yaptığım için kaçırıyorum burda olduğun zamanları:) nasılsın kuzum?
Hayırlısı olsun tatlım, demek ki doğru ay bu ay değilmiş.. Aferin sana fazla üzme kendini, iyi yapıyorsun çok da doğru düşünmüşsün.. Biz kendimizi dinlediğimiz için olmayan şeyleri beynimiz var ediyor.. O yüzden ben artık bu belirti işine inanmıyorum takılmıyorum.. mesela ben bu hafta acayip uykucuydum , canım saçma sapan şeyler çekti , oram buram ağrıdı, vs vs, adetim yeni bitti oysa:))) hani bu belirtiler adete yakın olsa hemen hamileliğe yorarsın.. demek ki neymiş, bunlar hikayeymiş, test yapıp adam gibi pozitifi görene kadar kendimizi fazla dinlememiz gerekiyormuş:)
İnşallah en kısa zamanda alırsın sen de bebiş haberini tatlım..
Latacım, nasılsın??? Soğan kürüne devam canım, bırakma, bence iyi gelecek o sana..
Tülinimm, ben de ara ara bakıyorum malum kociş evde:) Sende iyi bak kendine, kolay gelsin çok, öpüyorum kocaman..
öyle bebişim:) ben arada kaçamak yaptığım için kaçırıyorum burda olduğun zamanları:) nasılsın kuzum?
Hayırlısı olsun tatlım, demek ki doğru ay bu ay değilmiş.. Aferin sana fazla üzme kendini, iyi yapıyorsun çok da doğru düşünmüşsün.. Biz kendimizi dinlediğimiz için olmayan şeyleri beynimiz var ediyor.. O yüzden ben artık bu belirti işine inanmıyorum takılmıyorum.. mesela ben bu hafta acayip uykucuydum , canım saçma sapan şeyler çekti , oram buram ağrıdı, vs vs, adetim yeni bitti oysa:))) hani bu belirtiler adete yakın olsa hemen hamileliğe yorarsın.. demek ki neymiş, bunlar hikayeymiş, test yapıp adam gibi pozitifi görene kadar kendimizi fazla dinlememiz gerekiyormuş:)
Latacım, nasılsın??? Soğan kürüne devam canım, bırakma, bence iyi gelecek o sana..
Sevindim iyi olmana hayatım:) ben de öyle ara ara geliyorum bi bakıp kaçıyorum yine..:)bencede:)bırakmıcam tatlım bu ayda yapacagımm bende ıyıyım yanı toparladım dundu benım gıtgelllerım bır gun onuda atlattık mı no problem sen nasılsın kocısın evde...bugun benımkıde evde yarın yıne yok...arda bır gelıp bakıp cıkıyorum ıste tatlım...
Aynen öyle banucum herşey nasip kısmet,, dediğin gibi belirtiler diye yedik bitirdik kendimizi :) aman sağlıklı olalımda gerisi olacaksa oluverir zaten,, canım sen kürünü ihmal etme ama çünkü soğan kürü sadece gebeliğe hazırlanmak için değilmiş vücutda kii toksinleri atmaya herangi biryerde iltihap vs. var ise'de ciddi tedavi ediyormuş hatta eşlerimize bile verebiliriz hoş onlarıda kobay yaptık ama:)))
idare eder kuzum ya canım sıkkın biraz
benim 2 tane muhabbet kuşu vardı pakize ve paşa pakize 15 gün önce öldü dünde paşa öldü sabah hiçbişiii yoktu hatta konuşuodu babacık babacık die akşam bi geldik can çekişio . onu o halde görmek bitirdi beni hüngür hüngür ağladım ama işte elimdende bişey gelemedi malesef(
Arkadaşlar mrhb bu sabah test yaptım vee çift çizgiyi gördüm nihayet darısı sizlerin basına şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum inş.oda pozitif çıkar :)
canım çok teşk.ederim darısı sizlere inş.sonucum çıkmış tlfnla öğrendim beta hcg değerim 1104 çıkmış pozitif oluyo demi :))) aksam 9 dada gidip dr.göstercem sonucu benide listeye eklermisin cnm hamiş olarak :)Sevindim iyi olmana hayatım:) ben de öyle ara ara geliyorum bi bakıp kaçıyorum yine..:)
Öyle hayatım , sağlık sıhhat versin allah gelir bebişlerde bildikleri zamanda:)) Yok yok devam ediyorum soğan kürüne, hamiş kalmazsam önümüzdeki ayda devamını getiririm.. annemde yapardı ara ara bir zararı yok faydası çok yani dediğin gibi:) Benimki hayatta içmez ama:)) Gerçi adam daha bu hafta da doktora gitti bi iltahap falan da yok o yüzden zorlamıyorum onu da:)
Çok üzüldüm tatlım yaa..( acaba paşa pakizenin yokluğuna mı alışamadı??? Üzme fazla kendini, insan bağlanıyor çok ama bilirim.. benim eşimin de 2 köpeği varmış yıllarca bakmış, 1 yıl arayla ölmüşler yaşlılık nedeniyle, hala küllerini saklıyoruz ve fotoğraf albümleri falan var, arada hatırladıkça duygusala bağlıyor kociş.. zor yani sevdiğin birini, bir şeyi kaybetmek, ama elden bişey gelmiyor dediğin gibi..
TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımmmm... Kan testide pozitif çıkar inşallah.. Dönünce yaz mutlaka sonucu.. Darısı başımıza...
zytın canım benım sogan kurunu adetın 7.gunu baslayp 15 gun yapıldgını bılıyorum yanı ben bu ay oyle yaptım ama malsef ben hasta oldun dun umudum nısan ayına kaldı ama bebek olmasada bende faydasını gordum yogun akıntım oldu ıltıhabı atıyor galıba bende sısıkınlık olmadı ama adet sancılarımı yıen gecırmedı(eger deneyceksen bır guzel arastır ama benım bıldıklerım bu kadar...
merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım benimde adet düzensizliğim var 3 aydır doktorumun verdiği cylo prognova diye bi hap kullanıyodum geçen ay bitti hap ve bu ay 3 ü gibi hastalanmam gerekirken hastalanmadım hiç bi belirti de yok merka ediyorum acaba bebiş varmıdır. bu arada kasıklarımda ağrı var çok fazla neden olabilir sizce. evde test yapsam şimdi çıkmaz sanırım.olmadı hafta içi bi gün doktora gideyim inşallah hayırlı haberler alırım çok istiyorummm
Arkadaşlar mrhb bu sabah test yaptım vee çift çizgiyi gördüm nihayet darısı sizlerin basına şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum inş.oda pozitif çıkar :)
saoll cnm darısı sizlere inş.evet ilk bebişim benim :) 2 aydır deniyoduk biz oldu çok şükür folik asit kullanıyorum sadece baskada bişey yok Rabbim istedi oldu çok şükür :))hosgeldin bacim aramiza insallah hayirli haberlerini bekliyoruz ama yine de piskolojik baski yapma kendine hamilemiyim diye insan cok uzuluyo ...
hayirli olsun bacim benim darisi bizlere insallah ne zamandir calisiyosunuz kullandigin bisey varmiydi peki ilk bebisin mi :)
FURTADO bacim sana da hayirli olsun Rabbim gonlune gore versin :)
canım çok teşk.ederim darısı sizlere inş.sonucum çıkmış tlfnla öğrendim beta hcg değerim 1104 çıkmış pozitif oluyo demi :))) aksam 9 dada gidip dr.göstercem sonucu benide listeye eklermisin cnm hamiş olarak :)
Merhaba kızlar ben geldimm 2 gündür yoktum akraba ziyaretindeydik kocişle neyse ki döndük evimizeSizlerde iyisinizdir umarım geçmiş dünya kadınlar gününüz kutlu olsun ve yeni hamişleri çok tebrik ediyorum malum sayfalar çok dolmuş tek tek okuyamadım
lata sagol tatlim cok arastirdim ben zarar gordum diyen yok yani bir sekilde faydali ama gonul istiyo ki kullaninca hemen bebek le sonuclansin :)) Allahim hayirlisini versin evladin hayirlisi cok cok onemli cevreme bakiyorum da yani evlatla sinanmak da var o yuzden en dogru zamanda gelecegine inaniyorum umit kaybetmek yok) sevgiler canim
tsk ler tatlım aynen dedıgın gıbı herseyın hayırlsı bende bu ay kullandım asrı derecede ıltıhap varmıs...bu kuru 3 ay kullanmak lazım dıyorlar deneyecegız elımızden gelenı yapıyoruz rabbım hepımızın gonlundekını verır ıns bu ay sende deneyeceksın galıba bende tekrarlıcam dedgın gıbı umudumuz sımıdı nısan ayına:))
evet tatlim sen Turkiye nin neresindesin yasin kac bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?