- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.901
kızlarrr hıc bırınız yoksunuz ama arada sırada gıren olursa bana yardımcı olun benım adet kananmam 2 gun surdu bugun 3.gunum hıc bırseycık yok ya sabah bır damla kahverngı akıntı geldı bıttıı netten bırseylere baktım ama anlamdım ılk defa bu ay oldum neler oluyor bana normalde 4 gun olurdu ıkı gunde damla damla sekılde bıterdı ıkı gun adet gordum karma karsık sekılde sımdı bugun 3.gunum hıc bırseyım yok sızce neden olabılır boyle bırseyle karsılasan varmı aramızda....
kızlarrr hıc bırınız yoksunuz ama arada sırada gıren olursa bana yardımcı olun benım adet kananmam 2 gun surdu bugun 3.gunum hıc bırseycık yok ya sabah bır damla kahverngı akıntı geldı bıttıı netten bırseylere baktım ama anlamdım ılk defa bu ay oldum neler oluyor bana normalde 4 gun olurdu ıkı gunde damla damla sekılde bıterdı ıkı gun adet gordum karma karsık sekılde sımdı bugun 3.gunum hıc bırseyım yok sızce neden olabılır boyle bırseyle karsılasan varmı aramızda....
konyadayım gecıcı sure ıle tayıncıyım.yasım da 27 senın tatlımm
canım hamişmisin yoksa?
tatlim bende karamandayim 26yasindayim ama memleket kayseri :))
sabirli ol canim hayirlisi olsun insallah hamissindir
Tebrikler tekrar tekrar tatlımmm.. evet evet gayet pozitif demek o:))) allah sağlıklı bir hamişlik nasip etsin..Hemen ekliyorum listeye:))
Hoşgeldin tatlım.. İyiyiz biz bol bol hamiş haberi alıyoruz bu ay, mutluyuz o yüzden:) Sen nasılsın bakalım cici hamişimiz?:)
tebrik ederim tatlım... allah kucağına almayı nasip etsin...canım çok teşk.ederim darısı sizlere inş.sonucum çıkmış tlfnla öğrendim beta hcg değerim 1104 çıkmış pozitif oluyo demi :))) aksam 9 dada gidip dr.göstercem sonucu benide listeye eklermisin cnm hamiş olarak :)
selam canım ,,,haberler sende asıl nasılsın neler hissediyorsun keyfin nasıl ?Merhaba kızlar ben geldimm 2 gündür yoktum akraba ziyaretindeydik kocişle neyse ki döndük evimizeSizlerde iyisinizdir umarım geçmiş dünya kadınlar gününüz kutlu olsun ve yeni hamişleri çok tebrik ediyorum malum sayfalar çok dolmuş tek tek okuyamadım
Sevgili lata, bence önemli bisey yoktur, arada bir hormonlardan dolayi, veya bazı sebeplerden dolayı adet uzun veya kısa surebiliyor, bu önemli bişeyin göstergesi olmayabilir. Yine de icim rahat etsin diyorsan doktora bir görün derim.Bence hamileliği de bağlama, üstüne görmede kan çok az, bir kaç damla gelir diye biliyorum. Benim doktorum miktar ve sürenin çok önemli olmadıgını söylemişti. Tabii, bunlar benim fikrim. Bir de herhangi bir kür veya ilaç kullandın mı bu ay, o da etkilemiş olablilir.kayserı cok guzel bır sehır ınsanlarıda cok ıyıdırler sende aramıza hosgeldın...
tatlım benım bat 9 du ama bır gun once oldum persembe ve cuma adet kanamsı ıle bırlıkte kahverengı kanamada vardı parca parca gelıyordu bugun hıc bırsey yok..hamıle olma olasılıgım yoktur hanı kanamam adet kanamasıda neden olabılır ılk kez karsılastım ve cok az bır gun ıkı gun oldum...aramızda olan varmı hıc olmazsa yardımcı olurlardı aklıma bın bır turlu seyler gelıyor acaba normal olabılırmı yanı bundan emın olayım yeter bana....yınede olumsuz bırsey dusunmek ıstemıyorum ıns bırsey yoktur bazen hormonlar ters etkı yapıyorlar buda olmus olabılr ıste bu dusuncelerle kaldım walla....
selam canım ,,,haberler sende asıl nasılsın neler hissediyorsun keyfin nasıl ?
Tebrik ederim seni, furtadoo. Ne mutlu sana!Cnm iyim sağol sende iyisindir inş. vallahi benim keyifler iyi allahıma bin şükür şimdilik hamişlik iyi gidiyor tatlım
FURTADO bacim sana da hayirli olsun Rabbim gonlune gore versin :)
Tebrik ederim seni, furtadoo. Ne mutlu sana!
Sevgili lata, bence önemli bisey yoktur, arada bir hormonlardan dolayi, veya bazı sebeplerden dolayı adet uzun veya kısa surebiliyor, bu önemli bişeyin göstergesi olmayabilir. Yine de icim rahat etsin diyorsan doktora bir görün derim.Bence hamileliği de bağlama, üstüne görmede kan çok az, bir kaç damla gelir diye biliyorum. Benim doktorum miktar ve sürenin çok önemli olmadıgını söylemişti. Tabii, bunlar benim fikrim. Bir de herhangi bir kür veya ilaç kullandın mı bu ay, o da etkilemiş olablilir.
tebrik ederim tatlım... allah kucağına almayı nasip etsin...
selam canım ,,,haberler sende asıl nasılsın neler hissediyorsun keyfin nasıl ?
yap hayatım sende bir test ne olacağı belli mi olur ,ben aklım mantığım almıyor artık bu işleri...
KIZLARR HEPİNİZE İYİ GECELER,,ÖPÜORUM.
bılmıyorum tatlım ama kanda vardı kahverengı kanamamda vardı ıkı gun oldum bugun 3.gunum hıc bırseycık yok kırk kez kontrol yapıyorum hamıle olamam cunku adet gıbı oldum da akılma kotu seyler gelıyor ben de hıc olmazdı ıkı gun adet kanamsı normal degıl...acba benım gıbı olan arakdaslarımız vardır belkı yardımcı olurlar ıns
Hayatım valla ne desem bilemiyorum, bu hafta 2 arkadaşımız silik çizgi görmesine rağmen hamiş çıkmadı.. O yüzden bişey diyemiyorum sen en iyisi bir kan testi yaptır bence..mrb bayanlar. öncelikle teşekkür ediyorum yazıma cevap verenlere. bugün sabah test yaptım ben hemde iki tane ikisinde de ikinci çizgi çıkacak yerde bi yoğunluk oldu ama çizgi şeklinde değildi sanki anlamadım yani. yarın tekrar yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı.bi fikri olan var mı testn sonucuyla ilgili.
banucum ben de dün kırmızıları gördüm hamile değilmişim boşuna ümitlenmişim o silik çıkan çizgide beni boşu boşuna ümitlendirdi çok üzgünüm
Kuzum, arada az olması normal, takılma ona hiç sen.. Benim de öyle oldu bu ay mesela.. Ben bundan 4-5 yıl önce doktora gitmiştim yine, böyle bir ara az gelmeye başladı,bir sorun mu var demiştim, doktor sorun olmadığını kanama yoğunluğunun bazen azalabildiğini, çok uçta bir durum olmadıkça, (hiç gelmemesi ya da çok ağır uzun süren kanamalar gibi), bir sorun olmadığını endişe etmemem gerektiğini söyledi..yani normal bir durum rahat ol.. :)
Hayatım valla ne desem bilemiyorum, bu hafta 2 arkadaşımız silik çizgi görmesine rağmen hamiş çıkmadı.. O yüzden bişey diyemiyorum sen en iyisi bir kan testi yaptır bence..
Çok üzüldüm tatlım..Sağlık olsun kısmet değilmiş demek ki fazla sıkma canını.. Allah hayırlısını versin hakkımızda.. Şimdi sen çok üzgünsün bilyorum ama bi iki güne geçecek bu üzüntün onu da biliyorum..Bu bebiş çalışmalarında, biz farkına varmadan vücut bazı gebelikleri sonlandırabiliyormuş sağlıklı olmadığına karar verip, öyle bir şey de yaşamış olabilirsin.. İnşallah en kısa zamanda bebiş haberi alırsın hayatım, hepimiz tabii..:)
Merhaba kızlar. Herkese mutlu pazarlar...
Adete az kaldı benim. Fazla düşünmemeye çalışıyorum.bakalım, hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?