- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.921
Ah keske mümkün olsa akısına bırakmak. Birazdan esim gelecek, onunla oyalanırım artık. Yalnizken çok düşünüyorum.dusunme tatlım akısına bırak tabı basarabılırsen hayırlsı olsun hepımzı ıcın haberlerını beklıyoruz...
Merhaba kızlar. Herkese mutlu pazarlar...
Adete az kaldı benim. Fazla düşünmemeye çalışıyorum.bakalım, hayırlısı...
tsk ederım banucum ıcımı rahattın cok takmadım ama paylastım cunku gerckten ılk defa boyle bırseyle kasılastım sogan kuru ısın nasıl devm edıyor bende bugunden baslıcagım dun bıttı adetım normalde 7.gunu baslamak lazım mıs da ben 4.gunu baslayacgım hem faydasıda olur. yıne kalan bırseyler varsa yumurtlma haftasına bırakmasın:)bugun bende sıze arkadas oldum bırde her gunde ıkı tane ıncır yemeye baslıcam...bu ayda basladı hazırlıklar:)bu arda kımsecıkler yok sızsız cok kotu buralar benım kocıs yıne nobetcı yumurtlama haftasına nobet yazdrma demıstım adam ust uste nobet tutuyor:))adamları sekılden sekıle soktuk walla bu ısler bıraz fedakarlık ıstıyor:)
Ah keske mümkün olsa akısına bırakmak. Birazdan esim gelecek, onunla oyalanırım artık. Yalnizken çok düşünüyorum.
Banu, nasıl gidiyor soğan kuru bu arada?
selam kızlar.
bugün 26.günüm.adet olmama 6 gün var yine dayanamadım test yaptım.tabi sonuç negatif.
ama böyle çook açık bi çizgi var.ya da yine ben öyle görüyorum:))))
yaa göğüslerim çok sızlıyor benim adetten önce de böyle sızlar o yüzden ihtimal vermiyorum.((
selam kızlar.
bugün 26.günüm.adet olmama 6 gün var yine dayanamadım test yaptım.tabi sonuç negatif.
ama böyle çook açık bi çizgi var.ya da yine ben öyle görüyorum:))))
yaa göğüslerim çok sızlıyor benim adetten önce de böyle sızlar o yüzden ihtimal vermiyorum.((
Merhabalar..Adet günüm bu gün ama adet olmadım.Ama test te negatif..Belki bir kaç gün gecikmeli olurum adetimi...
kızlar ben bugün kırmızıları gördüm
hayırlısı olsun inşallah. bat 8 nisan
benim annemin bir hafta geciktikten sonra pozitif cikmis
kızlar ben bugün kırmızıları gördüm
hayırlısı olsun inşallah. bat 8 nisan
tulın benım ıs hamıle ısı degıldır bebegın ustune o kadr kan gormem ımaknsız da bır bılgı sahıbı olurum belkı kızlarda yasyanlar vardı dıye yazdım cunku kendımı bılmıs bılelı ılk defa 2 gun adet oldum bakalım onumdekı ayda boyle bırsey yasarsam en azından doktora ıkı ay boyle adet goruyorum dıye gıdeyım.
hayırlı geceler bayanlar.....
benimde hikayem gayet uzun ilaçlar hsgler operasyonlar vs derken son olarak doktorum aşılama dedi buarada 2,5 yıldır uğraşıyoruz bizde geçen ptesi doktora gittim adetimin 27.günüydü alttan baktı bişey görmedi 29una adet olmam lazımdı bugün 33,günüm hafif sarı akıntım var okadar kafamda soru işareti var acaba diye?doktor görmedi ama acaba geç döllenme filan olabilirmi diye?yüce mevlam dilerse neden olmasın diyorum kendime şuan hala beklemedeyim oyüzden mart yada nisan ayı diyemiyorum....rabbim hepimize nasip etsin inşallah....
kizlarrrrrrr sogan suyu tadi cok berbat bisey yahuu nasil devam edcem bilmiom kokuusu iykkkkkkk yani ama sifa niyetine icicem napim hersey hayirlisi ile anne olmak icin Rabbim yardim etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?