Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

dusunme tatlım akısına bırak tabı basarabılırsen hayırlsı olsun hepımzı ıcın haberlerını beklıyoruz...
Ah keske mümkün olsa akısına bırakmak. Birazdan esim gelecek, onunla oyalanırım artık. Yalnizken çok düşünüyorum.
Banu, nasıl gidiyor soğan kuru bu arada?

Merhaba kızlar. Herkese mutlu pazarlar...
Adete az kaldı benim. Fazla düşünmemeye çalışıyorum.bakalım, hayırlısı...

Ah keske mümkün olsa akısına bırakmak. Birazdan esim gelecek, onunla oyalanırım artık. Yalnizken çok düşünüyorum.
Banu, nasıl gidiyor soğan kuru bu arada?

Siyahkuğu, lata.. soğan kürüne devam ediyorum kızlar, bugün 5. günüm , eh 3 te 1 i bitti demektir bu 10 gün kaldı:)) bi akıntım vs yok ama şimdilik.. Siyahkuğu inşallah alırız tatlım güzel haberlerini..

Lata, rahat ol hayatım ben bizzat doktordan aldığım bilgileri aktardım sana, o yüzden sorun yok yani:) Kocişine söyle nöbetlerini denk getirmesin o haftaya ama:)))

Biz de bugün çıktık kocişle gezdik tozduk azıcık az önce geldik eve, ben yine bakayım dedim buraya var mı bi haber diye:))

selam kızlar.
bugün 26.günüm.adet olmama 6 gün var yine dayanamadım test yaptım.tabi sonuç negatif.
ama böyle çook açık bi çizgi var.ya da yine ben öyle görüyorum:))))
yaa göğüslerim çok sızlıyor benim adetten önce de böyle sızlar o yüzden ihtimal vermiyorum.((

İnşallah hamişsindir tatlım.. Ama daha erken çok test için.. Az daha sık dişini ve belirtilere çok takma kafanı..

Tatlım ikinci cizgin çoook açık silik bir çizgide çıktıysa testin negatif degil pozitif bence tabii test bozuk falan değilse sanmıyorum tebrikler

slm kızlar.ben de bu ay incir kürüne başladım.ayrıca sabah akşam 1 kaşık da arı sütü içiyorum.bakalım inş faydasını görürüm.5 gün oldu başlayalı.eğer işe yararsa burdan haber veririm...:26:

Merhabalar..Adet günüm bu gün ama adet olmadım.Ama test te negatif..Belki bir kaç gün gecikmeli olurum adetimi...

benim annemin bir hafta geciktikten sonra pozitif cikmis

Kısmet artık canım..Ben de kendimi dinliyorum sürekli bu günlerde..Belirti arıyorum..Sonra da bu belirtiler yediğim bir şeyden mi yoksa hamilelikten mi emin olamıyorum...

kızlar ben bugün kırmızıları gördüm

hayırlısı olsun inşallah. bat 8 nisan

uzme hayatım kendını aslında ne desek bos ama ınsanın elınde degıl bılıyrum daha ıkı gun once bende aynı senın gıbıydım ama atlatıyorsun ılerkı aylara bakalım en basta hayırlısını ısteyelım bak bana da arkadas oldun bende bat 8 bu aya artık umudumuz nısan ayına....

Benim ilk hamileliğimde adet günüme yakın zamanda 3 gün şakır şakır kanadım..Ama idrar testinde silik çizgi vardı..İkizlere hamileymişim...Progynex iğnesi ile kanamam kesildi....

Kendimi dinliyorum sürekli..Acaba yediğim bir şeyden mi yoksa hamilelik mi yoksa kendimi mi kandırıyorum diyorum..Emin olamıyorum yani..Göğüslerde hassasiyet falan yok mesela..Öyle aman aman bir akıntım da yok..Hatta kuruluk hissediyorum.. Ara ara sol kasığıma çok hafiften ağrılar giriyor..Ve eçok gazım var..gazman oldum mübarek :)) Adetimin 28. yumurtlamamın 11. günü...Adetimin 17.günü akşamı yumurtlamıştım...

ya birşey diyeceğim.bu aralar sanki başka konu kalmamış gibi televizyonda, internette hep hamlelikle ilgili şeyler görüyorum.yok efendim bilmem kim hamileymiş, bir diğeri doğum yapmış. başka biri çocuğuyla bilmem nerelere gitmiş...off yaa.her bebek gördüğümde içim gidiyor zaten,bir de bunları görüp okudukça iyice kötü oluyorum..

kizlarrrrrrr sogan suyu tadi cok berbat bisey yahuu nasil devam edcem bilmiom kokuusu iykkkkkkk yani ama sifa niyetine icicem napim hersey hayirlisi ile anne olmak icin Rabbim yardim etsin ..

hayırlı geceler bayanlar.....
benimde hikayem gayet uzun ilaçlar hsgler operasyonlar vs derken son olarak doktorum aşılama dedi buarada 2,5 yıldır uğraşıyoruz bizde geçen ptesi doktora gittim adetimin 27.günüydü alttan baktı bişey görmedi 29una adet olmam lazımdı bugün 33,günüm hafif sarı akıntım var okadar kafamda soru işareti var acaba diye?doktor görmedi ama acaba geç döllenme filan olabilirmi diye?yüce mevlam dilerse neden olmasın diyorum kendime şuan hala beklemedeyim oyüzden mart yada nisan ayı diyemiyorum....rabbim hepimize nasip etsin inşallah....

Rabbim isterse olur insallah canim Allah kalbine gore versin dusunmemeye calis hayirlisi olsun :)

kizlarrrrrrr sogan suyu tadi cok berbat bisey yahuu nasil devam edcem bilmiom kokuusu iykkkkkkk yani ama sifa niyetine icicem napim hersey hayirlisi ile anne olmak icin Rabbim yardim etsin ..

tatlım ıc ıc ılk basları böööggg dıye gelıyor ama ılerde alısıyorsun topu opu ıkı hafta ıcıyorsun....bebısın ıcın hanı ıcnde ukte kalmaz kendını de dusun normalde yılda bır kez bayanların yapmalarını onerıyorlar alısırsın merak etme:)

iyi geceler arkadaslar nasilsiniz.ben cum yasadigim uzuntunun ardindan simdi daha iyiyim.herkes su sogan kurunden yapiyor.bende yapim diyorum.birde su tarcin bali yapim diyorum arkadaslar.iyi gelr insallah.bugun daha 4.gunum sogan kuru icin 7yi beklemem gerekiyor sanirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…