- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.941
iyi geceler arkadaslar nasilsiniz.ben cum yasadigim uzuntunun ardindan simdi daha iyiyim.herkes su sogan kurunden yapiyor.bende yapim diyorum.birde su tarcin bali yapim diyorum arkadaslar.iyi gelr insallah.bugun daha 4.gunum sogan kuru icin 7yi beklemem gerekiyor sanirim...
evet oyle yapılıyor sakıncası yok aslında erken baslmanın ama etksını gostermesı cın 7.gun ıdeal dedıler ama ben bugun basldım adetmın 4gunu benım bıttı sayılır dıye beklemedım bu ay cok az oldum bu yuzden beklemedım hanı ıltıhap falan varsa yumurtlma haftasına kalmasın akıntı ıle bıtsın bu arda ben gectıgımız ay yaptım..ıstersen sen 7.gunu basla normalde oyle baslanılıyor.
simdi ben gecen ay cok agir antibiyotikler kullandim iltihap icin ama bu ay bunu yaparsam sorun olmaz heralde dimi birde bu yumurtlama doneminde ya bir zarar verirse engellerse yani diye dusunuyorum bununla ilgili baktim birseyler ama bulamadim.artik bebegim olsun cok istiyorum.1.5 seneyi geckindir ugrasiyoruz.
simdi ben gecen ay cok agir antibiyotikler kullandim iltihap icin ama bu ay bunu yaparsam sorun olmaz heralde dimi birde bu yumurtlama doneminde ya bir zarar verirse engellerse yani diye dusunuyorum bununla ilgili baktim birseyler ama bulamadim.artik bebegim olsun cok istiyorum.1.5 seneyi geckindir ugrasiyoruz.
teşk.derim cnm aminn inş.darısı sizlere :)tebrik ederim tatlım... allah kucağına almayı nasip etsin...
selam canım ,,,haberler sende asıl nasılsın neler hissediyorsun keyfin nasıl ?
yap hayatım sende bir test ne olacağı belli mi olur ,ben aklım mantığım almıyor artık bu işleri...
KIZLARR HEPİNİZE İYİ GECELER,,ÖPÜORUM.
mrhb cnm bende yeni hamileyim belirti arıyorum demişsin ya o yüzden cvp yazmak istedim sana bende 3,5 haftalık hamileyim ama hiçbir belirtim yoktu ne göğüslerde hassasiyet ne bulantı ne baş dönmesi hiçbişey.Sadece 3-4 gün mide ekşimem olmuştu bu hamileliklemi ilgili onu bilmiyorum tabi :)adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim birazda oluruna bırakmak gerekiyo sanırım inş.sanada isteyen herkesede Rabbim kısa zamanda nasip etsin bu duyguyu gerçekten mükemmel bi duygu :)Kendimi dinliyorum sürekli..Acaba yediğim bir şeyden mi yoksa hamilelik mi yoksa kendimi mi kandırıyorum diyorum..Emin olamıyorum yani..Göğüslerde hassasiyet falan yok mesela..Öyle aman aman bir akıntım da yok..Hatta kuruluk hissediyorum.. Ara ara sol kasığıma çok hafiften ağrılar giriyor..Ve eçok gazım var..gazman oldum mübarek :)) Adetimin 28. yumurtlamamın 11. günü...Adetimin 17.günü akşamı yumurtlamıştım...
Herkese günaydın kızlaaaarrr!
Herkese mutlu huzurlu bol gülücüklü bir hafta diliyorumm!!
Bana dua edin bugün kan tahlili sonucumu alacağııımm! İnşallah bir şeyler vardır :)) Yoksa da napalım canımız sağolsun...:))
Bİr haftadır adet olmadım kızlaarr... Ya hamileysemm?? :))) Arkdşlar yazmışlar çok güldüm..Gazman oldum demişler...Merak etmesinler yalnız değiller...:))
Allahım artık başkalarınn bebeklerini sevmek istemşyorummm üzülüyorumm artık severkennn...Kendi bebeğimi kucağıma almak istiyorummm( Sen sesimizi duy Ya Rabbim...
Herkeze günaydın, güzel haberler alacağımız bi hafta olur inşallah yine ilk haber benden Cuma akşamı test yaptım çift çizgiyi gördüm, HAMİLEYİMMMM buğün izin alabilirsem işyerinden sağlık ocağına gidicem hala bi tedirginlik var içimde bu kan tahlilindede görmeden inanamicam galiba, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah, Allah herkezin yüzünü güldürsün
Herkese günaydın kızlaaaarrr!
Herkese mutlu huzurlu bol gülücüklü bir hafta diliyorumm!!
Bana dua edin bugün kan tahlili sonucumu alacağııımm! İnşallah bir şeyler vardır :)) Yoksa da napalım canımız sağolsun...:))
Bİr haftadır adet olmadım kızlaarr... Ya hamileysemm?? :))) Arkdşlar yazmışlar çok güldüm..Gazman oldum demişler...Merak etmesinler yalnız değiller...:))
Allahım artık başkalarınn bebeklerini sevmek istemşyorummm üzülüyorumm artık severkennn...Kendi bebeğimi kucağıma almak istiyorummm( Sen sesimizi duy Ya Rabbim...
Herkeze günaydın, güzel haberler alacağımız bi hafta olur inşallah yine ilk haber benden Cuma akşamı test yaptım çift çizgiyi gördüm, HAMİLEYİMMMM buğün izin alabilirsem işyerinden sağlık ocağına gidicem hala bi tedirginlik var içimde bu kan tahlilindede görmeden inanamicam galiba, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah, Allah herkezin yüzünü güldürsün
canım benim yaaa tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip eylesin:))) Hiç tedirgin olma canım yaaa bize de dua et:))) Ne güzell yaa Allahım inş. bizde görürüz çift çizgiyi:)))
günaydın canım inşallah sen güzel sonuçlar alıcaksın bugün ve hemen bizimle paylaş olurmu..
ooooo sanada günaydın tatlım çok sevindim ayyy heyecanlandımda hemen sonucu bizimlen paylaş olurmu..
kızlar herkese günaydın ve iyi haftalar..
hemen size bendeki gelişmeleri yazayım..
cumartesi benim kahverengi akıntıya döndü durumum..
sonra doktoru aradım yanındaki kadın gel ben seni araya alıcam dedi o gün 2 3 defa akıntım oldu ama kahverengi..
sonra ogün hep yattım tabi akşam 4te doktora gittim şuanda baksamda hiç birşey göremem pazartesi göre biliriz dedi ama bu sonuçlara göre hamilesin tabiki dedi fakat nasıl 1 gebelik bilemiyorum dedi..
ama bu birer damla kanamanın ve kahverengi akıntının çok olmadığı sürece normal dedi ama ben önlem olsundiye sana 1 tane iyne yazıcam dedi bebişin tutunması içinmiş bu arada..
pazartesi kantahlil sonucunu tekrarlayıp yine geldedi..
tabi ben dururmuyum iyneyi yaptırmaya hastaneye gittim ve hemen orda kan testimi tekrarlattım ve sonuç 1500 çıktı yani tam istediğimiz gibiydi zaten 48 satate iki katı olması gerekiyormuş allahıma çok şükür öyleydi..
sonra dün yine bütün gün yatttım ama 2 3 defa çok az kahverengi akıntım oldu bakalım buakşam 4te yine kan tahlili yaptırıp gidicem bakalım nediyecek of benim için dua edin kızlar çok tedirginim çokkk:
canım benim sakın korkma bak ne güzel çıkmış sonuçların:))) kahverengi akıntı da normal diye çook duydum burda da konuştuk:))) ayy noolur sen de dua et kızz hamişler çoğalıyoo ne kadar çok hamiş dua etse o kadar iyidir:)) Allahım şu şirin dadlu bebişleri ısırcamm ıssırrcaammm öpücemm koklucaammm ama bi gelse(
günaydın kızlar bugün benim bat günüm ve sabah kalkınca akıntımın içinda kırmızıyı gördüm.
henüz başlangıç aşamasında ama kewsin gördüm yani
çok moralim bozuk sabahtan beri ağlamaklıyım..eşim işe getirirken onunda moralini bozdum
bu ay her 2 günde 1 çalışmamız var neden böyle oldu bilemiyorum..doktora gitmeye karar verdik ama ilk müsait oldugumuz ay nisanda filan oluyo o zamana kadar hep doluyuz..
ne yapıcagımı nasıl düşüneceğimi bilemiyorum malesef
günaydın kızlar bugün benim bat günüm ve sabah kalkınca akıntımın içinda kırmızıyı gördüm.
henüz başlangıç aşamasında ama kewsin gördüm yani
çok moralim bozuk sabahtan beri ağlamaklıyım..eşim işe getirirken onunda moralini bozdum
bu ay her 2 günde 1 çalışmamız var neden böyle oldu bilemiyorum..doktora gitmeye karar verdik ama ilk müsait oldugumuz ay nisanda filan oluyo o zamana kadar hep doluyuz..
ne yapıcagımı nasıl düşüneceğimi bilemiyorum malesef
canım sakın moralini bozma tamam mı? ağlama neden ağlıyorsunki yaa??( bizi de üzme...bak ben yarın tahlilsonucumu alıcam negatif olursa ben ne yapayımm ( çalışmalara devam edicez artık...Allah büyüktür...Kafana takarsan daha zorlaşıyor yani tecrübeyle sabit (
sen bol bol dua et cnm belki de yerleşme kanamasıdır:))
hep olumlu düşün ki olumlu sonuç alasın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?