Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Canım sağolasın..O duyguyu çok iyi biliyorum ben...Sağlık sorunları nedeniyle 3. yü düşünüyorum.1,5 yaşında ikizlerim var ama tedaviyle olmuşlardı..Daha önce belirtilerim farklıydı..Mide bulanmalası zaten ilk günlerde olmaz..Sana da sağlıklı bir hamilelik dilerim..Zamanında sağlıkla kucağına alman dileğiyle ...
Zamanında sağlıkla kucağına alman dileğiyle ...

Bu arada ben de adet olmadım hala...Ama her an gelebilir diye orkdim altımda :))

herkeslere gunaydın
aeroplain ve elvan tebrikler arkadaşlar. inşallah sonuçlarınızda pozitif çıkacak. darısı başımıza. cok sevindim
başka var mı havadisler

iyiyim canım başladı yine bir hafta. sen nasılsın. neler yaptın haftasonu, keyfin nasıl?

az öncede yazdığım gibi tatlım cumartesi doktordaydım ama kahverengi akıntım devam ediyo çok değil ama dün 3 defa falan geldi doktor bu akşam yine çağırdı keseyi ancak bu akşam göre biliriz dedi bende keseyi görmeden rahatlamıyacam zaten
aa bide iyne yaptı bana..
yalel geliyodu sanıyorum bugün değilmi gelsede o çok tecrubeli biraz beni aydınlatsa bu konuda özlemcimya çok tedirginim tatlımçokk..

Aeroplain canım kusura bakma seni atlamışım..Sabah dalgınlığı :)
Sana da hayırlı sağlıklı bir hamilelik dilerim canım..Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:

olumlu düşünmeye çalışıyorum ama malesef yapamıyorum bu aydan çok ümitliydim gerçektende..bu aya topikte hamilelerimiz çok olunca belki bende diye ümit ettim hep ama kısmet nasip olmadı

uyumak istiyorum sadece uymak 3-4 gün hiç uyanmadan

canımgünaydın..
seni çok iyi anlıyorum fakat siz nezamandır deniyodunuz..

ben 8 aylık evliyim canım 4 aydır deniyoruz ama daha nasip olmadı

hadi bakalım canım ya cok heyecanlandım bak şimdi bu akşam için. doktorun yeni mi peki. canım dua et sıkma canını. Herşeyin hayırlısı . İnsallah guzel haberlele doneceksin yarın

Hayırlısı inşallah canım.

inşallah canım hepimiz için hayırlısı..

canım olacak inşallah hem sen daha yolun başındasın hemen karamsarlığa kapılma hem bak bende eylülden beri deniyodum ve hamileliğimi ööğrenmem çok ilginç oldu ben adet oldum zanettim damla damla başlayınca ama sonra uzun sürdü damla larım ve bir test yapalım dedik ve pozitifi gördük ki şuanda bile inanamıyorum doktor tamam diyenekadarda inanamıyacam..

hadi bakalım canım ya cok heyecanlandım bak şimdi bu akşam için. doktorun yeni mi peki. canım dua et sıkma canını. Herşeyin hayırlısı . İnsallah guzel haberlele doneceksin yarın

evet canım yeni bilmiyorum inşallah tatlım güzel haberlerle gelirim kısmet artık..

ii canım sen nasılsın hava kapalı bende kapalıyım bugün :) içim daralıyo böyle havada

evet bende sıkılıorum ve artık yaz gelsin istiorum. cts gunu ne guzeldi

Özlemciğim günaydın canım çok teşekkür ederim.

bize de dua edin:)

hayırlısı olsun bitanem. ama sen gonlunu ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…