Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Daha çok yeni evlisin,bozma moralini....

herkeslere gunaydın
aeroplain ve elvan tebrikler arkadaşlar. inşallah sonuçlarınızda pozitif çıkacak. darısı başımıza. cok sevindim
başka var mı havadisler

kız beni ne tebrik ediyonn:))) ayy hamile olmasam bilem tebrik edilince bi heyecanlandım sormayınn:)) Allah razı olsun...:))) hahaha koptum evde kendi kendime gülüyom yaa var mı böyle bir şey...bebek yüzünden şizofren olacamm :) bi gülüyorum bi ağlıyorum...
dün biraz rahatsızdım sabah eşim erkenden kalkıp bulaşık yıkamış evi düzenlemiş annaaaaaa bi kalktım mutfak mis gibi valla bi utandım bi utandımm(
sonra ağlamaya başladm diyalog bu:
Ben:
- Ben iyi bir ev hanımı olamaadııııımmm....Olamadıııımmm...Bulaşıkları sen yıkamışsıııınnn...Öhüüüü....
Eşim:
- ?!? Hayatım? Nölüyöööö!
hahahaha o da yakında motoru yakacak sayemde garip garip durduk yere duygulanıp ağlıyorumm yaaa :/

inanınki moral bozmamak elde değil..

Ama Allahtan gelen herşeye razı olduğumuz için şuan tevekkül ediyorum..

canım sıkma canını bak ben geçen ay tüm belirtileri yaşadım kesin diyodum ki benden başka herkes hamilesin sen diyodu yani o kadar çok ümitlenmiştim ama olmadı vardır bi hayır ben takmıyorum artık rabbim bilir hayırlısını versin deyip geçiyorum doğrusu üzülme sakın

arkadaşlar benim regl günüm geldi. cuma yada cumartesi olmam gerekiyordu cumartesi olucam sandım o akşam sanki bi damla geldi gibime geldi. ped koydum o gece hiç brşey yok ertesi gün de yok gelmemiş. sonra pazar günü baktım olmıcam gibime geldi. tuvalete gittim sanki geldi gibime geldi ped koydum akşama kadar bi damla ya var ya yok kirli bişi vardı. hala da tık yok normalde ilk günüm benm çok gelir bardak bardak nerede ise ama hala yok o üç damla içimdeki son şey olabilirmi.

acaba hamile miyim. iki gün geçti günümü. ve iki haftadır göğüslerim çok ağrıyor. offf dünden beri meraktan ölücem. ama kesin olmadan test yapmaya korkuyorum. yardım edin kızlar olabilirmi????*

her yere yazıyorum valla szce olabilirmi merak ediyorum

oda iimiş yaaa sizi gidiler sizi duygu sömürüsü yapıp adamları çalıştırıonuz demiiiiiii :):):):):)

sağol canım çok teşekkür ederim desteğin için..

sabah sabah görünce beynimden vurulmuşa döndüm bi an ama yorumlarınız sağolun bana destek oldunuz yavaş yavaş atlatmaya çalışıyorum..

evet hayırlısı neyse o zaman olsun inşallah..Rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallah..

Allah soyletti:) yaw kan tahlillerimni alacak olan sen degilmiydin, yanlışmı okudum. belki içinde vardır beebk die:)))))))

oda iimiş yaaa sizi gidiler sizi duygu sömürüsü yapıp adamları çalıştırıonuz demiiiiiii :):):):):)

günaydın belus aferim valla günahımı al sen benim :))))
kız ne duygu sömürüsüüüü.:)))
aşk olsun:)) benim koca bu aralar üzerime çok düşüyo bahalım hayırlısu inş...

canım açıkça söylemek gerekirse havalar çok dengesiz gidiyo ve bu regle döneminin gün sapmasına neden olabiliyo ama şuan sen tam bi ortadasın olabilerde olmayabilerde şu hassas testlerden alıp yapsanmı acaba ? ay heyecanlandım bende bilemedimki napsan :)

tatlım sen bu tahlil sonuçlarını nezaman alcın biz çatlıyacaz nezaman yaptırmıştınki neden bukadar beklettiler seni?
bence sen hamilesin tatlım..
hiç ağlamayan ben perşembeden beri en ufak bişeyde gözümdoluyo istemeden akıyo yaşlar hahah:

canım inşallah hamilesindir ama biz nedesek boş mesela benimde öyle damla damla geldi birkaçgün sonra test yaptım ve hamile olduğum u öğrendim bence sen hassas bi test al ve hemen yap en kolay böyle rahatlarsın ..

günaydın belus aferim valla günahımı al sen benim :))))
kız ne duygu sömürüsüüüü.:)))
aşk olsun:)) benim koca bu aralar üzerime çok düşüyo bahalım hayırlısu inş...

şaka yapıom canımmmmm
vallahi ben dün 9 da bi kalktım çamaşır temizlik ütü akşam 4 oldu iş bitti ama bende bittim benimkininde toplantısı vardı 12 de gitti oturmaktan yoruldum diyo şaka gibiydi bişeyde diyemedim ama için için sinirden çatladım

benden heyecanlandım . şimdi hayal kırıklığı olamak da istemiyorum akşama alıcm yarın sabah yapıcam sabah daha net belli oluyomuş ya ama tabi yarına kadar hasta olma ihtimali de var hadi hayırlısı ya :)

canım inşallah hamilesindir ama biz nedesek boş mesela benimde öyle damla damla geldi birkaçgün sonra test yaptım ve hamile olduğum u öğrendim bence sen hassas bi test al ve hemen yap en kolay böyle rahatlarsın ..[/QUOTE]

hamile olduğunu öle damla damla öğrendin yani ay şimdi daha çok sevindim ben

hahaha kzm o da toplantıda kafa patlatmıştır...kafa emeği, kol emeği farketmez..:))) valla benim eşim memur cumartesi pazar evde:)) ben hafta içi yapıyorum temzlğimi.. işte haftasonu bi tek çamaşır yıkattım, bi süpürge çektim, yemek yaptım falan...havamdaysam genelde sarma sarıyorum ama bu hafta sonu bugün alacağım tahlil için sıkıntı yaptım o yüzden sallamasyon yemeklerle geçiştirdim...

canım benim cuma yaptırmıştım pazartesi sabah gel dediler..ama ben şuan eşimi bekliyorum. öğleden sonra izin alabilirse beraber gidelim diye...
benim pek umudum yok...
sen hamilesin gerçekten ama o yüzden duygusallaşmışsındır kuzum benim:))
ben depresif bir insanım zaten o yüzden pek de anormal karşılamıyorum.. ama bu aralar saçmalıklara ağladığım için tikkatimi çekti yanü..:/

canım inşallah hamilesindir ama biz nedesek boş mesela benimde öyle damla damla geldi birkaçgün sonra test yaptım ve hamile olduğum u öğrendim bence sen hassas bi test al ve hemen yap en kolay böyle rahatlarsın ..

hamile olduğunu öle damla damla öğrendin yani ay şimdi daha çok sevindim ben [/QUOTE]

tatlım bence sen test yap ona göre sevin derim ben sonra üzülmemem için çünkü bu işler hiç belli olmuyo herkese göre deyişiyo yanimöesela ben benim gibi olabn birini hiç görmemiştim test yapmam sebebimde kanamalarımın çok uzun sürmesi ve ağrılarımdı doktora gidecektimyani oyüzden yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…