- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.981
olumlu düşünmeye çalışıyorum ama malesef yapamıyorumbu aydan çok ümitliydim gerçektende..bu aya topikte hamilelerimiz çok olunca belki bende diye ümit ettim hep ama kısmet nasip olmadı
uyumak istiyorum sadece uymak 3-4 gün hiç uyanmadan
ben 8 aylık evliyim canım 4 aydır deniyoruz ama daha nasip olmadı
Daha çok yeni evlisin,bozma moralini....
herkeslere gunaydın
aeroplain ve elvan tebrikler arkadaşlar. inşallah sonuçlarınızda pozitif çıkacak. darısı başımıza. cok sevindim
başka var mı havadisler
inanınki moral bozmamak elde değil..
Ama Allahtan gelen herşeye razı olduğumuz için şuan tevekkül ediyorum..
kız beni ne tebrik ediyonn:))) ayy hamile olmasam bilem tebrik edilince bi heyecanlandım sormayınn:)) Allah razı olsun...:))) hahaha koptum evde kendi kendime gülüyom yaa var mı böyle bir şey...bebek yüzünden şizofren olacamm :) bi gülüyorum bi ağlıyorum...
dün biraz rahatsızdım sabah eşim erkenden kalkıp bulaşık yıkamış evi düzenlemiş annaaaaaa bi kalktım mutfak mis gibi valla bi utandım bi utandımm(
sonra ağlamaya başladm diyalog bu:
Ben:
- Ben iyi bir ev hanımı olamaadııııımmm....Olamadıııımmm...Bulaşıkları sen yıkamışsıııınnn...Öhüüüü....
Eşim:
- ?!? Hayatım? Nölüyöööö!
hahahaha o da yakında motoru yakacak sayemdegarip garip durduk yere duygulanıp ağlıyorumm yaaa :/
canım sıkma canını bak ben geçen ay tüm belirtileri yaşadım kesin diyodum ki benden başka herkes hamilesin sen diyodu yani o kadar çok ümitlenmiştim ama olmadı vardır bi hayır ben takmıyorum artık rabbim bilir hayırlısını versin deyip geçiyorum doğrusu üzülme sakın
kız beni ne tebrik ediyonn:))) ayy hamile olmasam bilem tebrik edilince bi heyecanlandım sormayınn:)) Allah razı olsun...:))) hahaha koptum evde kendi kendime gülüyom yaa var mı böyle bir şey...bebek yüzünden şizofren olacamm :) bi gülüyorum bi ağlıyorum...
dün biraz rahatsızdım sabah eşim erkenden kalkıp bulaşık yıkamış evi düzenlemiş annaaaaaa bi kalktım mutfak mis gibi valla bi utandım bi utandımm(
Ben:
- Ben iyi bir ev hanımı olamaadııııımmm....Olamadıııımmm...Bulaşıkları sen yıkamışsıııınnn...Öhüüüü....
Eşim:
hahahaha o da yakında motoru yakacak sayemdegarip garip durduk yere duygulanıp ağlıyorumm yaaa :/
oda iimiş yaaa sizi gidiler sizi duygu sömürüsü yapıp adamları çalıştırıonuz demiiiiiii :):):):):)
arkadaşlar benim regl günüm geldi. cuma yada cumartesi olmam gerekiyordu cumartesi olucam sandım o akşam sanki bi damla geldi gibime geldi. ped koydum o gece hiç brşey yok ertesi gün de yok gelmemiş. sonra pazar günü baktım olmıcam gibime geldi. tuvalete gittim sanki geldi gibime geldi ped koydum akşama kadar bi damla ya var ya yok kirli bişi vardı. hala da tık yok normalde ilk günüm benm çok gelir bardak bardak nerede ise ama hala yok o üç damla içimdeki son şey olabilirmi.
acaba hamile miyim. iki gün geçti günümü. ve iki haftadır göğüslerim çok ağrıyor. offf dünden beri meraktan ölücem. ama kesin olmadan test yapmaya korkuyorum. yardım edin kızlar olabilirmi????*
her yere yazıyorum valla szce olabilirmi merak ediyorum
Ben:
Eşim:
arkadaşlar benim regl günüm geldi. cuma yada cumartesi olmam gerekiyordu cumartesi olucam sandım o akşam sanki bi damla geldi gibime geldi. ped koydum o gece hiç brşey yok ertesi gün de yok gelmemiş. sonra pazar günü baktım olmıcam gibime geldi. tuvalete gittim sanki geldi gibime geldi ped koydum akşama kadar bi damla ya var ya yok kirli bişi vardı. hala da tık yok normalde ilk günüm benm çok gelir bardak bardak nerede ise ama hala yok o üç damla içimdeki son şey olabilirmi.
acaba hamile miyim. iki gün geçti günümü. ve iki haftadır göğüslerim çok ağrıyor. offf dünden beri meraktan ölücem. ama kesin olmadan test yapmaya korkuyorum. yardım edin kızlar olabilirmi????*
her yere yazıyorum valla szce olabilirmi merak ediyorum
günaydın belus aferim valla günahımı al sen benim :))))
kız ne duygu sömürüsüüüü.:)))
aşk olsun:)) benim koca bu aralar üzerime çok düşüyo bahalım hayırlısu inş...
Allah soyletti:) yaw kan tahlillerimni alacak olan sen degilmiydin, yanlışmı okudum. belki içinde vardır beebk die:)))))))
canım açıkça söylemek gerekirse havalar çok dengesiz gidiyo ve bu regle döneminin gün sapmasına neden olabiliyo ama şuan sen tam bi ortadasın olabilerde olmayabilerde şu hassas testlerden alıp yapsanmı acaba ? ay heyecanlandım bende bilemedimki napsan :)
benim özlemcimm( korkuyorum ama belki de yoktur bebek mebek... ( Allahım şu hamile kullarının dualarını kabul eyle! Amin...
şaka yapıom canımmmmm
vallahi ben dün 9 da bi kalktım çamaşır temizlik ütü akşam 4 oldu iş bitti ama bende bittim benimkininde toplantısı vardı 12 de gitti oturmaktan yoruldum diyo şaka gibiydi bişeyde diyemedim ama için için sinirden çatladım
tatlım sen bu tahlil sonuçlarını nezaman alcın biz çatlıyacaz nezaman yaptırmıştınki neden bukadar beklettiler seni?
bence sen hamilesin tatlım..
hiç ağlamayan ben perşembeden beri en ufak bişeyde gözümdoluyo istemeden akıyo yaşlar hahah:
canım inşallah hamilesindir ama biz nedesek boş mesela benimde öyle damla damla geldi birkaçgün sonra test yaptım ve hamile olduğum u öğrendim bence sen hassas bi test al ve hemen yap en kolay böyle rahatlarsın ..
canım inşallah hamilesindir ama biz nedesek boş mesela benimde öyle damla damla geldi birkaçgün sonra test yaptım ve hamile olduğum u öğrendim bence sen hassas bi test al ve hemen yap en kolay böyle rahatlarsın ..
korkma canım korkulacak bir şey yok. Herşey Allah dan ve hayırlısı olsun.
hamile olmayan kullarının duasını da kabul etsin yaw:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?