- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.001
canım benim cuma yaptırmıştım pazartesi sabah gel dediler..ama ben şuan eşimi bekliyorum. öğleden sonra izin alabilirse beraber gidelim diye...
benim pek umudum yok...
sen hamilesin gerçekten ama o yüzden duygusallaşmışsındır kuzum benim:))
ben depresif bir insanım zaten o yüzden pek de anormal karşılamıyorum.. ama bu aralar saçmalıklara ağladığım için tikkatimi çekti yanü..:/
hamile olduğunu öle damla damla öğrendin yani ay şimdi daha çok sevindim ben
Herkese günaydın kızlaaaarrr!
Herkese mutlu huzurlu bol gülücüklü bir hafta diliyorumm!!
Bana dua edin bugün kan tahlili sonucumu alacağııımm! İnşallah bir şeyler vardır :)) Yoksa da napalım canımız sağolsun...:))
Bİr haftadır adet olmadım kızlaarr... Ya hamileysemm?? :))) Arkdşlar yazmışlar çok güldüm..Gazman oldum demişler...Merak etmesinler yalnız değiller...:))
Allahım artık başkalarınn bebeklerini sevmek istemşyorummm üzülüyorumm artık severkennn...Kendi bebeğimi kucağıma almak istiyorummm( Sen sesimizi duy Ya Rabbim...
güldencim sen adetliykenmi yaptın testi canım
hihiii benimki rejime başladı yemek yapmıom :) gerçi öncedende yapmıodum annemde yiyoduk ama olsun rahatladım :)hahaha kzm o da toplantıda kafa patlatmıştır...kafa emeği, kol emeği farketmez..:))) valla benim eşim memur cumartesi pazar evde:)) ben hafta içi yapıyorum temzlğimi.. işte haftasonu bi tek çamaşır yıkattım, bi süpürge çektim, yemek yaptım falan...havamdaysam genelde sarma sarıyorum ama bu hafta sonu bugün alacağım tahlil için sıkıntı yaptım o yüzden sallamasyon yemeklerle geçiştirdim...
tatlım peki oyaptırdığın yerin telefonu falan yokmu sence arayıp öğren yaaaa:
çatlıyacam bennnnn şekerimyaaa..
tatlım bence sen test yap ona göre sevin derim ben sonra üzülmemem için çünkü bu işler hiç belli olmuyo herkese göre deyişiyo yanimöesela ben benim gibi olabn birini hiç görmemiştim test yapmam sebebimde kanamalarımın çok uzun sürmesi ve ağrılarımdı doktora gidecektimyani oyüzden yaptım..
günaydın Aeroplain, canım inşallah hamişsindir, bende senin gibiyim gazman oldum çıktım adet günüme benimde 6 gün kaldı, inşallah burda isteyen herkes hamiledir canım AMİNNNN, sende başka belirtiler varmı canım..
canım benim adetimde normalde birkaç gün damla damla başlayıp sonra normale dönğüyodu ayın birinde yine 2 gün damlalarım başladı bende adet oldum dedim..
fakat sonra 2 3 gün ara verdi ave sonra kahverengi ve kırmızı arası bişeyler oldu ve bende çok ağrılarım olduğu için dedim artık tedavi olmam lazım kesin bende bi rahatsızlık vardedim..
ve ayın 8inde bizim işyeri hekimimizle konuştuk dedi gel bakalım sana bi test yapalım dedi ve 3 idrar testinide pozitif gördükten sonra bana hemen hastaneye gitmen lazım çok citti bi durumunvar dedi bende sonra kantahlili yaptırdım hamileydim ama çok yeni olduğu için kese görünmez dediler ve şimdi hala azar azar kahverengiler geliyo cumartesi gittiğim doktorda bana iyne yaptı ve pazartesi keseyi göre biliriz dedi..
öyle işte
canım benim adetimde normalde birkaç gün damla damla başlayıp sonra normale dönğüyodu ayın birinde yine 2 gün damlalarım başladı bende adet oldum dedim..
fakat sonra 2 3 gün ara verdi ave sonra kahverengi ve kırmızı arası bişeyler oldu ve bende çok ağrılarım olduğu için dedim artık tedavi olmam lazım kesin bende bi rahatsızlık vardedim..
ve ayın 8inde bizim işyeri hekimimizle konuştuk dedi gel bakalım sana bi test yapalım dedi ve 3 idrar testinide pozitif gördükten sonra bana hemen hastaneye gitmen lazım çok citti bi durumunvar dedi bende sonra kantahlili yaptırdım hamileydim ama çok yeni olduğu için kese görünmez dediler ve şimdi hala azar azar kahverengiler geliyo cumartesi gittiğim doktorda bana iyne yaptı ve pazartesi keseyi göre biliriz dedi..
öyle işte
hihiii benimki rejime başladı yemek yapmıom :) gerçi öncedende yapmıodum annemde yiyoduk ama olsun rahatladım :)
kız adama rejim yaptırma.! ne rejimi! sen de kendine dikkat et bak annenlere gitmeden evde de ye bir şeyler..hamilelik dşünüyoruz şurda, kendimizi iyi hazırlamamız lazım:)) valla bu rejim olayına çook karşıyım beennn:))
Noooo Rejimmmm!!:)))
kız dur beni de heycanlandırma tam heyecanı üzerimden atmışken...iki de bir çişim geliyo zten..:))
kociş gelsin gidicem inş.:))
senin şimdi kaç haftalık bebişin tatlım:))) ay ben hiç dayanamam hemen gidip alışveriş yaparım bebeğeeee:)) ciciler alırım yaaa:)))
sakın ağır iş yapma kendine dikkat et:)) bol bol ayva hurma ye:)) balık ceviz valla ben gerçi hamile değilsem bile hergün ayı gibi bunlardan yiyorum:)) eşim gofret alıyo bazen şu promosyonlu 10 lu paketlerden falan, ertesi gün eve bi geliyo paketten eser yok
bende bazen diyorum şeeyyyy,,, bahçede çocuklara dağıttımD
inanmıyo tabe...niye inansın :/
günaydın Aeroplain, canım inşallah hamişsindir, bende senin gibiyim gazman oldum çıktım adet günüme benimde 6 gün kaldı, inşallah burda isteyen herkes hamiledir canım AMİNNNN, sende başka belirtiler varmı canım..
hahahaha şekerim benimde bol bol tuvaletim geliyo bak ben sana söyliyeyim sen hamile çıkacan hhahahah:
ara şurayı bul telefonunu ayy heyecanlantabi biraz..
bende yiyorum merak etme bide hafta sonu hep kocamı çalıştırdım ben hep yattım hep ama alışık olmayınca çok zor şekerim hhahaha:
ben ikizler burcuyum güldencim ikizler burcu isterse hastalık moduna girip kendisini kanser bile edebilir
geçen düşündüm zaten bu belirtileri üçyüz siteden okuya okuya kafama kazıdım ondan yaşıyorum..
(laf aramızda pek ümütlenmeyeyimki sonra hüsrana uğramayayımm..he bi de yükselenim yengeç..anaçlık duygusallık müslüm modu da var ondan dolayı hamile olmayabilirim diyerek telkin ediyorum kendimi..sonuç negatifse suratım zından gibi oluyor çünkü...:)
ben ikizler burcuyum güldencim ikizler burcu isterse hastalık moduna girip kendisini kanser bile edebilir
geçen düşündüm zaten bu belirtileri üçyüz siteden okuya okuya kafama kazıdım ondan yaşıyorum..
(laf aramızda pek ümütlenmeyeyimki sonra hüsrana uğramayayımm..he bi de yükselenim yengeç..anaçlık duygusallık müslüm modu da var ondan dolayı hamile olmayabilirim diyerek telkin ediyorum kendimi..sonuç negatifse suratım zından gibi oluyor çünkü...:)
kızlar herkese günaydın ve iyi haftalar..
hemen size bendeki gelişmeleri yazayım..
cumartesi benim kahverengi akıntıya döndü durumum..
sonra doktoru aradım yanındaki kadın gel ben seni araya alıcam dedi o gün 2 3 defa akıntım oldu ama kahverengi..
sonra ogün hep yattım tabi akşam 4te doktora gittim şuanda baksamda hiç birşey göremem pazartesi göre biliriz dedi ama bu sonuçlara göre hamilesin tabiki dedi fakat nasıl 1 gebelik bilemiyorum dedi..
ama bu birer damla kanamanın ve kahverengi akıntının çok olmadığı sürece normal dedi ama ben önlem olsundiye sana 1 tane iyne yazıcam dedi bebişin tutunması içinmiş bu arada..
pazartesi kantahlil sonucunu tekrarlayıp yine geldedi..
tabi ben dururmuyum iyneyi yaptırmaya hastaneye gittim ve hemen orda kan testimi tekrarlattım ve sonuç 1500 çıktı yani tam istediğimiz gibiydi zaten 48 satate iki katı olması gerekiyormuş allahıma çok şükür öyleydi..
sonra dün yine bütün gün yatttım ama 2 3 defa çok az kahverengi akıntım oldu bakalım buakşam 4te yine kan tahlili yaptırıp gidicem bakalım nediyecek of benim için dua edin kızlar çok tedirginim çokkk:
günaydın kızlar bugün benim bat günüm ve sabah kalkınca akıntımın içinda kırmızıyı gördüm.
henüz başlangıç aşamasında ama kewsin gördüm yani
çok moralim bozuk sabahtan beri ağlamaklıyım..eşim işe getirirken onunda moralini bozdum
bu ay her 2 günde 1 çalışmamız var neden böyle oldu bilemiyorum..doktora gitmeye karar verdik ama ilk müsait oldugumuz ay nisanda filan oluyo o zamana kadar hep doluyuz..
ne yapıcagımı nasıl düşüneceğimi bilemiyorum malesef
tmm cnm ama yarın sabaha kadar bekliyecem sabah yapıcam işte dediğim gibi o zamana kadar olmazsam belki de olurum sevincim boşa gider. yarın sabaha kadar beklemekte bi dert tabi :) teşekkürler cevabın için
yok kız ben yapmam diyet falan her ne kadar kıyafetlerimin içine giremesemde :) ama kocişimin ihtiyacı var çok aldı kocaman göbüşü var şekeri falan yükselir die korkuyorum çünkü annesinde var dikkat etmeli kendine
tamam cicim.of of benimde 6 gün kaldı inşallah herşeyin hayırlısıbak bacım bende belirtiler nasıldı biliyo musun bu arada amin evet inş. hamile kalsın herkes bebişini alsın kucağına..
kızlar sonra bebeği atacak birilerini arıcaz demedi demeyin....Pok temizleme ve ciyaklama fazla gelicek yaniDD
bende şöyle belirtiler var:
aşırı tatlı yeme isteği...yani yeni kahvaltı yaptım ama canım hep tatlı istiyo..
uzun süre 5 6 gün ıslaklık hissim oldu berrak akıntı oldu yani..kokusuz..temiz bi şey..altına mı kaçırıyorsun be kadın dedim ama yok ...
sık idrara çıkma...
ağlama krizleri..
göğüslerde tık yok..
valla açıp ikide bir bakıyorum HAHAHAHAAA çok da büyümediler yani...aynen şekillerini muhafaza etmekteler..
karnım şiş.
gazım çok.
bazen sabah çok az mide ekşimesi gibi bir şey oluyo bulantıyla karışık:/
bunlar psikolojik de olabilir şekerim..napalım...ben her şeye haaazırım!
ama iki hafta önce, üç ün süren bir kanama yaşadım kahvemsi..
ve 5 martta olmam gerekiyordu böğün bir haftadan fazladır olmadım..
belki o üç günlük kanama adettr. çünkü benim adet düzensiz...
sen belirtilere takılma canım..çalışın yoğun bir şekilde, tadını çıkarın kafana takma...gelir inş. Bebişin sana :)) tamam..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?