Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tatlım peki oyaptırdığın yerin telefonu falan yokmu sence arayıp öğren yaaaa:
çatlıyacam bennnnn şekerimyaaa..

hamile olduğunu öle damla damla öğrendin yani ay şimdi daha çok sevindim ben

tatlım bence sen test yap ona göre sevin derim ben sonra üzülmemem için çünkü bu işler hiç belli olmuyo herkese göre deyişiyo yanimöesela ben benim gibi olabn birini hiç görmemiştim test yapmam sebebimde kanamalarımın çok uzun sürmesi ve ağrılarımdı doktora gidecektimyani oyüzden yaptım..[/QUOTE]

tmm cnm ama yarın sabaha kadar bekliyecem sabah yapıcam işte dediğim gibi o zamana kadar olmazsam belki de olurum sevincim boşa gider. yarın sabaha kadar beklemekte bi dert tabi :) teşekkürler cevabın için

günaydın Aeroplain, canım inşallah hamişsindir, bende senin gibiyim gazman oldum çıktım adet günüme benimde 6 gün kaldı, inşallah burda isteyen herkes hamiledir canım AMİNNNN, sende başka belirtiler varmı canım..

güldencim sen adetliykenmi yaptın testi canım

canım benim adetimde normalde birkaç gün damla damla başlayıp sonra normale dönğüyodu ayın birinde yine 2 gün damlalarım başladı bende adet oldum dedim..
fakat sonra 2 3 gün ara verdi ave sonra kahverengi ve kırmızı arası bişeyler oldu ve bende çok ağrılarım olduğu için dedim artık tedavi olmam lazım kesin bende bi rahatsızlık vardedim..
ve ayın 8inde bizim işyeri hekimimizle konuştuk dedi gel bakalım sana bi test yapalım dedi ve 3 idrar testinide pozitif gördükten sonra bana hemen hastaneye gitmen lazım çok citti bi durumunvar dedi bende sonra kantahlili yaptırdım hamileydim ama çok yeni olduğu için kese görünmez dediler ve şimdi hala azar azar kahverengiler geliyo cumartesi gittiğim doktorda bana iyne yaptı ve pazartesi keseyi göre biliriz dedi..
öyle işte

hihiii benimki rejime başladı yemek yapmıom :) gerçi öncedende yapmıodum annemde yiyoduk ama olsun rahatladım :)

tatlım peki oyaptırdığın yerin telefonu falan yokmu sence arayıp öğren yaaaa:
çatlıyacam bennnnn şekerimyaaa..

kız dur beni de heycanlandırma tam heyecanı üzerimden atmışken...iki de bir çişim geliyo zten..:))
kociş gelsin gidicem inş.:))

senin şimdi kaç haftalık bebişin tatlım:))) ay ben hiç dayanamam hemen gidip alışveriş yaparım bebeğeeee:)) ciciler alırım yaaa:)))
sakın ağır iş yapma kendine dikkat et:)) bol bol ayva hurma ye:)) balık ceviz valla ben gerçi hamile değilsem bile hergün ayı gibi bunlardan yiyorum:)) eşim gofret alıyo bazen şu promosyonlu 10 lu paketlerden falan, ertesi gün eve bi geliyo paketten eser yok
bende bazen diyorum şeeyyyy,,, bahçede çocuklara dağıttım D
inanmıyo tabe...niye inansın :/

tmm cnm ama yarın sabaha kadar bekliyecem sabah yapıcam işte dediğim gibi o zamana kadar olmazsam belki de olurum sevincim boşa gider. yarın sabaha kadar beklemekte bi dert tabi :) teşekkürler cevabın için[/QUOTE]

tamam canım öyle yap...

günaydın gülşencimmm:

hmm anladım canım seninki üzerine görmüş gibi olmuş..

inşallah bugün görürsünüz canım keseyi ne güzel muradına erersin inşallah :)

benmde o şekilde iki damla kahverendi geldi ama ben olabilirm bacaklarım ağrımaya başladı hasta olucağım zaman bacak ağrısından durmamam ben senn için de hayırlısı olsun cnm

hihiii benimki rejime başladı yemek yapmıom :) gerçi öncedende yapmıodum annemde yiyoduk ama olsun rahatladım :)

kız adama rejim yaptırma.! ne rejimi! sen de kendine dikkat et bak annenlere gitmeden evde de ye bir şeyler..hamilelik dşünüyoruz şurda, kendimizi iyi hazırlamamız lazım:)) valla bu rejim olayına çook karşıyım beennn:))

Noooo Rejimmmm!!:)))

yok kız ben yapmam diyet falan her ne kadar kıyafetlerimin içine giremesemde :) ama kocişimin ihtiyacı var çok aldı kocaman göbüşü var şekeri falan yükselir die korkuyorum çünkü annesinde var dikkat etmeli kendine

hahahaha şekerim benimde bol bol tuvaletim geliyo bak ben sana söyliyeyim sen hamile çıkacan hhahahah:
ara şurayı bul telefonunu ayy heyecanlantabi biraz..
bende yiyorum merak etme bide hafta sonu hep kocamı çalıştırdım ben hep yattım hep ama alışık olmayınca çok zor şekerim hhahaha:

bak bacım bende belirtiler nasıldı biliyo musun bu arada amin evet inş. hamile kalsın herkes bebişini alsın kucağına..
kızlar sonra bebeği atacak birilerini arıcaz demedi demeyin....Pok temizleme ve ciyaklama fazla gelicek yaniDD

bende şöyle belirtiler var:
aşırı tatlı yeme isteği...yani yeni kahvaltı yaptım ama canım hep tatlı istiyo..
uzun süre 5 6 gün ıslaklık hissim oldu berrak akıntı oldu yani..kokusuz..temiz bi şey..altına mı kaçırıyorsun be kadın dedim ama yok ...
sık idrara çıkma...
ağlama krizleri..
göğüslerde tık yok..
valla açıp ikide bir bakıyorum HAHAHAHAAA çok da büyümediler yani...aynen şekillerini muhafaza etmekteler..

karnım şiş.
gazım çok.
bazen sabah çok az mide ekşimesi gibi bir şey oluyo bulantıyla karışık:/

bunlar psikolojik de olabilir şekerim..napalım...ben her şeye haaazırım!
ama iki hafta önce, üç ün süren bir kanama yaşadım kahvemsi..
ve 5 martta olmam gerekiyordu böğün bir haftadan fazladır olmadım..
belki o üç günlük kanama adettr. çünkü benim adet düzensiz...
sen belirtilere takılma canım..çalışın yoğun bir şekilde, tadını çıkarın kafana takma...gelir inş. Bebişin sana :)) tamam..:))

ben ikizler burcuyum güldencim ikizler burcu isterse hastalık moduna girip kendisini kanser bile edebilir
geçen düşündüm zaten bu belirtileri üçyüz siteden okuya okuya kafama kazıdım ondan yaşıyorum..
(laf aramızda pek ümütlenmeyeyimki sonra hüsrana uğramayayımm..he bi de yükselenim yengeç..anaçlık duygusallık müslüm modu da var ondan dolayı hamile olmayabilirim diyerek telkin ediyorum kendimi..sonuç negatifse suratım zından gibi oluyor çünkü...:)

ayyyy hadiya bukadar ola bilirmi diyosun yani pisikoloji vayyy beeeee:
ozaman öyleden sonra bekliyommmm:heyecanla..

şu mutsuz halimde bile bni güldürdün çok sağol canım

ikizler burcu yorumuna bayıldım bende aynı dediğin gibi ikizler burcuyum aynen istersek hastalık moduna girip kanser edebiliriz kendimizi çok katılıyorum

günaydın tatlım, kafana takma Allahın izni ile inşalalh bebeğin inşallah tutuncak, sen rahat ol Allaha bol bol dua et. bence bi sorun yoktur. ama ayaklarını kaldır ve yat biraz canım belki tutunmasına yardımcı olur bebişin..

tatlım bozma moralini, herşeyin hayırlısı Allahım hayırlı zamanda bebekle müjdelesin seni canım benim..

tmm cnm ama yarın sabaha kadar bekliyecem sabah yapıcam işte dediğim gibi o zamana kadar olmazsam belki de olurum sevincim boşa gider. yarın sabaha kadar beklemekte bi dert tabi :) teşekkürler cevabın için

tamam canım öyle yap...

günaydın gülşencimmm:[/QUOTE]

günaydın tatlım,

benimkinin de anasında var.! kendisi de 95 ama hayatta diyet neyin yapmaz...aslında mesele sağlıklı beslenme..
mesela ben çok abur cubura düşkünüm..ama eşim maşallah yoğurt salata su ve çorba düşkünü...her yemekte çorba...çorba çeşitleri diye kitap çıkarıcam yaa evliliğim anısına...

Yav kızlar benim eşim çok hiperaktif...bi film bile izleyemiyorum onunla beraber...filmde heycanlı bi sahne oluyo dönüp beni sallıyo ısırıyo sıkıyo falan..geçen dayanamadım bi tane yapıştırdım:/ kollarım mosmor olacak yaaa:/ hele sabahları biz 5 ten sonra yatmıyoruz sabah namazından sonra. sanki öğleden sonra bir vakitmiş gibi yüksek sesle konuşmaz mı!
gel de yapıştırma!

tamam cicim.of of benimde 6 gün kaldı inşallah herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…