Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

valla Allah sabır versin İkizler burçlarına kardeş...
benim koca da ikizler..
dördüz yaşıyoruz yani dört kişiyiz evde çook kalabalığızzz!! evlerden ırak!

sağol canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah

Son düzenleme:
ayyyy hadiya bukadar ola bilirmi diyosun yani pisikoloji vayyy beeeee:
ozaman öyleden sonra bekliyommmm:heyecanla..

Gülden?! E senin sonuç çok yükselmiş çok güzel çıkmış Allah nazarlardan saklasın? Sen niye test yaptırıyosun bi daha? o yerleşme kanamasıdır yaa sakın moral bozmayasın tatlımm:)) Yüksek değer bi de ne kadar güzel..:) İÇini ferah tut :))

ay maşallah canım ya

benim kocam Allahtan akrepte yırtıyoruz biraz..

ben konuşmayı seviyorum o susmayı anlaşıyoruz çok şükür

valla Allah sabır versin İkizler burçlarına kardeş...
benim koca da ikizler..
dördüz yaşıyoruz yani dört kişiyiz evde çook kalabalığızzz!! evlerden ırak!

süpersin tatlım, ama senin eşin biraz bana benziyo bende senin eşinin yaptıklarını eşime yapıyorum çok güzel oluyor ama:))) o bana kıyamıyor hiç bişey yapmıyor ama öpücük manyağı yapıyor oda beni bende öpülmekten çok gıcık kapıyomm:))

ay maşallah canım ya

benim kocam Allahtan akrepte yırtıyoruz biraz..

ben konuşmayı seviyorum o susmayı anlaşıyoruz çok şükür

kız akrepler çok kıskanç olur ne güsel ben çok seviyorum kıskanılmayıı:)) ama benim koca pek göstermiyo(
Allah ömür boyu saadet versin tatlımm:)) Sen moralini yksek tut, inş. bebeğiniz kucağınızda bol bol fotoğraf çekileceğiniz günler de gelicekk:)))
benim hayallerim de bi garip:/

Allahım yaa...Niye böylesiniz kardeşim Ben de tam tersi..:Neşeliyim tamam da, sizin kadar hiper olamıyomm:))) Ne güzel işte niye gıcık oluyorsun hem de kocişin öpmesinden ! hahahaha :))) çok şeker bi durum bence :))

inanınki moral bozmamak elde değil..

Ama Allahtan gelen herşeye razı olduğumuz için şuan tevekkül ediyorum..

Seni çok çok iyi anlıyorum..Ama gerçekten çok erken daha 8 aylık evlisin... Daha yolun o kadar başındasın ki...İlk 4 ayda olmuyor diye hemen demoralize olursan daha sonraki adımlar için güç bulamazsın kendinde...Yıllarca uğraşanlar var...Ben de bir sürü tedaviler,bebek kayıpları yaşadım...İnanki seninki moral bozulacak kadar vahim değil asla...Allah beterinden saklasın derler ya o hesap...Herkes ilk ilişkide şap diye hamile kalacak diye bir şey yok...Yaşında çok çok genç üstelik....

Meraktan çatlıcam artık 9 gün var adet olmama ama dayanamıyorum sabır sabır yaa sabırrr

tatlım sabret napıcaksın...kendine dikkat et, kafana takma çok fazla yoksa günler hiç geçmek bilmiyo yani:))başka şeylerle ilgilen, gez toz,,,hamur işi yap mesela:))) valla öyle bi topik açsak kızlarrr....hamileliği beklerken kendilerini yemeğe veren bayanlar topiği DD

benim eşimde Allahım yavaşş rahattt ahesteee ben tam tersineeeeeee canım tes sabırsız bizim kavgalarımız hep ondan çıkar mesela ama kilo konusuna gelince vermeleri gerek ileride dahada zor olacak kilo vermek

evet çok kıskançtır kocam ama çok uzun yıllardır birlikte oldugumuz için artık dozunu ayarlayabiliyor sağolsun :)

amin canım inşallah... bence çok güzel hayaller bunlar canım Allah nasip eder inşallah

Roma Roma ya sesleniyorum ben de 10 aylık evliyim, ama bak ben de bekliyorum..sakın moralini bozma..geçen eşimin teyzesiylekonuştum telefonda, kızım benim 1,5 senede oldu dedi...
beni de üzme ben böyle morali bozulanları okuyunca üzülüyorum( gözlerim doldu yine..napalım...bazısının ilk geceden olurmuş bazısının sonraları...kısmet işte...

Günaydııııııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeeee..:) Harika bir hafta olsun hepimize hamiş haberleriyle dolsun listemiz inşallah..

Güldencim, inşallah herşey yolunda gidecek canım, gelişmeleri anında ilet bize, kafanı da hiç takma:)

Romaroma, üzüldüm hayatım kırmızıları görmene ama lütfen bozma moralini, bak daha çok yeni deniyormuşsunuz, öyle hemen dağıtma kendini lütfeeeeennn..:)))

Narmik ve Aeroplain, inşallah sizden de güzel haberle alırız kızlar..

Bahar arkadaşım, o damlalar inşallah yerleşme kanamasıdır da bebiş vardır orda:))

Elvancııııııııııııııım, tebrikler bitanem... İnşallah kan testi sonucunu da alırsın pozitif diye, bize de haber ver..

Ben bugün dışarda olacağım yine kızlar, şimdi çıkmam lazım, dönünce güncellerim listeyi ve inşallah bir sürü hamiş eklerim listeye...

Hepinizi çoooooooooooooook seviyorummmmm....

Son düzenleme:
Bende 9 aylık evl,y,m
ve bizimde 4 .denememiz 9 gün var adet olmama biraz kasıklarımda ağrı var ve göğüslerimde hafif acıyo bakalım ne olcak çok merak ediyorum

günaydın şeker çabuk gel bekletme :)

ya kızlar kilo falan konusuonuz ya dun akşam ne oldu bilionusmuuuu.
eşim olcak adam tv izlerke yattı dizlerime sonra bana dogru baktı. e tabi kafasını cevirince yanağı göbeeeğiiiime değdi. tepki aynen şu: ayy o neydi yaaaa, yastık gibin. ( bu arada kafayı sürekli çevirip durmaktadır, göbeğime değdirip yaylanıyormus gibi yapıo) begenmiosan kalk dedim bende. yok dedi sefiorum onu o da senin bi parçan:))
sonraaa işyerinde bunun dedikodusu yapılıomuş arkasında biri var ondan terfi etti die ( beyim terfi etti de:) ) . sen ne dedin dedim. ne dese begenirsiniz: benim arkamda aslan gibi karım var. göbekiyle size bir çarparsa karşı duvara yapışırsınız. demişşşşş :))) gulmemek için zor tuttum kendimi. bir cimcikle hallettim olayı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…