- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.021
şu mutsuz halimde bile bni güldürdün çok sağol canım
ikizler burcu yorumuna bayıldım bende aynı dediğin gibi ikizler burcuyum aynen istersek hastalık moduna girip kanser edebiliriz kendimizi çok katılıyorum
günaydın tatlım, kafana takma Allahın izni ile inşalalh bebeğin inşallah tutuncak, sen rahat ol Allaha bol bol dua et. bence bi sorun yoktur. ama ayaklarını kaldır ve yat biraz canım belki tutunmasına yardımcı olur bebişin..
tatlım bozma moralini, herşeyin hayırlısı Allahım hayırlı zamanda bebekle müjdelesin seni canım benim..
tamam canım öyle yap...
günaydın gülşencimmm:
ayyyy hadiya bukadar ola bilirmi diyosun yani pisikoloji vayyy beeeee:
ozaman öyleden sonra bekliyommmm:heyecanla..
valla Allah sabır versin İkizler burçlarına kardeş...
benim koca da ikizler..
dördüz yaşıyoruz yani dört kişiyiz evde çook kalabalığızzz!! evlerden ırak!
benimkinin de anasında var.! kendisi de 95 ama hayatta diyet neyin yapmaz...aslında mesele sağlıklı beslenme..
mesela ben çok abur cubura düşkünüm..ama eşim maşallah yoğurt salata su ve çorba düşkünü...her yemekte çorba...çorba çeşitleri diye kitap çıkarıcam yaa evliliğim anısına...
Yav kızlar benim eşim çok hiperaktif...bi film bile izleyemiyorum onunla beraber...filmde heycanlı bi sahne oluyo dönüp beni sallıyo ısırıyo sıkıyo falan..geçen dayanamadım bi tane yapıştırdım:/ kollarım mosmor olacak yaaa:/ hele sabahları biz 5 ten sonra yatmıyoruz sabah namazından sonra. sanki öğleden sonra bir vakitmiş gibi yüksek sesle konuşmaz mı!
gel de yapıştırma!
ay maşallah canım ya
benim kocam Allahtan akrepte yırtıyoruz biraz..
ben konuşmayı seviyorum o susmayı anlaşıyoruz çok şükür
süpersin tatlım, ama senin eşin biraz bana benziyo bende senin eşinin yaptıklarını eşime yapıyorum çok güzel oluyor ama:))) o bana kıyamıyor hiç bişey yapmıyor ama öpücük manyağı yapıyor oda beni bende öpülmekten çok gıcık kapıyomm:))
inanınki moral bozmamak elde değil..
Ama Allahtan gelen herşeye razı olduğumuz için şuan tevekkül ediyorum..
Meraktan çatlıcam artık 9 gün var adet olmama ama dayanamıyorum sabır sabır yaa sabırrr
benimkinin de anasında var.! kendisi de 95 ama hayatta diyet neyin yapmaz...aslında mesele sağlıklı beslenme..
mesela ben çok abur cubura düşkünüm..ama eşim maşallah yoğurt salata su ve çorba düşkünü...her yemekte çorba...çorba çeşitleri diye kitap çıkarıcam yaa evliliğim anısına...
Yav kızlar benim eşim çok hiperaktif...bi film bile izleyemiyorum onunla beraber...filmde heycanlı bi sahne oluyo dönüp beni sallıyo ısırıyo sıkıyo falan..geçen dayanamadım bi tane yapıştırdım:/ kollarım mosmor olacak yaaa:/ hele sabahları biz 5 ten sonra yatmıyoruz sabah namazından sonra. sanki öğleden sonra bir vakitmiş gibi yüksek sesle konuşmaz mı!
gel de yapıştırma!
kız akrepler çok kıskanç olur ne güsel ben çok seviyorum kıskanılmayıı:)) ama benim koca pek göstermiyo(
Allah ömür boyu saadet versin tatlımm:)) Sen moralini yksek tut, inş. bebeğiniz kucağınızda bol bol fotoğraf çekileceğiniz günler de gelicekk:)))
benim hayallerim de bi garip:/
Meraktan çatlıcam artık 9 gün var adet olmama ama dayanamıyorum sabır sabır yaa sabırrr
kız akrepler çok kıskanç olur ne güsel ben çok seviyorum kıskanılmayıı:)) ama benim koca pek göstermiyo(
Allah ömür boyu saadet versin tatlımm:)) Sen moralini yksek tut, inş. bebeğiniz kucağınızda bol bol fotoğraf çekileceğiniz günler de gelicekk:)))
benim hayallerim de bi garip:/
Günaydııııııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeeee..:) Harika bir hafta olsun hepimize hamiş haberleriyle dolsun listemiz inşallah..
Güldencim, inşallah herşey yolunda gidecek canım, gelişmeleri anında ilet bize, kafanı da hiç takma:)
Romaroma, üzüldüm hayatım kırmızıları görmene ama lütfen bozma moralini, bak daha çok yeni deniyormuşsunuz, öyle hemen dağıtma kendini lütfeeeeennn..:)))
Narmik ve Aeroplain, inşallah sizden de güzel haberle alırız kızlar..
Bahar arkadaşım, o damlalar inşallah yerleşme kanamasıdır da bebiş vardır orda:))
Elvancııııııııııııııım, tebrikler bitanem... İnşallah kan testi sonucunu da alırsın pozitif diye, bize de haber ver..
Ben bugün dışarda olacağım yine kızlar, şimdi çıkmam lazım, dönünce güncellerim listeyi ve inşallah bir sürü hamiş eklerim listeye...
Hepinizi çoooooooooooooook seviyorummmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?