- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.041
günaydın şeker çabuk gel bekletme :)
benim eşimde Allahım yavaşş rahattt ahesteee ben tam tersineeeeeee canım tes sabırsız bizim kavgalarımız hep ondan çıkar mesela ama kilo konusuna gelince vermeleri gerek ileride dahada zor olacak kilo vermek
ya kızlar kilo falan konusuonuz ya dun akşam ne oldu bilionusmuuuu.
eşim olcak adam tv izlerke yattı dizlerime sonra bana dogru baktı. e tabi kafasını cevirince yanağı göbeeeğiiiime değdi. tepki aynen şu: ayy o neydi yaaaa, yastık gibin. ( bu arada kafayı sürekli çevirip durmaktadır, göbeğime değdirip yaylanıyormus gibi yapıo) begenmiosan kalk dedim bende. yok dedi sefiorum onu o da senin bi parçan:))
sonraaa işyerinde bunun dedikodusu yapılıomuş arkasında biri var ondan terfi etti die ( beyim terfi etti de:) ) . sen ne dedin dedim. ne dese begenirsiniz: benim arkamda aslan gibi karım var. göbekiyle size bir çarparsa karşı duvara yapışırsınız. demişşşşş :))) gulmemek için zor tuttum kendimi. bir cimcikle hallettim olayı ama
tamammmmm tatlım...
özlemcimmmm sen takip et bana özet geçersin gelince:)))
Roma Roma ya sesleniyorum ben de 10 aylık evliyim, ama bak ben de bekliyorum..sakın moralini bozma..geçen eşimin teyzesiylekonuştum telefonda, kızım benim 1,5 senede oldu dedi...
beni de üzmeben böyle morali bozulanları okuyunca üzülüyorum ( gözlerim doldu yine..napalım...bazısının ilk geceden olurmuş bazısının sonraları...kısmet işte...
yok ya ben uzulmuorum hiç sinirleniomuşum gibi yapıorum sadece. biliorum cunku beni kızdırmaya calıştıgını. seninki de oledir. boşver uzulme:)ya hiç kendilerine bakmazlar anca bize laf atsınlar benimki bana tosuncukkk tosunummmm diyo ya diom sinirim bozuluyo kötü hissediom diorum , aşkımm olurmu öyle ben seviyom seni yakışıo sana o koca popiş dioo ağlayasım geliyo yaaa
ya kızlar kilo falan konusuonuz ya dun akşam ne oldu bilionusmuuuu.
eşim olcak adam tv izlerke yattı dizlerime sonra bana dogru baktı. e tabi kafasını cevirince yanağı göbeeeğiiiime değdi. tepki aynen şu: ayy o neydi yaaaa, yastık gibin. ( bu arada kafayı sürekli çevirip durmaktadır, göbeğime değdirip yaylanıyormus gibi yapıo) begenmiosan kalk dedim bende. yok dedi sefiorum onu o da senin bi parçan:))
sonraaa işyerinde bunun dedikodusu yapılıomuş arkasında biri var ondan terfi etti die ( beyim terfi etti de:) ) . sen ne dedin dedim. ne dese begenirsiniz: benim arkamda aslan gibi karım var. göbekiyle size bir çarparsa karşı duvara yapışırsınız. demişşşşş :))) gulmemek için zor tuttum kendimi. bir cimcikle hallettim olayı ama
ayy ne güzell...keşke benimki de öyle olaydı...bir ikizler kadını on kadına bedelmiş diyodu bi astrolog...hakketen çok carcarcar biriyim sanıyodummm taaa ki eşimle tanışana kadar....
ama doğru söylüyorsun canım. en doğrusu ideal kilo...bana eşim çok şişkoladın sen diyo, biz 5. katta oturuyoruz, zemin kata inip 5inci kata çıkıcaksın hergün 10 tur dedi koptum...o da zeminde nöbet durucakmış hahaha...
ama artık diyemiyo...lafları sokuyorum çünkü morali anında sıfır...sen de şişmansın...pöfff böyle olmaz...
ayyy
Allah onları başımızdan eksik etmesin...babannem diyodu bana, kızım bu devrin erkekleri hanımlarına daha bağlı...bizimkiler kalın kafalı mağara adamıydı...Ne gördük ne gördükkiii!! Allah o deden olacak adamın bela!.....hahahahahaha babannemi hatırladım yaaa...:)) benim babannemin 14 çocuğu variyi çalışmışlar yani
teşekkür ediyorum desteğin için canım..senin yorumunu okurken benim gözlerim yine doldu
insan elinde olmadan üzülüyo canım..birde ben herşeyi çok kafaya taktıgım için böyle oluyo..
ya birde şu adet olunca kuran okuyamayıp namaz kılamıyoruz ya işte o zaman daha bi bunalıma giriyorum huzur bulamıyorum..
sabah eşimde sen böyle yaparsan olmazki ama doktora bi gider gözükürüz elimizden geleni yaparız gerisi Allaha kalmış dedi..
biliyorum tabiki Allah ol derse olur ama insanız sonuçta insan nefsine her zaman hakim olamıyo malesef
teşekkür ediyorum desteğin için canım..senin yorumunu okurken benim gözlerim yine doldu
insan elinde olmadan üzülüyo canım..birde ben herşeyi çok kafaya taktıgım için böyle oluyo..
ya birde şu adet olunca kuran okuyamayıp namaz kılamıyoruz ya işte o zaman daha bi bunalıma giriyorum huzur bulamıyorum..
sabah eşimde sen böyle yaparsan olmazki ama doktora bi gider gözükürüz elimizden geleni yaparız gerisi Allaha kalmış dedi..
biliyorum tabiki Allah ol derse olur ama insanız sonuçta insan nefsine her zaman hakim olamıyo malesef
o zamanlarda eşine okut canım:)) kadın fıtratı işte...bebek önemli:))) ama sen eğer moralini yüksek tutarsan ben inanıyorum ki bebeğini kucağına alıp buradan bizle paylaşacaksın:))
he bi de umreye falan gidenler olursa hemen dua ettir. :) ben gidenlerin yakasına yapışıyom valla:))
evet çok ii çalışmışlar gerçekten
ama evet kocişimi çoookkkkk seviom ben 2,5 yıllık evliyiz ama 9 yıllık bir ilişkimiz var hergün dahada artıyo aşkım ona bide bebiş gelse atrıkın tam olcak Allahım kocişimi bana bağışlasınnnnn AMİNN
HAHAHAAHHAAAA kız niye dittin adamı:)) ne güzel eşin seni ne kadar çok seviyo anla işte:))) iş yerinde bile senden bahsediyo:))
Allah herkese böyle mutlu yuva nasip etsin:)) Hayırlı olsun terfi olayınız..:)) hahahaha numaradan yaylanmış bide yaaa
ne güzel en azından beraber tv izleyebiliyosunuz
maşallahh...
ya kızlar şu güzel ifadelerden nazar boncuğndan ben kullanamıyorumnerden ekliyosunuz yaaa yoksa ben yeni olduğumdan bana bahşedilmemiş mi
canım ben de 17. ayımın içindeyim ve hala çalışıyorum. ama moralimi yuksek tutmaya calışıyorum. doktor kontrollerine de başladım su ana kadar hersey normal. hormon testlerim olacak bu ay. sen de kendini sıkıntıya sokma. hayırlı zamanda iste. stress yok, düsünmemeye calış normal akısına bırak herseyi. lutfen sıkma canını olur muu
sağol canım benim sıkmamaya çalışıcam inşallah
bende önümüzdeki ay doktora gitmeye karar verdim canım aslında bana kalsa hemen bugün giderim ama eşimle birlikte gitmek istiyoruz..benim hafta tailimle onunki uymuyo şuan ancak nisanda uyucak beraber gitmek istediğimiz için bekliycem biraz elim mahkum
sen ilk doktora gidince ne dedin canım ne oluyo mesela özele gitmek istiyorum ben
amin canısım cümlemizi ayırmasın rabbimamin canım, Allah sevenleri ayırmasın. Tadınızı bozmasın ins. maşallah
kız yokkk , beni kızdırmak için soylyo işyerinde gerçekten öle bişi dememiş yaniii:) sevio canım sevmezmi beni. su zon zamanlarda biraz kilo aldım. top gibi yuvarlıo beni, goya sevio. ayı yavrusunu severken oldururmus ya o hesap:) geçen gun adam isyan ettti. ne kadar buyuk popon var ne var paylaşsan,olurmusun:) koparttı beni cumle yemin ederim.
kus siz izleyemionuzmu tv
ya ben martın başına gittim o kadar aydan sonra. ilk muayenesini yaptı, sonra testler istedi, rahim filmi falan. rahim filmini aynı hafta çektirdim ama hormon testlerimi malesef bıraktım. cunku adetin 2. yada 3. gunu aç karnına gitmem lazımmış. o yuzden bu ayın 26 sını bekliorum. eşim gitti spremiogram için. su ana kadar temiz çıktı herşey. hormon testlerinden sonra onumuzdeki ay yumurtlama takibini yapıcaz dedi. bakalım cnm, çalışıoruz işte. doktorum cok ii ve rahatlatıo beni. ona guveniyorum hayırlısı inşallah
günaydııııııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeeee..:) harika bir hafta olsun hepimize hamiş haberleriyle dolsun listemiz inşallah..
Güldencim, inşallah herşey yolunda gidecek canım, gelişmeleri anında ilet bize, kafanı da hiç takma:)
romaroma, üzüldüm hayatım kırmızıları görmene ama lütfen bozma moralini, bak daha çok yeni deniyormuşsunuz, öyle hemen dağıtma kendini lütfeeeeennn..:)))
narmik ve aeroplain, inşallah sizden de güzel haberle alırız kızlar..
Bahar arkadaşım, o damlalar inşallah yerleşme kanamasıdır da bebiş vardır orda:))
elvancııııııııııııııım, tebrikler bitanem... Inşallah kan testi sonucunu da alırsın pozitif diye, bize de haber ver..
Ben bugün dışarda olacağım yine kızlar, şimdi çıkmam lazım, dönünce güncellerim listeyi ve inşallah bir sürü hamiş eklerim listeye...
Hepinizi çoooooooooooooook seviyorummmmm....
Günaydııııııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeeee..:) Harika bir hafta olsun hepimize hamiş haberleriyle dolsun listemiz inşallah..
Güldencim, inşallah herşey yolunda gidecek canım, gelişmeleri anında ilet bize, kafanı da hiç takma:)
Romaroma, üzüldüm hayatım kırmızıları görmene ama lütfen bozma moralini, bak daha çok yeni deniyormuşsunuz, öyle hemen dağıtma kendini lütfeeeeennn..:)))
Narmik ve Aeroplain, inşallah sizden de güzel haberle alırız kızlar..
Bahar arkadaşım, o damlalar inşallah yerleşme kanamasıdır da bebiş vardır orda:))
Elvancııııııııııııııım, tebrikler bitanem... İnşallah kan testi sonucunu da alırsın pozitif diye, bize de haber ver..
Ben bugün dışarda olacağım yine kızlar, şimdi çıkmam lazım, dönünce güncellerim listeyi ve inşallah bir sürü hamiş eklerim listeye...
Hepinizi çoooooooooooooook seviyorummmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?