Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Bende cok doktor gezdim. bu doktorumu bir arkadaşım ve kardeşim sayesinde buldum, forumda da araştırdım iyiki de bu doktoru seçmişim diorum şimdi. cok önemli gerçekten doktor.
evet cnm sende git mutlaka en azından kontrollerini yaptırmış olursun.

Kadınlar için adetin 2. veya 3. günü bazı hormon tahlilleri yapılır..Bunlar FSH,LH,ESTRADİOL,PROLAKTİN,VE TİROİD hormonları tahllileridir..Bir de adetin 21. günü de PROGESTERON tahlili vardır...Kadınlar için ayrıca dr. gerekli görürse rahim filmi ister..Tüplerin açık olup olmadığına ya da başka bir sorun olup olmadığına bakmak için...Erkekler için de en az 3 günlük cinsel perhiz sonrası sperm tahlili...Doktor tedavilerine çok gidip gelmiş tecrubeli bir anne olarak yazayım dedim...:)

canım çok sağol paylaşım için bişi sorcam ben küçükken guatr geçirdim iyot eksikliyinden dedi dr bide ırsi baba tarafında çok var acaba şimdi hamileliye bi etkisi oluyomudur merak ettim

evet valla cuk die sıraladın. hormon tahlilleri ayın 26 sında buyuk ihtimal yapıtırıcam
rahim filmi - ok yapıldı
eşim için - o da yapıldı

:))

canım çok sağol paylaşım için bişi sorcam ben küçükken guatr geçirdim iyot eksikliyinden dedi dr bide ırsi baba tarafında çok var acaba şimdi hamileliye bi etkisi oluyomudur merak ettim

Canım ben 1996 da tiroid kanseri şüphesiyle tüm tiroid bezimi aldırdım..Görünüşte sadece hafif bir nodül vardı..Çok tedaviler geçirdim bu nedenle..Ameliyattan beri dışardan hormon tedavisi görüyorum..Tefor veya levotiron denilen eczanelerde kolayca bulunan ucuz bir ilaç..Dozajını dr belirliyor ve hormonların düzelinceye dek dozaj ayaranıyor..Hamileyken de 3-4 haftada bir tahlil gerekiyor..İlacın dozunu ayarlamak için...İhmal etmemek lazım...Geçmiş olsun...

evet valla cuk die sıraladın. hormon tahlilleri ayın 26 sında buyuk ihtimal yapıtırıcam
rahim filmi - ok yapıldı
eşim için - o da yapıldı

:))

Eh o kadar çok yaşadım ki bunları..Hele bebek için tedaviye gittiğim zamanlar günde 3-4 ayrı dr.un vajinal muaynesine girmek zorunda bile kaldım..Ve daha neler neler..O yüzden çok çok başındasınız yolun diyorum ama kırılmayın lütfen bu yazdıklarıma ....

bende tefor kullandım iyileştim kontrolede gttim geçen yıl gayet ii dedi dr çok uzun zaman geçti ama ben yinede dr gittiğimde hastırlatayım onu gözönünde bulundursun

aa nie kırılalım ki, senin gibi bir çok arkadaşımız burda deneyimlerini paylaşıyor bizde bunlarla rahatlıyoruz, öğreniyoruz, akıl alıyoruz. bilmediğimiz şeyleri soruyoruz tecrübelilere. o yuzden rahat ol sen tecrbelerini paylaş, bizim için iyi. ilerleyen aşamalarda dha neler neler sorucaz size:) inşallhhhh

neden kırılalım canım ya aksine çok teşekkürederiz bilinçleniyoruz sayende :)

Merhaba kızlar eşimin annesini göresi gelmiş 3 gündür memleketdeydik. Oradan takip edemedim tabi. Meraktan çatladım neler yaptınız varmı yeni haberler. En son 12 hamişimiz vardı gelişme varmı? Kırmızı görenler varmı? Özledim sizleri ya. Birisi bana kısaca özet geçerse çok sevinirim. Tulin hastalığın nasıl oldu iyileştinmi?

amin canım ... çok tebrik ediyorum seni , allah kucağına almayı nasip etsin kan tahlil sonuçlarınıda bekliyoruz tatlım...
sağol canım benim inş gidebilirsem buğün gidip yaptırcam testi hemen yazarım sonucu canım
gitmeye çalış hayatım stres yaparsın kendine yaptır at stresi üstünden..
güldenim günaydın hayatımmm , çok sevindimm sonucuna inşallah dahada güzel olacak, o tatlı canını hiç sıkma sen...
ilk gün bunalımı söylenecek birsey yok sana birsey olmasın, bizde nisan hamişleri olacaz inşallah...
bu arada ben de adet olmadım hala...ama her an gelebilir diye orkdim altımda :))
narmikcim sendende güzel haberler alalım inşallah.... Günaydın bu arada...
herkeslere gunaydın
aeroplain ve elvan tebrikler arkadaşlar. Inşallah sonuçlarınızda pozitif çıkacak. Darısı başımıza. Cok sevindim
başka var mı havadisler
özlemimmmmmm günaydın....
herkese günaydın
günaydın tatlım...
hamile olabilirsin , olmayadabilirsin bunun için bir test alıp yapman gerekiyor tatlım... Strese girmeye ne gerek varki tarihinde geçmiş nasılsa , yap testi kurtul..
günaydın banucum...sana kolay gelsin o zaman dönünce konuşuruz....
kızlar bişey sorcam size.. Hani yerleşme kanaması oluyor ya bu herkeste olmak zorunda değil dimi.
hayır tatlım herkeste yerleşme kanaması olacak diye bir kaide yok...
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşsunuz vallahi.... Neşenşz bol olsun yavrum..
sizce erken mi kasık ağrısı daha 9 gün var ama yada psikolojik yapıyorum sanırım

daha erken bebeğim kafanızı yormayın böle belirti aramakla az düşünün rica ederim,,,

yavrişkom gunaydınnn, nasıl oldun bakim sen. gittimi tamamen hastalıgın

kızlar ben düngece bi rüya gördüm çok güzeldi hala etkisindeyim süperdi
bi evim var bahçesinde rengarenk çiçekler yeşil bitkiler çok düzenli bi bahçe bembeyaz bi ev Allahım hayıra çıkarsın ama o bahçeyi unutamıyorum süperdi (rüya tabiri bilen varmıkine aranızda :)

canım ya hiç unutmazsın beniii sağolasın ,,, kıyamam daha iyiyim burun akıntımdan başka birsey yok..sen nasılsın keyifler nasıl ???

Vallaha çok takip edemedim aslında atlaya atlaya baktım kızlar yazarlar bir özet şimdi..
şöyle bildiklerimi yazayım...

Güldenin sonucu güzel çıkmış hamiş kızımız tescillendi
elnacığımız hamile çift çizgiyi görmüş
banu geldi giti işleri varmış
yalel unuttu bizi günlerdir yok ortalıkta
özlem ciğim buralarda neşe katıyor bize...
Kırmızıları gören kızlar var onlarda işk gün bunalımlarını yaşayıp sönecekler aramnıza...

bende kasımdan beri bebek düşünüyordum doktora gittim yara var dedi önce yarayı halledelim yoksa düşük riski olur dedi korunmaya devam ettik. yara iyileşmedi üstelik baya da geniş bi alana yayılmış olduğu için yaktırdım.1 ayda oyüzden ilişki yasağı oldu şubattkontrole gittim kadın demezmi çok azda olsa yaran varyhala 3-4 ay daha haftada 3 gün bu fitilleri kullan 3-4 ay sonra kontrole gel bakayım geçmemişse yara tekraryakarız dedi. tabi bu arada o 3-4 ayda korunarak ilişkiye izin verdi. kadına güvenmedim 2.kere bir tahribat istemedim rahimde. adet zamanım gelmişti adetimin bitmesini bekledim şubat ortasında başka bir doktora gittim Dr. Ender Aydınhan özel muaynehanesi var. herşeyi en başından anlattım muayne etti dedi yakılma işleminden doğan minik benekcikler kalmış ama hiç mühim birşey değil kesinlikle bunları tekrar yakma bunlar zamanla geçecekve tehlike arzeden şeyler değil dedi. bayaa rahatlattı konuşmalarıyla ve hiç birşeyin yok keyfine bak için rahat olsun hamile kalınca görüşüz dedi :)

kasımdan bu yana şubat ortasına kadar korunmak zorunda kaldım bugün adet olmam gerekiyor bakalım olacak mıyım :))))

yavrişkom gunaydınnn, nasıl oldun bakim sen. Gittimi tamamen hastalıgın
burnbum tıkanık işte bir sümüklüyüm yani anlayacağın , iyiym onun dışında domuz gibiyim maşallah..bşrde aslında bugün benim doktor kontrol günüm ama gitmiyorum ben bu ay bebek istemiyorum demiştim size,,,, ondan ötürü azcık vicdan yaptım ama kararım kesin gitmicem banane..

valla anlamam ama şöyle diyeyim yeşil güzeldir.beyaz temizliktir ,,,, allah hayıra çıkarsın canım..

canım ben netten baktım. huzurlu rahat mutlu bir döneme gireceğinin habercisiymiş. istekler yerine gelecekmiş. buna benzer şeyler yazıyor

çok geçmiş olsun diyelim öncelikle.... Atlatmışsın ne güzell , şimdi sıra bebişte daha fazla bekletmeden gelir umarım...

Canım benim rüyanı kime yordurursan sonuç ona göre değişir, ama rüyada yeşil görmek herzaman hayırla yorulur. aklında fikrinde ne varsa onların gerçekleşeceği ile yoruyorum rüyanı inşalah öle olur canım..

ay ne sinir oldum ilk doktoruna. bıraksan alayını yakacak karıya bak. snein için hayırlısı olsun canım.

öfff bilios istemediğini. doktora gitsen nolcak ki kontrol edilcen alt tarafı. hadi kusum be kalk gittttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…