- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.081
canım ben netten baktım. huzurlu rahat mutlu bir döneme gireceğinin habercisiymiş. istekler yerine gelecekmiş. buna benzer şeyler yazıyor
canım ya hiç unutmazsın beniii sağolasın ,,, kıyamam daha iyiyim burun akıntımdan başka birsey yok..sen nasılsın keyifler nasıl ???
Vallaha çok takip edemedim aslında atlaya atlaya baktım kızlar yazarlar bir özet şimdi..
şöyle bildiklerimi yazayım...
Güldenin sonucu güzel çıkmış hamiş kızımız tescillendi
elnacığımız hamile çift çizgiyi görmüş
banu geldi giti işleri varmış
yalel unuttu bizi günlerdir yok ortalıkta
özlem ciğim buralarda neşe katıyor bize...
Kırmızıları gören kızlar var onlarda işk gün bunalımlarını yaşayıp sönecekler aramnıza...
netten baktım bende tatmin olmadım illa canlı canlı biri söylücek :):):):):)ay hadi inşallah bebişe çıkar yada kocişim iş değiştirdi belki o ii olacaktır :)
ay ne sinir oldum ilk doktoruna. Bıraksan alayını yakacak karıya bak. Snein için hayırlısı olsun canım.
öfff bilios istemediğini. Doktora gitsen nolcak ki kontrol edilcen alt tarafı. Hadi kusum be kalk gittttt
yavrişkom gunaydınnn, nasıl oldun bakim sen. gittimi tamamen hastalıgın
inşallah canım. inş eşinin işi de hayırlı olur daim olur.
canım rahat ol aman çok umutlanma çok umutlanma ki hayal kırıklığın büyük olacağına mutluluğun büyük olsun...güldennnn tebrik ederim allah kucağına almayı da nasip etsin işallah....
elnaseni de tebrik ederim bebişiler çoğalıyor süperrrrrrr
yalellllll gelir işallah az kafasını dağıtsın bizi bırakamaz o :d
banucuuuuukkkkkk kolay gele
özlem süpersinnn zaten pozitif enerjiiiinle herkezin morelini yüksek tutuyorsun.
Kırmızı görenler üzülmeyin herşeyde var bir hayır önümüzdeki maçlara bakalım daima
tulin sana gelince özet için çok teşekkürler. Hastalığının geçmesinede çok sevindim canım. Bende keyifler iyi tek sikintim bata 3 gün kaldı çatlamak üzereyim merakten....Bekle bekle zaman geçmek bilmiyor. Ama yinede iyiyim sadece yorgunum yolculuktan dolayı.
canım tekrardan hoşgeldin aramıza öncelikle geçmiş olsun, senin için üzücü bir dönem olmuştu... Hiç kafana takmadan bekle bu ayherkese merhabalar anca pskolojik bunalımdan çıkıp gelebildim aranıza. şubatta kızmızıları görünce hele bide 13 gün gecikmeyle gelince baya bi bunalıma girmiştim iki haftadır hastahane işlerim oldu biraz da bu bebek konusundan uzak kalmak için girmedim. Iki hafta önce hsg çektirdim gayet iyi çıktı sonuç, eşimin spermiyogram sonucunda biraz hareketlilik yavaş dendi çok sorun olmaz denildi. Kan sonuçlarım da da polikistik ovura rastlandı ama onun için de fazla etkili değil düşük denildi. Genel sonuç gebelige engel bi durum yok kendiliğinden olur sabır denildi. Allaha çok şükür şimdi daha rahatım en azından bi problem olmadığını sadece zamanı olduğunu biliyorum. Sizlerde durumlar nasıl yeni hamiş ler var allah tamamına erdirsin benim bata 12 gün falan var tabii gününde gelirlerse.. Bi de bu hsg den sonra her ilişki sonrasında biraz kasıklarımda sancım oldu. Bugünde çok az kasıklarımda ağrı hissediyorum akıntıma göre yumurtlamam 3 gün önce oldu ve değerlendirdik kısmetse olur artık...
yav ben biliyom ne yapacağını yumurtlara bakacak büyümüş büyümemiş çarşamba günü yada yarın tekrar gel diyecek , gidecem yine bakacak ilişkiye gir diyecek bilmem ne , kafamda öle kurdum bu ay nadasa aldım kendimi bilmiyorum , dinleneyim bu ayda yine yapmam gerekeni yapıyorum hapımı içmemi söylemişti içtim yumurtlarsam ilişkiyede düzenli olarak başlıyoruz bu akşam , tutarsa nasip işte tutmazsa önümüzdeki ay başlarım belki yine maratona...
herkese merhabalar anca pskolojik bunalımdan çıkıp gelebildim aranıza. şubatta kızmızıları görünce hele bide 13 gün gecikmeyle gelince baya bi bunalıma girmiştim iki haftadır hastahane işlerim oldu biraz da bu bebek konusundan uzak kalmak için girmedim. iki hafta önce hsg çektirdim gayet iyi çıktı sonuç, eşimin spermiyogram sonucunda biraz hareketlilik yavaş dendi çok sorun olmaz denildi. kan sonuçlarım da da polikistik ovura rastlandı ama onun için de fazla etkili değil düşük denildi. genel sonuç gebelige engel bi durum yok kendiliğinden olur sabır denildi. allaha çok şükür şimdi daha rahatım en azından bi problem olmadığını sadece zamanı olduğunu biliyorum. sizlerde durumlar nasıl yeni hamiş ler var allah tamamına erdirsin benim bata 12 gün falan var tabii gününde gelirlerse.. bi de bu hsg den sonra her ilişki sonrasında biraz kasıklarımda sancım oldu. bugünde çok az kasıklarımda ağrı hissediyorum akıntıma göre yumurtlamam 3 gün önce oldu ve değerlendirdik kısmetse olur artık...
canım rahat ol aman çok umutlanma çok umutlanma ki hayal kırıklığın büyük olacağına mutluluğun büyük olsun...
canım tekrardan hoşgeldin aramıza öncelikle geçmiş olsun, senin için üzücü bir dönem olmuştu... Hiç kafana takmadan bekle bu ay
, herşey gönlüne göre olur inşallah..
aman ii sen asıl gerekli malzemelerle gerekli işlemleri yap da artık doktora da bir dhaki ay gidiverirsin:) dimi şekeriiimmmm
anammmm bende 14 gun sonra gormustum kırmızıları. ne gıcık bir durum. kısmet degilmiş. benim ed bat a 12 gun falan var. ama testlerimi işte bu ay yaptırıcam. bakalım neler cıkıcak. onun haricinde eşimde de benim hsg de de bişi çıkmadı. çalışmalara devam. hepimiz için inşş hayırlısı olsun
bende kasımdan beri bebek düşünüyordum doktora gittim yara var dedi önce yarayı halledelim yoksa düşük riski olur dedi korunmaya devam ettik. yara iyileşmedi üstelik baya da geniş bi alana yayılmış olduğu için yaktırdım.1 ayda oyüzden ilişki yasağı oldu şubattkontrole gittim kadın demezmi çok azda olsa yaran varyhala 3-4 ay daha haftada 3 gün bu fitilleri kullan 3-4 ay sonra kontrole gel bakayım geçmemişse yara tekraryakarız dedi. tabi bu arada o 3-4 ayda korunarak ilişkiye izin verdi. kadına güvenmedim 2.kere bir tahribat istemedim rahimde. adet zamanım gelmişti adetimin bitmesini bekledim şubat ortasında başka bir doktora gittim Dr. Ender Aydınhan özel muaynehanesi var. herşeyi en başından anlattım muayne etti dedi yakılma işleminden doğan minik benekcikler kalmış ama hiç mühim birşey değil kesinlikle bunları tekrar yakma bunlar zamanla geçecekve tehlike arzeden şeyler değil dedi. bayaa rahatlattı konuşmalarıyla ve hiç birşeyin yok keyfine bak için rahat olsun hamile kalınca görüşüz dedi :)
kasımdan bu yana şubat ortasına kadar korunmak zorunda kaldım bugün adet olmam gerekiyor bakalım olacak mıyım :))))
yav ben biliyom ne yapacağını yumurtlara bakacak büyümüş büyümemiş çarşamba günü yada yarın tekrar gel diyecek , gidecem yine bakacak ilişkiye gir diyecek bilmem ne , kafamda öle kurdum bu ay nadasa aldım kendimi bilmiyorum , dinleneyim bu ayda yine yapmam gerekeni yapıyorum hapımı içmemi söylemişti içtim yumurtlarsam ilişkiyede düzenli olarak başlıyoruz bu akşam , tutarsa nasip işte tutmazsa önümüzdeki ay başlarım belki yine maratona...
aynı durumu yaşadık desene gerçekten çok zor bi durumdu inşallah bu ay mutlu haberler alırız..
kızlar bu hsg'yi araştırdım biraz netten ağrılı oluyo diyolar doğrumu
aman ii sen asıl gerekli malzemelerle gerekli işlemleri yap da artık doktora da bir dhaki ay gidiverirsin:) dimi şekeriiimmmm
anammmm bende 14 gun sonra gormustum kırmızıları. ne gıcık bir durum. kısmet degilmiş. benim ed bat a 12 gun falan var. ama testlerimi işte bu ay yaptırıcam. bakalım neler cıkıcak. onun haricinde eşimde de benim hsg de de bişi çıkmadı. çalışmalara devam. hepimiz için inşş hayırlısı olsun
kızlar bu hsg'yi araştırdım biraz netten ağrılı oluyo diyolar doğrumu
GEREKEN ORTAMI HAZIRLADIM BEBEĞİM , GERİSİ ALLAHIN TAKDİRİ , BELİRTİ MELİRTİ YOK BU AY
Canım için nasıl rahat edecekse canın ne istiyorsa öyle yap yeterki morelin düzelsin. İşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın...
canım iki hafta önce yapıldı bana evet biraz ağrılı ama dayanılmayacak gibi de değil yoğun adet sancısı gibi bittikten sonra da biraz ağrı kalıyor.
dur ben anlatim sana:))))) arkadaşlar bilirler bu konuda en yeni tecrübe edinen vatandaşım. netten falan da hiç bakma, ben yaptım onu bi cacıga yaramıo adamı depresyona sokuo.
agrı denen şey de sıvıyı içeri verdikten sonra sancı şeklinde oluo o kadar. işlem bittikten sonra accıkk ucundan bi agrın oluo adet agrısı gibin. ama gecio hemen. yani bende ole olmustu. ben bir de yurumustum bu işlemden sonra bir yarım saat falan. yürüyüş de ii gelmişti. korkcek bişi yok:))
demi kızlarrrrr,. ben hiç korkmamıştım:):):) yalel, banu, tulin, gulden bilirler yani:):)
İNŞALLAH CANIM,
İNŞALLAH CANIM,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?