Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım ben netten baktım. huzurlu rahat mutlu bir döneme gireceğinin habercisiymiş. istekler yerine gelecekmiş. buna benzer şeyler yazıyor

netten baktım bende tatmin olmadım illa canlı canlı biri söylücek :):):):):)ay hadi inşallah bebişe çıkar yada kocişim iş değiştirdi belki o ii olacaktır :)

Güldennnn tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin işallah....
ElnaSeni de tebrik ederim bebişiler çoğalıyor süperrrrrrr
Yalellllll gelir işallah az kafasını dağıtsın bizi bırakamaz o
Banucuuuuukkkkkk kolay gele
Özlem süpersinnn zaten pozitif enerjiiiinle herkezin morelini yüksek tutuyorsun.
Kırmızı görenler üzülmeyin herşeyde var bir hayır önümüzdeki maçlara bakalım daima

TULİN sana gelince özet için çok Teşekkürler. Hastalığının geçmesinede çok sevindim canım. Bende keyifler iyi tek sikintim bata 3 gün kaldı çatlamak üzereyim merakten.... bekle bekle zaman geçmek bilmiyor. Ama yinede iyiyim sadece yorgunum yolculuktan dolayı.

yav ben biliyom ne yapacağını yumurtlara bakacak büyümüş büyümemiş çarşamba günü yada yarın tekrar gel diyecek , gidecem yine bakacak ilişkiye gir diyecek bilmem ne , kafamda öle kurdum bu ay nadasa aldım kendimi bilmiyorum , dinleneyim bu ayda yine yapmam gerekeni yapıyorum hapımı içmemi söylemişti içtim yumurtlarsam ilişkiyede düzenli olarak başlıyoruz bu akşam , tutarsa nasip işte tutmazsa önümüzdeki ay başlarım belki yine maratona...

yavrişkom gunaydınnn, nasıl oldun bakim sen. gittimi tamamen hastalıgın

herkese merhabalar anca pskolojik bunalımdan çıkıp gelebildim aranıza. şubatta kızmızıları görünce hele bide 13 gün gecikmeyle gelince baya bi bunalıma girmiştim iki haftadır hastahane işlerim oldu biraz da bu bebek konusundan uzak kalmak için girmedim. iki hafta önce hsg çektirdim gayet iyi çıktı sonuç, eşimin spermiyogram sonucunda biraz hareketlilik yavaş dendi çok sorun olmaz denildi. kan sonuçlarım da da polikistik ovura rastlandı ama onun için de fazla etkili değil düşük denildi. genel sonuç gebelige engel bi durum yok kendiliğinden olur sabır denildi. allaha çok şükür şimdi daha rahatım en azından bi problem olmadığını sadece zamanı olduğunu biliyorum. sizlerde durumlar nasıl yeni hamiş ler var allah tamamına erdirsin benim bata 12 gün falan var tabii gününde gelirlerse.. bi de bu hsg den sonra her ilişki sonrasında biraz kasıklarımda sancım oldu. bugünde çok az kasıklarımda ağrı hissediyorum akıntıma göre yumurtlamam 3 gün önce oldu ve değerlendirdik kısmetse olur artık...

canım rahat ol aman çok umutlanma çok umutlanma ki hayal kırıklığın büyük olacağına mutluluğun büyük olsun...
canım tekrardan hoşgeldin aramıza öncelikle geçmiş olsun, senin için üzücü bir dönem olmuştu... Hiç kafana takmadan bekle bu ay
, herşey gönlüne göre olur inşallah..

aman ii sen asıl gerekli malzemelerle gerekli işlemleri yap da artık doktora da bir dhaki ay gidiverirsin:) dimi şekeriiimmmm

anammmm bende 14 gun sonra gormustum kırmızıları. ne gıcık bir durum. kısmet degilmiş. benim ed bat a 12 gun falan var. ama testlerimi işte bu ay yaptırıcam. bakalım neler cıkıcak. onun haricinde eşimde de benim hsg de de bişi çıkmadı. çalışmalara devam. hepimiz için inşş hayırlısı olsun

inşallah canım inşallah seninde canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

aynı durumu yaşadık desene gerçekten çok zor bi durumdu inşallah bu ay mutlu haberler alırız..

Öncellikle çok gemiş olsun neyseki iyileşmişsin sevindim. İşallah bebişine de bir an önce kavuşursun.
Şu doktorlar varya tam dayaklık yaaaaa deli oldum okuyunca. Arkadaşlar size bir şey anlatmak istedim bu yazıyı okuyunca. Benim arkarkadaşım hamile ve bir sürü tahlil yapıldı. Sonra hastanedeki ebe yok guatırın var yok şuyun yüksek bu değerin yüksek diye bir sürü hastalık saymış. 1 hafta sonra birdaha tahlilleri tekrarlayalım demiş. Arkadaşımda İzmirdeki doktoru aramış değerleri tek tek okumuş. Doktoruda hayı bu değerler biraz yüksek ama yarın yap testi düşük çıkar demiş değişken olur çok yüksek değik demiş. Hastanede her hamileden bir ebe sorumluymuş ve bizler her gittiğimizde para alıyorlarmış bu nedenden dolayıda sürekli çağırıp duruyorlar. Bunları Arkadaşımın izmirdeki özel doktoru anlatmış. Yaniii biraz dikkat edelim hastalık durumunda mutlaka 2. doktora görünelim diyorum ben . Uzun oldu ama paylaşmak istedim.

Canım için nasıl rahat edecekse canın ne istiyorsa öyle yap yeterki morelin düzelsin. İşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın...

kızlar bu hsg'yi araştırdım biraz netten ağrılı oluyo diyolar doğrumu

aynı durumu yaşadık desene gerçekten çok zor bi durumdu inşallah bu ay mutlu haberler alırız..

evet hayal kırıklıgı oldu biraz tab,. ben eşime de soylememiştim geciktiğini, o yuzden o psikolojiyi de tek başıma yaşadım. ondan sonra da isterse bir ay geciksin test falan yaptırmam dedim kendi kendime. saglık olsun cnm. hayırlı zmanda olsunlar inşş

GEREKEN ORTAMI HAZIRLADIM BEBEĞİM , GERİSİ ALLAHIN TAKDİRİ , BELİRTİ MELİRTİ YOK BU AY
Canım için nasıl rahat edecekse canın ne istiyorsa öyle yap yeterki morelin düzelsin. İşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın...[/QUOTE]

İNŞALLAH CANIM,

kızlar bu hsg'yi araştırdım biraz netten ağrılı oluyo diyolar doğrumu

dur ben anlatim sana:))))) arkadaşlar bilirler bu konuda en yeni tecrübe edinen vatandaşım. netten falan da hiç bakma, ben yaptım onu bi cacıga yaramıo adamı depresyona sokuo.
agrı denen şey de sıvıyı içeri verdikten sonra sancı şeklinde oluo o kadar. işlem bittikten sonra accıkk ucundan bi agrın oluo adet agrısı gibin. ama gecio hemen. yani bende ole olmustu. ben bir de yurumustum bu işlemden sonra bir yarım saat falan. yürüyüş de ii gelmişti. korkcek bişi yok:))
demi kızlarrrrr,. ben hiç korkmamıştım:):):) yalel, banu, tulin, gulden bilirler yani:):)

İNŞALLAH CANIM,[/QUOTE]

off su is bittikten sonra sırtüstü yatma muhabbeti var ya, cok sıkılıom ben o arada ya:):) dun yatıom malak gibin eşim traşını oldu banyosunu yaptı o arada. ya ben cok sıkıldım dedim napim yatman lazımmış, işim olmasa oynardım senle ama kusura bakma traş olmam lazım dedi:))))))))

canım iki hafta önce yapıldı bana evet biraz ağrılı ama dayanılmayacak gibi de değil yoğun adet sancısı gibi bittikten sonra da biraz ağrı kalıyor.

ay doktora daha gitmedim neleri araştırıyorum yahu :)

tamam kızlar aha şimdiden kendimi korkutmuyorum boşu boşuna belkide bebişim daha önce gelir öyle değilmi :)

İNŞALLAH CANIM,

off su is bittikten sonra sırtüstü yatma muhabbeti var ya, cok sıkılıom ben o arada ya:):) dun yatıom malak gibin eşim traşını oldu banyosunu yaptı o arada. ya ben cok sıkıldım dedim napim yatman lazımmış, işim olmasa oynardım senle ama kusura bakma traş olmam lazım dedi:))))))))[/QUOTE]

AAA BEN KALDIRMIYORUM SENDE YAT DİYORUM BERABER KALDIRALIM AYAKLARIMIZI , ÇEMKİRİYORUM BAZEN SADECE BENİMMİ OLACAK BEBEK , SEVDİRMEM DOĞUNCA DİYORUM GÜLÜYOR BANA İYİ DİYOR YATIYOR ÇOK ACİL İŞİ OLDUMU KALKIYOR TABİ YAPACAK BİŞİ YOK..

İNŞALLAH CANIM,

off su is bittikten sonra sırtüstü yatma muhabbeti var ya, cok sıkılıom ben o arada ya:):) dun yatıom malak gibin eşim traşını oldu banyosunu yaptı o arada. ya ben cok sıkıldım dedim napim yatman lazımmış, işim olmasa oynardım senle ama kusura bakma traş olmam lazım dedi:))))))))[/QUOTE]

ayyy evettttt bende gıcık oluom bacaklarım ağrıyo ayol yatıom die mecburi ya artık yatak batıyo resmen ayy çok gıcıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…