Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

İNŞALLAH CANIM,

off su is bittikten sonra sırtüstü yatma muhabbeti var ya, cok sıkılıom ben o arada ya:):) dun yatıom malak gibin eşim traşını oldu banyosunu yaptı o arada. ya ben cok sıkıldım dedim napim yatman lazımmış, işim olmasa oynardım senle ama kusura bakma traş olmam lazım dedi:))))))))[/QUOTE]

hiç sorma özlemcim ya sinir oluyorum. yumurtlama döneminde biz hep sabahları yaptık, eşim popusunu dönüp uyudu ben sırt üstü , popomun altında yastık iki büklüm ve bacaklarım havada makas yaptım, her tarafım tutuluyordu. iki kez öle uyuya kalmışım nasıl bi uykusuzluksa:)) inşalalh bu ay hamiş oluruzda bir daha bu sıkıntıları çekmeyiz.

hiç sorma özlemcim ya sinir oluyorum. yumurtlama döneminde biz hep sabahları yaptık, eşim popusunu dönüp uyudu ben sırt üstü , popomun altında yastık iki büklüm ve bacaklarım havada makas yaptım, her tarafım tutuluyordu. iki kez öle uyuya kalmışım nasıl bi uykusuzluksa:)) inşalalh bu ay hamiş oluruzda bir daha bu sıkıntıları çekmeyiz.[/QUOTE]

ya ben yastık koyunca da rahat edemiom:) bacaklarımı kaldırıom havaya tutuom işte ne kadar dayanırsam:):)

tabi tabi özlem hiç korkmadı üç gün boyunca canımızı yemedi bizim hiç, onu ikna edecez diye uğraşmadık zaten o dedi acımaz dedi gitti acımadı , çok rahat geçirdi canım sorma ,

İNŞALLAH CANIM,

off su is bittikten sonra sırtüstü yatma muhabbeti var ya, cok sıkılıom ben o arada ya:):) dun yatıom malak gibin eşim traşını oldu banyosunu yaptı o arada. ya ben cok sıkıldım dedim napim yatman lazımmış, işim olmasa oynardım senle ama kusura bakma traş olmam lazım dedi:))))))))[/QUOTE]

Hiç sorma o derdimi ben yatamıyorum çok az yatıpp kalkıyorum. Zaten bana zor geliyor bir de eşim daha yatacakmısın kalk hadı falan değince bende kalkıyorum sıkıntı basor hepten. Adam biran önce sigarasını içip uyuyacak. Aceleci durduğu yerdu duramıyor adam yaaaa .. Gelsede yanıma otursa muhabbet etsek olmazmı sankii ama yok çok beklersin. Neyse olumsuz düşünmek yokk sinir olamicam şimdi daha fazla anlatmıyorum. Bak sen çok şanslısın benimki hayatta beklemez benimle o ancak uykuyu düşünür. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.

hay Allahım ya o zaman nie arastırıon:):) bosver zamanı gelırse bakarsın:):)

:):):):) benim o işlemlerden tahlillerden hiç haberim yok olmasında bence eğer yapılması gerekecekse o zaman öğreniim.
zaten kafa karmakarışık bide onları takmayalım kafamıza gerekirse dr anlatır boşverrrrrrrrr:):):):):):):):)

tabi tabi özlem hiç korkmadı üç gün boyunca canımızı yemedi bizim hiç, onu ikna edecez diye uğraşmadık zaten o dedi acımaz dedi gitti acımadı , çok rahat geçirdi canım sorma ,

evet biras stress yapmış olabilirim:):) kısss o kadar gına getirttimmi:):):)

Hiç sorma o derdimi ben yatamıyorum çok az yatıpp kalkıyorum. Zaten bana zor geliyor bir de eşim daha yatacakmısın kalk hadı falan değince bende kalkıyorum sıkıntı basor hepten. Adam biran önce sigarasını içip uyuyacak. Aceleci durduğu yerdu duramıyor adam yaaaa .. Gelsede yanıma otursa muhabbet etsek olmazmı sankii ama yok çok beklersin. Neyse olumsuz düşünmek yokk sinir olamicam şimdi daha fazla anlatmıyorum. Bak sen çok şanslısın benimki hayatta beklemez benimle o ancak uykuyu düşünür. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. [/QUOTE]

amin inşş. bazen konusuoruz gulduruo beni. guldurme yaa diorum. nie çocuklar mı kaçcak dio:)))

kızlar ya günüm yaklaştıkça beni afaganlar basıyor herşeyi hamilelik belirtisine yoruyorum. ayağım kaysa düşsem kesin hamileyim diyecem o derece, ama şöyle bi belirti varki ben pek bi düşündürdü:)) kızlar ben bir haftadır ne kadar yemek yersem yiyeyim hep geceleri aç ve midem kazınırken uyanıyorum.. bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi.

evet benim gibi. bende yapılacagını öğrendikten sonra ilgilenmiştim. haklısın bacımm

amin inşş. bazen konusuoruz gulduruo beni. guldurme yaa diorum. nie çocuklar mı kaçcak dio:)))[/QUOTE]

çok ii yaaaaaaa
ya kaçarlarsa :)):):):):) ilahi ya çok gldüm

olabilir ama sen yinede ona yorma olmazsa üzülmeyesin diyeee

olabilir ama sen yinede ona yorma olmazsa üzülmeyesin diyeee

öle tabi tatlım ama artık benim için çok geç ümit etmenin doruklarındayım şuan, eşime diyorum bu ay hamile olmazsam ne kadar çok üzülceğimi biliyon dimi falan diyip duruyom. Allahım nolur kimsenin umutlarını boşa çıkarma.. AMİNNN

Amin canım işallah hamişsindir Allah gönlüne göre versin....

Sağolasın canım Allah herkesin gönlüne göre versin. seninde 3 günün vardı dimi tatlım yanlış hatırlamıorsam. inşallah kırmızıları 9 ay sonra görürsün canım benim..

Çok Teşekkür ederimn canım.Evet 3 günüm kaldı sonuca AMİİİNNN hepimiz kırmızıları 9 ay sonra görelim işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…