- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.101
İNŞALLAH CANIM,
ay doktora daha gitmedim neleri araştırıyorum yahu :)
tamam kızlar aha şimdiden kendimi korkutmuyorum boşu boşuna belkide bebişim daha önce gelir öyle değilmi :)
off su is bittikten sonra sırtüstü yatma muhabbeti var ya, cok sıkılıom ben o arada ya:):) dun yatıom malak gibin eşim traşını oldu banyosunu yaptı o arada. ya ben cok sıkıldım dedim napim yatman lazımmış, işim olmasa oynardım senle ama kusura bakma traş olmam lazım dedi:))))))))
dur ben anlatim sana:))))) arkadaşlar bilirler bu konuda en yeni tecrübe edinen vatandaşım. Netten falan da hiç bakma, ben yaptım onu bi cacıga yaramıo adamı depresyona sokuo.
Agrı denen şey de sıvıyı içeri verdikten sonra sancı şeklinde oluo o kadar. Işlem bittikten sonra accıkk ucundan bi agrın oluo adet agrısı gibin. Ama gecio hemen. Yani bende ole olmustu. Ben bir de yurumustum bu işlemden sonra bir yarım saat falan. Yürüyüş de ii gelmişti. Korkcek bişi yok:))
demi kızlarrrrr,. Ben hiç korkmamıştım:):):) yalel, banu, tulin, gulden bilirler yani:):)
İNŞALLAH CANIM,
ay doktora daha gitmedim neleri araştırıyorum yahu :)
tamam kızlar aha şimdiden kendimi korkutmuyorum boşu boşuna belkide bebişim daha önce gelir öyle değilmi :)
hay Allahım ya o zaman nie arastırıon:):) bosver zamanı gelırse bakarsın:):)
tabi tabi özlem hiç korkmadı üç gün boyunca canımızı yemedi bizim hiç, onu ikna edecez diye uğraşmadık zaten o dedi acımaz dedi gitti acımadı , çok rahat geçirdi canım sorma ,
off su is bittikten sonra sırtüstü yatma muhabbeti var ya, cok sıkılıom ben o arada ya:):) dun yatıom malak gibin eşim traşını oldu banyosunu yaptı o arada. ya ben cok sıkıldım dedim napim yatman lazımmış, işim olmasa oynardım senle ama kusura bakma traş olmam lazım dedi:))))))))
hay Allahım ya o zaman nie arastırıon:):) bosver zamanı gelırse bakarsın:):)
inşallah canım bebişin gelir de gerek kalmaz...
:):):):) benim o işlemlerden tahlillerden hiç haberim yok olmasında bence eğer yapılması gerekecekse o zaman öğreniim.
zaten kafa karmakarışık bide onları takmayalım kafamıza gerekirse dr anlatır boşverrrrrrrrr:):):):):):):):)
evet biras stress yapmış olabilirim:):) kısss o kadar gına getirttimmi:):):)
Hiç sorma o derdimi ben yatamıyorum çok az yatıpp kalkıyorum. Zaten bana zor geliyor bir de eşim daha yatacakmısın kalk hadı falan değince bende kalkıyorum sıkıntı basor hepten. Adam biran önce sigarasını içip uyuyacak. Aceleci durduğu yerdu duramıyor adam yaaaa .. Gelsede yanıma otursa muhabbet etsek olmazmı sankii ama yok çok beklersin. Neyse olumsuz düşünmek yokk sinir olamicam şimdi daha fazla anlatmıyorum. Bak sen çok şanslısın benimki hayatta beklemez benimle o ancak uykuyu düşünür. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.
kızlar ya günüm yaklaştıkça beni afaganlar basıyor herşeyi hamilelik belirtisine yoruyorum. ayağım kaysa düşsem kesin hamileyim diyecem o derece, ama şöyle bi belirti varki ben pek bi düşündürdü:)) kızlar ben bir haftadır ne kadar yemek yersem yiyeyim hep geceleri aç ve midem kazınırken uyanıyorum.. bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi.
çocuklar kaçıyorrr süpermiş yaaa çok güzdümm
olabilir ama sen yinede ona yorma olmazsa üzülmeyesin diyeee
öle tabi tatlım ama artık benim için çok geç ümit etmenin doruklarındayım şuan, eşime diyorum bu ay hamile olmazsam ne kadar çok üzülceğimi biliyon dimi falan diyip duruyom. Allahım nolur kimsenin umutlarını boşa çıkarma.. AMİNNN
Amin canım işallah hamişsindir Allah gönlüne göre versin....
Sağolasın canım Allah herkesin gönlüne göre versin. seninde 3 günün vardı dimi tatlım yanlış hatırlamıorsam. inşallah kırmızıları 9 ay sonra görürsün canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?