Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Günaydın Banu'cum,hadi işini hallet ve çabuk gel,bekliyoruz seni :))

slm arkadaşlar benim adetime 2 gün kala idra testi yaptım negatif çıktı dayanamadım sağlık ocağına gitip aile doktorundan kan testi istedim yaptım ama doktor çok erken dedi çıkmaya bilir dedi tabiki negatif çıktı ve şimdide 3 günüm geçiyor 4 aydır çok düzenli adet oluyorum test yapsamı yine çıkarmı acaba sonuç neyse artık haktan hayırlısı bu günde akıntım durdu

amin inşş. bazen konusuoruz gulduruo beni. guldurme yaa diorum. nie çocuklar mı kaçcak dio:)))[/QUOTE]
HAHAHAHA GÜLDÜM BAK ÇOK YİNE,,, EH BİRAZCIK HAHAHA YOK BEA ÇILGIN UĞRAŞSAK NE OLACAK...GINA GELSE NE OLACAK SEVİYORUZ BİZ SENİ..
Kızlar ben kaçar evin işleri duruyor işlarimi yapmaya gidiyorum size iyi sohbetler

CANIM KOLAY GELSİN SANA ÖPÜYORUM..

amin inşş. bazen konusuoruz gulduruo beni. guldurme yaa diorum. nie çocuklar mı kaçcak dio:)))
HAHAHAHA GÜLDÜM BAK ÇOK YİNE,,, EH BİRAZCIK HAHAHA YOK BEA ÇILGIN UĞRAŞSAK NE OLACAK...GINA GELSE NE OLACAK SEVİYORUZ BİZ SENİ..

CANIM KOLAY GELSİN SANA ÖPÜYORUM..[/QUOTE]

bende sizi seviom canımmmmm

AAA BEN KALDIRMIYORUM SENDE YAT DİYORUM BERABER KALDIRALIM AYAKLARIMIZI , ÇEMKİRİYORUM BAZEN SADECE BENİMMİ OLACAK BEBEK , SEVDİRMEM DOĞUNCA DİYORUM GÜLÜYOR BANA İYİ DİYOR YATIYOR ÇOK ACİL İŞİ OLDUMU KALKIYOR TABİ YAPACAK BİŞİ YOK..[/QUOTE]

ya kızlar bende aynı dertten muzdaribim ben 3 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ama gebelik olusmadı tüm tahliller nırmaldi 5 kez çatlatma iğnesi oldum ama oda negatif bu ay ilk defa asılamam yapıldı ayın 7sinde ama bekleme süreci çok kötü kahverengi lekelerim oldu bi kaç gün benim normalde akıntım çok olurdu ama akıntım asılamadan sonra kesildi acaba tutmusmudur beni bilgilendirirseniz sevinirim

ya kızlar bende aynı dertten muzdaribim ben 3 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ama gebelik olusmadı tüm tahliller nırmaldi 5 kez çatlatma iğnesi oldum ama oda negatif bu ay ilk defa asılamam yapıldı ayın 7sinde ama bekleme süreci çok kötü kahverengi lekelerim oldu bi kaç gün benim normalde akıntım çok olurdu ama akıntım asılamadan sonra kesildi acaba tutmusmudur beni bilgilendirirseniz sevinirim[/QUOTE]

kızlar lütfen beni bilgilendirirseniz cok sevinirim bu belirsizlik insanı mahediyo

kızlar lütfen beni bilgilendirirseniz cok sevinirim bu belirsizlik insanı mahediyo[/QUOTE]

canım keşke bir bilgim olsa herkeste ayrı bişi oluyo ne desek yalan olur inan bence en güzeli beklemek inşallah tutmuştur hayırlısıyla bat ne zaman ?

selam teyzoşlar...

ben geldiiimmmm...
nasılsınız bakalım hepiniz?

gittik anneannemize, geldik evimize yeniden...
sizi çok özledik!!!!!
ne var ne yok? hamişler çoğaldı inşallah ben yokken.... :)))

selam teyzoşlar...

ben geldiiimmmm...
nasılsınız bakalım hepiniz?

gittik anneannemize, geldik evimize yeniden...
sizi çok özledik!!!!!
ne var ne yok? hamişler çoğaldı inşallah ben yokken.... :)))

hoşgeldin yalellllll ve yiğenimiz :) nasılsınız iimisiniz bakalım

kızlar kızlar gelemmi yanağizden öpemmiiii .......bişey diin yahu huhuuuuuuuu kızlaaaaarrrrrr

canım sende intahap vardıya belki oyüzdendir o akıntı bilemiyorum ama yada yumurtluyoda ola bilirsin canım...
benimde ağrılarım yine arttı kasıklarımda bide kahverengilik yine geldi of of saat 4 olsada gitsem nediyecekse desin bu beklemek ve belirsizlik beni çok yoruyo gerçekten..

çok üzgünüm : malesef benim kırmızılar geldi bu gün. her ay bir iki gün erken gelirdi bu ay gününde geleceği tuttu.. nasılda umutlanmıştım artık bu belirtilere de inanmıyorum beni çok üzdü şimdi nasıl beklicem 12 nisanı :44:

kızlar kızlar gelemmi yanağizden öpemmiiii .......bişey diin yahu huhuuuuuuuu kızlaaaaarrrrrr

canım sende intahap vardıya belki oyüzdendir o akıntı bilemiyorum ama yada yumurtluyoda ola bilirsin canım...
benimde ağrılarım yine arttı kasıklarımda bide kahverengilik yine geldi of of saat 4 olsada gitsem nediyecekse desin bu beklemek ve belirsizlik beni çok yoruyo gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…