- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.121
Günaydııııııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeeee..:) Harika bir hafta olsun hepimize hamiş haberleriyle dolsun listemiz inşallah..
Güldencim, inşallah herşey yolunda gidecek canım, gelişmeleri anında ilet bize, kafanı da hiç takma:)
Romaroma, üzüldüm hayatım kırmızıları görmene ama lütfen bozma moralini, bak daha çok yeni deniyormuşsunuz, öyle hemen dağıtma kendini lütfeeeeennn..:)))
Narmik ve Aeroplain, inşallah sizden de güzel haberle alırız kızlar..
Bahar arkadaşım, o damlalar inşallah yerleşme kanamasıdır da bebiş vardır orda:))
Elvancııııııııııııııım, tebrikler bitanem... İnşallah kan testi sonucunu da alırsın pozitif diye, bize de haber ver..
Ben bugün dışarda olacağım yine kızlar, şimdi çıkmam lazım, dönünce güncellerim listeyi ve inşallah bir sürü hamiş eklerim listeye...
Hepinizi çoooooooooooooook seviyorummmmm....
evet biras stress yapmış olabilirim:):) kısss o kadar gına getirttimmi:):):)
Hiç sorma o derdimi ben yatamıyorum çok az yatıpp kalkıyorum. Zaten bana zor geliyor bir de eşim daha yatacakmısın kalk hadı falan değince bende kalkıyorum sıkıntı basor hepten. Adam biran önce sigarasını içip uyuyacak. Aceleci durduğu yerdu duramıyor adam yaaaa .. Gelsede yanıma otursa muhabbet etsek olmazmı sankii ama yok çok beklersin. Neyse olumsuz düşünmek yokk sinir olamicam şimdi daha fazla anlatmıyorum. Bak sen çok şanslısın benimki hayatta beklemez benimle o ancak uykuyu düşünür. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.
Kızlar ben kaçar evin işleri duruyor işlarimi yapmaya gidiyorum size iyi sohbetler
HAHAHAHA GÜLDÜM BAK ÇOK YİNE,,, EH BİRAZCIK HAHAHA YOK BEA ÇILGIN UĞRAŞSAK NE OLACAK...GINA GELSE NE OLACAK SEVİYORUZ BİZ SENİ..amin inşş. bazen konusuoruz gulduruo beni. guldurme yaa diorum. nie çocuklar mı kaçcak dio:)))
off su is bittikten sonra sırtüstü yatma muhabbeti var ya, cok sıkılıom ben o arada ya:):) dun yatıom malak gibin eşim traşını oldu banyosunu yaptı o arada. ya ben cok sıkıldım dedim napim yatman lazımmış, işim olmasa oynardım senle ama kusura bakma traş olmam lazım dedi:))))))))
AAA BEN KALDIRMIYORUM SENDE YAT DİYORUM BERABER KALDIRALIM AYAKLARIMIZI , ÇEMKİRİYORUM BAZEN SADECE BENİMMİ OLACAK BEBEK , SEVDİRMEM DOĞUNCA DİYORUM GÜLÜYOR BANA İYİ DİYOR YATIYOR ÇOK ACİL İŞİ OLDUMU KALKIYOR TABİ YAPACAK BİŞİ YOK..
ya kızlar bende aynı dertten muzdaribim ben 3 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ama gebelik olusmadı tüm tahliller nırmaldi 5 kez çatlatma iğnesi oldum ama oda negatif bu ay ilk defa asılamam yapıldı ayın 7sinde ama bekleme süreci çok kötü kahverengi lekelerim oldu bi kaç gün benim normalde akıntım çok olurdu ama akıntım asılamadan sonra kesildi acaba tutmusmudur beni bilgilendirirseniz sevinirim
kızlar benim bat 24 ünde ama benim kahverengi akıntım gelmiş niyekine gelmiş acep ?
selam teyzoşlar...
ben geldiiimmmm...
nasılsınız bakalım hepiniz?
gittik anneannemize, geldik evimize yeniden...
sizi çok özledik!!!!!
ne var ne yok? hamişler çoğaldı inşallah ben yokken.... :)))
kızlar kızlar gelemmi yanağizden öpemmiiii .......bişey diin yahu huhuuuuuuuu kızlaaaaarrrrrr
kızlar kızlar gelemmi yanağizden öpemmiiii .......bişey diin yahu huhuuuuuuuu kızlaaaaarrrrrr
hoşgeldin yalellllll ve yiğenimiz :) nasılsınız iimisiniz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?